A Hazatérés: Az OKEx tovább ragyog a Delta csúcstalálkozón

Az OKEx felszólítja a titkosítási tőzsdéket és a piaci szereplőket, hogy fogják össze az önszabályozó szervezet (SRO) kezdeményezését a globális megfelelési szabványok kidolgozása érdekében

Az OKEx, a világ egyik legnagyobb spot és határidős digitális eszközcseréje, odahaza van Máltán, és meggyújtotta a Delta csúcstalálkozót. Az OKEx teljes mértékben elkötelezett az ügyfélélmény javítása mellett, mivel a piac hosszú távon fejlődik.

A máltai székhellyel rendelkező OKEx egy csúcskategóriás digitális eszközcsere, amely több mint 400 token és határidős kereskedési párral kínál ügyfelek millióinak 150+ országban. Az OKEx a piacon a legváltozatosabb kereskedési termékeket kínálja, az azonnali kereskedéstől, a fiat-to-token kereskedésig, a margin kereskedésig és a kriptográf származékokig. A vállalat kereskedőknek, bányászoknak és intézményi befektetőknek is segít befektetési stratégiáik optimalizálásában.

„A Delta Summit összekapcsolja az álmodozókat és az újítókat, és büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek az értelmes eseménynek, hogy bemutathassuk előnyeinket a termékeken. A csúcstalálkozón rengeteg beszélgetést folytattunk a jelenlegi piacról és a jövőbeni blockchain fejlesztésről. Továbbra is vezető szerepet vállalunk az ilyen fejlődés innentől való elindításában ”- mondta Andy Cheung, az OKEx operációs vezetője.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy az OKEx mit osztott meg a Delta csúcstalálkozón:

Önszabályozó szervezet (SRO)

Az OKEx bejelentett egy önszabályozó szervezetet (SRO), amely kifejleszti a kriptovaluta-tőzsdék globális megfelelőségi előírásait, és sürgeti a tőzsdéket és a globális kriptográfiai közösség piaci résztvevőit, hogy fogják össze a kezdeményezést.

A blokklánc-ipar kialakuló szakaszában minden kriptográfiai tőzsdét össze kell hangolni a befektetők és a kereskedők védelme, valamint a kriptovaluta-ökoszisztéma innovációjának elősegítése érdekében. A cserék együtt hatékonyabban meghatározhatják az emberi milliók pénzügyi biztonságának bevezetését. Az OKEx felkér más tőzsdéket, hogy csatlakozzanak a vállalathoz a piacképzés, a digitális eszközök és az egész iparág növekedése szempontjából kritikus egyéb tételek listázásának és kivezetésének szabványainak megállapításában..

A DELTA csúcstalálkozón tartott konferencia előadásán Enzo Villani, a Nasdaq volt ügyvezetője, aki az OKEx-hez csatlakozott a nemzetközi stratégia és innováció vezetőjeként, ez az SRO független, tagsági alapú szervezet lesz, amely semleges és nyitott minden méretű és joghatóságú csere számára. . A tagcserék közösen fognak meghatározni és elfogadni olyan szabványokat, amelyek elősegítik a digitális eszközök elfogadását globálisan, oktatják a kormányokat és a szabályozókat, valamint kidolgozzák a kereskedelem, a tőzsdei jegyzések és a jelentések mutatóit és kritériumait.

Az SRO-ról további részletek hamarosan megjelennek.

Delta-csúcstalálkozó

OKEx Pool – innovatív úttörő

Az OKEx Pool úgy van beállítva, hogy garantálja a blokkok stabil gyártását az EOS hálózat biztonságának és stabilitásának fenntartása érdekében. Az OKEx Pool (fiók: okcapitalbp1) az EOS Block Producer (BP) rangsor tetején van. Az EOS és az IOST tétellátási szolgáltatások elindítása után az OKEx Pool hivatalosan is a V Systems (VSYS) szupercsomópontjává vált.

A közösségnek való visszaadás érdekében az OKEx Pool az elmúlt hónapban otthont adott az OKEx Pool EOS Block Producer Pursuit-nak. Az OKEx Pool az első olyan bányászati ​​készlet, amely szavazataival megkönnyíti az EOS közösség általános fejlődését. A jövőben is támogatja és segíti azokat a BP-ket, amelyek hozzájárulnak az EOS ökológiai fejlődéséhez.

Az OKEx Pool mind a PoW, mind a PoS / DPoS bányászatot támogatja, az ipar úttörője, amely az innovatív fejlesztésre összpontosít. Az OKEx Pool nemcsak a legjobb szolgáltatásokat kínálja az ügyfeleknek, hanem a projektcsapatoknak is segítséget nyújt az EOS nyilvános blokkláncon történő minőségi projektjeik előmozdításában, elősegítve ezzel az egész ökoszisztéma fejlődését..

OKEx pénztárca – alapvető kriptográfiai eszköz

Ennek a forradalmi digitális iparnak a két fontos eszköze, a kriptopénztárca elengedhetetlen minden kriptovaluta-kereskedő számára. Az OKEx Wallet kompatibilis a mainstream tokenekkel és az ERC-20 tokenekkel, amelyeket nagy gonddal terveztek a lehető legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az OKEx pénztárca egyszerű kezdőmondatokat és egyszerű biztonsági mentési eljárásokat alkalmaz, és az eszközök kezelése soha nem volt ilyen egyszerű, minden fiókkal egy helyen. Többrétegű biztonsági rendszere és a páncélszekrény is biztonságosan védheti a felhasználó eszközeit.

Az esemény legfontosabb eseményeihez látogasson el az OKEx webhelyére Twitter.

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik megfogalmazásában..

Média kapcsolattartó: