Az OKEx kibővíti a kiterjedt DeFi ajánlatot, a DIA és a Kleros PNK listáját

Málta, 2020. augusztus 19. – Az OKEx (www.okex.com), a világ vezető kriptovaluta spot és derivatív tőzsdéje tovább bővítette decentralizált pénzügyi tokenek kínálatát tőzsdei bevezetéssel Decentralizált információs eszköz (DIA), egy nyílt forráskódú platform az átlátszó, a közösség által ellenőrzött árokról a DeFi alkalmazásokhoz, és Kleros (PNK), nyílt forráskódú online platform a vitarendezéshez.

Az USDT elleni DIA azonnali kereskedés augusztus 18-án 12: 00-kor UTC-ben, az ETH ellen pedig DIA-spot kereskedés augusztus 18-án, 13: 00-tól UTC-ig kezdődött. A DIA betétek augusztus 18-án 11: 00-kor nyitottak, és a kivonások augusztus 19-én 11:00 órától váltak elérhetővé. A DIA értéke 60% -kal emelkedett, amikor a kereskedelem elérhetővé vált az OKEx platformon.

Az USDT elleni PNK azonnali kereskedés augusztus 19-én UTC 8: 00-kor, az ETH ellen pedig augusztus 19-én 9: 00-kor vált elérhetővé. A PNK betétek augusztus 19-én 7: 00-kor nyíltak meg és a felvételek augusztus 21-én, UTC-től 9:00 órától lesz elérhető.

A DeFi-gazdaság növekedése együttműködéssel

Az olyan exponenciálisan növekvő vezető DeFi protokollok, mint a Maker, a Compound, az Aave és a Synthetix, orákulákat igényelnek a kritikus alapadatok, például az eszközárak szállításához. Ezek az orákulumok a DeFi ökoszisztéma működésének és növekedésének egyik alapvető építőkövei, és meg kell felelniük a DeFi átláthatósági és függetlenségi ígéretének..

Manapság azonban a legtöbb DeFi termék még mindig nem rendelkezik megbízható ár-adatmegoldással, és nem átlátszó adatforrásokra támaszkodik, ami jelentős kockázatokat jelent a befektetők számára, mivel az orákulumokkal történő árfeldolgozás módszertanát nem határozzák meg egyértelműen. Ahogy a DeFi-gazdaság növekszik, a pontos árpéldányokra is szükség van a technológiai és módszertani sebezhetőségeket kihasználó rosszindulatú szereplők támadásainak megkerülésére..

A DIA megbízható árjelzéseket nyújt a DeFi alkalmazásokhoz. Nyílt forráskódú platformja lehetővé teszi az átlátható, teljes mértékben a közösség által ellenőrzött árok használatát. A DIA titkos-gazdasági ösztönzőket és a közösség felbecsülhetetlen megítélését használja fel a megbízható pénzügyi adatok megszerzéséhez, érvényesítéséhez és továbbításához. Svájci székhelyű nonprofit szövetségként a DIA a pénzügyi adatok demokratizálására törekszik, átlátható adatforrásokkal és módszerekkel, amelyek mindenki számára elérhetőek – a DeFi platformjaitól, kereskedőitől és pénzintézeteitől kezdve az információszolgáltatókig, a szabályozókig és a pénzügyi hatóságokig..

A Klerosz (PNK) viszont egy nyílt forráskódú online platform a vitarendezéshez, amely blokkláncot és crowdsourcingot használ a viták igazságos elbírálásához. A fejlesztési erőfeszítéseket a Coopérative Kleros, a Franciaországban bejegyzett Société Coopérative d’Intérêt Collectif (SCIC) koordinálja. A DeFi növekedésével növekszik a vitarendezés hatékony megoldásának szükségessége, és a Kleros jelenleg vitákat old meg olyan ügyekben, ideértve a tőzsdei jegyzési eljárásokat is. Minden kutatása és kódfejlesztése nyílt forráskódú és mindenki számára ingyenes.

"Nagyon örülünk annak, hogy láthatjuk az óriási lépéseket a DeFi gazdaságban," – mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója. "Mivel a hagyományos pénzügyi szolgáltatások valódi alternatív megoldása növekszik körülöttünk, amely lehetőséget nyújt az embereknek arra, hogy jelentős megtérülést érjenek el befektetéseiken, elengedhetetlen, hogy a tér fenntarthatóan növekedjen, pontos áradatokkal, manipulációtól és hatékony vitarendezési mechanizmusoktól mentesen. a felhasználók érdekeinek védelme. Ennek érdekében örömmel vettük fel a DIA-t és a PNK-t a DeFi fejlődésének további támogatása érdekében."

Az OKEx most összesen 19 DeFi tokent sorol fel – és a múlt héten bejelentette az OKEx Oracle létrehozását, a biztonságos aláírt árfolyamát, amelyet a DIA-hoz hasonlóan decentralizált pénzügyi projektek is felhasználhatnak a megbízható láncárakhoz való hozzáféréshez egy megbízható forrás. Jay Hao hozzátette:

"A DeFi protokollok több mint 6 milliárd dolláros zárolt értékével egyértelmű, hogy a DeFi-ben nem fogunk hamarosan visszavonást látni. Mivel a bankok ügyfeleiknek szinte negatív megtakarítási hozamokat és magas hitelkamatokat kínálnak, a DeFi rendkívül vonzó alternatívát kínál. Örömmel tölt el, hogy vezető szerepet játszhatunk az ilyen kiemelkedő projektek mellett, és örömmel látjuk, hogy a DeFi milyen mértékben fejlődik a jövőben. “

A világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, az OKEx a legváltozatosabb piacot kínálja, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek kriptográfiai eszközök kezelésére, növelik a befektetési lehetőségeket és fedezik a kockázatokat. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk – ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és az opciókat – a főbb kriptovaluták számára, rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában..

Média kapcsolattartó

Kövesse az OKEx-et