Az OKEx fokozza a DeFi növekedésének támogatását biztonságos árfolyamával, az OKEx Oracle-vel

Málta, 2020. augusztus 12. – Az OKEx (www.okex.com), a világ vezető kriptovaluta-spot és derivatívák cseréje tovább segíti a DeFi tér növekedését azáltal, hogy OKEx Oracle, biztonságos aláírt árfolyam, amelyet decentralizált pénzügyi projektek felhasználhatnak a megbízható on-line árak eléréséhez. Rendkívül likvid globális csereként az OKEx Oracle megbízható, aláírt áradatokat nyújt a fejlesztők számára megbízható forrásból.

A pontos áradatok létfontosságúak a decentralizált finanszírozás növekedése szempontjából, mivel enélkül a rosszindulatú szereplők hibás információkat tehetnek közzé a láncban, és kihasználhatják a szisztémás sebezhetőségeket a DeFi protokollokban. Az OKEx Oracle bevezetésével az OKEx célja, hogy hozzájáruljon az ökoszisztéma minden résztvevője számára a biztonságosabb környezet kialakításához.

Az OKEx Oracle egy API, amely bárki számára elérhető, nemcsak az OKEx ügyfelek számára. Az árfolyamot az OKEx tőzsde írja alá, és a magánkulcsot biztonságban tartják annak robusztus infrastruktúrájában. Bárki ellenőrizheti az adatok forrását a láncban az OKEx Oracle nyilvános kulcs használatával.

„Az OKEx által aláírt, megbízható árcsatornához való hozzáférés megnyugtatja a DeFi projekteket és a felhasználókat, hogy az általuk használt adatok 100% -ban pontosak. Ez nem csak a DeFi további támogatását szolgáló megbízható alapok kiépítésében segít, hanem a felhasználók eszközeinek biztonságát és az általuk használt protokollok hosszú élettartamát is garantálja.," – kommentálta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója.

A fő DeFi protokoll vegyület támogatása

A legtöbb DeFi protokoll olyan árfolyamokra támaszkodik, amelyek annak ellenére, hogy szigorúan be vannak kódolva a biztosítékok, mégis egyetlen kudarcpontot jelentenek és potenciális veszélyt jelentenek a DeFi-re, miközben kibővül. Ennek a biztonsági résnek a kiküszöbölésére a vezető DeFi Protocol Compound Finance, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kamatot keressenek a kriptográfiai eszközeikről és jelzáloggal felvett kölcsönöket vegyenek fel, felismerték, hogy megbízható árfolyam-ökoszisztéma szükséges ahhoz, hogy a résztvevők bármely projektre támaszkodva működhessenek..

Azon keresztül Open Price Feed (OPF) rendszer, bármely érdekelt fél aláírhat kulcsérték-párokat, például árcsatornákat, SDK-val, és feladhatja őket a blokkláncban. Az OKEx Oracle követi az OPF szabványokat, hogy az összetett és más DeFi protokollok számára további megbízható hírcsatornát nyújtson a láncon belüli áradatokhoz, amelyeket bárki dekódolhat és aláírhat. Jay Hao szerint:

"Az OKExnél szilárdan hiszünk a DeFi-ben, és meggyőződésünk, hogy ez értékes (blokklánc-alapú) alkalmazások következő hullámához fog vezetni, amelyek végső soron segítséget nyújtanak a kriptográfia alkalmazói következő hullámának fedélzetén. Megtiszteltetés számomra, hogy az OKEx Oracle segítségével támogathatom az űr egyik vezető protokollját, és reméljük, hogy a Compound ezen projekt egyetlen kudarcpontjának eltávolítására tett erőfeszítései a DeFi fejlesztésének kulcsfontosságú mérföldkövét jelentik.."

Az OKEx a DeFi növekedésébe fektet be

Az OKEx élen jár a fejlesztésekben a DeFi iparban, amely terület az elmúlt 12 hónapban exponenciálisan növekedett, és most mintegy 4,6 milliárd dolláros zárolt értékkel büszkélkedhet a protokolljaiban. Az OKEx Oracle mellett az innovatív tőzsde elkötelezte magát a térségben a legmagasabb színvonalú és legpotenciálisabb projektek támogatása mellett a közelmúltban számos népszerű DeFi irányítási token felsorolásával, köztük a Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance DMG) és szintetikus hálózati token (SNX).

Az OKEx az Ethereum Topaz testnetjének az ETH 2.0-hoz is az egyik első érvényesítője lett, az OKPool bányászati ​​medencéjével, és az év elején elindította C2C Lending funkcióját, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BTC, ETH vagy OKB fedezetként kölcsönözzenek forrásokat – és néhány az ipar legalacsonyabb aránya. Az OKEx emellett fejleszti az OKChain-t is, egy decentralizált állami láncot, amelyet az OKEx elképzelése szerint tovább növekszik a növekvő DeFi-ipar, lehetővé téve a nagyszabású kereskedelmi DApps felépítését..

Ha többet szeretne megtudni a blockchain oracle működéséről, látogasson el ide: https://bit.ly/2XWnRFD

A világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, az OKEx a legváltozatosabb piacot kínálja, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek kriptográfiai eszközök kezelésére, növelik a befektetési lehetőségeket és fedezik a kockázatokat. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk – ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és az opciókat – a főbb kriptovaluták számára, rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában..

Média kapcsolattartó