2019 legjobb EOS pénztárcái | Az EOS biztonságos tárolási helyei és melyek a legjobb EOS mobil pénztárcák

A Mainnet elindítása és az ICO lezárása után az EOS hálózat már nem függ az ERC20 pénztárcáktól. A vállalat levált az Ethereum blokkláncról, és bemutatta saját digitális pénztárcáját. Mindazonáltal mindig fontos, hogy az EOS-érmékhez a legjobb EOS pénztárcát szerezze be. Íme egy lista az EOS pénztárcák közül, amelyek közül választhat a biztonságos használat és tárolás érdekében.

# 1. Infinito EOS pénztárca

EOS Wallet webhely: https://www.infinitowallet.io/

EOS Pénztárca típusa: Univerzális online pénztárca

Egyszerű használat: Könnyen használható, elérhető IOS-on és Androidon, több érmét és zsetont támogat

Biztonságos: Nem olyan biztonságos és biztonságos, mint egy offline pénztárca

Költség: Fizetett

Az Infinito EOS pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a blokklánc-szolgáltatások robusztus ökoszisztémájának köszönhetően a legtöbbet hozzák ki digitális eszközeikből. Könnyen integrálható az ID / KYC megoldásokkal, a titkosítási cserékkel és más, a blockchainhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. Fontos, hogy az Infinito csatlakozik az európai székhelyű Infinity Blockchain Labs-hoz és célja, hogy világszerte a legjobb EOS kriptotárca legyen.

A pénztárca felhasználói különböző érméket és zsetonokat tárolhatnak. Az EOS mellett, amely a pénztárca alap pénzneme, a felhasználók tárolhatnak NEO NEP 5 tokent, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash és minden más ERC-20 tokent. A pénztárcát egy Touch ID funkcióval tervezték, amely lehetővé teszi a gyorsabb és kényelmesebb működést az eszközök biztonságának veszélyeztetése nélkül.

Az Infinito EOS pénztárca másik fontos jellemzője, hogy több nyelvet támogat. A pénztárca legfeljebb 12 nyelvet támogat, intuitív kezelőfelülettel, amelyet a kezdők is könnyedén megértenek. A felhasználó a magánkulcsok letétkezelője marad, a titkos kulcsok és a jelszó teljes titkosításával.

# 2 Atomic Wallet

Atomic Wallet

A 2018-ban piacra dobott, nem őrizet alatt álló Atomic Wallet már ismert a menedzsment népszerű megoldásaként EOS valamint a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Polkadot, az Uniswap és más, 500+ eszközzel rendelkező felső érmék. Az összes fő asztali operációs rendszerhez, iOS-hez elérhető & Android, és számos olyan szolgáltatást kínál, amelyeket az alkalmazás több mint 500 000 felhasználója értékel.

Decentralizált pénztárca lévén biztonságossá és biztonságossá teszi portfólióját, mivel csak Ön férhet hozzá pénzeszközeihez. A privát kulcsokat csak az eszközöd titkosítja, és soha nem hagyják el. Emellett az Atomic használata névtelen. Az összes alapvető funkció és az azonnali csere nem igényel fiókot, a KYC átadását vagy bármilyen ellenőrzést. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése vagy problémája lenne a pénztárcával, kiváló, napi 24 órás támogatási szolgáltatás áll az Ön rendelkezésére. 

Ami a funkciókat illeti, 19 eszközt vásárolhat közvetlenül a pénztárcán a bankkártyájával, amely 17 fiat pénznemet tartalmaz, beleértve az USD-t, az EUR-t, a GDP-t stb. A kriptográfia passzív jövedelmének megszerzéséhez megnézheti a decentralizált tétet, amely már elérhető 10 PoS eszközre, 5–23% THM-mel. 


Egyéb előnyök közé tartozik az Atomic Wallet tagsági programban való részvétel. A beépített névtelen csere szolgáltatás használatáért minden alkalommal pénzvisszafizetést kap az Atomic Wallet natív token AWC-ben..

# 3. GreyMass EOS szavazói pénztárca

EOS Wallet webhely: https://eosvoter.eosphere.io/vote

EOS Pénztárca típusa: Web (Scatter kiterjesztés)

Egyszerű használat: Intuitív felhasználói felület

Biztonságos: Nagy biztonság további validációs SSL tanúsítvánnyal

Költség: Fizetett

A GreyMass EOS Voter pénztárca olyan eszközöket igyekszik kezdeményezni, amelyek lehetővé teszik az EOS hálózat jobb megértését és javítják a nyilvánosság számára történő egyszerűbb használatot. A nyílt forráskódú szoftver a teljes GUI Light Wallet alapja.

