A 2019-ben használható legjobb Zcash (ZEC) pénztárcák | iOS és Android ZEC pénztárcák

A Zcash az egyik népszerű altcoin, amely a magánéletre és a névtelenségre összpontosít. Miután beszerzett néhány ZEC-érmét, biztonságos és biztonságos pénztárcára van szüksége a tároláshoz. A kriptopénz tárolásához a digitális pénztárcák a választott lehetőségek. Biztonságban és biztonságban tartják az érméket.

A Binance (továbbra is) az ajánlott tőzsde a ZCash vásárlásához. Itt megtudhatja, hogyan vásárolhat ZEC-t!

A ZEC-érméknél célszerű a legjobb Zcash pénztárcát használni, hogy mindig biztonságosak maradjanak. Ezenkívül a legjobb pénztárca megtalálása nem csak a kriptopénzről szól. Figyelembe kell vennie a könnyű használatot, a költségeket és az általa támogatott eszközöket. Csak ezután választhatja ki Zcash legjobb pénztárcáját.

Különböző digitális pénztárcákkal a piacon a legjobbak kiválasztása kissé zavaróbb lehet. Ez az útmutató gondosan áttekint számos Zcash pénztárcát, amelyeket figyelembe vehet a ZEC érmék küldésében, fogadásában és tárolásában.

image4 4

Forrás: tokenclub.io

Ledger Nano S

Wallet webhely: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Pénztárca típusa: Hardver; Több pénznem támogatás

Egyszerű használat: Könnyű; támogatja a Windows, Linux és Chrome OS operációs rendszereket

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Ledger Nano S a legnépszerűbb hardvertárca a piacon. Magas szintű biztonságot nyújt, könnyen beállítható és használható, és több kriptovalutát tárol, beleértve a Zcash-t is. A pénztárca egyetlen hátránya, hogy költséges – bár versenyképes áron. Fontos megjegyezni azt is, hogy nem kompatibilis mobilon.

Ez a pénztárca azoknak a felhasználóknak a legalkalmasabb, akik pénzeszközeik biztonságát mindenekelőtt először fontolgatják. A hardveres pénztárcák, mint például a Ledger Nano S, lehetővé teszik pénzeszközeinek offline tárolását, így bármikor kézben tarthatja pénzeszközeit.

A pénztárca kicsi, hordozható, és az USB porton keresztül csatlakozhat a számítógépéhez. Ezzel a pénztárcával a magánkulcsa PIN-kóddal védett, biztonságos, offline tárhelyen marad. A Nano S pénztárca beépített OLED kijelzővel rendelkezik, a készülék mindkét oldalán két gomb található. Ezzel a pénztárcával manuálisan ellenőrizheti tranzakcióit. Ezenkívül ez a pénztárca több mint 1000 kriptóérme és zseton befogadására képes, a ZEC-et is beleértve.


image6 3

Forrás: unfashed.com

Jaxx Wallet

Wallet webhely: https://jaxx.io/

Pénztárca típusa: Asztali / mobil

Egyszerű használat: Könnyű; támogatja a Windows, Linux és Chrome OS operációs rendszereket

Biztonságos: Nem egészen

Költség: Ingyenes

A Jaxx leginkább azoknak a felhasználóknak felel meg, akiket elsősorban a könnyű használat és a hozzáférés érdekel. A pénztárca egy felhasználóbarát felületet díszít, amely könnyen elérhető. A felhasználók különböző platformokon érhetik el, beleértve a böngészőbővítményeket, az Android és az iOS mobilokat, valamint a táblagépeket, a Windowsot, az OS X-et, valamint a Linux asztali számítógépeket. A széles körű kompatibilitás és a felhasználóbarát élmény teszi a Zcash egyik legjobb pénztárcájává.

Ezzel a pénztárcával több digitális eszközt tárolhat, és a ShapeShift integrációjával könnyen különféle eszközöket fogadhat és továbbíthat egy fedél alatt. A lefedett legfontosabb kriptovaluták közé tartozik a Bitcoin, a Bitcoin Cash, az Ethereum, az Ethereum Classic, a Litecoin, a Zcash, a Dash és még sok más. A pénztárca 12 szavas alapmaggal érkezik, amellyel a felhasználók kezelhetik a magánkulcsaikat.

Hátrányként elmondható, hogy Jaxx hajlamos a hacker támadásra, amit a korábbi sérülékenységi esetek is megerősítettek, amikor biztonságát veszélyeztették.

A pénztárca azonban megfelelő biztonsági intézkedéseket hajtott végre annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók pénzeszközei biztonságban maradjanak. Ilyen intézkedések közé tartozik a Jaxx Liberty bevezetése, amely egy új pénztárca, továbbfejlesztett felhasználói felületen és biztonsági funkciókkal.

