Najbolje zemlje za pokretanje vašeg sigurnosnog tokena

Ponude sigurnosnih tokena (STO) sada su uobičajena na kriptomarketu. Ova jedinstvena strategija prikupljanja sredstava tvrtkama daje mogućnost da lako nadgledaju, distribuiraju i reguliraju svoje kampanje koristeći blockchain tehnologiju. STO kombiniraju najbolje značajke ICO-a sa strogim propisima koji se nalaze na određenim tržištima.

Osim prednosti koje postižu tvrtke koje koriste STO strategiju, postoje i mnogi razlozi zbog kojih bi investitor tražio ovu vrstu ulaganja. Kao prvo, STO-i su daleko transparentniji od ICO-a. Tvrtke uključene u STO moraju otkriti osjetljive podatke o tvrtki, uključujući adresu, gornju upravu i financije.

Te informacije dodatno štite ulagače od raširenih prevara koje se događaju na ICO tržištima. Jedan izvješće koju je objavila Statis Group pokazala je da se čak 80 posto ICO-a provedenih u 2017. godini pokazalo kao prijevara. Upravo je ta prijevarna aktivnost dovela do razvoja sigurnosnih tokena.

Sad kad su sigurnosni tokeni popularniji, mnoge zemlje žele ugostiti STO povezane tvrtke. Kako bi namamili ove tvrtke na njihove obale, vladini službenici spremni su na ozbiljne ustupke. Ispod su najbolje države za pokretanje vašeg sigurnosnog tokena.

Malta

Otočna država Malta jedno je od glavnih mjesta za pokretanje vašeg sigurnosnog tokena. Zemlja je od početka prihvatila blockchain tehnologiju. Malteški premijer Joseph Muscat izdao je javno priopćenje ove godine u kojem je priznao i strahove regulatora “i činjenicu” da ta tehnologija brzo mijenja industrije širom svijeta.

Malta putem Master Explorera

Malta putem Master Explorera

Malteški službenici ozbiljno misle na svoju želju da budu vodeća blockchain država na svijetu. U istoj je izjavi premijer naglasio važnost vođenja digitalizacije gospodarstva. Išao je toliko daleko da je izjavio – “mi moramo biti oni koje drugi kopiraju.”

Na Malti su smješteni neki od najvećih projekata sigurnosnih tokena koji su trenutno u izradi. U rujnu je Maltanska burza (MSX) najavila partnerstvo s Binance, najveća svjetska razmjena po volumenu. Binance u narednim mjesecima želi stvoriti novu platformu sigurnosnih tokena u zemlji.

Litva

Litva je prošle godine napravila značajan pomak prema svom cilju da postane glavni grad sigurnosti EU-a. Zemlja je uvela propise koji odgovaraju prijateljskim sigurnosnim znakovima. Državni ministar financija donio je široke propise o sigurnosnim tokenima koji su pokrivali oporezivanje, računovodstvo, izdavanje i usklađenost.

Blockchain tvrtke šalju svoj projekt nadzorniku financijskih tržišta, a njihov ured dobro šalje odgovor u vezi sa statusom vašeg tokena. U osnovi, litvanski službenici rade svoju verziju Howie testa na vašem projektu i daju vam čvrst odgovor prije nego što vaša tvrtka krene naprijed u svom projektu.

Budući da je Litva članica EU-a, stekli su veliku prednost legalizacijom i regulacijom STO-a u svojoj zemlji. Vladini dužnosnici nadaju se da će namamiti cijelu EU da ugosti njihove STO-ove u zemlji.


Švicarska

Švicarska ima dugu povijest kao financijsko sigurno utočište. Zemlju karakteriziraju niski porezi i kripto prijateljsko okruženje. Švicarska je bila jedna od prvih zemalja koja je usvojila propise o kriptovalutama.

Švicarska ima prokripto stav od 2014. godine kada su regulatori objavili izvješće u kojem se detaljno navodi značaj kriptovaluta. Zanimljivo je da izvještaj priznaje da kriptovalute rješavaju iste zadatke kao i novac, ali prestalo je nekako označavati ga zakonskim sredstvom plaćanja zbog nedostatka zemlje izdavatelja.

STO podnose svoj projekt švicarskom Nadzornom tijelu za financijsko tržište (FINMA). Ovo regulatorno tijelo pregledava svaki STO kako bi potvrdilo pod kojom oznakom projekt spada. Oznake tokena uključuju uplate, komunalne usluge, imovinu i hibridne tokene.

Izrael

Izrael je dom brojnih startupa temeljenih na blockchainu. Zemlja je vodeća u svijetu u istraživanju & razvoj prema nedavnom Bloomberg izvješće. Izvještaj je Izrael smjestio na drugo mjesto, tek iza Južne Koreje u pogledu inovatora. Izrael je pozdravio blockchain kompanije smanjivši kripto porez na pola u listopadu ove godine.

Tel Aviv, Isreal

Prema Cryptoslateu izvješće, Izrael je 2018. započeo s 88 pokretanja blockchaina. U ožujku 2018. Izrael je objavio privremeni postupak izvješće koji su detaljno opisali propise za ICO. Izvještaj je trebao postići “ravnotežu između tehnoloških inovacija i zaštite ulagača”.

Bivši čelnik Izraelske sigurnosne uprave, prof. Shmuel Hauser, otišao je toliko daleko da je preporučio zemlji da na njegovom potakne stvaranje međunarodnog blockchain centra umirovljenje. Ovim potezom osigurava se da Izrael ostaje dominantna snaga na kriptomarketu.

Kanada

Kanada i dalje vodi sjevernoameričku kripto revoluciju. Kanadska burza vrijednosnih papira (CSE) najavila je u veljači planove za pokretanje nove platforme tokena vrijednosnih papira. Platforma se temelji na Ethereum Blockchainu.

Toronto, Kanada je rodno mjesto Ethereuma, a grad je i dalje snažno središte kripto aktivnosti. Uz to, platforma korisnicima omogućuje lagano pokretanje vlastitog sigurnosnog tokena. Ova je odluka u skladu sa željom Toronta da bude vodeći u industriji.

Prema priopćenje za javnost, nova platforma sigurnosnih tokena osmišljena je kako bi tvrtkama pružila alternativu ICO prostoru.  Kabuni Technologies prvi je sigurnosni token zakazan za lansiranje na platformi. Tvrtka je također podnijela prospekt Komisiji za vrijednosne papire Britanske Kolumbije (BSCE).

Dubai

Dubai ostaje snažan utjecaj na kriptomarketu. Zemlja je bila jedna od prvih koja je izdala kriptovalute podržane od države još u listopadu 2017. U veljači ove godine Dubai Multi Commodities Center (DMCC) počeo je olakšavati tržište kriptovalutama.

DMCC je član Global Blockchain Council. Projekt je u početku započeo u sklopu inicijative Dubai Smart City. Govoreći o kriptovalutama, direktor projekta Franco Bosoni razgovarao je o tome kako može vidjeti robno sličnu budućnost za ove digitalne imovine. Dubai je sada usred razvijanja robusnog okvira za rad roba sigurnosnih tokena.

Sigurnosni tokeni – pametan potez

Zemlje predstavljaju inovativni duh i njihova odluka da svoja tržišta postave u skladu s digitalizacijom gospodarstva sigurno će se isplatiti. Tržište sigurnosnih tokena nastavlja se širiti i ove zemlje sada vide blagodati svog prokripto stava. Trebali biste očekivati ​​više mjeseci u mjesecima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map