Az OK Blockchain Foundation elindítja az OKB, a világ első, teljesen forgalomban lévő platform tokenjének nyolcadik és legnagyobb visszavásárlási és leégési körét

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és származékos tőzsdéje bejelentette, hogy az OK Blockchain Foundation, az OKB kibocsátója, elindította nyolcadik és legnagyobb OKB-tokenek visszavásárlását és elégetését. A március 1. és május 31. közötti időszakból összesen 3 509 874,52 OKB-t vásároltak vissza és égettek el (ami 19 000 000 USD-nek felel meg, az OKB árának 2020. június 2-i árának megfelelően). Ez egymillió dolláros növekedést jelent az előző időszakhoz képest.

OKB Buy-Back and Burn Initiative

Az OK Blockchain Alapítvány 2019. május 4-én elindította az OKB visszavásárlási és égetési kezdeményezését az akkor forgalomban lévő 300 millió OKB ellátására. A visszavásárlás és a leégés célja nem a jelképes ár befolyásolása, hanem az OKB ökoszisztéma fenntarthatóságának előmozdítása és az OKB felhasználási eseteinek előmozdítása, ezért előnyös tulajdonosainak.

Mától, miután az OKB nyolcadik fordulóját a fekete lyuk címet elégetni, összesen 20 671 583,58 OKB égett. Az OKB jelenlegi forgalma 279 328 416,42.

Az OKChain testnet 2020 februári elindítása után a 700 millió kiadatlan OKB tokent is elégették, és úgy döntöttek, hogy a jövőben további tokent nem bocsátanak ki. Ez átalakította az OKB tokent egy teljesen deflációs tokenné, valamint a világ első teljesen keringő platform tokenné.

Előnyök az OKB felhasználók számára

Az OKB-felhasználók maximális előnyeinek biztosítása érdekében komoly hangsúlyt fektettek a partnerségek előmozdítására és az OKB elfogadására nemcsak az OKEx platformon, hanem a globális ökológiai partnerekkel is. Az OKB ökoszisztémája tovább bővül, számos új és izgalmas módon előnyökkel jár az OKB felhasználói számára.

Frissítések az OKChain webhelyen

Az ez év februári elindítása óta gyors előrelépés történt az OKChain terén, és az OKChain tesztnet nemrégiben frissült a 0.10 verzióra. Ez az új verzió optimalizálja az ökológiai csomópontok szavazási mechanizmusát, és elindította a szupernódusok globális toborzását is. Az OKB-tulajdonosok a mainnet indításakor 100% -ban generálják az OKChain (OKT) natív tokenjének leképezését..

Az OKT táplálja az OKChain ökoszisztémát, és felhasználói validátorként és szupercsomópontként működhetnek, és szavazati közreműködőként működhetnek. Az OKB-tulajdonosok az OKChain ökoszisztémájának szupernódjaivá is válhatnak, nagyobb szavazati joggal a lánc fejlődésében, valamint saját DEX-kibocsátási és kereskedési párok listázási képességével..

Az OKChain szövetségeinek első része nyilvános láncokat, böngészőket, pénztárcákat és bányászati ​​készleteket tartalmaz, és az OKChain felhasználói élvezhetik az OKChain legfontosabb globális partnereinek első osztályú szolgáltatásait.

További kiváltságok az OKEx Platformon és azon túl

Az OKB-tulajdonosok egyre több jogosultsággal rendelkeznek az OKEx platformon és azon túl is. Jelenleg az OKB-tulajdonosok 14 belső preferenciális opcióban részesülhetnek a kereskedés során, ideértve a kereskedési díjkedvezményeket, a lehetőséget az ígéretes blockchain eszközökbe való befektetésre az OKEx Jumpstarton keresztül, a passzív jövedelemszerzés lehetőségét az OKB megtakarítással és a fizetési lehetőségeket a kijelölt kereskedőknél..

A felhasználók növekvő igényeinek kielégítése és az OKB ökoszisztéma továbbfejlesztése érdekében az OKB világszerte bővítette kereskedelmi csatornáit. Ide tartozik a C2C Trading Pairs (az OKB számos fiat devizát támogat, beleértve az USD-t, az Euro-t, a Koreai Won-t, Vietnam Dong-ot, Indonézia Rupiah-t és a Rubelt), valamint az OKB azonnali kereskedését több mint 50 tőzsdén, beleértve a Bitfinex-et és a BitMEX-et is. Ezek a kereskedési csatornák tovább bővülnek az OKB-tulajdonosok javára.


Az OKB emellett 50 alkalmazási forgatókönyvet dolgozott ki világszerte a fizetéstől, hitelektől és pénzügyi irányítástól kezdve az idegenforgalomig, az életszolgáltatásokig, a közösségi hálózatokig és a szórakozásig. Az OKB-tulajdonosok többféle magas színvonalú szolgáltatást élvezhetnek a jelzálogkölcsön-kölcsönzéstől a szállodai foglalásig és az OKB-t használó biztonsági szolgáltatásokig. További információkért látogasson el az OKEx ügyfélszolgálatára.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedést biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában.

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map