Az OKEx pénzügyi piacokért felelős igazgatója, Lennix Lai betekintést nyújt a Crypto Markets Post Bitcoin felére konszenzuson: terjesztve

Az OKEx (www.okex.com), a világ legnagyobb kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, Lennix Lai, a pénzügyi piacok igazgatója részt vett a Consensus: Distributed ma egy paneljén, hogy megvitassák a kockázatfelzárkózást és -kezelést a felére. Szakértői meglátását megosztotta az FTX vezérigazgatójával, Samuel Bankman-Frieddel és Deribit Ázsia üzletfejlesztésével, Lin Chennel..

A Coindesk China Ariel Guo moderálásával a kriptográfia naptárának legnagyobb eseménye idén nagyon másképp néz ki. A COVID-19 bezárta a konferenciaipart és az összes eseményt online módon mozgatta. Távol a teltházaktól és a legmagasabb szintű belépési áraktól, a Consensus: Distributed bárki számára ingyenes, hogy csatlakozzon, és akkor kerül megrendezésre, amikor az előadók otthonuk bezárásából vesznek részt.

A bizottság tagjai elmondták véleményüket a BTC jövőbeli árirányáról és arról, hogy a felezés hogyan fogja befolyásolni az olyan mutatókat, mint a mennyiség és a kereskedés. A felezési idő előtti rövid életű bikafutás és visszahúzás alapján az FTX vezérigazgatója megjegyezte, hogy az ár látszólag stabilizálódott, ami arra utal, hogy a bányászok tartanak. Úgy vélte, hogy a BTC ára belátható időn belül valószínűleg a $ 8-9K között marad.

Az OKEx igazgatója egyetértésben volt, Lai azonban hozzátette: „Úgy gondolom, hogy a történelmi adatok szempontjából van értelme, hogy az emberek a felezést a kriptóban bullish eseményként tekintsék. És alapvetően ennek is van értelme, mert a felezés várhatóan csökkenti a bitcoin jövőbeni kínálatát. “

Azt mondta, hogy a felezéshez vezető piaci hangulat jó volt, a Google Trends “Bitcoin Haling” keresése tízszeresére nőtt, és az OKEx erős alapot látott a határidős felezés előtti, jó volumenben , és jó tőkebeáramlás.

A kriptopiacok utólagos felezés

A Bankman-Friedtel ellentétben Lai azonban rövid távú eladási nyomásra számít. „Nagyobb szempontból nagy valószínűséggel a felére csökken a bitcoin ára, így várhatóan rövid távú lefelé irányuló nyomást gyakorolunk a bitcoinra is. Alapvetően azt gondolom, hogy ez egy rövid távú eladási nyomás lehet a kisebb, kevésbé hatékony bányászok részéről, akiknek ki kell lépniük a piacról. Tehát egy feles hashrátra is számítani kellene a felezés után. ”

Majd hozzátette, hogy nem hiszi, hogy a Bitcoin ára „túl alacsonyra” esne, mivel a következő hónapokban új, jobb felszereléssel és hatékonysággal rendelkező bányászok fognak online kapcsolatba lépni. Sőt, a jelenlegi bányászok is profitálnának az olcsóbb villamos energiából a kínai árvíz idején.

Chen egyetértett abban, hogy nagy változás következik be a bányatájban, mivel sok kicsi bányász S9 modellel kiszorul a piacról. Ennek ellenére rámutatott, hogy ez még nem történt meg, mivel a hash arány jelenleg történelmi magas. Noha növekedhet a rövid távú volatilitás, a hosszabb távú kilátások kedvezőek.

Lai megjegyezte: “Úgy gondolom, hogy a Bitcoin valószínűleg bullish lesz, és a következő két évben új csúcsot fog elérni.”

Kockázatkezelési stratégiák a kereskedők számára

Arra a kérdésre, hogy a bányászoknak, az érmetulajdonosoknak és a hivatásos kereskedőknek hogyan kell kezelniük portfóliójukat és kockázatkezelést, Lai azt válaszolta, hogy ilyen időkben a szokásos válasz az, hogy „eseményen vásárolnak – ami előre feleződik, híreken értékesítik”, ami a felezés. ” Azonban továbbra is nagy kérdés, hogy a felezés már be volt-e árazva. Az eladás azt jelzi, hogy ismert eseményként ez valószínűleg.

– Ezzel kereskedni – mondta Lai – azt javasolnám, hogy válasszon futóművet, hogy a rövid távú szivattyút ingadozásként rögzítse. Azt is javasolnám, hogy adjon el fedezeti hívást a BTC állományaival, hogy passzív jövedelmet generáljon a rövid távú bearish piacon. “

Ez azt mondta: „Hosszabb távon még mindig nagyon bullish vagyok a bitcoinon. A felezés elhalványítja a kisebb bányászokat, és erősebb bányászokat hagy, akik általában kevésbé szándékoznak eladni a bitcoin készletüket. ”

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedést biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kidolgozott stratégiáik kidolgozásában..

Média kapcsolattartó:

Vivien Choi

Email: [e-mail védett]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner