6 Crypto Podcast, hogy többet tudjon meg az iparról

Ha egyszerűbb módon szeretné megérteni a blokklánc és a kripto befektetés alapjait, akkor a tudás asszimilálásának legjobb módja az, ha rendszeresen követ egy kriptovaluta podcastot.

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb podcastokat, amelyeket hallgathat, hogy könnyebben megérthesse a kriptopénz világának apróságait:

1. Rossz kripto

A Rossz kripto podcast Travis Wright és Joel Comm házigazdák indították el 2017 végén. Annak ellenére, hogy mindketten jártasak a technikai kérdésekben, beismerték, hogy a kriptókról is tanultak, amikor elindultak.

Bad Crypto Podcast 2 1024x538

Forrás: https://nick.weisser.me

A podcast rendszeresen interjúkat készít szakértőkkel és gyakorlati magyarázatokkal, sok humoros pillanattal átitatva. Rajta keresztül hallgatók ezrei tanulják meg a legújabb dolgokat a Bitcoin-on, az altcoinokon, az ICO-kon és a blockchainhez kapcsolódó eseményeken.

Informatív, mégis abszurd formátumuk humoros hatást kelt, megkönnyítve a kezdő kriptográfusok számára a kifejezések és fogalmak megértését.

A házigazdák nem csak hallgatóikat akarják oktatni; azt is szeretnék, hogy ugyanolyan jól érezzék magukat, mint egy új téma megvitatásakor. Azt azonban elismerik, hogy nem szakértők a területen, és még mindig tanulnak az idővel.

Tehát tapasztalt kriptográfusok számára a podcast kevésbé informatív lehet, de azok számára, akik még csak most kezdik a kriptográfiát, ez egy szórakoztató és egyszerű módszer a kriptopénz világának fogalmainak megismerésére..

2. korlátozás nélküli

A Lánc nélküli podcast házigazdája Laura Shin, a Forbes korábbi vezető szerkesztője, és nagyon jó, akár kezdő, akár haladó szintű kriptográfus vagy. A Forbesnél betöltött korábbi pozícióját arra használta, hogy az iparágból fontos neveket hívjon fel interjúkba.

480x270 95011

Forrás: https://www.stitcher.com

Ez a hetilap arra törekszik, hogy “oktassa az embereket arról, hogy a blokkláncok hogyan változtatják meg a pénzkereset, -költés és -fektetés módját”.

Mivel Shin már jó ideje ismertette a kriptográfiával és a blokkláncokkal kapcsolatos híreket, tudja, milyen kérdéseket kell feltennie és hogyan kell bemutatni az interjúalanyai által kínált információkat.

3. Érme mesterkedés

Érme mesterkedés a befektető és marketingszakember, Carter Thomas show-ja. Ez a podcast minden kriptográfus számára elengedhetetlen, függetlenül attól, hogy mennyire ismerik az ügyet.

Bemutatja a befektető szemszögéből érkező témákat, és „mindenki számára érdekelt, aki profitálni akar a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Ripple, a Monero és még sok más digitális kriptovaluta világából.”

Thomas ismertté vált éber racionalizálásával, tömör elemzésével és tömör összefoglalóival. A legtöbb megbeszélése a kereskedelemre irányul, így podcastja ideális információforrás és betekintés a kriptográfiai beruházásokhoz.

A Coin Mastery epizódjai a kriptopiac aktuális eseményeire koncentrálnak, ezért a legjobb, ha a sorozatot a legújabb epizódok megtekintésével kezded.

4. A Bitcoin Podcast hálózat

A Bitcoin Podcast Network több különféle podcastot ábrázol, amelyek egybe vannak tekerve. Eredetileg rendszeres podcastként sugárzott, és idővel nyolc különböző szakértőből álló hálózattá fejlődött, akik különböző kriptográfiai témákat vitatnak meg, és megosztják véleményüket az ügyről..

Jason Jenkins a Jenkins Risk Management-től a show közreműködői közé tartozik, és a vendégek sokfélesége az angyal befektetőktől a Los Angeles-i DJ-kig terjed, akik mindannyian a kriptovalutával való kapcsolatukról beszélnek. A műsor epizódjai meglehetősen hosszadalmasak, több mint 90 percig terjednek, így ha gyors frissítést keres a kriptoverse történéseiről, akkor jobb, ha talál egy másik podcastot.

5.. Fektessen be, mint a legjobb

A házigazda Fektessen be, mint a legjobb, Patrick O’Shaughnessy, az O’Shaughnessy Asset Management portfóliókezelője, és a Hash Power nevű három részes sorozat házigazdája, amely érthető bevezetést nyújt a blokklánc-ipar know-how-jában..

“A Hash Power bevezetésnek szánta, de valójában meghívás arra, hogy önállóan fedezze fel ezt a feltörekvő világot.”

Ez a podcast általában a befektetésről szól, de O’Shaughnessy további erőfeszítéseket tett a három részből álló hangos dokumentumfilm elkészítésére, amely a kriptográfia középpontjában áll, hogy elindítsa a domain újait.

A show témái a blokkláncolattól a kriptovaluta befektetésekig, a bitcoin spekulációkig és az altcoinokról és az ICO-król szóló általános beszélgetésekig terjednek. A sorozat minden témáját nagyon világos és könnyen érthető módon éli át, a szükséges információkat az ipar fontos nevével tartott interjúk segítségével vonja ki..

A Hash Power mellett O’Shaughnessy olyan sorozatokat is létrehozott, amelyek összetettebb témákra összpontosítottak és azokat mélyebben feltárták.

6.. Beszéljünk a Bitcoinról!

A Beszéljünk a Bitcoinról! A podcast először 2013-ban jött létre, így az egyik legrégebbi podcast, amely kizárólag a Bitcoin-ra és a kriptovalutákra összpontosított. Ma a sorozat epizódszáma meghaladta a 370-et. A műsorban szereplő témák rendkívül változatosak, és a rajongói közösség nagyon elkötelezett ennek a közvetítésnek.

hagy beszélni bitcoing

Forrás: https://softwareengineeringdaily.com

A podcastot eredetileg Andreas Antonopolous készítette, de most nem ő az egyetlen műsorvezető, a műsor több embert, valamint szélesebb tartalomtípust épített be. Beszéljünk arról, hogy a bitcoin egy 10 műsorból álló hálózat neve is, amelyek szintén kriptográfiai témákra összpontosítanak.

Antonopoulos fontos figura mindannak, ami a Bitcoin-hoz kapcsolódik. Ebben a témában könyveket, blogokat írt, meghívást kapott számos műsor megvitatására, és erről saját műsorában is széles körben beszélt. Egy ponton 2 millió dollár értékű Bitcoin adományt kapott elkötelezett közösség tagjaitól, jelezve, hogy elismerik hozzájárulásukat..

Antonopoulos a chicagói árutőzsde Bitcoin referencia-kamatlábának felügyeleti bizottságának is tagja, 2014-ben pedig a Nicosia Egyetem oktatója lett..

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető kriptográfiai webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner