A Noé-érme (NOAH) 1500% -os túlfeszültség ellenére továbbra is 88% -kal alacsonyabb a mindenkori csúcson

A Nooin Coin (NOAH), amely úgy tűnik, hogy a semmiből jelent meg, 1500% -kal, kevesebb mint 24% -kal nőtt a CoinMarketCap által szolgáltatott adatok szerint.

Ennek ellenére 88% -kal alacsonyabb a mindenkori csúcson. Mi az a Noah Coin és melyek ennek a hullámzásnak az okai?

Miért emelkedett Noé érme 1500% -kal??

A cikk írásakor még nincsenek olyan releváns események, amelyek magyarázatot adnának egy ilyen nagyságrendű áremelkedésre a esetleg elhagyott Noah kriptovaluta projekt kapcsán..

A hivatalos webhely régi információkat jelenít meg a kriptovalutáról, beleértve annak piaci kapitalizációját és volumenét az elmúlt 24 órában.

Míg a kriptovaluta érme ára jelenleg 0,004259 dollár, piaci kapitalizációja pedig 139,2 millió dollár, a weboldal 9,2 millió dolláros piaci korlátot mutat..

Mennyiségét tekintve a hivatalos webhely 24 órás értéke 271 dollár, míg a CoinMarketCap azt mutatja, hogy 143 000 dollár volt.

Emellett az alkalmazás letöltésére szolgáló Google Play-link nem működik. Ez azt mutatja, hogy a projekt nem törődött a webhely aktualizálásával sem.

A projekt utoljára több mint egy évvel ezelőtt osztott meg médiaposztot a megoldásaikról és termékeikről. Blogjuk azonban havonta néhányszor frissül.

Mi az a Noah Coin?

Hivatalos honlapjuk szerint a Noah Coin egy olyan projekt, amelynek célja a „Noah Coin” által működtetett ökoszisztéma kiépítése.

A 2016-ban indult projekt fő célja egy kriptovaluta platform létrehozása, amely a Japán-Fülöp-szigetek kereskedelem és piac fokozására összpontosít..

Nincs több információ a projektről, és hogy mit akarnak elérni, ha figyelembe vesszük, hogy a „Projektek” fül nem irányít át sehova.

Valójában a cég alapvetően egy általános blokklánc-javaslatot kínál Japán és a Fülöp-szigetek közötti kereskedelmi kapcsolatok javítására.

Például a vállalat elmagyarázta:

„Az elosztott főkönyvi technológia sokféleképpen alkalmazható – a gyors és zökkenőmentes fizetések, az átlátható és tisztességes tranzakciók, az eszközök és a sérülékeny bizalmas adatok védelme érdekében. A virtuális pénznemek, amelyek a blokklánc megvalósításának egyik formája, óriási potenciállal rendelkeznek, különösen a pénzügyi, banki és befektetési területeken. Öröm látni, hogy a világ barátságosabbá válik a digitális pénz iránt, és új lehetőségeket kínál a blockchain által működtetett üzleti vállalkozások létrehozására és bővítésére. Bizonyára ez csak a kezdet. ”

Sajtóközleményben a projekt elmagyarázta, hogy különféle kérdéseken akarnak dolgozni, ideértve a modern fizetési rendszert, amely a Noah Coin virtuális fizetőeszközön alapszik – amely varázslatosan meghaladta az 1500% -ot – egy kényelmes Noah Ark kriptotárcát és a világ első kriptovárosát..

“Noé terve szerint a leendő város paradicsommá válik minden kriptográfus számára – mely üzletek, éttermek, szállodák és még üdülők is” – magyarázta Noé több mint egy éve.

A Noé Alapítvány, amely a jelek szerint a Noé projekt mögött áll, elmagyarázta, hogy egy új ökoszisztémát akarnak felépíteni, amelyet egy új NOAH működtet. Platina érme.

Ebben a blogbejegyzésben elmagyarázzák, hogy különféle kérdésekre és problémákra költöttek forrásokat, amelyekre nem számítottak volna. A Noé Alapítvány azt is állítja, hogy nem tudják megnevezni az összes problémát, amellyel szembe kellett nézniük.

Végül megemlítették, hogy új tokent generálnak és bocsátanak ki egy mérnöki csapat számára, amely blokkláncot és „erős tokengazdaságot” fejleszt.

Mit várhat el Noé érme?

A Noé projekt nem nyújt egyértelmű magyarázatot arra, hogy mit akarnak elérni. Néhány óra alatt több mint 1500% -kal emelkedtek katalizátor nélkül.

Ugyanakkor a projekt mögött álló csapatnak nincs egyértelmű felépítése. Nincs információ a vállalat vezérigazgatójáról, aki a blokklánc ökoszisztémát fejleszti, vagy aki felelős a különböző partnerségekért.

A társaság arca azonban Bea Rose Santiago, a Miss International 2013 és a filippínó színésznő.

Azt állítják, hogy egy nagyszabású projekten akarnak dolgozni, létrehozva a Noé-várost, amelyben a „pénzügyi konglomerátumok és a nagyvállalatok együttműködést terveznek”.

A legmeglepőbb az, hogy a Noah projektnek új tokent kellett kiadnia, hogy kifizessen egy fejlesztői csoportot egy várhatóan 2023 és 2025 között életbe lépő ökoszisztéma létrehozása érdekében..

Hogy a város és a blokklánc-projektek létrejönnek-e, azt továbbra is meg kell vizsgálni, figyelembe véve, hogy a vállalat még két évig tartó kezdeti érmeajánlat (ICO) lebonyolítása után sem kínál hivatalos termékeket vagy szolgáltatásokat..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner