Az OKChain Testnet Now Live – az első OKEx DEx alkalmazással

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje bejelentette OKChain, egy OKEx tulajdonú kereskedelmi nyilvános blokklánc annak érdekében, hogy decentralizáltabb alkalmazásokkal járulhasson hozzá a közösséghez. Ugyanakkor az OKEx ki is terjesztette az OKEx DEX-et, az első decentralizált alkalmazást, amely az OKChain-on alapul. A jobb kereskedési tapasztalatok és likviditás biztosítása érdekében az OKEx DEX támogatja a valós idejű elszámolást bizalmatlan környezetben.

Az OKChain egy Cosmos SDK-alapú nyilvános lánc, amelyet az OKEx fejlesztett ki. Támogatja a különféle decentralizált alkalmazásokat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kriptovalutákat bocsássanak ki, kereskedési párokat hozzanak létre és szabadon kereskedhessenek rajta. Többláncú felépítésének köszönhetően az alkalmazásfejlesztés hatékonysága és méretezése jelentősen javul. Az OKChain három rétegre osztja az adatokat: blokkra, műveletekre és láncolaton kívüli adatokra, amelyek javíthatják a rendszer konszenzusának sebességét és kibővíthetik a lánc adatdimenzióit.

A tét delegált igazolásának (DPOS) konszenzusos mechanizmusának elfogadása, Az OKEx kiadta az OKT-t az OKChain natív tokeneként. Az OKT kibocsátása a genezis blokkon és a csomópont blokkon lesz, és várhatóan évente 1-5% -kal nő. További részletek bejelentése.

OKChain ökológiai fejlődése

  • – Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kriptopénzeiket kiadhassák az OKChain-on;
  • – Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját decentralizált tőzsdéiket építsék fel az OKChain-on, teljes ellenőrzést gyakorolva annak eldöntésében, hogy mely tokenek és kereskedési párok kerüljenek felsorolásra;
  • – Különféle DeFi alkalmazások kiadásának támogatása;
  • – Intelligens szerződések támogatása;
  • – A BTC többláncú alkalmazások támogatása.

„Úgy gondoljuk, hogy a decentralizált finanszírozás a mindenki számára a pénzügyi befogadás és a pénzügyi szabadság kulcsa. Ezért vágytunk arra, hogy felszabadítsuk a DeFi erejét. Az OKChain óriási mérföldkő számunkra, ami azt jelenti, hogy most már képesek vagyunk nyílt, olcsó és autonóm ökoszisztémát biztosítani mindenki számára, hogy élvezhesse a blokklánc és a decentralizáció előnyeit ”- mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója. „A blockchain fejlesztése folyamatosan új tapasztalatokat és meglepetéseket hoz nekem. Ma, amikor a blockchainról beszélünk, ez messze túlmutat a bitcoinon és a legfontosabb ERC-20 tokeneken. Az iparág vezető szereplőjeként reméljük, hogy az OKChain több újítás inspirációjává válik, és több tehetséget vonz, hogy csatlakozzanak hozzánk a blockchain forradalomhoz. ”

OKEx DEX – Az első decentralizált alkalmazás az OKChain-on

Az OKChain mellett az OKEx DEX, az OKEx decentralizált csereágazata is újítás, amelyet nem szabad kihagyni.

Az OKEx DEX legfontosabb jellemzői

  • – Az eszközöket a magasabb biztonságú felhasználók teljesen ellenőrzik
  • – Valós idejű eszköz megérkezés, amely minden kereskedelmet hatékonyá és egyszerűvé tesz
  • – Átlátható ügyletek, alacsonyabb bizalmi költségekkel az egyének között

700 millió keringetlen OKB-t kell megsemmisíteni

Az OKB az OKEx ökoszisztéma natív tokenje, amelyet születése óta több millió felhasználó támogat. Az OKEx elkötelezett az OKB ökológiai alkalmazásainak feltárása és kibővítése mellett, valamint a jövőben tökéletesíti a visszavásárlási és égési rendszert.

Az OKChain tesztnet elindítását követően összesen 700 millió ki nem adott OKB éget. Az OKB abszolút deflációba lép és a világ első, teljesen forgalmazott platformjává válik. Az OKEx-től megtartva az égési jogkivonat teljes egészében a piacról származik visszavásárlási és égetési sémánk révén.

Az OKB-tulajdonosok fontos mozgatórugók az OKChain fejlesztésében és népszerűsítésében, a genetikai blokk 100% -ának feltérképezése az OKB-tulajdonosokkal, az OKT és az OKB összekapcsolódnak az OKChain ökológiai fejlődésének elősegítése érdekében. Az OKT és az OKB elválaszthatatlan az OKChain-tól, mivel az OKT fel fogja erősíteni az OKB ökoszisztéma fejlődését. Az OKT kereskedés akkor lesz elérhető, amikor az OKChain mainnet él.

További részletek: itt.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik megfogalmazásában..


Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map