A GreyMass EOS Voter pénztárca legjobb része, hogy teljes AES-256 titkosítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a pénztárca további biztonsággal rendelkezik, így ha véletlenül elhagyja a pénztárcát, a magánkulcsai épek maradnak a készülékben. Emellett szabadon szavazhat egy választott API csomópontra, amely biztonságosabb, mint egyszerűen a webes felületen keresztül szavazni. Végül támogathatja EOS-érmeit, és szavazhat a gyártókra, akik ugyanazt az eszközt használják. Ez lehetőséget ad a felhasználóknak a fő EOS-hálózat biztonságos elindítására és jóváhagyására.

# 4. Lumi Crypto Wallet

EOS Wallet webhely: https://lumiwallet.com/

EOS Pénztárca típusa: Asztali / mobil pénztárca

Egyszerű használat: Könnyen használható, iOS-en és Androidon elérhető, több érmét és zsetont támogat

Biztonságos: Nem olyan biztonságos és biztonságos, mint egy offline pénztárca

Költség: Ingyenes

Ezt a kriptovaluta pénztárcát azért hozták létre, hogy megoldásokat kínáljon a kriptovaluta-felhasználók és az EOS-tulajdonosok számára, akik könnyen tárolni és kezelni akarják pénzeszközeiket. 

Ezt a pénztárcát a kezdő és haladó felhasználók igényeit szem előtt tartva fejlesztették ki. A magánszemélyek lesznek az egyetlen tulajdonosai mnemonikus mondataiknak és azok, akik ellenőrzik az alapokat. 

Néhány más, a pénztárca által támogatott kriptovaluta közé tartozik a Bitcoin (BTC), a Bitcoin Cash (BCH) és az Ethereum (ETH). Ugyanakkor a felhasználók több mint 1200 ERC-20 tokent kezelhetnek az Etheruem alapján is. 

A Lumi Wallet mögött álló csapat mindig azon dolgozik, hogy új megoldásokat és szolgáltatásokat kínáljon a kriptovaluta közösség számára. Ugyanakkor nagyon felhasználóközpontúak, és igyekeznek mindig megfelelni a követők és a felhasználók elvárásainak. 

Ezenkívül a Lumi Team fehér címke fejlesztésbe kezdett, vagyis ha vannak olyan fejlesztők, akik egy kriptovaluta pénztárca építésén és tervezésén dolgoznak, akkor bármikor megoszthatják a problémákat vagy problémákat a csapattal.

# 5. Freewallet

EOS Wallet webhely: https://freewallet.org/eos-wallet

EOS Pénztárca típusa: Több pénznem; támogatja a mobil eszközöket és a webes verziót is

Egyszerű használat: egyszerű, intuitív felhasználói felület

Biztonságos: rendkívül biztonságos

Költség: Fizetett

A Freewallet tartalék rendszerként készült azoknak a felhasználóknak, akik nem emlékeznek a jelszavakra vagy a magánkulcsaikra. A pénztárca rendkívül biztonságos, így a felhasználók befagyaszthatják számlájukat, és hozzáférhetnek más eszközökhöz. A Freewallet segítségével a felhasználók biztonságosan tárolhatják digitális pénznemeiket, sőt e-mail vagy mobilszám-ellenőrzés révén további biztonsági szintet is hozzáadhatnak. Tulajdonságai alapján a Freewallet az egyik legjobb EOS pénztárca.

A többi EOS pénztárcához képest a Freewallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenes EOS fiókot hozzanak létre, míg a többi EOS pénztárca egyszerűen lehetőséget nyújt a felhasználóknak a pénztárcák importálására. A Freewallet egyetlen hátránya, hogy támogatja a letétkezelő pénztárca szolgáltatást, ami azt jelenti, hogy a pénztárca felhasználóinak nincs lehetőségük hozzáférni a pénztárcák magánkulcsaihoz.

# 6. Guarda pénztárca

EOS Wallet webhely: https://guarda.com/

EOS Pénztárca típusa: Több pénznem; érméket és zsetonokat egyaránt támogat

Egyszerű használat: egyszerű, intuitív felhasználói felület

Biztonságos: rendkívül biztonságos EOS kriptotárca

Költség: Fizetett

Ez a multivaluta pénztárca ideális mind az EOS-érmék, mind más kriptopénzek számára, mint például a Bitcoin, az Ethereum, az Ethereum Classic, a ZCash, a Ripple és a Dash. A Guarda pénztárca rendkívül megbízható, biztonságos és bármilyen eszközzel könnyen kezelhető. A többi pénztárcához képest a Guarda nem tárolja az ügyfél adatait, beleértve a magánkulcsokat vagy a pénztárca adatait.

A privát kulcs a készülék biztonságos memóriájában marad, ahol törli magát, amint kijelentkezik a pénztárcából. Ezzel a funkcióval a Guarda az egyik erősen ajánlott EOS pénztárca. Fontos, hogy a felhasználók zökkenőmentesen mozgathatják digitális eszközeiket az egyik érméről a másikra anélkül, hogy bonyolult ellenőrzési eljárásokat, korlátozásokat vagy regisztrációt igényelnének.

