A női blokklánc erősítése – Az OKEx a #WomenInCrypto-val ünnepel

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és származékos tőzsdéje társadalmi kampányt indított a Nemzetközi Nőnap (március 8.) összefüggésében, hogy megbecsülést mutasson és átfogja a nőknek az iparban való szerepvállalását. Az OKEx meghívott több mint 20 női vezető virágzott a blokklánc és a kriptográfia területén, a különböző szegmensekben, pl. médiaterület, az influencerek és a szervezeti vezetők, hogy megosszák ezen a téren betöltött inspirációikat és jövőképüket.

„A Nemzetközi Nőnap nagy nap mindenki számára a nemek közötti egyenlőség és a nők szerepvállalásának megünneplésére. Alázatos-kiemelkedő-szorgalmas vezetők. Azoknak a nőknek szól, akik erősek és pozitív hatásokat keltenek a férfiak által uralt kriptográfia területén. Néhányan figyelmen kívül hagyhatják fenomenális munkájukat és elhanyagolhatják hihetetlen tehetségüket, de mégis kitartanak és még keményebben dolgoznak ”- mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója.

2020 – A nők szerepének erősítése

2020 a nők esélyegyenlőségének és a nemek közötti egyenlőségnek az éve, mint valaha. A női adatok hozzájárulása a Bitcoin közösségében megduplázódott a 2018-as 5% -ról, ma közel 12,8% -ra CoinDance. Az elmúlt években több nő lépett a kriptotérbe. Ezenkívül megmutatták egyedülálló érzéküket, kreativitásukat és vezető szerepüket a kriptográfia területén azáltal, hogy kivételesen hozzájárultak az iparhoz.

„A #WomenInCrypto kampány nemcsak a mai nap ünnepe, hanem a nemek közötti egyenlőség tudatosítása. Az OKEx-nél nagyra értékeljük női tehetségeinket, és büszkék vagyunk arra, hogy irodáinkban magas szintű nemi sokféleséget értünk el. A jövőben továbbra is felhatalmazzuk a nőket, és boldog és harmonikus munkahelyet teremtsünk a nemek közötti egyenlőség mellett. ” – tette hozzá Jay egy nemrégiben készült nyílt levélben.

Hallani, az OKEx magasan és alacsonyan kutatta a blokklánc-hangokat

Ennek az értelmes kampánynak a középpontjában azok a csodálatos eredmények, amelyek a kriptográfiai teret alakították, és meglátásaik arról, hogy a női kriptográfiai közösségben mindenki hogyan tud közösen változást elérni.

„A Fintech új lehetőségeket nyit meg a dolgozó nők előtt, akik a maguk módján új távlatokat nyitnak a fintech ipar számára. Ez kölcsönösen előnyös folyamat. Egyre több erős nő látható a kriptóban, az sem véletlen, hogy a világ egyik legbefolyásosabb közösségének – a Világgazdasági Fórumnak – a blockchain vezetője nő, nagyszerű szakember és háromgyermekes anya ”- mondta Kristina Lucrezia Cornèr, a Cointelegraph, a jól ismert globális kriptovaluta médiaplatform ügyvezető szerkesztője. „A nők nagy erőforrást jelentenek a gazdaság számára, ezért legyünk erős nők. Bátorítsuk őket, oktassuk őket. ”

“Egyre jobban meg tudjuk szigorítani az elbeszélést, megmagyarázni a kriptovaluta előnyeit anélkül, hogy túlbonyolítanánk, az infrastruktúra kiépítésében, a felhasználóbarátabb termékek nyilvánvaló USP-vel történő forgalmazásában. De még mindig rengeteg a tennivaló, és rengeteg hely áll rendelkezésre minden típusú ember számára, hogy bekapcsolódhassanak ”- mondta Christina Comben, a Bitcoinist Cryptocurrency újságírója, a blokklánc és a kriptohírek legfőbb forrása. „Értsd meg, hogy a belépés legnagyobb akadálya önmagad lehet. Igen, ez a férfiak által uralt ipar, de senki sem tagadja meg aktívan a nők hozzáférését. A belépett nőstények közül sokan megölik az űrben. A blockchain nemi szempontból semleges. Ne hagyd, hogy bárki másként gondolkodjon, és ne hagyd, hogy bármi is az utadba álljon. “

„A kripto, amiről tudjuk, hogy nemcsak blokkláncra épült, hanem egy erős közösségre is. Mi, nők, természetes közösségépítők vagyunk. Itt az ideje, hogy összegyűjtsük és részt vegyünk a kriptóban az anyagi függetlenség megszerzése és a veleszületett képességek kiaknázása céljából. Ahogyan az elköltött dollárok politikai nyilatkozatok – a Bitcoin sem különbözik ettől. ”- mondta Diana Pires, a Crypto.com intézményi értékesítésének alelnöke. “Évezredek óta leadtuk szavazatainkat anélkül, hogy meghallgattuk volna – a kriptovaluta lehetővé teszi számunkra, hogy meghallgassák.”

A titkosított nők régóta alulreprezentáltak, és megérdemelték, hogy ragyogjanak és egyenlő tisztelettel és lehetőségekkel bánjanak velük. A legfrissebb Bitcoin Halving híreken kívül öröm lenne mellékjegyzetet tenni, ha az ágazatot más növekedéssel értékelnénk. Kérjük, látogasson el az OKEx Twitterére, ha további ajánlatokat szeretne kapni a nőkről a kriptóban.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik megfogalmazásában..

Média kapcsolattartó:


Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map