Az OKEx partnerek Paxful segítségével 100 millió felhasználó számára hozzáférést biztosítanak a széles körű fizetési módokhoz és kereskedési eszközökhöz

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb Bitcoin határidős tőzsdéje, stratégiai partnerséget jelentett be a vezető peer-to-peer Bitcoin (BTC) Paxful (www.paxful.com) piacterével. A két iparági titán erőinek egyesítésével azt kívánja elérni, hogy a kriptovaluták világszerte egyre inkább elterjedjenek.

A Paxful Kioskit közvetlenül az OKEx platformba integrálják, hogy az új és a meglévő felhasználók a fizetési lehetőségek és a fejlett kereskedési eszközök széles választékában részesülhessenek..

A Paxful az OKEx kulcsfontosságú kriptovaluta-rámpájaként fog működni az Bitcoin vásárlásához szükséges fizetési módok sokfélesége révén, ami különösen fontos a fejlődő országokban. A partnerség lehetőséget nyújt az OKEx felhasználóknak arra is, hogy a Paxful platform által engedélyezett kényelmes helyi fizetési módok használatával több mint 160 fiat devizával vásárolhassanak Bitcoin-t, beleértve a török ​​líra, az indiai rúpia és az argentin peso értékét. Ide tartoznak többek között a banki átutalások, a házi vezetékek, az online pénztárcák és az ajándékkártyák.

A Paxful vezérigazgatója és társalapítója, Ray Youssef a partnerségről szóló nyilatkozatában azt mondta:

„A Paxfulnál az egyik célunk az, hogy segítsünk a kriptográfiai közösség növekedésében. Csodáljuk az OKEx munkáját, és tudjuk, hogy értékeink és stratégiánk összhangban vannak. Ezzel a partnerséggel reméljük, hogy folytatjuk az ökoszisztéma együttes kiépítését és a kriptográfia hozzáférhetőbbé tételét a valós fizetési módként. “

Az integráció révén a felhasználók akár a Paxful, akár az OKEx platformon keresztül azonnal találkozhatnak azokkal az eladókkal, akik megfelelnek a kereskedési igényeik valutájának és fizetési módjának kritériumainak. Összességében több mint 100 millió felhasználó részesül ebben az integrációban, nem csak a fizetési lehetőségek szabadsága szempontjából, hanem az OKEx magas likviditásának, hűtőtároló funkcióinak és a kereskedelemben kapható termékek és eszközök széles körének való kitettség révén is.

A Paxful felhasználók most először férhetnek hozzá olyan kifinomult kereskedési opciókhoz, mint a spot, a margin és a határidős kereskedés az OKEx-en. Részt vehetnek az OKEx DEX-en keresztüli opciós kereskedelemben is, új lehetőségeket kínálva számukra a derivatív piacokon, amelyek korábban nem voltak elérhetőek számukra..

Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója arról is beszélt, hogy fontos több embert elérni egy sor rámpás opcióval, kijelentve:

„Rendkívül lelkesek vagyunk a Paxful-nal, mint az egyik legszélesebb körben használt és elismert BTC-piacon. Szilárdan hívünk az együttműködésben az OKEx-nél, és megértjük, hogy együtt kell működnünk, hogy minél több embert bevonjunk a kriptovalutába. Senki ne dolgozzon elszigetelt szigetként. Ennek a partnerségnek az előnyei hatalmasak a Paxful és az OKEx felhasználók számára egyaránt. Együtt érhetünk el és adhatunk több lehetőséget legalább 100 millió felhasználónak."

A partnerség nagy lépést jelent az OKEx számára a világ fejlődő régióiban való jelenlét szempontjából, beleértve az olyan országokat, mint India, Indonézia, Nigéria, Törökország, Oroszország és Argentína, ahol a kriptovaluta színtér gyorsan növekszik. A két vállalat együtt dolgozva könnyebb hozzáférést biztosít a kriptovaluta globális piacához. Ez előnyös lesz a meglévő Paxful és OKEx felhasználók számára, akiknek most szélesebb a fizetési módjaik, a kereskedési eszközök és a megnövekedett funkcionalitás..

További információkért vagy az OKEx Paxful kioszkjához való hozzáférésért látogasson el a felhasználókhoz: https://bit.ly/3hrnuLj

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik megfogalmazásában..

A Paxfulról

A Paxful egy ember által vezérelt piactér pénzátutalásokhoz bárkivel, bárhol, bármikor. Küldetésük az, hogy az elfelejtett négymilliárd bank nélküli és alulfizetett bankot felhatalmazzák az egész világon arra, hogy egyenrangú tranzakciók segítségével ellenőrizzék pénzüket. A 2015-ben alapított vállalatnak világszerte több mint 3 millió ügyfele van, akikkel azonnal vásárolhat és adhat el bitcoinokat – több mint 300 különböző fizetési mód használatával.

Küldetésük részeként a Paxful is elindult #BuiltWithBitcoin, jó társadalmi kezdeményezés, amelynek célja 100 iskola építése, amelyet teljes egészében a bitcoin finanszíroz a feltörekvő piacokon. A Paxfulot 2015-ben alapította Ray Youssef vezérigazgató és Artur Schaback operatív vezérigazgató.

Média kapcsolattartó:

Email: [e-mail védett]