7 módszer a Monero-fizetések elfogadására a webhelyén

A piaci kapitalizáció alapján a 10 legfontosabb kriptovaluta közé tartozó Monero fokozatosan sokak által elfogadottá válik. Magánszemélyek és állami vállalkozások a Monero érmét közvetlenül vagy a weboldalukon / boltjukon keresztül is megkapják a nyújtott árukért vagy szolgáltatásokért. Ez hozzájárult ahhoz, hogy Monero a figyelem középpontjába kerüljön, és a tömeges örökbefogadáshoz is hozzájáruljon.

Ha annak a közösségnek a tagja is szeretne lenni, aki online elfogadja a Monero-t árukért és szolgáltatásokért, érdemes megnéznie ezeket az eszközöket, hogy megtudja, hogyan működnek az egyes funkciók, és hogyan valósíthatja meg azokat a webhelyén.

Mielőtt online elfogadná a Monero-t, rendelkeznie kell egy weboldallal / webhellyel. Erre szükség van, mivel ez az a felület, amely leírja a fizetést teljesítő terméket vagy szolgáltatást, majd a Monero API szkript vagy bővítmény csatlakozik a webhelyhez a fizetések feldolgozásához.

Egyes módszerek és platformok lehetővé teszik a Monero-fizetések automatikus feldolgozását, és mindegyiket részletesen áttekintjük.

Hogyan fogadhatja el a Monero Payments szolgáltatást a webhelyén?

1. Fogadja el a Monero fizetéseket a pénztárca címén keresztül

Monero Payments

Megkímélheti magát attól a stressztől is, hogy elkerüli a feldolgozási díjak fizetését, ha egyszerűen a Monero pénztárca címet adja meg a webhelyén. Bárki, aki fizet a termékéért vagy szolgáltatásáért, csak lemásolja, majd értesíti Önt, miután elküldte a befizetéseket a Monero pénztárcájából. Csak egy tranzakciós kivonat vagy fizetési azonosító szükséges, amely megerősíti ezt a fizetést a Monero Blockchain Explorer segítségével, olyan helyzetben, amikor több, azonos összegű fizetése van.

2. Pénzfizetések

Monero Payments

A érmefizetések platform lehetővé teszi a Monero és több mint 80 egyéb kriptovaluta elfogadását a webhelyén, 0,50% -os díj ellenében. Ez hasznos azok számára, akik rendelkeznek online áruházakkal, vagy akik valamilyen szolgáltatást nyújtanak, lehetnek szabadúszók vagy ilyesmi. A platformra való regisztráció lehetőséget ad arra, hogy kiválassza, ha csak a Monero érmét vagy az összes általuk támogatott érmét akarja elfogadni. Konvertálhatja Monero-ját más kriptovalutákra és fordítva. Ön szabadon kiválaszthatja, hogy szeretné-e a befizetéseket az érmefizetések egyenleg szakaszában tartani, vagy a kifizetéseket automatikusan a megadott pénztárca címére kell elküldeni. A pénzfizetések olyan nagy platformokon érhetők el, mint a WHMCS, a WooCommerce, az Opencart, a Prestashop, a Magento és az OSCommerce.

3. Coingate

Monero Payments

A coingate A platform egy másik, amely segít feldolgozni a kapott Monero-befizetéseket, és euróban, USD-ben vagy Bitcoins-ban fizet. A regisztráció lépései egyszerűek, és néhány perc múlva készen áll a fizetések elfogadására. A Coingate elérhető POS-hoz is, amelyet offline üzletekben használhat.

4. Monero WooCommerce kiterjesztés

Ez elérhető a GitHubon és a PHP ismereteitől függően; szükséged lehet egy PHP programozóra, aki segít a dolgok beállításában. A letöltési és telepítési útmutató itt található: https://github.com/monero-integrations/monerowp. Megfelelő beállítás esetén készen áll a Monero-érmék elfogadására a WooCommerce áruházban.

5.. GloBee

A GloBee platform könnyen integrálható beépülő modul a BitPay felhasználók számára. Bővítményeket kapott több e-kereskedelmi platformhoz, mint a Coinpayments platform, így sokféle lehetősége van együttműködni.

Az az elképzelés, hogy van egy webhely a fizetések feldolgozásához, megkíméli Önt, ha minden alkalommal el kell küldenie Monero-címét, amikor az ügyfelének fizetnie kell. Ez profibbá teszi Önt is, és bárki fizetni fog Önnek, bárhol a világon, előzetes értesítés nélkül vagy anélkül.

6. PayKassa

PayKassa egy online fizetési átjáró a Monero és sok más kriptóérme számára, amely segít a felhasználóknak az XMR-fizetések azonnali elfogadásában a weboldalukon. Ezenkívül a felhasználóknak lehetőségük van tömeges fizetésre sok fizetési rendszeren keresztül. Eddig a platformnak több mint 2214 oldala van, amelyek igénybe veszik szolgáltatásait.

A platformon a felhasználók biztonságosan tárolhatnak, küldhetnek és válthatnak kriptográfiai érméket. A fiókhoz való hozzáférés éjjel-nappal elérhető a felhasználók számára, függetlenül attól, hogy hol találhatók, és bármilyen eszközről.

A PayKassa műszerfala könnyen navigálható a felhasználók számára, és lehetővé teszi számukra, hogy Monero-jukat egyetlen személyes szekrényben kezeljék. A maximális biztonság érdekében a platform biztosítja, hogy minden szolgáltatása SSL (HTTPS) kapcsolaton keresztül működjön. A létfontosságú információkat a legjobb kriptográfiai algoritmusok segítségével titkosítják.

7. Satoshi nappali (Csak az ausztrálok számára)

Ez a platform közvetítőként működik a fizetések terén. A weboldalon / boltban végrehajtott Monero-fizetések az Ön bankszámlájára kerülnek. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a fizetését a webhelyén vásárolt összes termékért vagy szolgáltatásért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner