5 mesterséges intelligenciát használó blokklánc-projekt

A blokklánc megjelenésével együtt a mesterséges intelligencia olyan újítás, amely megváltoztathatja a világot. Ahogy a kriptovaluták egyre népszerűbbek lettek a használatban és az alkalmazásban, a projektek száma is e két technológia összevonására összpontosul.

Mesterséges intelligenciát (AI) használó blokklánc-projektek

Itt van öt ígéretes blockchain projekt, amely mesterséges intelligenciát használ:

SingularityNET

Ez blockchain projekt világszerte ismertté vált a Sophia nevű robot létrehozásával, amely az első állampolgárságú robot. Ennek köszönhetően ez az egyik legelismertebb és legkiemelkedőbb projekt a blokklánc és az AI terén.

A Singularity egy decentralizált mesterséges intelligencia-piac, amelyet mesterséges intelligencia-projektek fejlesztésére és finanszírozására hoztak létre. Ezt egy olyan hálózat hajtja, amely mesterséges intelligencia algoritmusokból áll, amelyek a világ minden tájáról származnak.

Blockchain projekt mesterséges intelligencia felhasználásával

Ez a nyílt piactér lehetővé teszi a blokklánc és a vállalkozások számára, hogy saját AI-projektjeiket fejlesszék ki AI-algoritmusok és adatok vásárlásával és eladásával. Ezt a létrehozott blockchain projektet olyan csapattagok vezetik, akik széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a blockchain technológia, az AI és a gépi tanulás területén.

Dr. Ben Goertzel – alapítója – egy AI-alapú blokklánc-hálózatot akar létrehozni a SingularityNET használatával, hogy Sophia agyaként működjön.

A SingularityNET alapvetően fontos volt Sophia fejlődésében, a hallás-, empátia- és látásmodulok létrehozásáért és megvalósításáért volt felelős..

AICoin

AICoin egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákban kereskedjenek és befektessenek olyan módon, amely profitot generál az érintett felek számára.

aicoin - blokklánc & amp; mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia alkalmazásával a befektetők bevételt termelhetnek azáltal, hogy elkülönítik az egyedi, nyereséges mintákat, amelyeket aztán minden szakmájukra alkalmaznak.

A befektetőknek a részvételhez zsetonokat kell vásárolniuk. Ezután a token tulajdonosok az integrált intelligens szerződéses technológia használatával szavazhatnak egy olyan kereskedelem mellett, amelyet előnyben részesítenek.


Az AICoin célja, hogy mind rövid, mind hosszú távon profitot termeljen befektetői számára. A kereskedés biztosítja, hogy a nyereség rövid távon származik, míg az újrabefektetés és a jelképes árnövekedés hosszabb ideig nyújt bevételt

Ennek a platformnak az értékelése rendkívül pozitív volt, a befektetők azt állították, hogy 100 százalékos hozamot produkáltak 2017. szeptember és 2018. június között.

A projektet tapasztalt és profi személyekből álló csapat támogatja, akik teljes mértékben elkötelezettek annak érdekében, hogy befektetőinek a lehető legjobb eredményeket hozzák.

DeepBrain lánc

DeepBrain lánc (DBC) ICO-ként indult a NEO blokkláncon. Ez a számítási platform blokkláncot használ az AI algoritmusok létrehozásához. Mivel az AI számítások hihetetlenül költségesek, a DeepBrain Chain fejlesztői arra törekednek, hogy ezeket a költségeket 70% -kal csökkentsék.

mélyagy

A platform „decentralizált ideghálózatként” jellemzi magát. A neurális hálózat az adatok feldolgozásához és felhasználásához szükséges összetett elemrendszert képviseli. A DeepBrain Chain hálózat csomópontjai biztosítják az AI-hez szükséges számítási teljesítményt. Ennek a számítási teljesítménynek az ellátásáért cserébe a DBC tokenek el vannak osztva a csomópontokon.

A mesterséges intelligencia fejlesztéséhez szükséges számítási teljesítmény biztosításán túl a DBC platform biztonságos platformként is szolgál az adatkereskedelemhez. Ez a piactér bármely felhasználójának lehetővé teszi, hogy adatvásárlást és adásvételt végezzen, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonsággal kapcsolatos problémák miatt.

A blockchain technológia megvalósításával elkerülhetők az adatokkal való visszaélések és a szivárgások különféle típusai.

A DeepBrain Chain mögött álló csapat nemrég bejelentést tett, amelyben kijelentette, hogy meghosszabbítják zárolási idejüket, vagyis új DBC tokenek nem kerülnek forgalomba ez alatt az idő alatt..

Peculium

A Peculium A projekt egy blockchain alapú platform, amelynek célja az egyének ösztönzése az eszközeik megtakarítására. A Peculium ezt úgy éri el, hogy ötvözi a hagyományos megtakarításokat a kriptovalutákkal.

A mesterséges intelligenciát ebben az esetben használják a hagyományos megtakarításokról a digitális pénznemekre való áttérés egyszerűsítésére, hogy a rendszeres ügyfelek, valamint a professzionális kereskedők és brókerek megfelelő újrabefektetéseket segítsenek..

A platformnak nemrégiben sikerült 8,1 millió dolláros kezdeti beruházásokat vonzania. A projektet szakértő kereskedők és szoftverfejlesztők csapata támogatja.

Matrix AI hálózat

Mátrix egy nyílt forráskódú blockchain-alapú platform, amely támogatja az intelligens szerződések és a gépi tanulási megoldások használatát. A platform infrastruktúráját fejlesztették ki, és az AI rendszerekre épült, és a technológiát a platform folyamatos fejlesztésére fogják használni, blokklánc-hálózataik független automatikus optimalizálásával..

Matrix Blockchain AI projekt

A Matrix megváltoztatja az intelligens szerződések végrehajtásának módját a sebesség, az egyszerűség, a biztonság és a rugalmasság javításával.

A platform a Matrix hálózat bányászati ​​erejét is felhasználja az összetett és drága AI-számítások megoldására.

A természetes nyelvű intelligens szerződés-készítő lehetővé teszi bárki számára, hogy intelligens szerződéseket dolgozzon ki és hajtson végre anyanyelvén (azaz angolul, spanyolul, franciául stb.). Ez lehetővé teszi, hogy bárki intelligens szerződéseket kössön és használjon különféle feladatokhoz. A kínai természetes nyelv végrehajtása már bizonyítottan hatékonyan működik.

Az AI hálózat a saját blokkláncán fog futni. A Matrix mainnet a tervek szerint 2018 harmadik negyedévében indul. Eközben szolgáltatásaik összes jelenlegi verziója az Ethereum blokkláncát használja. A mainnet elindítása után a Matrix átáll az ERC-20 alapú tokenről a saját natív kriptovalutára. A MAN tokent az alkalmazások végrehajtására és az AI szolgáltatások elérésére használják.

A projekt része az öv és út kezdeményezésnek is, amely Kína egyik legnagyobb infrastrukturális projektje. A projekt olyan infrastruktúra kiépítésére összpontosít, amelyen az új és hatékony tengeri és szárazföldi útvonalak megkönnyítik az Európa, Kína, Oroszország és Afrika közötti közlekedést..

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető titkosítási webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map