8 legjobb blokklánc-tanácsadó cég

Az elmúlt pár évben a blockchain technológia bebizonyította, hogy napjaink egyik legígéretesebb fejlesztése, amely nemcsak a pénzügyi szektort képes megzavarni. Amint a technológia növekszik, a blokklánc-tanácsadás ipara is növekszik annak érdekében, hogy a blokkláncot és az üzletet helyes irányba terelje.

Valójában a blockchain technológia annyira életképes, és a lehetőségei olyan hatalmasak, hogy jelenleg egyre több vállalat kívánja kiaknázni erejét üzleti tevékenységének javítása érdekében. Ha más nem, a blokklánc fontos, mivel decentralizálja a meglévő hatóságok energiáját az intelligens szerződések, a kriptók és az eszközök tulajdonjoga révén. A blockchain technológia érvényes megoldás más típusú problémákra is, amelyeket az üzleti vállalkozások általában tapasztalnak, például a hálózati leállásokra és a biztonsági megsértésekre.

Kétségtelen, hogy a blockchain technológia fontos szerepet játszhat bármely vállalat jövőbeni útjának feltérképezésében. Az egyetlen (potenciális) probléma az a tény, hogy a blokklánc és a kriptovaluták általában nagyon összetett fogalmak. Itt lépnek fel a blockchain tanácsadó cégek.

Blockchain tanácsadó cégek listája

Ezek a vállalatok szakértői tanácsadási szolgáltatásokat kínálnak, de jártasak a blokklánc-technológiai alkalmazások létrehozásában is. Listánk a blokklánc-tanácsadás és a blokklánc-fejlesztés, a tervezés, az alkalmazásépítés stb. Legnagyobb neveit tartalmazza.

LeewayHertz

2007-ben alapították és székhelye San Franciscóban található, LeewayHertz az egyik legnépszerűbb cryptos / blockchain tanácsadó cég vagy blockchain technológia szolgáltató szolgáltatás.

A vállalat fontos szerepet játszott több mint száz nagyvállalati szintű digitális platform létrehozásában, és híres a blockchain, az AI, a mobilalkalmazások, az IoT, az AR / VR megoldások és a felhőplatformok fókuszálásáról.

A fejlesztői csapat képzett fejlesztőkből áll, akiknek nagy tapasztalata van a blockchain területén. A Leeway Hertz arról is híres, hogy a legjobb blockchain technológiákat alkalmazza, mint például az Ethereum, a Hyperledger, az R3Corda és a Hashgraph.

LeewayHertz Blockchain tanácsadó cég

Forrás: Medium.com

Van egy Blockchain projektje a piacon? Próbálja ki a UseTheBitcoin Blockchain sajtóközlemény szolgáltatását!

Altoros

Altoros egy másik népszerű informatikai tanácsadó cég, amely vállalati szintű felhő- és szoftvermegoldások fejlesztéséről, telepítéséről és kezeléséről ismert. További területek, ahol a vállalat jártas, a big data, az AI és a blockchain technológia fejlesztése.

A sunnyvale-i székhelyű (Szilícium-völgy) vállalat célja a munkafolyamatok fokozása, az átláthatóság elérése és a vállalkozások ügyfélélményének javítása. A vállalat arról is híres, hogy blokklánc-alapú megoldásokat és keretrendszereket, valamint személyre szabott megoldásokat kínál a szolgáltatásokhoz. A cégnek irodái vannak Massachusetts nyugati részén, valamint Norvégiában, Dániában, az Egyesült Királyságban, Minszkben, Fehéroroszországban, Buenos Airesben és Santa Fe-ben (Argentína)..


Appinventiv

Appinventiv egy New York-i székhelyű vállalat, amely számos kripto- / blokklánccal kapcsolatos szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, ideértve az ICO-k tanácsadását, az intelligens szerződések fejlesztését, valamint a technológiai auditokat és az IoT megvalósítását a blokkláncban.

Annak ellenére, hogy az Appinventiv egy viszonylag új vállalat (2014-ben alakult), a blokklánc integrációja révén sok vállalkozásnak sikerült forradalmasítani a munkafolyamatát, ami úgy tűnik, hogy napjainkban minden vállalat növekedési potenciáljának alapvető része.

A társaság blokklánc-fejlesztési szolgáltatásai közé tartozik az intelligens szerződések fejlesztése és ellenőrzése, a Hyperledger, a Wallet Development, a Crypto exchange fejlesztés, az ICO stratégia fejlesztése, az ellátási blokklánc-fejlesztés és a blockchain integráció az IoT-ban..

ArcTouch

ArcTouch egy mobilalkalmazás- és blokklánc-fejlesztő vállalat, amely arról híres, hogy segíti a vállalkozásokat a versenyelőny megszerzésében a piacon, intenzív technológiai műhelytalálkozók lebonyolításáért, valamint az alkalmazásstratégia, a tervezés, a tervezés és az életciklus-menedzsment biztosításáért.

A vállalat rendelkezik technikai tapasztalattal az AWS, a Microsoft és az IBM által biztosított Blockchain-as-a-Service platformokkal, vezető blokklánc-platformokkal, például az Ethereummal., Hyperledger, BigChain, és Csillag, valamint kiváló pénztárca-szolgáltatások és intelligens szerződéses nyelvek, például a TestRPC, a Solidity és a Szarvasgomba.

A blockchain szolgáltatásokat tekintve az ArcTouch szolgáltatásai közé tartozik a blockchain alapú prototípusok megvalósítása, a dApp fejlesztése a blockchain platformokon, a privát blockchain hálózatok értékelése kísérletezés és fejlesztés céljából, valamint intelligens szerződések megvalósítása és létrehozása.

Treehouse Technology Group

Treehouse Technology Group az egyik legsokoldalúbb blokklánc-tanácsadó cég. A vállalat arról ismert, hogy segít az első osztályú vállalatoknak megbízható és biztonságos szerződések kidolgozásában és bevezetésében az Ethereum segítségével.

A csapat jártas a biztonsági auditálásban, az automatizált és manuális tesztek futtatásában, a tesztesetek létrehozásában és az ERC-20 token szabványoknak megfelelő konzultációs szolgáltatások kínálásában.

Treehouse Technology Group

Forrás: treehousetechgroup.com

ABES Lab

ABES Lab egy új (2017-ben alapított) társaság, amelynek székhelye Philadelphiában található, és az Aplana Software Inc. nevű nagy szoftverfejlesztő vállalat leányvállalata. A szakértői csapat széles körű szolgáltatást kínál, beleértve az architektúra tervezését, a blokklánc-tanácsadást, a támogatást és a karbantartást, a szolgáltatásokat alkalmazások fejlesztése és intelligens szerződések.

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a blokklánc-technológiával kapcsolatos innovatív megoldások megvalósítására az ellátásmenedzsmentben, valamint a szerződések kezelésében és végrehajtásában. Célja továbbá a szerződéskezelés átalakítása teljesen automatizált folyamattá, amely könnyed jóváhagyáson, végrehajtáson, létrehozáson és nyomon követésen alapul. A csapat magasan képzett a dApps létrehozásában, valamint a Hyperledgerrel, a Solidity-vel és az Ethereummal való együttműködésben.

ChromaWay

ChromaWay olyan vállalat, amely intelligens szerződéses megoldások megvalósításáról szól kormányzati ügynökségekben, pénzügyi intézményekben és ingatlanvállalkozásokban. A vállalat arról híres, hogyPostchain”(Konzorciumi adatbázis) vagy a SofiWay létrehozására, egy innovatív programra, amely javította a személyes fizetés működését. A ChromaWay egy izgalmas e-valuta projekt mögött is áll E-korona.

A stockholmi székhelyű vállalat 2014-es megalapítása óta keményen dolgozik a blokklánc-ipar úttörőjeként, valamint abban, hogy segítse a vállalkozásokat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki e technológia kínálatából.

Kamtor

Kamtor új korú megoldásokat kínál mind magán, mind állami blokkláncokon alapuló vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt. A vállalat által nyújtott szolgáltatások magukban foglalják az ICO fejlesztését és telepítését, az intelligens szerződések fejlesztését (on Ethereum, EOS, vagy HyperLedger), kriptovaluta és pénztárca létrehozása, elosztott alkalmazások fejlesztése az Ethereumon és az EOS-on, valamint privát blokklánc létrehozás.

kamtor blockchain tanácsadó cég

Forrás: www.kamtor.com

A blockchain tanácsadó cégek listáján további megemlékezések szerepelnek VironIT, Unicsoft, Neoterikus, Coinfabrik, Empirica, Semmi, Espeo, Tömör szoftver, LimeChain, 10 Felhők, és Ciklum.

Reméljük, hogy listánk segít kiválasztani a megfelelő blokklánc-tanácsadó céget vagy blokklánc-technológiai szolgáltatót, hogy minél jobban fellendítse vállalkozását.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map