A Bitcoin-ot elfogadó online üzletek listája

Annak ellenére Bitcoin még mindig úgy tekintenek rá, mint amit érdemes megtartani, és nem különféle termékekre költeni, számos online kiskereskedő rengeteg erőfeszítést tett az említett kriptovaluta fizetési lehetőségeinek integrálása érdekében..

A legjobb online áruházak, amelyek elfogadják a Bitcoin fizetési módját

Manapság gyakorlatilag bármit megvásárolhat a Bitcoinnal, a VPN-szolgáltatásoktól kezdve az otthoni árukig, a pizzán át a repülőjegyig. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legnépszerűbb online áruházakat, amelyek elfogadják a Bitcoint termékeik fizetéséül.

Microsoft

Microsoft az egyik első technológiai óriás, amely 2014 óta elfogadja a Bitcoint fizetési módként néhány legnépszerűbb termékéhez. A Bitcoins hozzáadásával a Microsoft-fiókjához bármit megvásárolhat a Windows 10 licencektől kezdve a játékokon, filmeken és alkalmazásokon keresztül a Windows rendszerben, és Xbox üzletek. A Microsoft a bennük rejlő volatilitási problémák miatt ideiglenesen felhagyott a Bitcoins elfogadásával, de később később ismét elfogadta őket fizetési módként.

microsoft

Forrás: microsoft.com

Elhalmoz

Elhalmoz volt az első nagy online kiskereskedő, aki 2014-ben kezdte el elfogadni a Bitcoins-t termékeikért fizetett fizetésként. Az online áruház lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy rengeteg Bitcoins-t használó termékért fizessenek, kezdve az elektronikától, például a tévéktől, laptopoktól vagy számítógépektől. otthoni termékek, például párnák.

Ami a legimpozánsabb ebben a kiskereskedésben, különösen az a tény, hogy az összes legfontosabb kriptovaluta támogatásával jár, nemcsak a Bitcoin. Ezek tartalmazzák Ethereum, Litecoin, Gondolatjel, Monero, és Bitcoin Cash.

A digitális eszközök használatával történő fizetés iránt érdeklődők megtehetik, ha a vásárlás befejezéséhez kiválasztják a kívánt pénznemet. A fizetés elküldése után a vállalat által használt fizetési rendszer átváltja a valutát Bitcoinná és befejezi a vásárlást.

A cég azt tervezte, hogy eladja kiskereskedelmi üzletágát, hogy elkezdjen dolgozni a blockchain technológián. A dolgok azonban nem annyira egyértelműek, hogy melyik jövő várható, amelyet a vállalat tervez.

Planet Express

Planet Express egy amerikai postai és csomagküldő szolgáltatás, amely nagyon hasznos az Egyesült Államokon kívül élő magánszemélyek számára. Ez kifejezetten olyan vállalatok és e-kereskedelmi vállalkozások számára hasznos, amelyek nemzetközi ügyfelekkel rendelkeznek és csomagokat akarnak külföldre küldeni.

A vállalat jelenleg támogatja a fizetéseket Bitcoin-ban (BTC), ami megkönnyíti a vállalatok számára a kért szolgáltatások kifizetését. Ráadásul ez nagyszerű lehet egy nemzetközi fizetési lánc népszerűsítésének megkezdéséhez a Bitcoin-ban, kezdve a BTC-ben fizető ügyfelektől és az e-kereskedelmi cégektől, akik ugyanazt a BTC-t használják, amelyet a küldött csomagért fizetnek.


A Planet Express használatával bármit megvásárolhat amerikai cégektől, és a világ más részein kézbesítheti. Ezenkívül egyedi szállítási címük Kaliforniában található. Ez nagyszerű módja lehet a Bitcoin vásárlásokhoz és nemzetközi kereskedelemhez való felhasználásának és elköltésének.

Expedia

Olyan időben élünk, ahol könnyebb utazni, mint valaha, ezért nagyon sok értelme van a következő utazás lefoglalása a Bitcoins segítségével. Expedia a világ egyik legnagyobb online utazási foglalási ügynöksége, és 2014 óta fogadja el a Bitcoins-t. Az Expedia a Coinbase-szel közösen hajtotta végre ezt az új fizetési lehetőséget, amely az elmúlt években sikeresnek bizonyult. Sajnos a Bitcoin fizetést jelenleg csak szállodai foglalás esetén fogadják el.

eGifter

eGifter egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a nehezen megszerzett Bitcoine-okat felhasználva ajándékkártyákat vásároljon olyan helyekről, amelyek közvetlenül nem fogadják el a Bitcoins-t, mint például az Amazon, a JCPenny, a Sephora, a Home Depot, a Kohl’s és még sokan mások. Csakúgy, mint az Expedia és az Overstock, az eGifter is a Coinbase partnere.

eGifter

Forrás: corporate.egifter.com

Shopify (Shopify üzletek)

Lehet, hogy ismeri Shopify, világszerte elismert e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy saját online boltjaikat alapítsák és árukat adhassanak el az Amazon, az eBay és más online óriásokhoz hasonló módon. 2013-ban az összes Shopify kereskedő megkapta a lehetőséget, hogy a BitPay nevű szolgáltatás segítségével elfogadja a Bitcoin fizetéseket.

Elméletileg nem vásárolhat semmit a Shopify webhelyéről a Bitcoin segítségével, mivel a SaaS platformjuk nem fogadja el a kriptovalutákat. Ez az opció csak olyan kereskedők számára áll rendelkezésre, akik a Shopify platformot használják, például Coinbase Commerce.

CheapAir

CheapAir egy amerikai repülőjegy-foglalási szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a kriptovaluták széles választékával fizessen a repülésekért, beleértve a Bitcoin-t is. A szolgáltatás lehetővé teszi belföldi és nemzetközi járatfoglalást is. A CheapAir Bitcoin fizetési rendszerének kihasználásához rendelkeznie kell Coinbase pénztárcával.

Newegg

Newegg az egyik legnagyobb elektronikus kiskereskedelmi vállalat, és a BitPay-t hivatalos fizetésfeldolgozó partnereként elfogadja a Bitcoin-ot standard fizetési módként. Jelenleg a Newegg elfogadja a Bitcoin termékeinek és szolgáltatásainak széles skáláját, kivéve a megrendeléseket, a Newegg ajándékkártyákat, a piactéri cikkeket, az előfizetéses megrendeléseket, a premier tagságokat és a visszaküldési címkéket. A Bitcoin-val fizető felhasználók számára a legnépszerűbb választás a számítógép hardver alkatrészei, valamint a bányászati ​​hardver.

newegg

Forrás: www.newegg.com

PizzaForCoins

Emlékeztek arra a srácra, aki 2010-ben 10 000 Bitcoint költött két John papa pizzájához? Nem azt állítva, hogy a pizza Bitcoin-val történő megvásárlása hasonló hibát fog eredményezni, de manapság a pizzát úgy kaphatja meg, hogy közel 50 kriptovalutát (a Bitcoinot is beleértve) költött el PizzaForCoins.

A szolgáltatás egyfajta közvetítőként működik, mivel először egy pizza vállalkozást keres az Ön tartózkodási helyéhez közel, majd lehetővé teszi, hogy megrendelje és digitálisan fizessen érte. Ne feledje, hogy a szolgáltatás kis díját a végső összeg tartalmazza.

Reeds ékszerészek

Reeds ékszerészek kiemelkedő amerikai székhelyű finom ékszerész, számos helyszínen, több mint 13 államban. A Reeds Jewellers-től kezdve bármit vásárolhatsz az ékszertől a prémium órákig és a laza gyémántokig. Nemcsak a Bitcoinnal lehet fizetni ezeken a helyeken, de a szolgáltatás magában foglalja az ingyenes kiszállítást páncélos szállítással, ha bármilyen laza gyémántot vásárolnak, amelyek értéke meghaladja a 25 000 dollárt.

Gyft

Gyft egy online ajándékkártya-szolgáltatás, amely lehetővé teszi az online kiskereskedők (egészen pontosan 200-nál nagyobb) lenyűgöző választékától származó termékek vásárlását. A szolgáltatás olyan kiskereskedők számára kínál kártyákat, mint a Southwest Airlines, a Whole Foods, a CVS Pharmacy, a Hotels.com és a Target. A Gyft kártyáinak megvásárlásához rendelkeznie kell Coinbase-fiókkal.

További bélyegek globális

További bélyegek globális nemrégiben jelentette be, hogy megkezdi a „negyven különböző népszerű kriptovaluta” útján történő fizetések elfogadását. Ahogy az várható volt, a Bitcoin ezen kriptovaluták közé tartozik. A More Stamps Global lehetővé teszi, hogy járatok, autókölcsönzők, szállodai foglalások és mindenféle egyéb utazási csomag közül válogasson.

Bitcoinshirt.co

Bitcoinshirt.co online kiskereskedő, amely specializálódott „funky” Bitcoin áruk, például pólók, pulcsik, kávésbögrék, kalapok, plakátok és egyebek értékesítésére. Az online áruház híres kreatív kialakításáról, amely több mint 30 különböző típusú online kriptovaluta használatával vásárolható meg.

online áruházak elfogadják a bitcoint

Forrás: https://bitcoinshirt.co/

Star Jets International

Az egyik olyan vállalat, amely támogatást adott a Bitcoin számára, a Star Jets International, egy magánvállalkozás, amely üzleti ügyfelekkel foglalkozik, akik saját magánrepülést szeretnének tartani a világ különböző részein..

Az EconoTimes szerint a felhasználók most már a Bitcoin legnépszerűbb digitális eszközével fizethetnek a járataikért a piacon. Az ügyfél könnyedén kiválaszthatja a rendeltetési helyet és az induló repülőteret, és élvezheti a privát repülést, hogy időben megérkezzen egy fontos találkozóra.

Ricky Sitomer, a Star Jets International vezérigazgatója megemlítette, hogy a Bitcoin a világ minden táján széles körben elfogadott.

Az ügyben a következőket kommentálta:

“A Bitcoin egyre elfogadottabb fizetési módgá válik, és azt akarjuk, hogy ügyfeleink rugalmasan fizethessenek ezen a csereeszközön keresztül.”

Norwegian Air

A Norwegian Air, Európa egyik legfontosabb légitársasága bejelentette, hogy azon dolgozik, hogy megoldást találjon a Bitcoin és más kriptovaluták elfogadására az egész világon ügyfeleinek eladott jegyekért..

Amint arról a Yahoo Finance beszámolt, a cég nem csak az lesz elfogadó Bitcoin, de megnyitja saját kriptovaluta-tőzsdéjét is. A Norvégiában élő felhasználók gyors és biztonságos módon vásárolhatnak járatokat a Bitcoin használatával. A cég 195 repülőgépből álló flottát üzemeltet 500 útvonallal szerte a világon.

A kriptovaluta fizetésekkel csökkenteni lehet a vállalatok hitel- és betéti kártya műveleteihez kapcsolódó költségeit. A Bitcoin és más digitális eszközök segítségével csökkenteni lehet a vállalatok által fizetett díjakat, és elkezdhetnek olcsóbb jegyeket is kínálni.

Garbarino Viajes

Garbarino Viajes, egy argentin cég, amely repülőjegyeket és szállodai jegyeket árusít, tájékozott hogy a felhasználók mostantól a Bitcoin segítségével vásárolhatnak ezekért a termékekért és szolgáltatásokért. Hivatalos jelentésük szerint a Bitcoin olyan pénznem, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az áruk és szolgáltatások cseréjét, és amelynek számos előnye van a fiat pénznemekhez képest.

A felhasználóknak most már egyszerűbb fizetési folyamatuk lesz, amelynek során csak a BTC-t kell elküldenie a jegyek és a szállodai szobák megszerzéséhez. A legnagyobb digitális valutát elfogadó cégek terjeszkedésével a közeljövőben új csúcsokat érnek el.

NÁL NÉL&T

A távközlési óriás AT&T az év elején kezdte el elfogadni a Bitcoin számlák számláinak kifizetését. Hivatalos sajtóközlemény szerint a cég bejelentette, hogy jobb megoldásokat kívánnak kínálni, és bővíteni kívánják szolgáltatásaikat.

Kevin McDorman, az AT alelnöke&A T Communications Finance Business Operations megjegyezte:

“Vannak ügyfeleink, akik kriptovalutát használnak, és örülünk, hogy felajánlhatjuk számukra a számla befizetésének módját az általuk preferált módszerrel.”

Azok a felhasználók, akik a leghíresebb kriptovalutával akarnak fizetni, ezt megtehetik a myAT használata közben&T alkalmazás a BitPay opció kiválasztásával a fizetésekhez. A BitPay az egyik legelismertebb vállalat, amely segíti a kereskedőket, magánszemélyeket és cégeket a fizetés virtuális pénznemekben történő feldolgozásában (Bitcoin és Bitcoin Cash).

PornHub

Az egyik legnépszerűbb pron oldal körül a világ, a PornHub bejelentette, hogy már 2018-ban megkezdte a digitális pénznemek elfogadását. Ez segített volna a cégnek nagyobb számú prémium nézőt és látogatót vonzani.

Egyesek szerint jelentések, az online pornó szolgáltató elmagyarázta, hogy a virtuális pénznemben történő vásárlások kevesebb mint 1% -a. Jelenleg nincs információ az egyének által a platformon végrehajtott fizetések számáról. Ez megnehezíti annak megbecsülését, hogy mekkora összegű forrást kap a cég digitális eszközökben.

Az első kriptovaluta, amelyet a platform elfogadott, a Verge (XVG) volt, amely jelenleg a piac 71. legnagyobb digitális eszköze 89,68 millió dollár értékben – írja a CoinMarketCap.

Travala

A Travala szálloda- és szállásfoglaló webhely, amelynek katalógusában nagyszámú szálloda található, jelenleg Bitcoin, XRP, Binance Coin (BNB), TrueUSD (TUSD) és egyéb digitális eszközökkel fogadja el a fizetéseket..

Ez a cég hasonló a CheapAir-hez és a Garbarino Viajes-hez. Nagyszámú olyan felhasználó utazik, aki érdeklődik szállodai szobáik és repülőjegyeik megvásárlásáért virtuális pénznemben. A platformon lévő felhasználók akár 82 000 úti célba is elutazhatnak a világ minden tájáról, és 550 000 különböző szállás közül választhatnak szállodai szobákat.

A cég 2018-ban indult, és célja egy blockchain alapú utazási rendszer biztosítása volt az egész világon élő egyének számára. Míg az Expedia csökkentette a Bitcoin fizetéseket, vannak más cégek is, akik ebbe az irányba mozognak.

Aranyifjú

PlayBoy TV elindult tavaly egy új fizetési lehetőség azzal a szándékkal, hogy segítse a felhasználókat a digitális eszközök használatával történő fizetésben. A felnőttek tartalmi hálózata egy dedikált kriptotárcán dolgozik, és várhatóan elfogadják az ipar digitális pénznemét.

Reena Patel, a PlayBoy Enterprises engedélyezési és média-vezérigazgatója megjegyezte, hogy az egyéb fizetési eszközök egyre népszerűbbek. Ezért a cég úgy vélte, hogy fontos, hogy nagyobb fizetési rugalmasságot biztosítsanak közösségüknek. A jövőben a vállalat a kriptofizetéseket bevonhatja más üzletágakba, például a virtuális valóság kezdeményezéseibe.

Alternatív légitársaságok

Alternatív légitársaságok egy járatkereső webhely, amely több mint 600 globális légitársaság repülőjegyeinek lefoglalását kínálja számos kriptovaluta, köztük a Bitcoin használatával.

A kriptovaluták segítségével megvásárolhatja kedvenc repülőjegyeit. Ez segít megtalálni az érmék új felhasználási eseteit és a digitális eszközök megtakarításait.

Bár csak 600 légitársaság működik – ami már most is sok -, még ennél is több cég működhet együtt az Alternatív Légitársaságokkal, hogy segítsen a kriptovaluták, köztük a Bitcoin használatában.

Utolsó szavak

Ahogy az várható volt, ez csak kevés egyedi online áruház és kereskedő, amely fizetőeszközként elfogadja a Bitcoint. A listánkban említettek azonban jól bevált üzletek, amelyek nagy népszerűséggel és jó közösségi támogatással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nagyon biztonságos lehetőségek.

Ezért, ha véletlenül valamilyen Bitcoinnal rendelkezik, és szeretné online tölteni őket, akkor nem tévedhet el egyik lehetőség sem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map