A legjobb országok a biztonsági token elindításához

A biztonsági token-ajánlatok (STO) ma már mindennaposak a kriptopiacon. Ez az egyedülálló adománygyűjtési stratégia lehetőséget ad a vállalatoknak arra, hogy a blockchain technológiával könnyedén nyomon kövessék, terjesszék és szabályozzák kampányukat. Az STO-k ötvözik az ICO-k legjobb tulajdonságait az adott piacokon érvényes szigorú előírásokkal.

Az STO stratégiát alkalmazó vállalatok által elért előnyök mellett számos oka van annak, hogy egy befektető ilyen típusú befektetést keressen. Egyrészt az STO-k sokkal átláthatóbbak, mint egy ICO. Az STO-kban részt vevő vállalatoknak el kell tárniuk a cég érzékeny adatait, ideértve a címüket, a felső vezetést és a pénzügyi adatokat.

Ez az információ tovább védi a befektetőket az ICO piacain előforduló szélsőséges átverésektől. Egy jelentés a Statis Group által közzétett adatok szerint a 2017-ben lebonyolított ICO-k 80 százaléka csalásnak bizonyult. Pontosan ez a csaló tevékenység vezetett a biztonsági tokenek kifejlesztéséhez.

Most, hogy a biztonsági tokenek népszerűbbek, sok ország szeretne az STO-val kapcsolatos vállalkozásokat fogadni. Annak érdekében, hogy ezeket a vállalkozásokat partjaikra csábítsa, a kormánytisztviselők készek komoly engedményeket tenni. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb országokat a biztonsági token elindításához.

Málta

Málta szigetországa az egyik legfontosabb hely, ahol elindíthatja a biztonsági tokent. Az ország a kezdetektől fogva alkalmazta a blokklánc technológiát. Joseph Muscat máltai miniszterelnök ebben az évben nyilvános nyilatkozatot adott ki, amelyben elismerte mind a szabályozók félelmeit, mind pedig azt a tényt, hogy ez a technológia gyorsan megváltoztatja az iparágakat szerte a világon..

Málta a Master Explorer segítségével

Málta a Master Explorer segítségével

A máltai tisztviselők komolyan vágynak arra, hogy a világ vezető blockchain országává váljanak. A miniszterelnök ugyanebben a nyilatkozatában hangsúlyozta a gazdaság digitalizálásának irányításának fontosságát. Addig ment, hogy kijelentette: „nekünk kell lennünk, akit mások lemásolnak”.

Málta ad otthont a jelenleg zajló legnagyobb biztonsági token projekteknek. Szeptemberben a Máltai Értéktőzsde (MSX) partnerséget jelentett be Binance, a világ legnagyobb volumenű tőzsdéje. A Binance egy új biztonsági token platformot kíván létrehozni az országban a következő hónapokban.

Litvánia

Litvánia tavaly jelentős előrelépést tett az EU biztonsági jelképes fővárosává válásuk célja felé. Az ország bevezette a biztonsági zsetonbarát szabályozásokat. Az ország pénzügyminisztere átfogó biztonsági jelzéseket adott ki, amelyek az adózásra, a könyvelésre, a kibocsátásra és a megfelelésre vonatkoztak.

A blockchain cégek elküldik projektjüket a pénzügyi piacok felügyeletének, irodájuk pedig visszaküldi a választ a token állapotára vonatkozóan. Alapvetően a litván tisztviselők elkészítik a Howie teszt verzióját a projektedhez, és szilárd választ adnak neked, mielőtt céged előrelépne a projektjükön..

Mivel Litvánia az EU tagja, óriási előnyre tettek szert azáltal, hogy törvényesítették és szabályozták országukban az STO-kat. A kormánytisztviselők azt remélik, hogy az egész EU-t csábítják az STO-k fogadására az országban.


Svájc

Svájc hosszú múltra tekint vissza pénzügyi menedékhelyként. Az ország alacsony adókkal és kriptográfiai környezettel rendelkezik. Svájc az elsők között fogadta el a kriptovaluta szabályozását.

Svájc 2014 óta pro-kriptográfiai álláspontot képvisel, amikor a szabályozók jelentést tettek közzé, amely részletesen ismerteti a kriptovaluták jelentőségét. Érdekes módon a jelentés elismerte, hogy a kriptovaluták ugyanazokat a feladatokat látják el, mint a pénz, de a kibocsátó ország hiánya miatt a törvényes fizetőeszközként való megjelölést abbahagyta..

Az STO-k benyújtják projektjüket a svájci pénzügyi piac felügyeleti hatóságához (FINMA). Ez a szabályozó testület minden egyes STO-t felülvizsgál, hogy megerősítse a projekt megnevezését. A token címkék tartalmazzák a fizetés, a segédprogram, az eszköz és a hibrid tokeneket.

Izrael

Izrael számos blockchain alapú startupnak ad otthont. Az ország vezeti a világot a kutatás területén & fejlesztés szerint a közelmúltban Bloomberg jelentés. A jelentés Izraelt a második helyre helyezte, csak az innovátorok tekintetében Dél-Korea mögött. Izrael úgy fogadta a blokklánc-vállalatokat, hogy ez év októberében felére csökkentette a kriptográfiai adókat.

Tel-Aviv, Isreal

A Cryptoslate szerint jelentés, Izrael 2018-ban 88 blokklánc indítással kezdte működését. 2018 márciusában Izrael kiadott egy ideiglenes intézkedést jelentés amely részletezte az ICO-k szabályozását. A jelentés célja az volt, hogy “egyensúlyt teremtsen a technológiai innováció és a befektetők védelme között”.

Az Izraeli Biztonsági Hatóság volt vezetője, Prof. Shmuel Hauser eljutott ahhoz, hogy javasolja az országnak egy nemzetközi blokklánc-központ létrehozását. nyugdíjazás. Ez a lépés biztosítja, hogy Izrael továbbra is meghatározó erő maradjon a kriptopiacon.

Kanada

Kanada továbbra is vezeti az észak-amerikai kriptoforradalmat. A kanadai értékpapír-tőzsde (CSE) februárban jelentette be, hogy új értékpapír-token platform bevezetését tervezi. A platform az Ethereum blokkláncra épül.

A kanadai Toronto az Ethereum szülőhelye, és a város továbbra is a kriptotevékenység erős központja. Ezenkívül a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen elindítsák saját biztonsági tokenjüket. Ez a döntés összhangban áll Toronto azon törekvésével, hogy iparági vezető legyen.

Szerint a sajtóközlemény, az új biztonsági token platformot úgy tervezték, hogy a vállalatok alternatívát nyújtsanak az ICO számára.  KabunAz i Technologies az első biztonsági token, amelyet a platformon terveznek elindítani. A társaság tájékoztatót nyújtott be a British Columbia Securities Commissionhez (BSCE) is.

Dubai

Dubai továbbra is hatalmas befolyással bír a kriptopiacon. Az ország az elsők között bocsátott ki államilag támogatott kriptovalutát még 2017 októberében. Ez év februárjában a The Dubai Multi Commodities Center (DMCC) elkezdte megkönnyíteni a kriptopénzek piacát.

A DMCC tagja a Globális Blockchain Tanácsnak. A projekt kezdetben a Dubai Smart City kezdeményezés részeként kezdődött. A kriptovalutákról beszélve a projekt igazgatója, Franco Bosoni megvitatta, hogyan láthatná ezeknek a digitális eszközöknek az árukhoz hasonló jövőjét. Dubai most egy közepes fejlesztés alatt áll a biztonsági token árucikk belsejében történő működéséhez.

Biztonsági tokenek – intelligens mozgás

Az országok példázzák az innovatív szellemet, és az a döntés, hogy piacaikat a gazdaság digitalizálásával összhangban helyezzék el, biztosan megtérülnek. A biztonsági token piac tovább bővül, és ezek az országok most látják pro kriptográfiai álláspontjuk előnyeit. Több országra kell számítani hónapokra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map