A kriptovaluta ügyvédi irodák listája

Mivel a kriptovaluták és mögöttes technológiáik egyre népszerűbbek, az őket érintő jogi struktúrák meghatározásának és megértésének szükségessége valószínűleg szintén növekedést mutat.

A jó ügyvédi iroda fontos a vállalkozás szakterületétől függetlenül, ezért miért lehetne más a blokklánc / kriptovaluta projekt? Végül is a kriptovaluták körüli kétértelmű szabályozási környezetben való eligazodás kissé kihívást jelenthet.

Itt játszanak szerepet az úgynevezett kriptográfiai ügyvédi irodák vagy kriptográfiai ügyvédek. A blockchain-iparban elegendő tapasztalattal rendelkező, minősített ügyvédi iroda megtalálása azonban nem jelenthet sétát a parkban. Ezért hoztunk létre egy listát a legjobb kripto ügyvédi irodákkal:

A kriptográfiai ügyvédek

2018-ban alakult, A kriptográfiai ügyvédek lenyűgöző ügyféllistát tartalmaz a kriptovaluta térben – sok olyan projekttel, amelyek ismerősek lesznek az olvasók számára. A csapat két tapasztalt peres féllel rendelkezik, akik azért hozták létre a céget, hogy segítsék a projekteket és a kriptotulajdonosokat egy új jogi kérdéssorban.

A kaliforniai San Diegóban található Crypto Lawyers webhely felsorolja a jogi szolgáltatásokat a perektől az adóstratégiáig és az előkészítésig.

MME

MME az egyik legnépszerűbb kriptográfiai ügyvédi iroda, és magasan képzett tanácsadókkal büszkélkedhet. A svájci székhelyű vállalat híres arról, hogy segít a Tezosnak a földről (a legnagyobb ICO adománygyűjtés), valamint olyan nagy nevekről, mint az Ethereum és a Bancor. A cég partnerei minden jogi kérdésben segítséget nyújtanak az ügyfeleknek, és a jogra, az adózásra és a megfelelésre szakosodtak.

Bryan-barlang Leighton Paisner

Bryan-barlang Leighton Paisner ügyvédi iroda, széleskörű ismeretekkel rendelkezik a virtuális pénznemek összes szabályozási vonatkozásában. Pontosabban: a cég arra összpontosít, hogy miként alkalmazzák a meglévő szabályozásokat, és hogy az újak miként befolyásolhatják a digitális valuta üzletbe belépni kívánó új cégeket.

Az ügyvédi iroda másik nagy hangsúlya a digitális valuták és a SEC, valamint az Egyesült Államok más szabályozó testületei közötti kapcsolat. A társaság a termékek és rendszerek tervezésével, az állami és szövetségi engedélyezéssel, valamint a szabályozott pénzügyi intézményekkel való stratégiai kapcsolatokkal kapcsolatos szabályozási tanácsadásra specializálódott..

Crypto Lawyers Corporation

2017-ben alakult, Crypto Lawyers Corporation egy kaliforniai székhelyű ügyvédi iroda, amely a kriptovalutákra, a blockchain technológiára és a kezdeti érmekínálatra specializálódott. A vállalat célja, hogy releváns jogi megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, minimalizálva a jogi kockázatokat minden kriptovalutával kapcsolatos ügyben.

A legjobb szolgáltatások közé tartozik az ICO-k jogi stratégiája, a vállalati struktúra, a joghatóság és a regisztráció, az ICO-projektek jogi ellenőrzése, szabályozási tanácsadás, token értékesítési dokumentáció és a D szabályozás benyújtása..

Dentons


Dentons a világ legnagyobb ügyvédi irodája és egy nemzetközi óriás. Ez az első kanadai ügyvédi iroda, amely csatlakozott a GLBC-hez, a Global Legal Blockchain Consortiumhoz. A Dentos rengeteg világszínvonalú jogi szolgáltatást kínál, lenyűgöző, tehetséges és hozzáértő tanácsadókból álló csapatával.

Néhány kulcsfontosságú szolgáltatása az ICO és a token-generációs események, a bróker-kereskedő és tőzsdei szabályozás, a KYC és az AML eljárások, az értékpapírok, az áruk és a büntetőjogi végrehajtás, az adózás elemzése, valamint a magánélet és az adatok biztonsága.

dentos

Forrás: www.dentons.com

Perkins Coie

Perkins Coie az egyik első ügyvédi iroda, amely bekapcsolódott a titkosítási térbe, tanácsot adva az ügyfeleknek olyan kulcsfontosságú jogi témákban, mint a Bitcoin használata és az eszköz tokenizálás törvényessége. Az ügyvédi irodának lenyűgöző ügyfelek listája van a kezdő vállalkozásoktól a Fortune 50 cégekig.

