3 Blockchain platform szabadúszóknak

A blockchain technológia számos területen számos készülékkel rendelkezik, és úgy tűnik, hogy a szabadúszó piac is elkezdte figyelembe venni a felhasználását. A közvetítő kizárásával ez megváltoztatja az emberek általánosságban végzett munkáját, valamint javítja a munkaprogram rugalmasságát.

Íme három ígéretes blockchain projekt, amelyek forradalmasítják a szabadúszók munkaerő-iparát:

1. Ethlance

Ethlance olyan platform, amely koncepciójában hasonló a Freelancer.com vagy az Upwork.com tevékenységéhez, de díjak nélkül. Nulla díjas piactér az Ethereum blokkláncon fut, a front-end fájlok terjesztését az IPFS, a decentralizált webprotokoll kezeli..

etlance

Forrás: https://steemit.com

Megbízhatatlan rendszeren működik, és ennek következtében nem kell díjat fizetni. Az Ethlance a szabadúszó piac közelgő problémája, ami azt jelenti, hogy a verseny jelenleg alacsony szinten van, ami a szabadúszóknak nagyobb esélyt kínál a projektek megtalálásához, mint a Freelancer vagy az Upwork, ahol a hálózat túltelített..

Az Ethereum blokkláncra építve az Ethlance intelligens szerződéses funkciókat képes végrehajtani, amelyeken keresztül a munkáltatók fizethetnek szabadúszóiknak, anélkül, hogy bármilyen típusú díjat számítanának fel a platformért.

„Nem veszünk le a szabadúszók és a munkaadók közötti tranzakciókról, és a tagságnak nincs díja. Ez soha nem fog változni. Ez az, amit a fiat pénzzel végzett központosított megközelítés soha nem engedhet meg magának, hogy nagy léptékben végezze. ”- mondta Matus Lestan, az Ethlance fejlesztő.

A fizetésekből csak azokat a „gázdíjakat” vesszük át, amelyeket az Ethereum hálózat a tranzakciók feldolgozásához megkövetel. Ezek lényegesen alacsonyabbak a hagyományos szabadúszó piacok által felszámított díjakhoz képest, amelyek a szabadúszó fizetésének akár 20 százalékát is elérhetik.

A szabadúszók a keresősávban elérhető szolgáltatások beírásával tudnak munkát keresni, és a keresés tovább szűkíthető, ha kiválasztják a munkáltató minősítését, a felajánlott fizetés típusát, a tapasztalat szintjét, a projekt hosszát, a költségvetést és a rendelkezésre állást.

Jelenleg az Ethlance nem kínál lehetőséget teljes szöveges keresések elvégzésére, de a munkák bejegyzéseit 4700 előre definiált készség szerint lehet rendezni, amelyek egy legördülő menüben jelennek meg, miután egy készség be van írva a keresősávba..

A munkaadók ehelyett kereshetnek szabadúszókat, akiket felvesznek a készségek, a minősítés, az óradíjak, az ország, a nyelv és a profiljukon kapott visszajelzések alapján..

Az Ethlance platformjához való csatlakozáshoz a két Ethereum eszköz egyikének telepítése szükséges annak érdekében, hogy a felhasználók hozzáférhessenek a szolgáltatásaihoz. A telepítendő kiterjesztések vagy a MetaMask, vagy az Ethereum’s Mist böngészők.

2. Bounty0x

Bounty0x egy decentralizált fejvadászhálózat, amely áttekintő rendszert alkalmaz, amely a tokenek kihelyezésén és megírásán alapszik. A blockchain technológia használatával a Bounty0x megoldásokat kínál online marketingre, tanácsadásra, szoftverfejlesztésre, valamint kutatásra.

bounty0x

Forrás: https://cryptominded.com

A platform lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy hatékonyan észleljék a kódjuk hibáit azáltal, hogy véleményeket tesznek közzé és fizetnek, amikor a hibákat ténylegesen észlelték.

A Bounty0x hatással lehet a tanácsadó iparra is, ha a legfrissebb ipari trendeket elérhetővé teszi szakértői képzés révén globális szinten. Ennek eredményeként az ipar decentralizálódik, és minden érdekelt egyén számára elérhetőbbé válik.

A jutalmakon túl a felhasználók áttekinthetik az elvégzett feladatokat, kezelhetik az összes kifizetésüket, szükség esetén egyéni segítséget kínálhatnak, és nagyobb kitettséget érhetnek el a szélesebb reklám- és marketingközönség számára..

A szabadúszó piac sok platformot épít erre a célra, de a Bounty0x az első, amelyet fejpénz-menedzsmentet szem előtt tartva fejlesztettek ki.

A jutalmak 3 típusba sorolhatók: egyszerű jutalmak – amelyeket algoritmusok és API-k automatikusan igazolnak, Sheriff bounties – amelyek lehetővé teszik a Sheriffeknek, hogy tokeneket keressenek a helyes ellenőrzések elvégzéséhez, és nem utolsósorban a Super Bounties – amelyek jóváhagyást igényelnek a projekt adminisztrátorához, amely rendkívül technikai jutalmaknak van fenntartva.

A Bounty0x jelzőjét, a BTNY-t a platform fizetésként fogja használni az ICO startupok fejpénzfeladatainak végrehajtásához.

3. Blokkoló

Blocklancer egy blokklánc-alapú platform, amelynek célja az Ethereum blokklánc tetején létrehozott elosztott autonóm munkaerőpiac létrehozása.

A Blocklancer bátran állítja, hogy platformja megoldja „a jelenlegi szabadúszó platformok minden problémáját”. Garantálja, hogy minden kifizetést egy automatikus vitarendszeren keresztül rendeznek, biztosítva a méltányosságot. Alacsony díjakat és nulla cenzúrát is hirdet.

blocklancer blockchain projekt

Forrás: https://coinnoob.com

A többi 20% -os díjat felszámoló szabadúszó platformtól eltérően a Blocklancer csak 3% -os díjat követel meg szabadúszójától.

Ez a projekt foglalkozik a szabadúszó világot jelenleg sújtó számos kérdéssel, ideértve a hamis felülvizsgálatokat, a tisztességtelen és késedelmes fizetéseket, a menetrend rugalmasságának hiányát és azt, hogy a központi hatóság teljes ellenőrzése alatt kell állnia..

A Blocklancer tulajdonosa egyetlen központosított vállalat sem, ehelyett a jelzőtulajdonosok kapják meg a hatalmat. A jogkivonat-tulajdonosoknak nem kell egyetlen joghatóságra támaszkodniuk a viták rendezésében, ehelyett a token-birtok törvényszékeit (THT) használják, amely döntési rendszer kizárólag a tokenek birtokosaitól függ. Ez a rendszer nemcsak a méltányosságot garantálja számukra, hanem a díjaik megszerzésének lehetőségét is.

Ez azt jelenti, hogy egy részleges hatóság nem hoz egyoldalú döntéseket, és egyik fél sem veszíti el pénzét egy tisztességtelen tárgyalás során..

Ez az elosztott autonóm munkaerőpiac önszabályozza magát, és biztonságos és hatékony közeget kínál, amelyen keresztül a munkaadók és szabadúszók kapcsolatba léphetnek egymással.

A szabadúszók könnyedén megkereshetik az állásokat a platformon, és növelhetik szabadúszó hírnevüket, ami lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatba lépjenek az ügyfelekkel, akik keresik képességeiket.

A munkaadók viszont feladataikat a Blocklancer platformra teszik, és várják, amíg az érdeklődő szabadúszók jelentkeznek rájuk. A munkáltatóknak lehetőségük van közvetlenül kapcsolatba lépni a megbízható szabadúszókkal is.

Munkáltatóként csak akkor teljesítheti a fizetést, ha teljes mértékben elégedett az elvégzett munkával, vagy ha a projekt mérföldköveit teljesítik.

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető titkosítási webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner