Az OKEx kibővül az USDT határidős kereskedésbe

A világ legfontosabb kriptovaluta határidős tőzsdéje USDT határidős kereskedelmet hoz létre párokkal, köztük BTC, ETH és EOS

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb határidős kriptovaluta tőzsde ma bejelentette az USDT Futures Trading, egy lineáris határidős szerződés elindítását. Az OKEx USDT határidős szerződése egy virtuális származékos termék, amelyet USDT digitális tokenekben jegyeznek és rendeznek, és minden szerződés névértéke rögzített mennyiségű digitális token. A kereskedők hosszú távon profitálhatnak a kriptopénz árának emelkedéséből, vagy rövid pozícióba kerülhetnek a kriptopénz árának csökkenéséből. Az OKEx USDT párjai közé tartozik a BTC, az ETH, a BCH, az EOS, az XRP, a BSV és a TRX, 0,01–100-szoros tőkeáttételi szinttel, mind fix, mind cross-margin módban. Az OKEx szélesebb derivatív portfóliót kínál az alapul szolgáló valuták nagyobb változatosságával és átfogóbb funkcionalitással, hogy megfeleljen a felhasználók kereskedési követelményeinek.

Az OKEx USDT Határidős Szerződések főbb jellemzői:

– Lineáris szerződés – egyszerűbb a kereskedők számára, és nem kell fedeznie a fordított szerződések fedezeti kockázatát

– Tőkeáttételi szint: 0,01–100x

– Támogatott párok: BTC, EOS, ETH, LTC, BCH, XRP, ETC, BSV, TRX

– Kereskedési órák: 24/7

– Napi elszámolás

Az USDT Határidős Szerződések előnyei a következők:

– Hatékonyság és alacsony költségek – Ha csak az USDT-t tartják, a felhasználók különböző USDT-fedezetű határidős szerződésekkel kereskedhetnek anélkül, hogy gondot okozna a kriptopénzek közötti váltás..

– Az USDT fedezete viszonylag stabil – az USDT fedezetének fedezetpozíciókkal történő felhasználásával a felhasználók csökkenthetik a fedezet árának volatilitása által kiváltott kockázatokat. A számítások egyszerűbbek lesznek.

– Intuitív kereskedési tapasztalat – Az USDT árrésszel rendelkező határidős ügyletek teljes kereskedési tapasztalata nagyon hasonlít az azonnali kereskedelemhez. A tőkeáttétel hozzáadásával a felhasználók könnyebben elsajátíthatják a kereskedési rendszert.

„Az OKEx határidős kereskedési piaca mindig is az egyik csúcs volt a piacon. Bármennyire is bonyolult, a pénzügyi eszköz mindig vonzó a kriptokereskedők számára, mert éjjel-nappal kereskedési szolgáltatást, magas tőkeáttételi szintet és átfogó kockázatkezelési rendszert kínálunk, amelyek minden felhasználó számára fontosak ”- mondta Lennix Lai, a pénzügyi piac igazgatója az OKEx-nél. „Az USDT Futures Trading hozzáadása megmutatja elkötelezettségünket, hogy egyablakos ügyintézést kínálunk mind a hivatásos, mind a kiskereskedelmi kereskedők számára, az iparág legjobb felhasználói élményével.”

„Legtöbbször a felhasználók nem hajlandók árrésként tartani az altcoinokat, és azt is látják, hogy magát az inverz szerződéseket is bonyolult megérteni. Úgy látjuk, hogy ez a lineáris szerződés nyitott kaput jelentene sok új kiskereskedő számára ”- tette hozzá Lai. „Az OKEx-nél biztonságos, megbízható és stabil környezetet alakítottunk ki a kriptovaluta kereskedelemhez, és arra törekszünk, hogy ügyfeleink érdekein alapuló új szolgáltatásokat kínáljunk. Folytatnánk a kutatást és a stablecoin-alapú származékok hozzáadását, hogy egyszerűbb fedezeti eszközt kínáljunk azoknak a kereskedőknek, akik nyereségüket és veszteségüket általában USD értékben könyvelik el. “

Az OKEx határidős szerződésének rögzített szállítási dátuma van, és a szállítási ár az index átlagos értéke lesz a szállítás előtti előző órában. Márkaárat használnak a felhasználók nem realizált nyereségének és veszteségének (UPL) kiszámításához, hogy ingatag piaci körülmények között csökkentsék a felesleges felszámolást. A napi elszámolási folyamat 16: 00-kor Hongkongi idő szerint (HKT) a nem realizált nyereséget és veszteséget (PnL) a megvalósult PnL-be mozgatja, növelve a tőkefelhasználás rugalmasságát. Az OKEx fedezeti eszközöket is kínál, beleértve a biztosítást, hogy segítse a kereskedőket a kockázat csökkentésében.

Annak érdekében, hogy az indexárak pontosan tükrözzék az egyes tokenek azonnali piaci árát, az OKEx gondosan kiválasztotta a többi nagy tőzsde piaci árát az egyes tokenek súlyozott indexösszetevőiként. Ezek a cserék tartalmazzák a Huobi, a Bittrex, a Coinbase és a Binance ügyleteket. Intézkedéseket vezetnek be a rendellenes helyzetek kezelésére.

Az OKEx továbbfejlesztett kockázatkezelési rendszert vezetett be a derivatívákra, amely a következőket tartalmazza:

– Mark Price – Megalapozott márkaár-rendszer a hatalmas ingadozások és a szokatlan felszámolás hatékony elkerülése érdekében

– Tiered Maintenance Margin Ratio (TMMR) rendszer – a nagy pozíciók felszámolásának és a piaci likviditásra gyakorolt ​​utóhatásainak elkerülése érdekében

– Kényszerített részleges felszámolási mód – a nagyszámú felszámolt megbízás által okozott piaci hatás kiküszöbölésére

Az USDT határidős kontraktusai 2019. november 14-én, a szimuláció pedig 2019. november 5-én indulnak. Az USDT Perpetual Swap 2019. december 9-én, a szimuláció pedig 2019. november 30-án indul..

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik megfogalmazásában..

Média kapcsolattartó:

Email: [e-mail védett]