A cég szakterülete a pénzátvitel engedélyezése, a pénzszolgáltatások üzleti megfelelése, az AML és a kiberbiztonsági programok, a decentralizált főkönyvi technológia, az üzleti műveletek, a vállalati alapítás, a magánélet és az adatbiztonság, valamint az értékpapírok és áruk.

Njord Ügyvédi Iroda

Szívében egy, de nemzetközi szinten működő északi vállalat, a Njord Ügyvédi Iroda az egyik legkiemelkedőbb ilyen típusú cég az északi és a balti-tengeri régiókban. Irodái vannak Litvániában, Lettországban, Észtországban, Dániában és Németországban, és lenyűgöző jogi szolgáltatásokat kínál.

A cég a blockchain és a kriptovaluta jogi kérdésekre, valamint a banki és pénzügyi jogi szolgáltatásokra specializálódott. Néhány kulcsfontosságú szolgáltatása a pénzügyi szolgáltatások szabályozása, a P2P-adósság, a tőkefinanszírozás, a közösségi finanszírozás és a befektetés, az adózási és áfatanácsadás a kriptográfiai és jelképes értékesítési területeken, a tőkepiaci szabályozás és a szellemi tulajdon védelme.

Rimon törvény

Rimon törvény egy amerikai és izraeli székhelyű ügyvédi iroda, amelynek szakterülete a társasági jog, a peres ügyek, a pénzügyi szolgáltatások, a magánügyfelek szolgáltatásai, a szellemi tulajdon, az adójog, valamint a kriptográfia és a blokklánc kérdése..

A cég legfontosabb szolgáltatásai a pénzügyi szabályozás, a szellemi tulajdon, a KYC és az AML, a digitális és mobil fizetési rendszerek, a banki bérleti szerződés, de az összes kriptóval kapcsolatos jogi kérdés megoldása is.

rimon

Forrás: rimonlaw.com

Royse törvény

Royse törvény egy nemzetközi ügyvédi iroda, amelynek irodái a Szilícium-völgyben, San Franciscóban, Santa Monicában (Orange County) és Pekingben (Kína) találhatók. Fő szakértelme az ICO-k tervezésének, strukturálásának és megvalósításának segítése. A cég szakképzett tanácsadói általános tanácsokkal is szolgálnak az adóügyekkel és más vállalati kérdésekkel kapcsolatban, valamint a fehér könyv áttekintésével és elemzésével, az adótervezéssel, a külföldi tanácsadókkal és a KYC / AML-szel..

Ogier törvény

Ogier törvény egy díjnyertes ügyvédi iroda, amely jogi szolgáltatásokat nyújt világszerte számos joghatóságnak. Irodái vannak az Egyesült Államokban, Európában és Japánban, ahol kényszerítő jogi szolgáltatásokat nyújt olyan területeken, mint a banki és pénzügyi, vállalati és kereskedelmi, vitarendezési és befektetési alapok..

Annak ellenére, hogy a vállalat elsősorban az offshore struktúrát használó vállalatok felé irányul, szolgáltatásai fedezik az ügyfelek igényeit, akik befektetési stratégiákat és egyéb lehetőségeket valósítanak meg kriptovaluták, blokklánc-technológia és digitális eszközök bevonásával..

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd LLC tagja a Digitális Kereskedelmi Kamara Ügyvédi Bizottságának, és speciális csoportja van csak a blockchain és a crypto ügyfelek számára. A társaság legfontosabb szolgáltatásai a törvényi és szabályozási megfelelés, a peres támogatás és az üzleti tranzakciók támogatása.

fagybarna

Forrás: www.frostbrowntodd.com

Utolsó szavak

A megfelelő ügyvédi iroda kiválasztása kulcsfontosságú lépés minden komoly kriptográfiával vagy blokklánccal kapcsolatos vállalkozás számára. Az alább felsorolt ​​cégek jól megalapozott nevekkel rendelkeznek a területen, és segíthetnek megszerezni az összes szükséges ismeretet az adókkal, az áfával, a p2p-hitelezéssel és más szabályozási előírásokkal kapcsolatban. Segíthetnek a saját ICO-k elindításában, valamint licencek igénylésében a nagyobb titkosítási cserékre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map