Az OK Jumpstart a következő héten elindítja a 2. token eladást az ALLIVE (ALV) számára

Az OKEx, a máltai székhelyű világvezető digitális eszközcsere ma jelentette be második OK Jumpstart projektjét, az ALLIVE-t (ALV) és a token értékesítési részleteit. A tervek szerint az ALV token értékesítése 2019. május 16-án, 05:00 órakor kezdődik az OK Jumpstart-on (UTC, CET + 1)..

Intelligens egészségügyi korszak Blockchain és AI technológiai alkalmazással

ALLIVE egy „blockchain technológián alapuló intelligens egészségügyi ökoszisztéma”, amelynek célja az egészségügyi adatok integrációjának szabványosított formátumainak biztosítása, a magas felhasználói egyidejűség támogatása, az adatok magánéletének védelme decentralizált, titkosított tárolással és a kiterjesztések kompatibilitásának támogatása. Az ALLIVE csapat 2018 augusztusa óta együttműködik az Ontology-val az üzleti vállalkozások közötti együttműködés és az adatmegosztás megkönnyítése érdekében. Az ilyen partnerség célja egy decentralizált egészségügyi ökoszisztéma és egy intelligens blokklánc-hálózat fejlesztése.

D6H5X8SWkAA8onf.jpg

"Mint mindig, az OK Jumpstart mérlegeli az egyes támogató projektek lehetőségeit, és az ALLIVE egyszerűen megragadja a blockchain technológia lényegét, új alkalmazási esetekre alkalmazva. Jó példát mutat be annak bemutatásában, hogy a technológia hogyan tudja átalakítani az egészségügyi eljárásokat és javíthatja az életünket, például az elektronikus orvosi nyilvántartások könnyebb hozzáférhetővé tétele az orvosok számára a személyes adatok biztonságának feláldozása nélkül.," – mondta Andy Cheung, az OKEx operációs vezetője. "Óriási növekedést tapasztaltunk, hogy a blockchain technológia behozza pénzügyi rendszerünket, de a blockchain ereje határtalan. Használhatjuk fenntartható intelligens egészségügyi közösség létrehozására is az egészségügyi ökoszisztéma fejlesztése érdekében, így mindenki számára elérhetőbb és megfizethetőbb lehet."

Általánosságban elmondható, hogy az idősödő népesség nagyobb arányban szembesül a krónikus betegségekkel vagy az új betegségekkel, és a költséges orvosi megoldások vagy a célzott kezelések nem feltétlenül jelentenek mindenki számára megfizethető lehetőséget.

Az egyre növekvő egészségügyi költségekkel a blockchain technológia alkalmazása hatékonyan minimalizálhatja az orvosi és pénzügyi kihívások kezelése elleni küzdelmet. Ezenkívül folyamatos erőfeszítések fenntartható alapot teremthetnek a megfizethető, elérhető, magas színvonalú egészségügyi ökoszisztéma számára a közeljövőben.

OK Jumpstart továbbfejlesztett tokenek értékesítési szabályai

Amint azt az előző token eladásban bejelentették, az OKEx néhány módosítást fogadott el annak érdekében, hogy több felhasználó vehessen részt.

Az előfizetés-kiosztás folyamata megmarad, az OKB az egyetlen elfogadott token az előfizetéshez és az elszámoláshoz. Két előfizetéses munkamenet lesz.

Az érdeklődő résztvevőknek legalább 500 OKB-vel kell rendelkezniük 15 napos átlagban ahhoz, hogy részt vehessenek a token eladásban. Az egyes számlákról pillanatképet készítünk véletlenszerűen. Minél több az OKB, annál nagyobb jutalmat jutalmaznak. (Tippek: ≥ 2500 OKB átlagosan 15 napos tartása elérheti a maximális kiosztási együtthatót.)

1. munkamenet: Feliratkozási korlát

A munkamenet időtartama 10 perc. A munkamenet azonban korán véget érhet, ha eléri a túl előfizetési korlátot.

(ÚJ) 2. munkamenet: NINCS túlfizetési korlát

A munkamenet időtartama 10 perc. Azok a felhasználók, akik sikeresen feliratkoznak ez idő alatt, jogosultak lesznek az előfizetésre.

A kiosztás számítását és az előfizetés eredményét minden munkamenet befejezése után közöljük. Az 1. és 2. munkamenethez tartozó tokenek kiosztását minden forduló token eladási hirdetményében közzéteszik.

Kérjük, maradjon velünk Az OKEx Twittere és az OK Jumpstart a legújabb frissítésekért.

VÉGE

Kockázat figyelmeztetés: A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedést biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kidolgozott stratégiáik kidolgozásában..

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner