Mi az a GoldCoin? Egy kriptovaluta áttekintés

A GoldCoin egy ERC-20 érme, amely arany mögött áll, és büszke arra, hogy a „Digitális Arany Szabvány”. ERC-20 érmeként a token az Ethereumra épül, és a (GOLD) ticker szimbólumot használja. Az érme mögött az az ötlet áll, hogy biztonságos módszerrel kínáljanak aranyat, amely a kriptovalutához kapcsolódó összes előnyt biztosítja.

Miért Arany?

Az arany a történelem során az emberiség egyik univerzális valutája volt. Az évek során a vásárlóerő megőrzésének hírnevét akkor is fenntartotta, ha a kormány által támogatott valuták esnek vagy kudarcot vallanak.

Ez a stabilitás és a vásárlóerő megőrzése érhető el Arany érme. A projektcsapat tudja, hogy ezek a jellemzők különösen relevánsak, mivel a világ pénzügyi instabilitással foglalkozik. Ugyanakkor az arany történelmileg nem volt hozzáférhető a nagyközönség számára, és a jelnek számos olyan jellemzője van, amelyek segítenek ennek leküzdésében..

Ez töredezett

Míg a (GOLD) nem az első arannyal fedezett kriptovaluta, ez az első, amelyet frakcionálnak, és közvetlenül kriptovalutával vásárolható meg, vagy fiat.

Töredezettséggel a token lehetővé teszi a kívánt mennyiség megvásárlását anélkül, hogy nagy minimális vásárlással foglalkozna. Ez nagyon alacsony belépési küszöböt eredményez.

Rendkívül megfizethető

Mint már említettük, az aranyérme frakcionált jellege azt jelenti, hogy hihetetlenül kis mennyiségeket vásárolhat, amelyeket általában nem lehet valódi aranyban megvásárolni. Csak egy uncia arany vásárlása általában kihívást jelent, de ez az egy uncia fizikai arany egyenértékű 1000 aranyérmével.

Ez az árstruktúra és a fizikai arannyal való kapcsolat azt jelenti, hogy az aranyérme ára függ a nemesfém árától. Ha egyetlen uncia arany árát elosztja 1000-vel, hogy csak egy kriptocoin árát kapja, könnyen belátható, hogy ez a kriptovaluta hogyan teheti elérhetőbbé az arany vásárlását és birtoklását.

Annak bemutatására, hogy mennyire hozzáférhető, az írás idején egyetlen aranyérme mindössze 1,92 dollár volt.

Likviditás vásárláshoz

Az elérhetőség növelése érdekében a projekt likviditásszolgáltatóként is működik. A magasabb likviditás segít abban, hogy a vásárlás méretétől függetlenül a legjobb árakat szerezze be a piacról. Más szavakkal, a likviditás segít csökkenteni a költségeket.

Alacsony erőkifejtésű bejegyzés

Amellett, hogy az aranyérme megfizethetőbb módszer az arany megszerzésére, kevesebb erőfeszítést igényel. Az arany vásárlásához nem kell időt és energiát tölteni a papírok kitöltésével, majd biztonságos helyet kell találnia az arany tárolásához. Az arany fizikailag a projekt boltozatában van tárolva, de Ön továbbra is a tulajdonosa.

Támogatja a fizikai arany

Ha a boltozatról beszélünk, akkor a kriptovalutát támogató arany (amely 99,9 százalékos tisztaságú) biztonságosan tárolódik a projekt tárházában. Ez biztosítja, hogy valóban valódi arany fedezi, és ezért a fém stabilitása miatt stabilabbnak kell lennie, mint a kriptovaluták.

Az átláthatóság érdekében bárki megtekintheti a projekt aranyállományát az interneten, és azokat teljes körűen ellenőrzik.

Megválthatja az aranyat

Ha valaha is meg akarja váltani aranyérméjét az azt alátámasztó fizikai fémért, megteheti. Aki 99,9 százalékos tiszta aranyért váltja be a kriptográfiáját, az 1000 GOLDért, az érme valódi értékéért egy unciát kap.

Az arany beváltásához kezdjen azzal, hogy számlát készít a hivatalos Aranyérme weboldalon, majd elküldi a projektnek a beváltáshoz szükséges mennyiségű kriptovalutát. Ezután egy függőben lévő megrendelést lát a fiókjában. Ezen a ponton igazolnia kell személyazonosságát, mivel ez lehetővé teszi az Aranyérmének, hogy biztosítsa a fizikai aranyat a megfelelő személynek a tárolóban. Fiókod ezen a ponton megjeleníti a tároló elérhetőségét és címét is. Látogasson el a létesítménybe, hogy megváltsa az aranyat, a vásárlási megrendelés számával és azonosítójával együtt.

A Tech mögött GoldCoin

Most, hogy ismeri a projekt akadálymentességét, felfedezhetjük a mögötte álló technológiák egy részét.

Biztonság

Amint említettük, a GOLD egy ERC-20 stabilpénz, amely az Ethereum hálózatot használja. A csapat által kifejlesztett Ethereum intelligens szerződések az Aranyérmét fejlesztik. Mivel az érme az Ethereum blokkláncra épül, amely megváltoztathatatlan, lehetetlen korlátozni vagy blokkolni a fizetéseket.

A további biztonságot az adja, hogy kétfaktoros hitelesítést kell használnia. Ez segít megelőzni az aranyod lopását.

Magánélet

A blockchain jellege az adatok elrejtésével is támogatja az adatvédelmet. A további magánélet érdekében az aranyérme megvásárlása előtt nem kell bemutatnia személyazonosító okmányát. Minden amire szüksége van, az Ethereum pénztárca címe.

A kriptovaluta megvásárlásához szükséges információk hiánya éles ellentétben áll az arany vásárlásához szükséges adatokkal, főleg azért, mert nincsenek korlátai az eladható vagy megvásárolható GOLD mennyiségének. Nagyobb mennyiségű fizikai arany eladásához vagy vásárlásához adózási okokból speciális formákra lenne szükség.

Intelligens szerződés

Az alábbiakban bemutatjuk az intelligens szerződés néhány fő jellemzőjét:

  • A token szimbólum ARANY.
  • A minimális átutalási összeg 0,001 GOLD.
  • Nyolc tizedesjegy van a token számára.
  • Az ajánlott gázhatár 25 000.

A biztonság kedvéért a GDA Capital auditálta a GoldCoin intelligens szerződést.

Hol tároljuk a GoldCoin-t

Ha ez az információ felkeltette az érdeklődését, akkor készen áll a vásárlásra. Tehát hol tárolja az új kriptovalutát?

Mert ez egy ERC-20 token, bármely kriptopénztárcában tárolhatja, amely támogatja az ERC-20 érméket vagy Ethereum-kompatibilis. A projekt néhány népszerű pénztárcát javasol, például MetaMask, MyEtherWallet, Atomic Wallet, Guarda Wallet, Exodus, Ledger vagy Trezor. Bármely Ethereum-kompatibilis pénztárca működik.

Következtetésképpen

A GoldCoin egy arany alapú ERC-20 stabilpénz, és 1000 GOLD egyenértékű egy uncia fizikai arannyal, amelyet a projekt tárházában tartanak. ERC-20 érmeként bármely Ethereum által támogatott pénztárcában tárolható, hozzáférhetővé téve a tárolást. Maga a kriptovaluta is hozzáférhető, mivel nincsenek korlátai a GoldCoin vásárlásának vagy eladásának.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner