6 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására Ausztráliában

A Bitcoin egy virtuális pénznem (kriptovaluta), amely nemrégiben kezdte el felhívni a világ figyelmét. Különböző csoportok különböző módon látják a Bitcoin vásárlását; vannak, akik befektetésnek tekintik, mások a fizetések globális küldésének és fogadásának eszközeként, egy másik készlet úgy gondolja, hogy a tranzakciók követés nélküli módja. Bármi is legyen az oka, ez a cikk végigvezeti Önt a Bitcoin vásárlásán Ausztráliában.

Különböző módon vásárolhat Bitcoin-t Ausztráliában, többek között azoktól vásárolhat, akikről ismeri, hogy vannak olyanok, akik hajlandók eladni; lehetnek barátok, családtagok vagy üzleti partnerek. Vásárlás online platformokon keresztül, amelyek összekapcsolják a vevőket és az eladókat. Végül megvásárolhatja a Bitcoin-t kriptovaluta-tőzsdéken vagy Bitcoin-bankautomatáknál.

A tőzsdéken kívül nincs korlátozás a megvásárolható Bitcoin mennyiségére vonatkozóan, amennyiben az eladó megkapja a szükséges Bitcoins értékét. Egyes tőzsdék korlátozzák a Bitcoins számát, amelyeket naponta vásárolhat, és egy adott összeg feletti vásárlás figyelmeztetheti a hatóságokat a tranzakciókra, mivel a legtöbb tőzsde megköveteli, hogy azonosítsa magát bizonyos határok felett.

Akár teljes bitcoinot vásárol, akár többet, vagy a virtuális fizetőeszköz néhány részét szeretné, függetlenül attól, hogy hol vásárolja őket; azoktól, akiket ismer, online platformokon vagy kriptovaluta-tőzsdéken, egy dologra van szüksége, a Bitcoin pénztárca.

A Bitcoin pénztárcák olyan eszközök / szoftveralkalmazások, amelyeket bitcoin tranzakciók lebonyolítására használnak. Szüksége van bitcoin tárolására, küldésére vagy másoktól történő fogadására. Korábban írtunk egy útmutatót legjobb bitcoin pénztárcák Te tudod használni.

1. Vásároljon Bitcoin-t Ausztráliában a kriptovaluta tőzsdéken

Nagyon sok kriptovaluta-tőzsdéről lehet ausztrálként vásárolni. Fontos megjegyezni, hogy a kriptovaluta tőzsdék nem közvetlenül vásárolnak és adnak el a felhasználóknak. Az Exchange platformokat úgy tervezték, hogy automatikusan egyesítsék a vételi és eladási tranzakciókat anélkül, hogy a tranzakció résztvevői ismernék egymást. Az ezen platformokon történő magas vételi és eladási arány miatt a tranzakciókat azonnal végrehajtják.

A kriptovaluta tőzsdék, mivel a kereskedelem közvetítői, megkövetelik a felhasználóktól, hogy díjakat fizessenek a platformon végrehajtott tranzakciókért.

Itt vannak az ausztrálok számára elérhető népszerű kriptovaluták;

Binance

A Binance a világ vezető kriptovaluta-cseréje. Az alábbiakban bemutatjuk a BTC Binance-on történő megvásárlásának lépéseit.

1. lépés: Hozzon létre egy Binance-fiókot

Vásároljon Bitcoin-t Ausztráliában a Binance-en keresztül

Iratkozzon fel e-mail címével és jelszavával.

Binance


Helyesen csúsztassa a rejtvénydarabot a megfelelő lyukba. Ezután ellenőrizze fiókját a címére küldött 6 jegyű kód megadásával.

Binance

2. lépés: Igazolja személyazonosságát (opcionális)

Ha több mint 2 BTC-t kíván vásárolni, akkor igazolhatja személyazonosságát.

Binance

Lépjen a beállítások oldalra és a fiókellenőrzésre. Töltse ki az üres helyeket a vonatkozó adatokkal, és töltse fel az igazoló dokumentumokat, beleértve az útlevelet, a vezetői engedélyt és a fényképét.

3. lépés: Vásárolja meg a BTC-t

Adja meg a megvásárolni kívánt BTC összegét. Erősítse meg a képernyőn megjelenő megrendelés részleteit, majd kattintson a gombra Ugrás a fizetéshez.

A rendszer átirányítja a Simplex webhelyére, ahol ellenőrizni fogja adatait és hitelkártyájának adatait.

Binance

Miután megadta a megfelelő információt, a tranzakció befejeződik.

Coinbase 

A Coinbase megkönnyíti a felhasználók számára a BTC vásárlását Ausztráliában.

Az alábbiakban bemutatjuk a Bitcoin Ausztráliában történő vásárlásának lépéseit. 

1. lépés: Hozzon létre egy Coinbase-fiókot

Vásároljon Bitcoin-t Ausztráliában a Coinbase-en keresztül

Kattintson a Regisztrálj lapon adja meg adatait, beleértve az e-mail címet, a nevet, az országot (Ausztrália) és a jelszót.

2. lépés: Ellenőrizze személyazonosságát

Coinbase

Erre a személyazonosság-lopás vagy -csalás megelőzésére van szükség. Adjon fényképet az igazolványáról. Ezenkívül igazolnia kell bankszámláját vagy hitelkártyáját.

3. lépés: Vásároljon Bitcoin-t

Lépjen a Coinbase fő oldal tetején található Vásárlás / Eladás elemre. Adja meg a megvásárolni kívánt BTC összegét. 3,99% -os díjat számítunk fel.

Kattintson a gombra Erősítse meg a vásárlást.

Coinmama

A Coinmama lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a MasterCard vagy a VISA által kibocsátott hitel- vagy betéti kártyákkal vásárolhassanak Bitcoin-t Ausztráliában. 

Az alábbiakban bemutatjuk a BTC megvásárlásának lépéseit a Coinmamán:

1. lépés: Hozzon létre egy Coinmama-fiókot

Látogasson el a Coinmama weboldalára, és kattintson a gombra Regisztrálj fülre.

Coinmama

Töltse ki a vonatkozó adatokat, beleértve teljes nevét, e-mail címét és lakóhelye szerinti országot.

Miután létrehozta a fiókját, jelentkezzen be az adatai segítségével.

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

Coinmama

Töltse fel személyi igazolványának vagy útlevelének fényképét, valamint egyéb dokumentumokat.

3. lépés: Vásárolja meg a BTC-t

Miután igazolta személyazonosságát, lépjen tovább a BTC fülre, és kattintson a menüsorra.

Coinmama

A sávon lehetősége van megvásárolni egy meghatározott, körülbelül 5000 USD összegű BTC-t.

Adja meg BTC címét, majd kattintson a gombra Tovább a kijelentkezéshez.

LocalBitcoins

Ez a platform világszerte több mint 200 ország lakói számára elérhető. Ez egy személyes kereskedési oldal. Az ausztrál lakosok számára a LocalBitcoin platform összekapcsol téged olyan emberekkel, akiket az Ausztrál dollárt (AUD) válthatsz bitcoinra. A webhely lehetővé teszi a felhasználók számára hirdetések közzétételét, feltüntetve a bitcoin vásárlásának és eladásának árfolyamát és fizetési módját.

Lépések:

  • Látogasson el a localBitcoins webhelyére, és regisztráljon a platformon.

Vásároljon Bitcoin-ot a LocalBitcoins segítségével

  • Keressen olyan eladókat, amelyek elfogadják a használni kívánt fizetési módot, mivel a tőzsde számos fiat valutát, banki átutalást, altcoint, hitelkártyát és még sok más támogatást nyújt. Mivel azonban a platform nem kínál globális keresést, át kell váltani a különböző országokban.

LocalBitcoins

  • Válasszon olyan eladót, amelynek hírneve meghaladja a 98% -ot, és jelentős mennyiségű kereskedést folytatott. A vásárlás előtt feltétlenül olvassa el a kereskedési feltételeket is.

LocalBitcoins

  • Adja meg a megvásárolni kívánt Bitcoin mennyiségét, és kattintson a kereskedési kérelem küldésére. Ezenkívül további üzenetet küldhet az eladónak, hogy értesítse őket arról, hogy kereskedést kezdeményezett.

LocalBitcoins

  • Győződjön meg arról, hogy betartja az eladó további kéréseit.

2. Bitcoinok vásárlása a barátoktól & Családtagok

A bitcoin vásárlásának ez a módszere egyszerű. Csak arra van szükség, hogy megadja a bitcoin pénztárca címét / nyilvános kulcsát annak, aki el akarja adni neked. Ezután elküldi a szükséges mennyiségű bitcoinot, te pedig készpénzben vagy banki átutalással teljesítesz neki fizetést.

3. Kapcsolatba állása egy Önhöz közeli eladóval

Néhány online platform összeköti a vevőket és az eladókat. Így, ha nem ismer senkit bitcoinnal, kapcsolatba léphet valakivel, aki ismeri. Általában meglátja a részleteket, hogy kapcsolatba léphessen az eladóval. Hívhat, hogy találkozzon valahol a közelben, hogy elvégezhesse a tranzakciót. Dönthet úgy is, hogy banki átutalást hajt végre a megadott adatokra anélkül, hogy találkozna vele, de vigyáznia kell, egyesek így átverik Önt, és érdemes lehet utánuk járni, ha a tranzakció nem az hatalmas. Az olyan platformok, mint a LocalBitcoin és a MyCelium, a legjobb helyek a bitcoinokat árusító emberek megismerésére.

4. MyCelium helyi kereskedő

Ez a szolgáltatás közvetlenül a MyCelium Bitcoin Wallet alkalmazás belsejében található. Telepítenie kell a MyCelium pénztárcát Andriod és IOS eszközeihez itt. A MyCelium Local Trader webhelyen kapcsolatba léphet a helyi bitcoin eladókkal. Miután találkozott velük, személyesen találkozik velük a tranzakció lebonyolításához. A szolgáltatás használata semmibe sem kerül.

5. Bitcoin ATM-ek

Ez egy gyors és egyszerű módszer a bitcoin vásárlására. Ezek az ATM-ek azonban 5-10% közötti díjat számítanak fel a tranzakciók után.

Ha azonban így akarja megvásárolni a Bitcoint, akkor ellenőrizheti a FindBitcoinATMHonlapja, csak Ausztráliának készült.

6. Független tartalék

A IR platform ausztrál tőzsde kereskedők és vállalatok számára. A felhasználói számlákat EFT, SWIFT vagy Crypto Capital segítségével lehet finanszírozni.

Következtetés

Most van egy jó ötlete a Bitcoin vásárlásának különböző módjairól Ausztráliában, és a kriptovaluta-tőzsdékről is gyorsan és egyszerűen vásárolhatja meg a virtuális valutát.

Tudnia kell többet a bitcoinról vagy a befektetésük legjobb módjáról, hogy több pénzt keressen. Ide kattintva megtekintheti a múltban írt különféle útmutatókat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map