Boldog születésnapot, OKEx!

A múltunk ünneplése, a jövő inspirálása

Lehet, hogy a The Blockchain Island vezető kriptográfiai cseréjeként tudsz minket, de tudod-e, hogy október 31-én ünnepeljük 2. évfordulónkat?

Az OKEx hosszú utat tett meg, hogy a világ egyik legnagyobb spot- és határidős digitális eszközcseréjévé váljon. A megalakulás óta már több mint 400 határidős és azonnali kereskedési párokat vettünk fel, és nagy kereskedési volumennel büszkélkedhetünk. A dolgok mégsem voltak mind rózsásak számunkra, különösen akkor, ha folyamatosan szembe kell néznünk a versenytársak vádjaival és kritikáival.

Ma új oldalt fordítunk robusztus OKB ökoszisztémával, továbbfejlesztett kereskedelmi és biztonsági rendszerekkel, innovatív projektekkel és globális terjeszkedéssel. Ennek a jeles alkalomnak az emlékére várjuk ezeket az izgalmas projekteket, amelyeken hónapok óta dolgozunk és amelyek várhatóan 2020-ban érkeznek!

Globális önszabályozó szervezet (SRO)

1.jpeg

Iparvezetőként bátran tettünk egy lépést előre, hogy az egész ipar számára jobbá tegyük a dolgokat. Csak az összefogás révén lehet a cserekapcsolatokat meghatározni, hogy pénzügyi milliókat nyújtsanak emberek millióinak, ezért hoztunk létre egy globális önszabályozó szervezetet (SRO), hogy összekapcsoljuk az ipar többi tagját..

A DELTA csúcstalálkozón tartott előadás alatt jelentették be, Az SRO a gyakorlatok és politikák szokásos halmaza amelyek a helyükre kerülnek. Ez egy független, tagsági alapú szervezet, amely nyitott mindenféle méretű és joghatóságú cserére. Az SRO sürgeti a globális kriptokereskedelmi közösség tagjait, hogy fogják össze a digitális eszközök piacra hozatali, tőzsdei bevezetési és kivezetési normáinak kialakítását., és az egész ipar növekedése szempontjából kritikus egyéb tételek.

Reméljük, hogy a tagcserék együttműködhetnek a digitális eszközök globális elterjedésének előmozdítása és a közösség számára a hozzáadott érték növelése érdekében a befektetők és kereskedők védelme mellett az innováció előmozdításával, az egész OKB ökoszisztémában megvalósuló szabványok meghatározása és elfogadása terén..

OKChain & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Végre megtörténik – az új saját blokklánc OKChain ”a fejlesztés utolsó szakaszában van, és hamarosan elindul a testnet. Amikor az OKChain stabilizálódik, átköltöztetjük az OKB-t, a hálózat natív tokent az Ethereum ERC-20 tokenről saját OKChain mainnetünkre.

Az első decentralizált cserénk (DEX) addigra a hálózaton is elérhető lesz, és megnyitjuk a szupernódus választást a blokklánc számára. Az OKB segítségével a felhasználók szavazhatnak kedvenc szupernóda jelöltjükre, és az OKDEx-en rendezhetik a tranzakciós díjakat. Az OKB-t a tokenek előzetes értékesítésére is felhasználják, és a projektcsapatoknak a jövőben a szuper csomópontok OKB-ját kell fizetniük szolgáltatási díjként.

USDT-marginált & Token-marginált szerződések & Csereügyletek

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

A határidős kereskedelem iránti kereslet mindig is erős volt a kriptográfia területén, és sok kriptotőzsde igyekszik belépni az űrbe. Ahhoz, hogy a felhasználók több lehetőséget kínálhassanak a kereskedelemre, hamarosan piacra dobjuk a Tether USDT-jét, amely várhatóan ez év novemberében jelenik meg..

A két új származékos eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára nyissa meg a tőkeáttételes pozíciókat, vagy tegyen tőkeáttételi pozíciót eszköz vásárlásához vagy eladásához, ebben az esetben USDT-vel.

Ha csak USDT-t használnak fedezetként, a felhasználók mostantól meg tudják nyitni a BTC, az ETH és bármely más szerződést anélkül, hogy gondot okozna a váltás a különféle kriptovaluták között., időt és költségeket takarít meg.

Az USDT határidős szerződései november 14-én indulnak, és a szimuláció november 5-én indul. Az USDT Perpetual Swap december 9-én indul, és a szimuláció november 30-án kezdődik.

OKMSX, egy digitális biztonsági eszközcsere

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

Miután székhelyünket áttelepítettük Máltára, összefogtunk az MSX-szel, a Máltai Értéktőzsde Holdings digitális és fintech ágával, hogy közösen elindítsunk egy új cserét a máltai Blockchain Island kezdeményezés támogatására. Ez a közös vállalkozás jelzi a máltai kormány iránti bizalmunkat, valamint elkötelezettségünket egy hatékony, biztonságos és átlátható blokklánc-kereskedelmi környezet biztosítása iránt a felhasználók számára világszerte..

Andy Cheung, operációs vezetőnk a kereskedési platformot „biztonsági tokenek intézményi szintű cseréjeként” emlegette, amelyek kihasználják a tőzsde „digitális eszközműveleteit és technológiai szakértelmét”. Kihasználva a máltai tőzsde szabályozási megfelelés terén szerzett tapasztalatait, az OKMSX egy éve dolgozik, és most a végső fejlesztési szakaszához közeledik, bevezetése 2020 első felében várható.

További OKB alkalmazások

Az idén áprilisban az Ethereum blokkláncig történő OKB-migráció óta arra törekszünk, hogy felgyorsítsuk natív jelzőnk tömeges elfogadását a mindennapi élet lehető legtöbb aspektusába. A közelmúltban büszkék vagyunk arra, hogy Jay Hao vezérigazgatónk Twitterén 14 új módszert vezetett be az OKB használatára, ideértve a pénzügyi szolgáltatások fogadását, a kiberbiztonság fokozását és az online vásárlást stb.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Őszintén szeretnénk kifejezni legnagyobb köszönetünket ügyfeleinknek, partnereinknek és mindenkinek, aki támogatott és mellettünk állt. Folytatjuk a robusztus blokklánc-ökoszisztéma tökéletesítését a felhasználók számára, és mindannyian készen állunk kiváló innovatív blokklánc-projektek összekapcsolására, hogy megkönnyítsük az OKEx öko-fejlesztését, és előmozdítsuk a blokklánc- és digitális eszközök iparának fejlődését.

A világ legnagyobb és legváltozatosabb kriptovaluta-piaca, az OKEx, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek a kriptográfiai eszközök kezelésére, a befektetési lehetőségek fokozására és a kockázatok fedezésére. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk, ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és a főbb kriptovaluták opcióit, nagy rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik megfogalmazásában..

Média kapcsolattartó: