OKExChain – Korábban az OKChain – jelentős frissítést lát, a decentralizált jövőkép felé haladva

Málta, 2020. szeptember 14. – Az OKEx (www.okex.com), a világ vezető kriptovaluta spot és derivatív tőzsdéje bejelentette, hogy az OKEh által fejlesztett kereskedelmi nyilvános láncot, az OKChain-t hivatalosan OKExChain névre keresztelték. A tranzakciós funkciókra összpontosító nyilvános láncként, még a testnetben is, az OKExChain már számos területen áttörést ért el, ideértve a másodpercenkénti tranzakciókat, az on-chain irányítást, az engedély nélküli és a láncok közötti mechanizmusokat.

A decentralizáció mértékét tekintve az OKExChain átveszi a vezetést a tőzsdén kifejlesztett nyilvános láncok között is. A peer-to-peer hálózatok természetének teljes kihasználásával, a visszafordíthatatlanság és a hatékony autonómia megvalósításával a forráskódban egyetlen résztvevő sem (beleértve a fejlesztőt, az OKEx-et) sem képes irányítani vagy manipulálni a nyilvános láncot, ezáltal elérve az abszolút decentralizációt és azt, hogy Az OKExChain a "fundamentalista" nyilvános lánc.

„Nagyon bízunk az OKEx technikai erejében. Átfogó tesztelésünk során az OKExChain nagyon magas teljesítményt mutatott a decentralizált állami lánc minden szükséges elemével együtt ”- mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója, folytatva:

„A nyilvános lánc nélkülözhetetlen elemei az olyan döntések, mint például a nyílt csomópontú választások engedélyezése, a nyílt forráskód melletti elkötelezettség vagy az irányítási tokenek. Tehát ez a legegyszerűbb módszer annak megítélésére, hogy egy „nyilvános lánc” valóban nyilvános-e, vagy csak ál-nyilvános lánc. A DeFi koncepció növekvő népszerűségével a felhasználóknak figyelembe kell venniük ezeket a szempontokat, és figyelmesebbnek kell lenniük arra, hogy egyes úgynevezett DeFi projektek valóban decentralizáltak-e vagy sem. “

100% -ban közösségi alapú kormányzás

Az OKExChain talán legjelentősebb tulajdonsága és előnye a decentralizáció mértékében rejlik. 2020 áprilisában az OKExChain az egyik első tőzsdei fejlesztésű nyilvános lánc lett, amely 100% -ban nyílt forráskódúvá vált. Minden egyénnek joga van érvényesítő csomópontgá válni, és még az OKEx sem képes a nyilvános lánc irányítására. Annak érdekében, hogy az OKExChain egyik validáló csomópontjává válhasson, az OKEx-nek versenyeznie kell más résztvevőkkel. Jelenleg 21 szupercsomópont és 41 jelölt csomópont vett részt az OKExChain-on.

Az on-chain kormányzás mellett az OKExChain felhasználói nagyfokú autonómiát élveznek. Az OKExChain intelligens szerződésein keresztül mindenki kiadhatja saját digitális eszközeit, miközben különféle decentralizált alkalmazásokat épít, például a felhasználók saját likviditási készletét. A megrendelési könyv modell szintén engedély nélküli.

OKExChain teljesítmény: TPS magasabb, mint az ETH

Amit a kereskedésközpontú OKExChain a kriptovaluta térbe kíván hozni, az a nagy teljesítményű, blockchain technológián alapuló nagy teljesítményű alkalmazások engedélyezése. Ehhez magas TPS és stabilitás szükséges, amelyet decentralizált hálózaton nem könnyű megvalósítani.

Magasságában az OKExChain 10 189 564 blokkot generált, összesen 107 356 559 kereskedési volumennel, ami azt jelzi, hogy az OKExChain stabilan működik. A teljesítmény szempontjából az OKExChain jelenlegi TPS-je elméletileg elérheti az 1000-et, ami lényegesen nagyobb, mint a jelenlegi ETH állami lánc feldolgozási kapacitása.

Ezenkívül az OKExChain hamarosan bemutatja Oracle-jét, amikor egy biztonságos aláírt árfolyamot ad a likviditási készlethez, valamint a megbízási könyv tranzakcióihoz különféle derivatívákhoz, például árréshez és örököshez..

A magas kompatibilitás ösztönzi az ökoszisztéma fejlődését

Az OKExChain EVM-kompatibilis lesz, és a jövőben támogatja az összes meglévő Ethereum intelligens szerződést, ami megkönnyíti a fejlesztők számára, hogy súrlódás nélkül migrálják DApps-jüket az új láncra.

Ez a láncok közötti mechanizmus ugyanakkor lehetővé teszi az OKExChain számára, hogy támogassa és migrálja az összes mainstream digitális eszközt. A decentralizált IBC láncközi protokollt integrálják, és a láncokon átívelő tranzakciókat a Relayer hajtja végre.

Ráadásul az OKExDEX, az OKExChain ökoszisztéma első, több operációs rendszeren megvalósuló projektje egyablakos megoldást kínál a felhasználók számára digitális eszközeik kiadására, saját digitális eszközkereskedelmi párok létrehozására, valamint az AMM-en és a megrendelési könyvben történő szabad kereskedelemre. könnyedén.


Magas kompatibilitásának köszönhetően az OKExChain már több mint 60 ökoszisztéma partnerrel működött együtt, lefedve a nyilvános láncot, a PoS bányászati ​​medencét, a felfedezőt, a pénztárcát és a kriptotér egyéb főbb elemeit.

VÉGE

Az OKEx-ről

A világ vezető kriptovaluta spot- és derivatív tőzsdéje, az OKEx a legváltozatosabb piacot kínálja, ahol globális kriptográf-kereskedők, bányászok és intézményi befektetők jönnek kriptográfiai eszközök kezelésére, növelik a befektetési lehetőségeket és fedezik a kockázatokat. Azonnali és derivatív kereskedelmet biztosítunk – ideértve a határidős ügyleteket, az örökös csereügyleteket és az opciókat – a főbb kriptovaluták számára, rugalmasságot kínálva a befektetők számára a nyereség maximalizálása és a kockázatok mérséklése érdekében kialakított stratégiáik kidolgozásában..

Média kapcsolattartó

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map