Az OKEx Jumpstart bányászat 2 további DeFi protokollal párosul: MixTrust & Flamingo

Málta, 2020. szeptember 23 – Az OKEx (www.okex.com), a világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, népszerű OKEx Jumpstart Mining kezdeményezéssel gőzerővel halad előre, és két ígéretes DeFi projektet indít a héten. Harmadik projektjének, a szintetikus eszközök kibocsátásának decentralizált protokolljának bányászata MixTrust, szeptember 24-én UTC-kor 6: 00-kor kezdődik, míg Flamingó, a Neo blokkláncra épülő, interoperábilis, teljes veremű decentralizált pénzügyi protokoll, szeptember 25-én, UTC-től 13: 00-kor kezdődik, szeptember 25-én..

Az OKB, az OKEx által elfogadott globális segédprogram-tokenek birtokosai 14 napos időtartamra betehetik az OKB-t az MXT tokenek bányászatára, lezárás nélkül. Az FLM esetében a bányászati ​​időszak szeptember 25-én kezdődik és október 10-ig tart. Az MXT azonnali kereskedése szeptember 24-én, UTC-től 6:00 órától lesz elérhető, míg az FLM azonnali kereskedelme szeptember 28-tól lesz elérhető. mindkét projekt esetében az egyéni téthatár 2000 OKB és KYC 2. szintű tanúsítás szükséges. Az MXT és FML jutalmak valós időben kerülnek kiszámításra, és bármikor visszavonhatók.

A MixTrust protokoll az Ethereumon alapul, és decentralizált, láncokon átívelő kereskedési platformot kínál a szintetikus eszközök számára, valamint zökkenőmentes eszközszintézist, decentralizált láncokon átívelő tranzakciókat és láncok közötti jelzálogkölcsönöket. A felhasználók a platform likviditásbányászatából is profitálhatnak, ha szintetikus eszközeiket elnyerik, hogy előnyöket kapjanak az MXT termék-ökoszisztémájában..

A MixTrust legjellemzőbb jellemzői közé tartozik az a tény, hogy a protokoll támogatja a különböző típusú DeFi termékeket a láncokon átívelő együttműködési interakciókhoz, valamint támogatja a blokklánc-fejlesztőket abban, hogy a különböző üzleti rendszerek fejlesztését egy nyílt DeFi-alapú protokollhálózattal fejezzék be. A MixTrust emellett lehetővé teszi a különböző elosztott pénzügyi forgatókönyvek nyitott alapmoduljait, amelyek megfelelnek a különböző üzleti alkalmazások követelményeinek.

A Flamingo viszont egy decentralizált pénzügyi protokoll, amely a Neo blokkláncra épül, öt fő összetevőből áll. Ide tartozik a Wrapper, egy láncok közötti eszközátjáró; Swap, on-line likviditási szolgáltató; Vault, egyablakos eszközkezelő; Perp, AMM-alapú örökös szerződéses kereskedési platform; és a DAO, egy decentralizált irányítási mechanizmus.

A Flamingo projektet a Neo Global Development inkubálta, hangsúlyozva a Neo intelligens gazdaság kiépítésére vonatkozó elképzelését, amelynek döntő eleme a decentralizált finanszírozás. Az NGD megkönnyíti a Flamingo projekt korai szakaszának fejlesztését, és az irányítási mechanizmus fokozatosan áttér a hatósági bizonyításról a DAO-ra, és így a Flamingót végül a közösség irányítja.

"Örömmel látjuk, hogy a DeFi téren annyi folyamatos innováció következik be, és ebben az ágazatban előrelépés történik. A MixTrust valóban emeli a mércét a DeFi projektek számára, nagy hangsúlyt fektetve az interoperabilitásra és a láncokon átívelő tranzakciókra, a Flamingo pedig a Neo által inkubált teljes köteg protokollként kiemeli az átfogó DeFi projektek szükségességét, amelyek a felhasználók több igényét is kielégítik. Örülünk, hogy ilyen jó minőségű, élvonalbeli termékeket kínálhatunk az OKEx Jumpstart-on, és alig várjuk, hogy figyelhessük fejlődésüket az űrben," – mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója, hozzátéve:

"Továbbra is támogatjuk a DeFi-gazdaságot, valamint ügyfeleink igényeit, hozzáférést biztosítva számukra a legjobb projektekhez, valamint lehetőséget kínálva jutalmakra az OKEx Jumpstart Mining révén. Eddig nagyon népszerűnek bizonyult rugalmas kezdeményezésünk, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor tétet és tétet tehessenek, és továbbra is nagy elvárásokat támasztunk ezzel kapcsolatban.."

Az MXT tét részletes szabályai

• Token érintett: OKB
  • Nyert token: MXT
  • A bányászható tokenek teljes összege: 250 000 000 MXT
  • Bányászati ​​periódus: 14 nap
  • Főzési korlát személyenként: 0–2000 OKB
  • A teljes tét felső határa: Nincs
  • Nyerési szabályok: 6:00 és 10:00 óra között, UTC, szeptember 24 (4 óra)
  • KYC követelmény: KYC 2
  • A bányászott token kereskedésének megnyitásának ideje: szeptember 25-én, UTC 6: 00-kor

Az MXT tét szabályairól további információkért látogasson el a weboldalra itt.

Az FLM tét részletes szabályai

• Token érintett: OKB
  • Nyert token: FLM
  • A bányászható tokenek teljes összege: 2 500 000 FLM
  • Bányászati ​​időszak: szeptember 25-én 13: 00-tól UTC-ig, október 5-én 13: 00-ig
  • Főzési korlát személyenként: 0–2000 OKB
  • A teljes tét felső határa: Nincs
  • Tét szabályok: Tét és tét bármikor
  • KYC követelmény: KYC 2
  • A bányászott token kereskedésének megnyitásának ideje: szeptember 28

Az FLM tét szabályairól további információt itt talál.

A világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, az OKEx a legváltozatosabb piacot kínálja, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek kriptográfiai eszközök kezelésére, növelik a befektetési lehetőségeket és fedezik a kockázatokat. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk – ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és az opciókat – a főbb kriptovaluták számára, rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában..

Média kapcsolattartó

Kövesse az OKEx-et