Fontos, hogy a felhasználóknak meg kell érteniük, hogy a pénztárca biztonságáért nem kizárólag a vállalat felel. A felhasználóknak a bevált gyakorlatokat is alkalmazniuk kell, különösen az olyan forró pénztárcák esetében, mint a Jaxx.

image5 5

Forrás: cryptocoinzone.com

Guarda pénztárca

Wallet webhely: https://guarda.co/

Pénztárca típusa: Asztali, mobil, webhely

Egyszerű használat: Könnyen

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

A Guarda a piac egyik legjobb pénztárcája a Zcash (ZEC) tárolására. Ezt a pénztárcát azon a fejlõdésen fejlesztették ki, hogy miként kínálják a felhasználóknak a lehetõséget arra, hogy sokféle kriptovalutával számos platformon keresztül tudjanak megbirkózni. Jelenleg több mint 40 különböző digitális eszköz támogatott, köztük az ERC-20 érmék. 

A ZEC mellett a Guarda által támogatott érmék egy része Waves (WAVES), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Qtum (QTUM), Tron (TRX), XRP, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Binance Érme (BNB) és még sokan mások. 

A felhasználók virtuális pénznemeket vásárolhatnak, küldhetnek, fogadhatnak, cserélhetnek és tarthatnak a Guarda segítségével, a nem őrizetbe vett terméken keresztül. A pénztárca egyik fő jellemzője, hogy számos különböző platformot támogat, beleértve az asztali, webes és mobil eszközöket is. 

Ugyanakkor ezt a pénztárcát a kriptovaluta-piac különböző alapítványai felismerték, és az ipar népszerű szereplőitől kapott támogatást. Például, ami a Zcash-t illeti, a Guarda kifejlesztett egy mobil Zcash pénztárcát Android számára, amelyet a Zcash számára szabtak UX-ben és képességekben. 

Changpeng Zhao, a Binance kriptovaluta tőzsde vezérigazgatója és alapítója megemlítette, hogy ez a pénztárca a kezdetektől fogva támogatja a BNB-t. 

Így ez a pénztárca rugalmas szolgáltatásokat nyújt azoknak a magánszemélyeknek és befektetőknek, akik tárolni vagy kezelni akarják Zcash kriptovalutáikat. Bár ez a pénztárca nem hardvereszköz, a felhasználók számára ingyenes, és számos különböző platformon és eszközön használható. 

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Az atom decentralizált Zcash pénztárca amelyet 2018-ban alapítottak. Ez már az egyik népszerű megoldás a ZCash, a Bitcoin, az Ethereum, a Polkadot, a Litecoin és több mint 500+ token kezelésére. A pénztárca több mint 500 000 letöltéssel rendelkezik az összes fő támogatott asztali operációs rendszeren, az Androidon & iOS. A pénztárca jellemzői az Atomic-ot a piac egyik vezető szoftvertárcájává teszik. 

Először is, az Atomic egy több pénznemben működő pénztárca, amely lehetővé teszi az összes legfontosabb kriptovaluta kezelését, cseréjét, tétjét és megvásárlását 500+ token között, egyszerűen egy biztonságos felületen. Ezenkívül cseréljen 60+ kriptopárt névtelenül, és kapjon pénzt az Atomic Wallet tagsági programra történő regisztrációval. 

Ezenkívül nem kell kockáztatnia a digitális eszközök kereskedését a tőzsdéken, mivel az Atomic biztonságos beépített vételi titkosítási lehetőséget kínál Önnek. Világszerte több mint 17 helyi valuta bankkártyát támogat. Nem csak ez, hanem 10 (és megszámlálható) kriptovalutát is elhelyezhet az ATOM, az XTZ, a ZIL és más 5–23% THM-mel, és közvetlenül a validátoroktól kapja a jutalmat és támogatja a hálózat decentralizációját. 

Végül: Önön kívül senki nem ellenőrzi pénzeszközeit, mivel a pénztárca magánkulcsai titkosítva vannak az eszközön, és soha nem hagyják el. Emellett maradhat teljesen névtelen, mert nem kell létrehoznia egy fiókot az Atomic használatához, vagy át kell adnia a KYC-t az alapvető pénztárca funkcióihoz. Ha valaha is zavart, a kiváló ügyfélszolgálat készen áll arra, hogy segítsen a hatékony és gyors reagálásban a nap 24 órájában.

Cryptonator pénztárca 

Wallet webhely: https://www.cryptonator.com

Pénztárca típusa: Web / Mobil

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A Cryptonator egy webes pénztárca, amely banki szintű biztonságot, valamint legfelső szintű számla védelmét kínálja. Megbízható IP-kkel, titkosított SSL-kapcsolattal és kétfaktoros hitelesítéssel érkeznek. Ezek és más funkciók nagyszerű Zcash pénztárcát alkotnak mind az új, mind a veterán Zcash szerelmesek számára. A pénztárca támogatja a ZEC tranzakciókat, valamint más kriptovalutákat.

A beépített funkciókkal, amelyek lehetővé teszik az azonnali kriptográfiát, a Cryptonator felhasználói könnyedén átalakíthatják, tárolhatják és átvihetik ZEC-érmeiket. Banki szintű biztonsága és titkosított SSL-kapcsolata, valamint a kétlépcsős hitelesítés biztosítja a felhasználók számára a nyugalmat, tudván, hogy megbízható és megbízható eszközzel van dolguk.

Ezenkívül a Cryptonator-fiókok ingyenesek és a nap 24 órájában, minden héten elérhetőek különböző platformokon, beleértve az asztali, laptopos és mobil eszközöket is. Ez az egyik legjobb útközben használható Zcash pénztárca. Több virtuális valuta elfogadásának képessége még jobbá teszi, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy eszközeiket egyetlen számlán kezeljék. A Cryptonator pénztárcával képesek a következő kriptopénzek tárolására, küldésére és fogadására:

  • Zcash
  • Gondolatjel
  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Ethereum
  • Litecoin és még sok más

Mivel beépített cserefunkciókkal rendelkezik, a pénztárca biztonságos tárolást, egyszerű tranzakciókat és az általa támogatott különféle kriptovaluták azonnali cseréjét biztosítja – mindezt egyetlen személyes fiókban. A személyes tranzakciók kivételével e pénztárca segítségével számlákat is fizethet, e-mailben kérhet vagy küldhet fizetést.2. kép

Forrás: finder.com

Hivatalos Zcash kliens 

Wallet webhely: https://z.cash/download

Pénztárca típusa: Hivatalos asztali kliens

Egyszerű használat: Nem könnyű kezdőknek

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A hivatalos Zcash kliens egy asztali GUI pénztárca, amely a legmegfelelőbb a tapasztalt felhasználók számára, különösen azok számára, akik a ZEC bányászatra koncentrálnak. A pénztárcát Linux operációs rendszerekhez tervezték, de a felhasználók a Mac és a Windows verziókat is beszerezhetik a Zcash közösség. Ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy bárki futtassa a készpénzes klienst számítógépen, és ehhez teljes hálózati csomópontra van szükség. A kliens letöltését követően a felhasználók privát címekre küldhetik a ZEC pénzeszközeit. Ehhez a pénztárcához azonban legalább 2 GB RAM szükséges az árnyékolt tranzakció megkönnyítéséhez. Ezért ez a pénztárca nem tekinthető hasznosnak megfelelő merevlemez-hely nélkül.

Az optimális tranzakciós adatvédelem érdekében a felhasználóknak átlátszó címeket kell használniuk, amelyek Bitcoin-kompatibilisek és könnyen használhatók. Használjanak árnyékolt címeket is, amelyek a pénztárcának megfelelő szokásos díjtáblázatot alkalmazzák. Ezek a címek a jobb magánélet érdekében is ideálisak.

A Zcash-nak mindkét típusú címe van. Az átlátszó címek „t” -vel, míg az árnyékolt címek „z” -vel kezdődnek. Az átlátszó címek láthatók a blokkláncon, és nem kínálnak erős magánéletet.

image3 3

iBITcome pénztárca

Wallet webhely: https://www.ibitcome.com/

Pénztárca típusa: Mobil

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

Az iBitcome egyablakos platform, amely integrálja a token-tárolást, a kereskedést, a dApp-ot és a piaci hírcsatornákat. A platform a biztonságos és kényelmes tranzakciók biztosítására összpontosít, és új dimenziót hoz a mobil kereskedelem ökoszisztémájában, magába foglalva a legbiztonságosabb és felhasználóbarátabb funkciókat.

Az iBitcome pénztárca egy több pénznemet használó eszköz, amely egyaránt támogatja a Bitcoint és az altcoinokat. Támogatja az összes ERC-20 tokent is, amelyek az Ethereum blokkláncon működnek. A főbb jellemzők a következők:

  • Biztonság: AES-128-CTR titkosítási algoritmussal biztosított;
  • Adatvédelem: decentralizált és nem rendelkezik a felhasználók magánkulcsával;
  • MPORT: a felhasználók importálhatják az alapmondatokat, a magánkulcsokat és a kulcstárolót.

Ezenkívül a pénztárca magában foglal egy natív decentralizált cserét (DEX), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakcióikat a blokkláncon rendezzék, biztonságossá és átláthatóvá téve őket. A mobil kereskedelem élménye javul, ha lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy közvetlenül a pénztárcából férjenek hozzá a tőzsdéhez. Az iBitcome magában foglal egy Replayed-On-Chain (ROC) mechanizmust is, amely azonnali tranzakciókat hoz létre.

A dApp böngészővel ez a pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kéznél érjék el kedvenc dApp-jukat. Az alkalmazáskészítők számára a dApp SDK-t használhatják az általuk választott egyik létrehozásához.

Végső gondolatok

A Zcash magas szintű technológiát alkalmaz, amely túlmutat más digitális eszközökön. A felhasználók irányíthatják a megosztott információkat. Az e cikkben említett pénztárcákkal a felhasználók megtalálhatják a legjobb Zcash pénztárca lehetőségeket ZEC érméik védelmére.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map