# 7. SimplEOS pénztárca

EOS Wallet webhely: https://eosrio.io/simpleos/

EOS Pénztárca típusa: Csak az EOS hálózathoz; támogatja a Windows, a Linux és a Mac rendszert

Egyszerű használat: egyszerű, intuitív felhasználói felület

Biztonságos: rendkívül biztonságos

Költség: Fizetett

A SimplEOS pénztárca csak az EOS hálózatot támogatja. Az eszköz integrálva van az EOS.io szoftveren működő funkciókkal. Míg csak az EOS ökoszisztémában működik, az eszköz kompatibilis a különféle operációs rendszerekkel, beleértve a Windows, a Linux és a Mac operációs rendszert. Ez az egyik legjobb pénztárca az EOS számára. A pénztárca az EOS Rio terméke, és élvezi az átláthatóságot és a biztonságot, amelyek a legtöbb pénztárca követelményei.

Fontos megjegyezni, hogy a SimplEOS elsősorban olyan asztali számítógépekre vonatkozik, ahol a felhasználók könnyen importálhatják az EOS Mainnet magánkulcsaikat az EOS Mainnet tokenek igényléséhez. Miután letöltötte a pénztárcát, könnyedén tárolhatja, elküldheti és átveheti EOS-érmeit. Sőt, az EOS airdrops-okkal jól működő pénztárca több fiókot is támogat. Szavazási portállal is jár.

A SimplEOS pénztárca egyik figyelemre méltó hátránya, hogy nem képes több kriptográfiai érme és zseton támogatására. Jelenleg a pénztárca csak az EOS-érméket tudja támogatni, de a jövőben változatosabbá válhat.

# 8. Scatter EOS pénztárca

EOS Wallet webhely: https://get-scatter.com/

EOS Pénztárca típusa: Web-alapú; Kompatibilis az asztallal; Chrome kiterjesztéssel rendelkezik

Egyszerű használat: Az új felhasználók kissé zavarosnak találják

Biztonságos: rendkívül biztonságos

Költség: Fizetett

A Scatter EOS pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az interneten lévő privát kulcsaikkal végezzenek tranzakciókat az EOS hálózaton, anélkül, hogy azokat kitennék. A pénztárca lehetővé teszi számukra a személyes adatok egyszerű, csak szükség esetén történő megadását. A biztonság szempontjából a Scatter EOS pénztárca rendkívül biztonságos, ami miatt jogosult erre a listára. Ha a legjobb EOS pénztárcát keresi, akkor a Scatter-t érdemes megfontolni. A pénztárca szintén élvezi a kényelmes EOS-kezelést és a pozitív felhasználói véleményeket.

A pénztárca a Google Chrome kiterjesztése, amelynek célja, hogy segítse a felhasználókat az EOS-hálózathoz való kapcsolódásban. Az egyszeri bejelentkezés (SSO) szolgáltatás használatával, amely aszimmetrikus titkosítást használ, a felhasználók könnyedén lebonyolíthatják a tranzakciókat és hozzáférhetnek az alkalmazásokhoz anélkül, hogy kitennék a magánkulcsukat vagy a személyes adataikat..

A Scatter használatával az összes fontos információ megmarad az eszközén, és csak számok és karakterek visszafordíthatatlan keveréke formájában vihető át egy másik blokkláncra. Jelenleg a pénztárca támogatja az EOS és az Ethereum hálózatokat. Remélik, hogy a jövőben további blokkláncokat adhatnak hozzá.

# 9. imToken Wallet

EOS Wallet webhely: https://token.im/

EOS Pénztárca típusa: Web-alapú; multivaluta

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: rendkívül biztonságos

Költség: Ingyenes

Az imToken egy multivaluta pénztárca, amely támogatja többek között az EOS-t, a BTC-t és az ETH-t. Az Ethereum blokkláncon működő imToken a világ legnagyobb Ethereum pénztárca, közel hatmillió felhasználóval. Ezzel az EOS pénztárcával a felhasználóknak lehetőségük van több pénznem tranzakciójára és tárolására. Azok, akiknek már van digitális pénztárcájuk, egyszerűen importálhatják az imToken pénztárcát. Egy másik lehetőség az, hogy létrehoznak egy EOS pénztárcát a weboldalukról. Ebben az esetben az ETH-t kell fizetnie.

Vásároljon EOS-t az EOS-pénztárcák behelyezéséhez

Érdekli az EOS-ba történő befektetés? Kezdje az EOS árpredikciós cikkünkkel – ideértve a rövid és hosszú távú kilátásokat is. (Mindig végezzen saját kutatást, és olvassa el a webhelyre vonatkozó nyilatkozatot)).

Az EOS vásárlásának legjobb helye az Binance. Ez a vásárlási útmutató minden egyes lépést meghatároz, amelyet meg kell tennie a megfelelő módon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map