Što je PrimeXBT – Pregled razmjene PrimeXBT

PrimeXBT nova je platforma za trgovanje kriptovalutama koja trgovcima omogućuje upotrebu marže i poluga za trgovanje na Bitcoin i drugim kovanicama do 100x. Već razmjena bilježi dnevni promet od preko 80 milijuna američkih dolara, što je čini jednom od većih i etabliranijih platformi, posebno za trgovanje bitcoinima s polugom.

Razmjena je domaćin jednostavnog i lakog postupka prijave. Trgovci mogu početi koristiti platformu istog trenutka kada su se prijavili, a postupak registracije PrimeXBT traje manje od minute. Također nema aspekta KYC (znaj svog kupca) prilikom prijave, tako da trgovci ne trebaju davati osobne podatke poput putovnice, poreza ili identifikacijskih brojeva. Svi računi se također mogu besplatno otvoriti.

PrimeXBT se ponosi svojom tehnologijom, omogućujući korisnicima jednostavno trgovanje. Na jako zasićenom tržištu kripto razmjene, PrimeXBT ima lagan nalet na rampu i lak pristup trgovcima da vide svoje karte, povijesti trgovanja i knjige trenutnih narudžbi na svojim trgovinskim parovima.

PrimeXBT nudi nekoliko drugih prednosti:

 • PrimeXBT nudi besplatni račun i postupak registracije koji traje manje od jedne minute.
 • Nije potreban KYC, a vaši osobni podaci moraju biti privatni.
 • Minimalni depozit je samo 0,001 BTC, depoziti se mogu izvršiti BTC-om, kreditnom karticom ili više od 100 kovanica.
 • Do 1: 100 marže.
 • Sposobnost kratke prodaje imovine, iskorištavanjem pada cijena kao i porastom cijena.
 • Agregirana likvidnost bez premca od 12 vrhunskih dobavljača.
 • 24-satna podrška uvijek je na raspolaganju uvijek kad je potrebna.
 • Vrhunske sigurnosne značajke, uključujući popis dok adresa, dvofaktorska provjera autentičnosti i još mnogo toga.
 • Podrška za više monitora za najozbiljnije trgovce na tržištu.
 • Trgovanje parovima kroz 5 najlikvidnijih kripto sredstava.

Trgovanje polugom i maržom i prodaja u kratkom roku

Trgovina polugom je ključna značajka PrimeXBT. To je alat koji trgovcima omogućuje da profitabilno iskoriste manja kretanja cijena, jer mogu umnožiti dobitak ili gubitak u bilo kojem smjeru.

Evo primjera: recimo da trenutna cijena BTC-a iznosi 4.300 USD, a imate 4.300 USD za kupnju jednog Bitcoina. Odlučili ste se za 100x polugu. To znači da možete kupiti 100 BTC za 4.300 USD. Ako se Bitcoin poveća samo za 100 do 4.400 USD, zaradit ćete 10.000 USD, jer ste pomnožili povećanje s polugom od 100x.

Kao što objašnjavaju resursi PrimeXBT-a:

Poluga djeluje pomoću depozita, poznatog kao “marža”, kako biste vam osigurali povećanu izloženost. U osnovi, unosite djelić pune vrijednosti svoje trgovine – a PrimeXBT vam pruža ostatak. Naši proizvodi omogućavaju trgovcima da se izlažu glavnim kriptovalutama, kao što su Bitcoin i Ethereum i drugi, bez vezanja puno kapitala.

Kratka prodaja je još jedna opcija dostupna na PrimeXBT. Trgovac bi mogao “kratiti” novčić ili sredstvo kad se želi kladiti na to sredstvo koje opada u cijeni i vrijednosti. Ako mislite da je Bitcoin pretprodan i da će mu cijena pasti, kapital možete zaraditi “kratkom prodajom”. Ova prilika daje trgovcima mogućnost klađenja na rast ili pad cijene Bitcoina, gdje redovno ulaganje (kupnja imovine) obično znači da investitor misli da će se vrijednost povećati.

Ove su tehnike trgovanja složene. Trgovci bi trebali provesti vlastito istraživanje prije nego što uđu u bilo koji scenarij trgovanja s polugom.

PrimeXBT depoziti i isplate

Polog na PrimeXBT je jednostavno i lako. Novi korisnik može kliknuti na ‘Polog’ na nadzornoj ploči svog računa. Odmah će se generirati sigurna Bitcoin adresa koja će se koristiti za BTC prijenos.

zalijepljena slika 0 3


Povlačenja su također jednostavna, iako zahtijevaju dodatni korak. Prije povlačenja, korisnici moraju izvršiti interni prijenos sa svog trgovačkog računa na postavljeni osobni novčanik u odjeljku Račun.

Kad se to učini, trgovac će dodati željenu BTC adresu na povlačenje. Jedna sigurnosna značajka PrimeXBT-a je povlačenje sredstava samo na račune s bijele liste – čuvanje sredstava osigurano od odlaska na neželjene ili slučajne adrese.

Nakon što je sve postavljeno – interni prijenos i dodavanje BTC adrese s bijele liste – trgovac može unijeti željeni iznos za povlačenje i kliknuti na predati za pokretanje.

Vrste narudžbi PrimeXBT

PrimeXBT nudi nekoliko različitih vrsta narudžbi. Napredne vrste narudžbi navedene su u nastavku s kratkim opisima. Možete pronaći više informacija o svim ovim vrstama narudžbi ovdje.

zalijepljena slika 0 4

 • Tržišne narudžbe – nalog postavljen za izvršenje prvi put dostupan (u nekim slučajevima može biti odmah)
 • Ograničene narudžbe – postavlja “ograničenje” cijena po kojima bi trgovac kupovao ili prodavao
 • Zaustavi narudžbe – nalog za kupnju ili prodaju sredstva nakon što dosegne određenu (“stop” cijenu)
 • Nalozi za zaštitu – mogućnost ograničenja gubitaka ili zaštite dobiti od bilo koje trgovine ili naloga

Evo pogleda na PrimeXBT-ovom jednostavnom i privlačnom glavnom ekranu za trgovanje. Odavde možete pratiti dostupne trgovinske parove i vaše trgovanje polugom.

Glavni zaslon za trgovanje PrimeXBT

Koji su novčići podržani na burzi PrimeXBT?

PrimeXBT trenutno ima pet glavnih kriptovaluta za trgovanje. Ovih pet su:

 • BTC
 • ETH
 • LTC
 • XRP
 • EOS

Svaki od ovih PrimeXBT podržanih kovanica podudara se s USD trgovinskim parom – što znači da trgovci mogu koristiti fiat valutu (američki dolar) za kupnju, prodaju i trgovinu za bilo koju od gore navedenih kripto valuta. Podržani novčići na PrimeXBT predstavljaju pet najpopularnijih kriptovaluta trenutno na tržištu.

Koje su naknade za PrimeXBT?

PrimeXBT naknade za trgovanje su i jednostavne i niske. To bi trebalo pomoći korisnicima platforme da olakšaju lako i jeftino trgovanje.

Konkurent PrimeXBT-a, Bitmex, na primjer, koristi mnogo složeniju strukturu naknada za svoje trgovanje. Ovdje možete vidjeti strukturu naknada za Bitmex:

naknade za bitmex traidng

Ovo je puno složenije od jednostavnog sustava naknada koji se koristi na PrimeXBT. Evo strukture naknada PrimeXBT-a:

naknade za trgovanje primexbt

Potpune informacije o naknadama i ograničenjima možete pronaći ovdje. Kao što navodi njegova web lokacija i misija, PrimeXBT “slijedi jasne principe – cijene bi trebale biti konkurentne i transparentne, a nikako opterećene lažnim poticajima.”

Zaključak – Je li PrimeXBT siguran?

Da, burza nudi usluge slične ostalim burzama te sigurnost i tehnologiju koja pomažu trgovcima.

Uvijek postoji rizik u bilo kojoj vrsti trgovanja imovinom, posebno u onoj tako nestabilnoj kao kriptovalute. Ovome se pridružuje trgovanje polugom koje dodaje rizike. Više o tim rizicima možete pročitati na web mjestu PrimeXBT na stranici Otkrivanje rizika. Transparentno govori o tržišnim i trgovačkim rizicima.

Trgovci bi također trebali pregledati Uvjete pružanja usluge i Pravila o privatnosti PrimeXBT-a. Oni će vam pomoći da budete informirani o svim ostalim rizicima povezanim s trgovanjem.

Međutim, izvan njih, PrimeXBT je siguran i siguran način za vaše kripto trgovanje.

Prijavite se danas koristeći ovaj link!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map