Az OKEx az OKB környezetbarát fejlesztéséről beszél az első évfordulója mentén

Az OKEx, a máltai székhelyű világvezető digitális eszközcsere üdvözli az OKB első évfordulóját, az OKEx által elfogadott globális segédprogram-tokent. Az OK Blockchain Alapítvány hivatalosan 2018. március 22-én indította el, az OKB-t az OKEx adaptálta és alkalmazta az OKEx globális ökoszisztémájára, amely magában foglalja a Happy Friday, az OKB Trading Market, a Listing Vote, az OKETT, az OKNodes, a globális partnerek, a befektetők és a kijelölt kereskedők körét. . Időközben az OKEx bejelentette az OKDEX elindítását, az első decentralizált cserét az OKChain-on, és megnyitja a szuper csomópontok választását a blokklánc számára.

"Őszinte hálás köszönetet mondunk mindazon 1 millió OKB-tulajdonosnak, aki hozzájárult az elmúlt év óriási 15,6 milliárdos OKB kereskedési volumenéhez. Ez egy fontos mérföldkő, amelyet az OKB virágozni kezd, miután beton alapot hozott létre," – mondta Andy Cheung, az OKEx operációs vezetője. "Az OKEx-ben egyszerű, arra törekszünk, hogy trenddiktátorok legyünk, és elkötelezzük magunkat egy robusztus blokklánc-ökoszisztéma kiépítése mellett a kereskedőkkel. Ilyen eredménnyel erősebbnek érezzük magunkat, hogy folytassuk a blokklánc és a digitális eszközök iparának fejlődését."

1. Mikor kerül az OKB a blokkláncra?

Az ok, amiért az OKB nem állt láncolatban, az volt, hogy az Operatív Csoportunk titokban egy saját blokkláncot fejlesztett ki – az OKChain-t. Jelenleg az OKChain a végső fejlesztési szakaszban van, és várhatóan 2019 júniusában indítjuk el egy tesztneten. Mivel sok felhasználó kéri, hogy az OKB kerüljön a blokkláncra, megfontolások után csapatunk úgy döntött, hogy felrakja először az ERC-20 blokkláncra április végéig. Amikor az OKChain stabilizálódik, az OKB az ERC-20 hálózatról az OKChain mainnetre kerül. Addigra az OKB lesz az OKChain hálózat natív tokenje, amely felhasználható a tranzakciós díjak kiegyenlítésére, vagy az OKChain-on kifejlesztett Dapp-ekben használható.

2. Mi az OKChain használata?

Elindítjuk az OKEx első decentralizált cseréjét (DEX) az OKChain-on, és megnyitjuk a szuper csomópontok választását a blokklánc számára. Az OKB segítségével szavazhat a kedvenc szupercsomópont-jelöltjére, és rendezheti a tranzakciós díjakat az OKDEx-en. Az OKB-t a tokenek előzetes értékesítésére is felhasználják, és a projekt csapatoknak a jövőben szuper csomópontokat kell fizetniük az OKB-nek szolgáltatási díjként.

3. Az OKB teljes kínálata 1 milliárd. Most, hogy 300 millió már forgalomban van, mikor szabadítják fel a fennmaradó 700 milliót?

Jelenleg 700 millió OKB van zárva. Ebből 300 milliót hűségprogramunkon keresztül kapnak az OKEx felhasználók, míg a fennmaradó 400 milliót az OK Blockchain Alapítvány és az operációs csapat kapja. Az OKB ökoszisztéma hatékonyabb kiépítése érdekében azonban a 700 millió OKB kiadása 2020-tól 2022-ig késik. 6 hónappal korábban újabb bejelentést teszünk a lakosság tájékoztatására, hogy meghosszabbítjuk-e a bezárási időszakot vagy kiadja a tokenek tételenként.

4. Folytatódik-e a boldog péntek??

A 2018. április 20-i első boldog péntek óta már 32954.12BTC-t osztottunk el több mint 1 millió OKB tulajdonosnak. De 2019. március 22-től optimalizáljuk a terjesztési szabályt. A pillanatkép és az elosztási arány változatlan marad. Azonban a BTC terjesztési összegét először az OKB visszavásárlására fordítják, majd az OKB összegét a meglévő pillanatkép és terjesztési szabályok szerint osztják szét az OKB tulajdonosokkal..

5. Alkalmazzák-e az OKB-t az OKEx új platformjára – az OK Jumpstartra?

Új segédprogram-token értékesítési platformként az OKB lesz az egyetlen token, amelyet az OK Jumpstart elfogad. Kiváló minőségű projektek és korai vállalkozók esetében úgy gondolják, hogy az IEO modell ideális módszer számukra az induláshoz. Az OK Jumpstarton elindított projektek azonnali piacunkon lesznek bevezetve, és a kiemelkedő teljesítményűek még esélyt kapnak a C2C és derivatív piacaink listájára is. Az OK Jumpstart elkötelezett a potenciális startupok megsegítése mellett. Nagyra értékeljük a minőséget a mennyiség helyett. Már beszélgetéseket folytatunk projektcsapatokkal szerte a világon. Hamarosan bejelentjük a legelső jumpstart projektet és nyílt eladást azoknak az OKEx felhasználóknak, akik megfelelnek a KYC követelményeinknek és rendelkeznek az OKB-vel.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedést biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kidolgozott stratégiáik kidolgozásában..


Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map