Az OKEx elindítja a latin-amerikai Fiat Gateway-t a Settle Network segítségével

Valletta, Málta, 2020. július 3. – Az OKEx (www.okex.com), a világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje stratégiai partnerséget kötött a globális fiat-crypto megoldást nyújtó Settle Network céggel. Utóbbi terméke, a Latamex segítségével az OKEx felhasználók most közvetlen banki átutalással vásárolhatnak Bitcoin-t (BTC) és étert (ETH) argentin pesóval (ARS), brazil reállal (BRL) és mexikói pesóval (MXN)..

A Settle Network a legnagyobb digitális eszközök elszámolási hálózata Latin-Amerikában a csere- és határokon átnyúló fizetések számára, amely a LATAM-országok pénzügyi infrastruktúrájának kihasználásával programozási interoperabilitást biztosít a hagyományos és a digitális eszközök között..

„Az OKEx egyik fontos célja, hogy mindenki számára lehetővé tegye a közvetítő nélküli pénzügyi szolgáltatások igénybevételét a blokklánc-vezérelt gazdaság előmozdításával. Ehhez elengedhetetlen a kriptovaluták és a fiat pénznemek közötti csere küszöbének csökkentése annak érdekében, hogy több országban és régióban felhasználókat fedezhessünk le ”- mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója, hozzátéve:

„A Settle Network-szel való együttműködés stratégiai jelentőségű az OKEx számára. A latin-amerikai felhasználók mostantól banki átutalással, megfelelő módon vásárolhatnak BTC-t és ETH-t több helyi valutával. A jövőben az OKEx tovább bővíti a fiat pénznemek lefedettségét, hogy több felhasználó kényelmesebb módon vásárolhasson kriptovalutákat. ”

Mivel a világgazdaság egy ideje visszaesésektől szenved, az emberek elkezdték elmélkedni a meglévő pénzügyi rendszer problémáiról – amelyek között a bank nélküli bank elkerülhetetlen témává vált. Jelenleg világszerte körülbelül 2 milliárd felnőttnek nincs bankszámlája, és ezek nagy részét latin-amerikaiak teszik ki. Bárhogy is legyen, közvetítő nélküli jellegének köszönhetően a kriptovaluta egyre fontosabb szerepet kezdett játszani a pénzügyi szolgáltatások területén.

“Latin-Amerika az egyik legnagyobb piacnak bizonyult, valódi felhasználási esetek elfogadásával” – mondta Pablo Orlando, a Settle Network alapítója és vezérigazgatója. Hozzátette:

"Éppen ezért a kriptográfia fiat-hozzáférésének engedélyezése olyan döntő fontosságú. Az OKEx megfelelő elképzelésekkel látja el az argentin peso, a brazil real és a mexikói peso kriptopénzek vásárlásának lehetőségét a Latam kereskedők előtt. Örömmel folytatjuk a piacok megnyitását és megerősítését számukra az egész régióban, országonként."

A legtöbb ember számára a blockchain-vezérelt pénzügyi szolgáltatások igénybevételének első lépése a helyi pénznemek kriptovalutává konvertálása. Mostantól az OKEx rengeteg fiat devizát támogatott világszerte. A Settle Network-szel való együttműködésnek köszönhetően a termékek széles választéka – például a Latamex, a Settle X, a PSP Xramp stb. – révén az OKEx felhasználói sokkal jobb tapasztalatokat élvezhetnek a crypto-fiat kereskedelemben és a banki átutalásokon keresztüli fizetések feldolgozásában.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, az OKEx a legváltozatosabb piacot kínálja, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek kriptográfiai eszközök kezelésére, növelik a befektetési lehetőségeket és fedezik a kockázatokat. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk – ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és az opciókat – a főbb kriptovaluták számára, rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában..

A Settle Network névjegye :

A Settle Network a LATAM-ban (Latin-Amerika) a legnagyobb digitális eszközök elszámolási hálózata a csere- és határokon átnyúló fizetésekhez. A Settle Network programozott interoperabilitást biztosít a hagyományos és a digitális eszközök között azáltal, hogy kiaknázza a pénzügyi infrastruktúrát minden országban, amelyben működik – lefedi a legrelevánsabb piacokat, beleértve a legnagyobb bankokat és a készpénz-kiskereskedelmi üzletek ezreit. Ez korlátlan és megfelelő interoperabilitást tesz lehetővé a digitális eszközök és a legfontosabb helyi pénznemek között. A Settle Network számos olyan termékcsomagot tartalmaz, mint például a Latamex (Latin-Amerika legnagyobb kriptográfia-fiat átjárója), a Settle X (üzleti fizetési megoldások, beleértve a stablecoin kibocsátási megoldásokat) és a PSP Xramp (fizetési feldolgozási megoldások).

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

Email: [e-mail védett]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner