Az augusztusi hullám lovaglása az OKEx Jumpstart érmékkel

Málta, 2020. augusztus 21. – Az augusztus egyelőre kedvező hónapnak bizonyult az OKEx számos fontos tokenjének árainál. Különösen az OKEx Jumpstart, az OKEx tokeninkubátora, amely eddig 26 projektet indított az OKEx-en, több projekt rekord ROI-ját látta. Az első, 2019-ben elindított OKEx Jumpstart egy token-értékesítési platform, amely segíti a minőségi blokklánc-projektek nyilvánosságra kerülését és a likvid és világszínvonalú piacon való szereplését. A Jumpstart további előnye, hogy elősegíti a blokklánc-piac növekedését és ösztönzi a digitális eszközök egészséges ökoszisztémáját.

Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója úgy véli, hogy az OKEx márkanevének, felhasználói bázisának és marketing erőforrásainak erőssége miatt egyre több projekt vonzódik a Jumpstarthoz, így kommentálva:

„Számos projekt egy erős inkubátor, például a Jumpstart számos előnyét tekinti az ICO hatalmas javulásának. A Jumpstart segítségével az OKEx megbízható közvetítőként működik az előfizetők és a token elindítására törekvő projektcsapat között. Bár bármely kriptográfiai eszközbe történő befektetés saját kockázattal jár, és a befektetőknek mindig azt javasoljuk, hogy végezzenek saját kutatásokat, az OKB tulajdonosai, akik részt vesznek a Jumpstartban, megnyugodhatnak arról, hogy az OKEx szigorú átvilágítást végzett minden felsorolt ​​ajánlat életképessége és hitelessége felett. ”

Számos közelmúltbeli Jumpstart projekt, különösen azok, amelyek a DeFi-t tartalmazzák, túlteljesítették az elvárásokat és nagy megtérülést hoztak a korai befektetők számára.

ÚT

A Jumpstart 9. token eladása a ÚT 2019. november 14-én indult. A ROAD egy automatikus főkönyv, amely lefedi az autók teljes életciklus-interakciós és számviteli rendszereit a blockchain technológián alapulva. A ROAD 0,0143 dolláros jegyzési árából 2020 augusztus 1-jén meghaladta a 0,03 dollárt, de augusztus közepén 0,17 dollár fölötti csúcsot ért el, és az írás idején 0,13 dollárra rendezkedett be. Nagyjából 1000% -os megtérülés mellett a ROAD csillagos teljesítménye különösen figyelemre méltó a Jumpstart érmék között.

WaykiChain (WGRT)

WaykiChain (WGRT) volt a 14. Jumpstart projekt, amelyet június 17-én indítottak el. A WaykiChain egy nyilvános blokklánc, amely a blokklánc-technológiára és az alkalmazások fejlesztésére összpontosít. A WaykiChain célja egy világszínvonalú decentralizált platform és ökoszisztéma kiépítése, és 2018 májusában indította el az első intelligens szerződésen alapuló játékjóslatot DApp. A WGRT árfolyama 0,003 dollár árfolyamon augusztus elején 0,0122 dollárra emelkedett, de közepén folyamatosan 0,027 dollárra nőtt -Augusztus. Közel 1000% -os megtérüléssel a WGRT az egyik kiemelkedő Jumpstart kínálat 2020-ban.

HyperDAO (HDAO)

A Jumpstart 10. token eladása a HyperDAO-val (HDAO) elosztott főkönyvi és blokklánc-technológia támogatásával a HyperDAO célja egy hatékony, átlátható és megbízható DeFi ökoszisztéma biztosítása, amelyet a közösség tagjai irányítanak. A 0,01 dolláros jegyzési árral a HDAO augusztus elején 0,022 dolláron mozgott, de 50% -kal emelkedett, és 0,033 dolláros csúcsot ért el, mielőtt az íráskor 0,0245 dollárra rendezkedett volna be..

Ehhez képest más Jumpstart projektek kevesebb nyereséget regisztráltak augusztusban, de az IEO-k óta továbbra is nagy megtérüléssel rendelkeznek.

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd (DEP)

A Digital Entertainment Asset Pte.Ltd vagy a DEA 2020. április 8-án két előfizetői munkamenettel elindította a DEP tokent – az OKEx Jumpstart 11. projektjét -. "PlayMining" (vagyis az enyém-játék közben) platform elkötelezett egy jelentős digitális szórakoztató gazdaság megteremtése iránt, a blokklánc felhasználásával, mint mögöttes technológia. A 0,0025 dolláros jegyzési árral a DEP 2020 második és harmadik negyedévében hatalmas nyereséget ért el, augusztus elején 0,008077 dollárt ért el. Annak ellenére, hogy az ár 0,007706 dollárra csökkent, az írás idején a DEP megtérülése még mindig meghaladja a 300% -ot.

NDN-kapcsolat (NDN)

Az OKEx Jumpstart 2020. május 20-án 13. tokenértékesítési projektjeként indította el az NDN Linket (NDN). Az NDN Link fejleszt egy jövőbeni Named Data Networking nevű hálózati technológiát. Az NDN Link célja egy tartalomközpontú, új generációs hálózati technológia kiépítése, amelynek feladata az internetes alkalmazások és szolgáltatások következő generációjának fejlesztésének elősegítése. A 0,006 dolláros jegyzési árral az NDN július közepén minden idők legmagasabb pontját, 0. 0282-t érte el, ami augusztus elején 0,01304 dollárra csökkent, és jelenleg körülbelül 0,0104 dollár körül mozog..

Az OKEx Jumpstart-ról további információkat a következő oldalon talál: https://bit.ly/2CItyzA

A világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, az OKEx a legváltozatosabb piacot kínálja, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek kriptográfiai eszközök kezelésére, növelik a befektetési lehetőségeket és fedezik a kockázatokat. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk – ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és az opciókat – a főbb kriptovaluták számára, rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában..