A 4 legjobb felhasználóbarát alternatíva a NiceHash számára (Frissítve 2019)

A NiceHash csere az a hely, ahol az emberek számítási erejüket átadják azoknak a bányászoknak, akik új érméket akarnak létrehozni.

NiceHash volt megerősítették, hogy feltörték néhány nappal ezelőtt hackerek sok befektetőt mozgattak a Bitcoin-ról a platformról.

Bár a NiceHash nem jött ki, hogy megemlítse az ellopott bitcoinok számát, a Reuters beszámolója szerint ez az érték 4700 bitcoin körül van, ami az írás idején meghaladja a 60 millió dollárt.

A NiceHash jelenleg leállította a bányászati ​​műveleteket, miközben a vizsgálatok folyamatban vannak annak kiderítésére, hogy mi történt pontosan. Néhány nappal később a Nicehash szolgáltatása újraindult, de a felhasználók egy része elvesztette a hitét abban, amiben volt a legtöbb felhasználóbarát bányászati ​​platform.

A NiceHash működésének újraindításáig vannak olyan alternatívák, amelyekkel fedélzetén lehet pénzt keresni a bányászat révén. Szóval, melyek a jó alternatív szolgáltatások?

CudoMiner

Cudo Miner egy kriptográfiai bányász szoftver, amely letölthető és telepíthető a PC-re az altcoins bányászatához. A szoftvert Duncan Cook és Matt Hawkins fejlesztette ki, akik mindketten informatikai szakemberek.

A szoftver kompatibilis a Windows, az Ubuntu és a Mac OS rendszerekkel. A szoftver telepítéséhez látogasson el a bányász hivatalos webhelyére, töltse le és telepítse. Ezután folytassa a fiók létrehozását.

A szoftver számos funkciót kínál a felhasználóknak, beleértve az automatikus algoritmusváltást, amely biztosítja, hogy csak a legjövedelmezőbb érméket bányásszák. Ez úgy történik, hogy átvizsgálják az érme értékét és annak nehézségeit, majd automatikusan megváltoztatják a bányászati ​​erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a felhasználó mindenkor a legnagyobb jövedelmezőséget érje el.

Azonban a tapasztalt bányászok számára, akik tudják, hogyan optimalizálják gépeiket egy adott érme bányászatához, választhatják az automatikus algoritmus letiltását, és manuálisan választhatják ki az érmét..

Következtetésképpen, Cudo Miner úgy lett kialakítva, hogy új és tapasztalt bányászok számára egyaránt könnyen használható legyen. Ez egyike azon kevés kriptovaluta bányász szoftvereknek, amelyek a piacon elérhetők és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy profitot keressenek a tevékenységből.

Beépített GPU túlhúzási beállításokkal és ISO felépítéssel a Cudo Miner egy fantasztikus NiceHas alternatíva.

HoneyMiner

HoneyMiner egy tanfolyamra állítja, hogy számítógépes rendszerét bányászgéppé tegye, feldolgozási teljesítményét pedig passzív jövedelemsé alakítva. Ellentétben azzal, hogy egyedül kell bányásznia, a HoneyMiner-mel történő bányászat rengeteg költséget takarít meg, különös tekintettel az áramra.

A HoneyMineAz r alkalmazás, amely elérhető a Windows operációs rendszerhez, könnyen letölthető és beállítható. A regisztrációhoz csak egy érvényes e-mail cím szükséges.

A programot úgy fejlesztették ki, hogy automatikusan észlelje, melyik érmét nyereségesebb a bányászat bármikor, kibányászza és az összes bányászott kriptovalutát átváltja Bitcoin-ba kifizetés céljából. Kifizetési kérelmek bármilyen Bitcoin pénztárcába beilleszthetők a Venmo támogatásával hamarosan.

Figyelembe kell venni azokat is, akik korábban kriptovaluta bányászattal foglalkoztak; bányatelepekkel rendelkezők. A HoneyMiner alkalmazás nagy feldolgozási sebességet is igénybe vehet a kriptovaluták bányászatában.

Ez a bányászat nagyon jövedelmező, mivel bárki csatlakozhat hardvererejétől függetlenül. A Crypto Calculator segít meghatározni, hogy mennyit kereshet, ha az érméit egy meghatározott időre rontja.

MinerGate

A MinerGate felhőbányászati ​​program nyereségessé és mindenki számára megfizethetővé teszi a bányászatot. Bányászhatja a Bitcoin-ot és további 14 kriptovalutát alacsony díj ellenében. A skóciai Hashing24 cég biztosítja a MinerGate számára a bitcoin felhőbányászatához szükséges hash energiát.

A hash ereje határozza meg, hogy egy adott időszakban mennyi érmét bányászhat. 20GH / s vásárlásához bányászathoz 0,0034 BTC egyszeri díjra van szükség, napi 0,0066 USD karbantartási díjjal, amely viszonylag alacsony a többi versenytárshoz képest. A 100GH / s és az 500GH / s ára 0,017 BTC és 0,085 BTC.

MinerGate’s előny a NiceHash-szal szemben, hogy nem tárolja érméit a platformon. A bányászott kriptovalutákat közvetlenül a pénztárcájába fizetik be, amikor eléri a minimális kifizetéseket. Tehát félelem, hogy jelentős mennyiségű bitcoint veszítünk, ha a bányavállalat lemegy, nincs útban. Minergate vs Nicehash? A Nicehash platform sokkal jövedelmezőbb, mint a Minergate, de az embereknek a Nicehash iránti bizalmatlansága miatt a Minergate jó alternatíva.

Kryptex Miner

A Kryptex Bányász Windows felhasználók számára megkönnyíti a bányászatot, bár nem adják meg, vagy nem engedik meg, hogy meghatározzuk, milyen kriptovalutát fogtok bányászni. Az alkalmazás letöltése elemzi a számítógép hardverét, és megadja a fiat értékét annak, hogy mennyit keresne naponta és havonta. Ezután bevételeit elküldjük a Bitcoin pénztárca címére, és lehetősége van fizetni a Qiwi Visa Wallet segítségével, amely egy ingyenes online bankkártya, amelyet az interneten használhat, például a Visa kártyájához..

Az Ön országára vonatkozó visszavonási lehetőségei útmutatást adnának arról, hogy melyik a legjobb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner