6 legjobb Bitcoin SegWit pénztárca 2019-re

A Segwit (szegregált tanú) 2017. augusztus 24-én aktiválódott a Bitcoin hálózaton, mint puha villa, amely kompatibilis a korábbi bitcoin tranzakciókkal. Azóta a bitcoin pénztárca-fejlesztők és a kriptovaluta-cserék lassan hajtják végre a SegWit-et platformjaikon. Ebben a cikkben azonban megnézzük a 2019-ben elérhető hat legjobb Bitcoin SegWit pénztárcát.

A Segwit bevezetése tehát gyorsabb kapacitásnövekedést és egyéb javasolt méretnövelést eredményezett. A Segwit azonnali 80% -os díjcsökkentést biztosít a felhasználóknak. Ezenkívül a Segwit és a Core pénztárca zökkenőmentesen tud egymással tranzakciókat folytatni, ellentétben minden más előforduló Bitcoin villával.

A szokásos pénztárca standard magja nem fog működni, amikor megpróbálja helyreállítani a kriptovalutákat egy Segwit által aktivált pénztárcán. Ennek ellenére átviheti Bitcoins-ját egy Segwit pénztárcába, mint bármely más szabványos pénztárcába. Csak annyit kell tennie, hogy új Segwit címet generál a Segwit pénztárcájából, és elküldi érméit a szokásos pénztárcájából oda.

A legjobb Bitcoin SegWit pénztárcák (Bitcoin pénztárcák, amelyek támogatják a SegWit szolgáltatást)

Ledger Wallet

Ledger Nano S - A biztonságos hardvertárca

Ledger Wallet egy hardvertárca, amely lehetővé teszi a magánkulcsok biztonságos tárolását a készüléken. A mikrovezérlő védett területén tárolt kulcsokat nem lehet egyszerű szöveggel kiküldeni az eszközből. A Segwit címek 2017. augusztus 24-én aktiválódtak a Ledger eszközökhöz. Bár ez nem váltotta fel teljesen a régi címeket, tanácsos áthelyezni a bitcoin alapjait az újonnan létrehozott Segwit címre. Kattintson a gombra itt lépésről lépésre bemutatja, hogyan állítson be Segwit címet a Ledger eszközön.

Trezor pénztárca

A Trezor pénztárca hasonló a főkönyv pénztárcájához. Ez egy Hardver pénztárca is. Ez volt a második hardvertárca, amely gyorsan megvalósította a SegWit-t az eszközön. Új kriptovaluta-támogatást adott hozzá, és az optimális felhasználói élmény érdekében frissítette szoftverét is.

A készülék biztonságos és intelligens bitcoin (más alternatív kriptovalutákat is támogat) pénztárca egy USB eszközön, amely kicsi és könnyű.

Szamouráj pénztárca

A Samourai Wallet egy másik pénztárca a Bitcoin kriptovaluták tárolásához, amelyek támogatják a SegWit-et alacsonyabb és gyorsabb tranzakciókhoz. A csapat a biztonságra és a magánéletre is összpontosított, ami a pénztárcát az egyik legfontosabb választásnak tekintette, amikor a pénztárcákat fontolgatja az eszközök biztonságos tárolására..

A pénztárcát az AES-256 titkosítással titkosítják a mobil eszközön. Ezenkívül rendelkezik egy biztonságos PIN-kóddal történő bejelentkezéssel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 5-8 számjegyű PIN-kódot használva hozzáférjenek a pénztárca alkalmazás funkcióihoz. Ezenkívül soha nem használja fel újra a címeket, és nem szivárogtat ki értékes metaadatokat sem Önről, sem tranzakcióiról.


Electrum pénztárca

Az Electrum egy könnyű Bitcoin kliens, amely 2011 novembere óta létezik. A SegWit által aktivált pénztárca Pythonban íródott, és rendelkezik egy rövid kóddal, amelyet könnyű ellenőrizni.

A bitcoinjait tartalmazó titkosított pénztárca jelszóval van védve, amely távol tartja a tolvajokat. Az ügyfeleknek nem kell letölteniük a teljes blokkláncot az alkalmazás használata előtt, mivel az információt egy szervertől kéri. A tranzakciókat közvetlenül az eszközön írják alá, és az Ön értesítése nélkül nem küldünk adatokat. Ezáltal az Electrum pénztárca idővel biztonságos és megbízható pénztárca lesz.

GreenAddress pénztárca

A GreenAddress pénztárca egy opensource projekt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy küldjenek és fogadjanak, valamint tároljanak bitcoinokat is azon az eszközön, amelyre telepítve vannak. A SegWit aktivált pénztárca mind asztali, mind mobil eszközökkel integrálódik, felhasználóbarát felületet valósítva meg.

A fejlesztés csapat célja, hogy kényelmet és biztonságot nyújtson a GreenAddress pénztárcán. Az eszköz többszörös kétfaktoros védelmet és hitelesítést valósít meg a felhasználóit célzó rosszindulatú programok ellen.

SegWit papír pénztárca

legjobb Bitcoin SegWit pénztárcák

Végül befejezzük a legjobb SegWit listánkat a SegWitAddress papírtárcával. Ez egy papírnyomtatásból áll, amely tartalmazza a nyilvános és magán Bitcoin kulcsokat, valamint egy QR-kódot, amelyet beolvashat és bitcoinokat küldhet a pénztárcába. Ez a pénztárca az uber paranoid számára készült, és a magánkulcsok tárolása nem válik biztonságosabbá. Azonban ugyanazt a célt szolgáló és hatékonyabb hardvertárcák rendelkezésre állásával a papír pénztárcák időigényesebbek lehetnek.

legjobb Bitcoin SegWit pénztárcák

Záró megjegyzések

Ezért már a múlté, hogy üljünk és morgolódjunk a magas díjak és késés miatt a tranzakciók megerősítésében a Bitcoin hálózatán. A fentiekben néhány olyan lehetőség áll rendelkezésre, amelyekkel már ma is élhet. Arra számítunk, hogy hamarosan újabb pénztárcák és még csereprogramok is aktiválják a SegWit-et a platformjaikon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map