Az OK Blockchain Foundation elindítja az OKB, a világ első, teljesen forgalomban lévő platform tokenjének nyolcadik és legnagyobb körű visszavásárlási és leégési körét

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje bejelentette, hogy az OK Blockchain Foundation, az OKB kibocsátója, elindította nyolcadik és legnagyobb OKB-tokenek visszavásárlását és elégetését. A március 1. és május 31. közötti időszakból összesen 3 509 874,52 OKB-t vásároltak vissza és égettek el (ami 19 000 000 USD-nek felel meg, az OKB árának 2020. június 2-i árának megfelelően). Ez egymillió dolláros növekedést jelent az előző időszakhoz képest.

OKB Buy-Back and Burn Initiative

Az OK Blockchain Alapítvány 2019. május 4-én indította el az OKB visszavásárlási és égetési kezdeményezését az akkor forgalomban lévő 300 millió OKB ellátására. A visszavásárlás és a leégés célja nem a jelképes ár befolyásolása, hanem az OKB ökoszisztéma fenntarthatóságának előmozdítása és az OKB felhasználási eseteinek előmozdítása, ezért előnyös tulajdonosainak.

Mától, miután az OKB nyolcadik fordulóját a fekete lyuk címet elégetni, összesen 20 671 583,58 OKB égett. Az OKB jelenlegi forgalma 279 328 416,42.

Az OKChain testnet 2020 februári elindítása után a 700 millió kiadatlan OKB tokent is elégették, és úgy döntöttek, hogy a jövőben további tokent nem bocsátanak ki. Ez átalakította az OKB tokent egy teljesen deflációs tokenné, valamint a világ első teljesen keringő platform tokenné.

Előnyök az OKB felhasználók számára

Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb előnyöket nyújthassuk az OKB felhasználóinak, nagy hangsúlyt fektettek a partnerségek előmozdítására és az OKB elfogadására nemcsak az OKEx platformon, hanem a globális ökológiai partnerekkel is. Az OKB ökoszisztéma tovább bővül, számos új és izgalmas módon előnyökkel jár az OKB felhasználói számára.

Frissítések az OKChain-on

Az ez év februári elindítása óta gyors előrelépés történt az OKChain terén, és az OKChain tesztnet nemrégiben frissült a 0.10 verzióra. Ez az új változat optimalizálja az ökológiai csomópontok szavazási mechanizmusát, és megindította a szupernódusok globális toborzását is. Az OKB-tulajdonosok a mainnet indításakor 100% -ban generálják az OKChain (OKT) natív tokenjének leképezését..

Az OKT táplálja az OKChain ökoszisztémát, és felhasználói validátorként és szupercsomópontként működhetnek, és szavazati közreműködőként működhetnek. Az OKB-tulajdonosok az OKChain ökoszisztémájának szupernodereivé is válhatnak, nagyobb szavazati joggal a lánc fejlődése felett, valamint képesek saját DEX-t kibocsátani és kereskedési párokat listázni..

Az OKChain szövetségeinek első része nyilvános láncokat, böngészőket, pénztárcákat és bányászati ​​készleteket tartalmaz, és az OKChain felhasználói élvezhetik az OKChain legfontosabb globális partnereinek első osztályú szolgáltatásait.

További kiváltságok az OKEx Platformon és azon túl

Az OKB-tulajdonosok egyre több jogosultsággal rendelkeznek az OKEx platformon és azon túl. Jelenleg az OKB tulajdonosai 14 belső preferenciális opcióban részesülhetnek a kereskedés során, beleértve a kereskedési díjkedvezményeket, az OKEx Jumpstart révén ígéretes blockchain eszközökbe történő befektetési lehetőséget, az OKB megtakarítással passzív jövedelemszerzési lehetőséget és a kijelölt kereskedőknél fizetési lehetőségeket..

A felhasználók növekvő igényeinek kielégítése és az OKB ökoszisztéma továbbfejlesztése érdekében az OKB világszerte bővítette kereskedelmi csatornáit. Ide tartozik a C2C Trading Pairs (az OKB sok fiat devizát támogat, beleértve az USD-t, az Euro-t, a Koreai Won-t, Vietnam Dong-ot, Indonézia Rupiah-t és a Rubelt), valamint az OKB azonnali kereskedését több mint 50 tőzsdén, beleértve a Bitfinex-et és a BitMEX-et. Ezek a kereskedési csatornák tovább bővülnek az OKB tulajdonosai javára.

Az OKB emellett 50 alkalmazási forgatókönyvet dolgozott ki világszerte, a fizetéstől, hitelektől és pénzügyi irányítástól kezdve az idegenforgalomig, az életszolgáltatásokig, a közösségi hálózatokig és a szórakozásig. Az OKB-tulajdonosok többféle magas színvonalú szolgáltatást élvezhetnek a jelzálogkölcsön-kölcsönzéstől a szállodai foglalásokig, valamint az OKB-t használó biztonsági szolgáltatásokat. További információkért látogasson el az OKEx ügyfélszolgálatára.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kidolgozott stratégiáik kidolgozásában.

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

Email: [e-mail védett]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner