Ontológia a TOKEN 2049 látogatásához az Asia Crypto Week alatt

Az Asia Crypto Week egy különféle, önállóan szervezett oktatási és fejlesztőközpontú rendezvény hete, amelynek célja a tömeges örökbefogadás elősegítése az első kézből származó információkkal az iparról. A Blockchain rajongók és az ipari veteránok Hongkongba érkeznek, hogy megosszák tudásukat és történeteiket az Asia Crypto Week alatt, kivételes betekintést nyújtva az egyre nagyobb növekvő ökoszisztémába..

kép1

image2 1

Az Asia Crypto Week a legfontosabb kriptovaluta-esemény, amely 2019 első felében történik

TOKEN2049, amely 2019. március 13–14-én kerül megrendezésre Hongkongban, a Asia Crypto Week.  A TOKEN2049 megvizsgálja a blockchain ipar eddigi útját, leküzdve a skálázhatóságtól a szabályozásig terjedő főbb akadályokat és a jelenlegi helyzetet az általános elfogadás felé vezető úton, miközben oktatja a vállalkozókat, az újítókat és a befektetőket arról, hogy mire számíthatnak a következő években. A közelgő konferencia várhatóan megduplázódik 2018-as rendezvényén, amelyen a kardanói Charles Hoskinson, a Bitcoin Oracle Vinny Lingham, valamint az AI robot, Sophia különleges megjelenése szerepel. A csillagos konferencia várhatóan megduplázódik. Csillagokból álló panelbeszélgetésen Charlie Lee, a Litecoin; Alekszandr Tkačenko, a VNX Exchange vezérigazgatója és alapítója; William Peets, a Passport Digital Holdings befektetési igazgatója; Cristian Gil, a GSR társalapítója; és Chris Lee, a Huobi Group pénzügyi igazgatója.

kép3

Az ontológia alapítója, Li Jun, szintén részt vesz a The Decentralized Future: Interoperability and Scalability panelen, ahol ismerteti az Ontology 2019-re vonatkozó terveit. Li Jun elmondta: „A méretezhetőség és az interoperabilitás az ontológia legfontosabb fókuszpontja 2019-ben. Az ontológiai aprítás jelenleg fejlesztés alatt áll. Ez a blokklánc referenciaértéke, mivel ez az első szétválasztó megvalósítás, amely nemcsak a tranzakciók, hanem a hálózat és az intelligens szerződések feldarabolását is magában foglalja. Az interoperabilitás érdekében számos kezdeményezésen dolgozunk, köztük egy decentralizált tároló terméken, amely lehetővé teszi a blokklánc-alapú P2P letöltést az egész rendszeren. “.

Charlie Lee, a Litecoin készítője elmondta: „Tekintettel az Ázsiától kapott óriási támogatásra, várakozással tekintünk egy vonzó közösségi összejövetel megrendezésére, amelyen köszönetet mondhatunk támogatóinknak és első kézből adhatunk képet a résztvevőknek a Litecoin jövőbeli terveiről. Célunk, hogy a kiemelkedő fizetési érmévé váljunk, nem lenne lehetséges az erős közösségi támogatás nélkül, amelyet továbbra is kapunk. Ezért kulcsfontosságúak az ilyen találkozók, mivel folyamatosan fejlesztjük a közösségi szerepvállalás új módjait, például a bejelentett globális önkéntes hálózatunk elindítását. ”

Max Kordek, a Lisk Alapítvány elnöke elmondta: „A TOKEN2049 rendkívül izgalmas eseménynek ígérkezik, amelynek büszke vagyok, hogy részese lehetek. A jelenlévő tehetséges és szenvedélyes egyének száma, a globális hidak megépítésének közös vágyával a blokklánc szektorban, valóban inspiráló. A TOKEN2049 annak az ünnepe, hogy milyen messzire jutott a tér ilyen rövid idő alatt, és kétségtelenül jelezni fogja, hol tart a jövőben a globális blokklánc közösség. “

Alekszandr Tkacsenko, a VNX Exchange vezérigazgatója és alapítója elmondta: „Az ökoszisztéma egyik vezető projektje mellett a tárhelyet nagyon várjuk. A résztvevők nemcsak lehetőséget kapnak arra, hogy meghallgassanak egy átlátó panelt, amely a kriptovaluták és a blokklánc tömeges elfogadásától a pénzügyi piacok demokratizálásáig terjedő témák széles skáláját vitatja meg, hanem arra is lehetőség lesz, hogy első kézből hallhassák az ipari fejleményeket az egyik igazi úttörőtől a a kriptofizetési ágazat. ”

Az ontológiáról:

Az Ontology egy új, nagy teljesítményű nyilvános blockchain projekt & elosztott bizalmi együttműködési platform.

Az Ontology új, nagy teljesítményű nyilvános blokkláncokat kínál, amelyek teljes elosztott főkönyvek és intelligens szerződéses rendszerek sorozatát tartalmazzák.

Az ontológiai blokklánc keretrendszer támogatja a nyilvános blokklánc-rendszereket, és képes különböző nyilvános blokkláncokat testre szabni különböző alkalmazásokhoz. Az ontológia támogatja a lánc hálózatok közötti együttműködést a különféle protokollcsoportokkal.

Az ontológia folyamatosan biztosít közös modulokat az alapul szolgáló infrastruktúráról a különféle típusú elosztott forgatókönyvekhez, például az elosztott digitális identitás keretrendszeréhez, az elosztott adatcsere protokollhoz stb. A speciális forgatókönyv-követelmények alapján az Ontológia folytatja az új közös modulok fejlesztését.

További információkért látogasson el ide: https://ont.io/

Social Links
Facebooktwitter