A passzív kriptográfiai jövedelmek emberek milliárdjainak kedvezhetnek, mondja az OKEx ügyvezetője a Blockchain Economy 2020-ban, Törökország

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és származékos tőzsdéje Törökországba utazott, hogy részt vegyen a Blockchain Economy-on, a múlt héten Isztambulban, a MENA-ban és Eurázsiában a legjobban várt blockchain-csúcson. Míg az OKEx rengeteg beszélgetést folytatott a helyi kriptográfia területén, Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacának igazgatója a múlt pénteki (2020. február 21.) eseményen a passzív jövedelemről szólt kizárólag a kriptopiacon..

„A blokklánc és a digitális eszközök fokozatosan megváltoztatják az érdeklődés megszerzésének módját. A mainstreamek meghatározzák a társadalmi tőkét, hogy a kamat hogyan oszlik meg, és a bankokat tekinti alapvető információnak és hitelközvetítőnek ”- mondta Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacainak igazgatója. „A PoS és a DPoS, valamint a DeFi hitelezés alapján haladva új termékeket hozhat létre, amelyek rendszeresen érdekelnek. Ez kölcsönösen előnyös lehet a hagyományos pénzügyi rendszer számára, és ezáltal a felhasználók milliárdjainak előnyt jelent a passzív jövedelem megszerzésében. ”

Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacainak igazgatója tartott beszédet 2020. február 21-én. Lennix Lai-t, az OKEx pénzügyi piacainak igazgatóját meghívták a médiainterjúra a helyszínen.

A banktelenség globális kihívássá vált

A hagyományos pénzügyi rendszer felismert kihívásokat. A bankfiókok felállításának és a szolgáltatások nyújtásának magas működési költségei a fejlődő vagy fejletlen országokban akadályt jelentenek. Korszaka alacsony kamatlábak számos nemkívánatos mellékhatást hozott a reálgazdaságba, különös tekintettel a bankok kárára, akik fizetnek külön pénzt a túlzott tartalékok tárolásáért, de nem képesek negatív kamatlábakat áthárítani a betétesek felé.

Passzív jövedelem kriptóban

A blokklánc, valamint a kriptovaluta fontossága alternatív megoldásként működhet az ilyen kihívások megoldásában, ahol a blokkláncon tárolt intelligens szerződések okosabb módosításokat eredményeznek a kereskedelem finanszírozásában, csökkentett költség mellett.

Az engedély nélküli pénzügyi eszközök csökkenthetik az akadályok 99% -át, hogy bárki számára egyedi, kereskedhető szerződéseket hozzanak létre és bocsássanak rendelkezésre fedezeti ügylet, kereskedelem és kereset céljából. Az OKEx Pool mostantól támogatja tét 8 mainstream token közül, beleértve az EOS, ATOM, DAI és VSYS stb., 15% -os kamatlábbal.

DeFi látás az OKEx-ben – súrlódásmentes gazdaság

Az automatizált intelligens szerződés-vezérelt kereskedés azonnali kiegyenlítést érhet el, nulla partner kockázat nélkül, a kereskedelem során 99% -kal minimalizálja a fedezet és a mérleg szükségességét. Ami a DeFi-t illeti, a kriptopiac a hagyományos pénzpiac alternatív előnyét szolgálja. A hagyományos pénzpiac korlátozódhat a helyi szabályozásra, intézményi és tőkekövetelményre az elérhetőség szempontjából, a DeFi hitelezés globális engedély nélküli tapasztalatot hoz, folyamatos ellenőrzéssel és megfeleléssel. Ettől eltekintve a DeFi hitelezés partnerkockázata sokkal alacsonyabb, mint a hagyományos peer-to-peer hitelezés. Sőt, az intelligens szerződés jelentősen felgyorsítja a feldolgozási időt és javítja a használat egyszerűségét azáltal, hogy eltávolítja a nehézkes papírmunkát a közvetítők számára.

OKChain – OKEx tulajdonú kereskedelmi nyilvános blokklánc

A DeFi ökoszisztéma fejlesztésének mérföldköve, az OKEx nemrégiben elindította az OKChain nevű kereskedelmi blokkláncot, amely támogatja a DeFi alkalmazások létrehozását és kiadását. A felhasználók saját blokklánc-technológián alapuló DeFi-alkalmazásokat építhetnek az OKChain-on. Ugyanakkor az OKEx az OKEx DEX-et is bevezette, a tőzsde decentralizált cseréje az első alkalmazás az OKChain-on. A jobb kereskedési élmény és likviditás érdekében az OKEx DEX támogatja a valós idejű elszámolást bizalmatlan környezetben.

Az esemény kiemelt eseményeiért látogasson el az OKEx webhelyére.

Esemény fotók:

Az OKEx standja a Blockchain Economy 2020 konferencián vonzó ajándéktárgyakkal és információkkal volt ikonikus a csúcson.

Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacának igazgatója, rengeteg médiával, vendéggel és üzleti partnerrel vett részt a 2 napos csúcstalálkozón.

Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacainak igazgatója a Blockchain Economy 2020 konferencián tartott előadást, a passzív jövedelem körül a kriptográfia témakörét vizsgálva.. Az OKEx csapata a helyszínen volt, hogy találkozzon és üdvözölje az esemény minden látogatóját.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedést biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában.

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner