5G készletek 2020-ban

Az 5G vezeték nélküli hálózatok ebben az évben készen állnak a főműsoridőre. Az előrejelzések szerint az 5G vezeték nélküli infrastruktúra kiadásai körülbelül 4,2 milliárd dollárra nőnek 2020-ban, szemben a tavalyi 2,2 milliárd dollárral, mivel több ország alkalmazza ezt az új technológiát. 

Ezenkívül ez a legújabb telekommunikációs újítás jelentős elmozdulást jelent az iparban. A főbb szereplők és a kormányok szorgalmazták az 5G integrációját. Ez a technológia lehetővé teszi más technológiák virágzását. Más szóval, ez egy erőszorzó, amely csak évente egyszer fordul elő. Mint ilyen, a távközlési piac és az összes adminisztráció valószínűleg elfogadja ezt az új technológiát, és az előnyben részesülő vállalatok hatalmas növekedést fognak tapasztalni. 

Ezzel az alábbiakban két félelmetes 5G készlet áll rendelkezésre, amelyekre vigyázni kell 2020-ban. 

Resonant Inc. (NASDAQ: RESN)

A Resonant Inc. székhelye a kaliforniai Goleta, és főleg az okostelefonokban használt rádiófrekvenciás elektronika szűrőinek tervezésével foglalkozik. 80 millió dolláros piaci sapkával a vállalat még nem nyereséges, és nem szabad cash flow. Mivel azonban a vállalat az 5G-igények kielégítésére törekszik egy rádiófrekvenciás szűrőpiacon, amely 2025-ig 28 milliárd dolláros éves árbevételre nőhet, ez közel kétzsákos lehet. 

A „streaming video és a megnövekedett sávszélesség-követelmények” iránti megnövekedett igény nagyobb növekedést fog ösztönözni ebben az esetben, mivel az 5G-nek jobb technológiára van szüksége, hogy ugyanezt szolgálja. Ezenfelül 5 különböző elemzőnek, akik 12 hónapos árelőrejelzést ajánlottak erre az állományra, a medián célértéke 4,50, magas becsléssel 7,00 és alacsony becsléssel 3,50. Ez a becslés + 63,64% -os növekedést jelent az előző árhoz képest. 

Sőt, az 5G-állomány rövid távon egy széles emelkedő tendencia közepén fekszik, és így várhatóan 15,17% -kal emelkedik a következő 12 hétben, és 90% -os valószínűséggel. A Stockinvest.us kijelenti, hogy a Resonant Inc. több pozitív jelet hordoz, és merész és felhalmozott jelöltnek kell tekinteni. 

Ennek ellenére a befektetőknek még nem szabad megfeledkezniük a 4G-ről, mert továbbra is meghatározó szereplője lesz ennek az ágazatnak. A fő ok az, hogy az 5G nem lesz mindenhol, sőt a valós sebességet sem fogják azonnal megtapasztalni, és a befektetőknek azt kell elvárniuk, hogy a 4G biztosítson backstopot az 5G lefedettségi lyukakhoz. 

Összességében elmondható, hogy a Resonant Inc.-nek lehetősége van az ágazat meghatározó szereplőjévé válni, mivel a forradalmat kihasználva a RESN-t a 2020-ban a legjobb vásárolni kívánt részvényekké teszi..

CCI – 5G technikai készlet

Mivel az 5G hamarosan megjelenik, a vezeték nélküli kommunikációs iparág véleménye az, hogy a távközlési részvények felfelé mutatnak. 

Azok a torony-, chip- és egyéb felszereléssel foglalkozó cégek, amelyek létrehozzák a fejlett nagysebességű hálózat gerinceként szolgáló infrastruktúrát, mozgalmas napokat fognak élni, amikor a vörös forró technológia bevezetését szorgalmazzák. 

Ezt szem előtt tartva nincs jobb alkalom, hogy viszonylag alacsony áron lekössünk néhány távközlési részvényt, és figyeljük, ahogy nőnek, hogy gazdaggá váljanak.

Ebben a cikkben megnézünk egy hot-tech részvényt, amelyet mindenkinek birtokolnia kell az iparban; a CCI állomány. 

Röviden áttekintjük a részvény mögött álló vállalat történetét, és néhány okot, amiért úgy gondoljuk, hogy ez a részvény felfelé halad.


A Crown Castle International Corp. Rövid története. 

Korona Kastély Nemzetközi a legnagyobb megosztott kommunikációs infrastruktúra szolgáltatója Amerikában, több mint 40 000 cellatoronnyal. 

Tavaly márciusig a vállalatnak több mint 70 000 mérföldnyi rostja volt, amely kis cellákat és szálas megoldásokat támogatott az Egyesült Államok minden jelentős piacán. 

A Crown Castle-t 1994-ben alapították Texasban. Az USA-ban több mint 100 irodával a vállalat több mint 5000 dolgozót foglalkoztat. 

Ez is egy S&P 500 vállalat, amely az NYSE-n szerepel a CCI bütyke alatt, vállalati értéke meghaladja a 70 milliárd dollárt.

Okok, amiért néhány CCI készlettel kell rendelkeznie

A koronavár részvényei az utóbbi időben jól teljesítenek. Az elmúlt hét hónapban a CCI-részvények több mint 9% -kal gyarapodtak, ezzel felülmúlva a vezeték nélküli ipar 4,7% -os növekedését.

A gyülekezés várhatóan rövid távon folytatódik, számos kedvező tényező miatt. 

Az utóbbi időben a vállalat rostlábnyomának bővítésén dolgozik, amely a kis cellás lehetőségre összpontosít, több kiscellás telepítési vállalat és száloptikai szolgáltató megvásárlásával.. 

Ez a Crown Castle-t stratégiai helyzetbe hozza, hogy kielégítse mind a jelenlegi 4G, mind a közelgő 5G-telepítések igényeit, valamint a vállalati rost iránti igényt..

A társaság harmadik negyedéves pénzügyi eredményei is lenyűgözőek. A távközlési társaság részvényenként 1,55 dolláros részvényenkénti korrigált forrást jelentett (AFFO) – ez a szám meghaladta a becsült 1,48 dollárt a Zacks Consensus Becslés szerint.

A nettó árbevétel 1,51 milliárd dollár volt, ami 10,1% -os növekedést sejtet az előző évhez képest. Ez tükrözi a vállalat nagy igényét az infrastruktúra iránt, a kiterjedt toronyállományt és az egészséges lízingtevékenységet. 

Azok számára, akik még nem rendelkeznek a CCI-készlettel, úgy gondoljuk, hogy ideje kihasználni ezt a növekedési állományt, mivel készen áll az érték növekedésére.

A CCI részvények növekedését ösztönző tényezők

A CCI állomány növekedését ösztönző tényezők a következők: magas tőkemegtérülés (ROE). 

A vállalat ROE értéke 8%, ami lényegesen magasabb, mint az ipar átlagának 4,54% -a. 

A saját tőke optimális kihasználásának egyértelmű jelzése. Kulcsfontosságú tényező, amely valószínűleg növeli a befektetők bizalmát a távközlési részvények iránt.

Szolid FFO növekedés – a következő évben a vállalat részvényenkénti FFO-ja becslések szerint több mint 8,9% -kal nő. Hihetetlen, hogy az elkövetkező öt évben az egy részvényre jutó FFO az előrejelzések szerint több mint 15% -kal emelkedik. 

A torony- és rosteszközök iránti nagy kereslet alapján a Crown Castle az FFO-t 2 539–2 584 millió dollárra tervezi..

Végül egyre nagyobb az igény a vezeték nélküli szolgáltatók kicsi cellás eszközei és tornyai iránt, mivel megpróbálják kezelni a vezeték nélküli és vezetékes hálózatok által szállított növekvő mennyiségű adatot. 

Az 5G várhatóan a következő évben kerül forgalomba, és mivel a technológia nagyon korlátozott hatótávolságú, széles területeken történő továbbításához sok kicsi cellára lesz szükség. 

És mivel a koronavár a kissejtű területek királya, egy dologra számíthatunk, hogy a CCI részvények még jobban teljesítenek, mint jelenleg. Véleményünk szerint a CCI mindenképpen vásárolható részvény.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map