A legbiztonságosabb pénztárcák a Ripple megtartására 2018-ban | Kezdő útmutató

Sok lehetőség van Fodrozódás XRP pénztárcák állnak rendelkezésre, és elég nehéz lehet kiválasztani a megfelelőt. Ez az útmutató segít eldönteni, hogy milyen Ripple pénztárcák vannak odakinn, és melyik a megfelelő az Ön számára.

Mielőtt pénztárcát szerezne

A legelső dolog, amelyet tudnia kell a Ripple XRP pénztárca beszerzése előtt, hogy függetlenül attól, hogy melyik pénztárcát választja, 20 XRP szükséges az egyenlegéből a pénztárca címének fenntartásához. Ez a 20 XRP nem lesz elérhető semmilyen tranzakcióhoz, az XRP-t arra használják, hogy nyitva tartsa a pénztárcáját, és aktiválja az XRP-t a Ripple Ledger-en. (Nem ez a helyzet, ha XRP-t tárol egy központon.)

Ezért ajánlott csak egy Ripple pénztárcát tartani és használni, hacsak nem feltétlenül szükséges.

A különböző típusú pénztárcák

Mielőtt áttekintené a listán szereplő Ripple pénztárcák típusait, elengedhetetlen, hogy ismerje a különbséget a piacon lévő különféle pénztárcák között. A különbségek ismeretében eldöntheti, melyik pénztárca típus felel meg legjobban az Ön igényeinek.

Szoftvertárca egy online pénztárca, amely számítógépen, táblagépen vagy mobil eszközön tárolható. Megkövetelik az internet elérését és tárolását. Könnyen használhatók, és sokuk ingyenesen letölthető. Online kapcsolatuk miatt kiszolgáltatottnak tekintik őket a támadásoknak, és stabil internetes kapcsolatot igényelnek tranzakcióik során.

Hardver pénztárca egy fizikai pénztárca (általában úgy néz ki, mint egy USB-meghajtó), amelyen tárolja digitális eszközeit. Ezeket tartják a kriptók tárolásának legbiztosabb és legbiztonságosabb módszereinek. Másrészt inkább a drága oldalon állnak.

Forró pénztárca, más néven böngésző pénztárca, egy olyan pénztárca, amely kizárólag online állapotban érhető el. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára azonnali tranzakciók végrehajtását.

Papír pénztárca egy darab papír, amelyre a titkosítási alap összes adata kinyomtatásra kerül, beleértve a titkos kulcsokat és címeket is.

Ledger Nano S

Ledger Nano S egy olyan hardver pénztárca, amely hasonlít egy USB meghajtóra, amely OLED képernyőt tartalmaz. A kriptográfia rajongói a magánkulcsok legbiztonságosabb tárolási módjának tekintik, mert korlátozza a hacker azon képességét, hogy hozzáférjen a valutához.

Más pénztárcákkal ellentétben a Nano nem korlátozza a tárolható érmék számát, vagyis korlátlan mennyiségű XRP érmét tárolhat. Más kriptovalutákat is támogat.

A Ledger Nano S készülékén tárolt pénzeszközökhöz való hozzáféréshez egyszerűen csatlakoztassa a számítógéphez vagy a mobilhoz, és könnyedén megkezdheti az XRP-k küldését és fogadását..


Az összes magánkulcsot offline környezetben tárolják, így szinte lehetetlen, hogy a hackerek ellopják az Ön pénzét. Az eszköz kompatibilis a Windows, Mac, Linux és Chrome OS operációs rendszert futtató számítógépekkel. Az OTG kábel használatával az Android telefonhoz is csatlakoztatja.

Ennek az eszköznek külön képernyője van, amely megjeleníti a tranzakció részleteit, például a kezdő kulcsot. A magánkulcsokat külön tárolják a készülékben, mivel az futtatja a jelzett kriptográfiai, firmware-t feltöltötték a kettős chip architektúrájába. Továbbá, amikor a számítógéphez csatlakoztatja, meg kell adnia egy négyjegyű PIN-kódot.

Csatlakozás után Ledger Nano S számítógépére, telepítenie kell egy alkalmazást az XRP-egyenleg és az összes tranzakció igazolásához. Ha XRP-t szeretne küldeni, fizikailag hozzáférnie kell az eszközhöz a tranzakció engedélyezéséhez, ami biztonságosabbá teszi, mivel korlátozza a kapcsolatot csak a tulajdonossal.

Exarpy

Exarpy, az intelligens szójáték az XRP-n egy Ripple (XRP) webes pénztárca, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy hozzáférhető alkalmazásukon keresztül közvetlenül kapcsolatba lépjenek a Ripple hálózattal. A pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan végezzenek Ripple tranzakciókat, és kapcsolatot teremtsenek a felhasználó és a globális Ripple hálózat között egy könnyen használható és interaktív felületen keresztül.

Felületük nagyon érzékeny, és még az újonc kereskedők is használhatják. Ráadásul az Exarpy nem tartalmaz semmilyen taginformációt, mivel a platform nem tulajdonosa és nem kezeli az adatbázist. Ezenkívül a platform nem figyeli az ügyfeleket háttérelemző eszközökkel, például a Google Analytics segítségével. Ez azért történik, mert az ilyen nyilvántartások vezetése növeli az online feltörések kockázatát.

A pénztárca által kínált legbiztonságosabb lehetőség a PIN-kóddal történő bejelentkezés biztonsági intézkedése. Amikor megpróbál bejelentkezni az Exarpy alkalmazásba, megjelenik egy üzenet, amely arra kéri, hogy válassza le számítógépét vagy laptopját az internetről. A kapcsolat bontása után a bejelentkezési oldalra küldünk, ahol meg kell adnod a megadott PIN-kódot és ellenőrző kódot. Miután megadta adatait, kattintson a bejelentkezés gombra. Utána a pénztárca elmondja, hogy biztonságos újra csatlakozni az internethez.

Meg kell jegyezni, hogy az Exarpy pénztárca 0,0025 XRP díjat számít fel tranzakciónként (amely tartalmazza a hálózati díjakat is). Mivel az egyik legnépszerűbb Ripple pénztárca, az Exarpy egy biztonságos platform, amelyen tárolhatja értékes XRP érmeit, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a tulajdonát feltörik vagy elveszik.

Guarda pénztárca

Wallet webhely: https://guarda.co/

Pénztárca típusa: Web, mobil, asztali, Chrome kiterjesztés

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A Guarda egy nyílt forráskódú, egy valuta mobil pénztárca. Támogatja az Android készülékeket, lehetőséget adva a felhasználóknak XRP-érmék küldésére, fogadására és cseréjére közvetlenül okostelefonjukról. Emellett a felhasználók ellenőrizhetik tranzakcióikat, a felhasználóbarát felület jóvoltából, amely egyszerűvé, gyorsabbá és élvezetesebbé teszi alkalmazását. A pénztárca fejlesztői mindig új módszereket keresnek ügyfeleik élményének javítására.

A Guarda egy több érmés pénztárca, amely támogatja a legtöbb kriptovaluta, beleértve az XRP-t is. A többi támogatott kriptovaluta többek között a Bitcoin (BTC), a NEO, a Litecoin (LTC), a Bitcoin Cash (BCH) és a Bitcoin Gold (BTG). Ennek a pénztárcának az egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy nem őrizetbe vett megoldást kínál a kriptopénzek tartására. 

Annak biztosítása érdekében, hogy minden ember továbbra is uralja pénzeszközeit, a Guarda nem tárol semmilyen személyes információt, beleértve a pénztárca adatait és a magánkulcsokat. A privát kulcs az eszköz biztonságos memóriájában marad, és azonnal törli magát, a felhasználó pedig kijelentkezik az eszközről. Ezzel a funkcióval a Guarda a Zcash egyik legjobb online pénztárcája.

Amint arról a Trustpilot beszámolt, a Guarda pénztárca 84% -a pozitív megjegyzéseket kapott a felhasználóktól, akik úgy vélik, hogy a pénztárca „Kiváló” vagy „Nagyszerű”. A vélemények csupán 13% -a volt negatív, figyelembe véve a pénztárca „Gyenge” vagy „Rossz” szolgáltatásait. Ez azt is mutatja, hogy a pénztárca jó szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára a kriptovaluta piacon. 

Pirítós

Pirítós egy online pénztárca, amelyet a StarStone Limited fejlesztett ki. Eleinte mobil pénztárcának fejlesztették, de most már elérhető asztali változatai is vannak. Az összes magánkulcsot a felhasználó eszközén generálják és tárolják, ahelyett, hogy online tárolnák őket, így minden biztonságosabb és kevésbé fogékony a hackelési támadásokra. A forráskód és az azon alapuló szoftver bináris fájlok nyílt forrásból származnak.

A Toast letölthető iOS, Android, Windows, Mac és Linux rendszerekre. Ez a pénztárca teljesen ingyenes, semmit sem tölt fel részükről. Nem irányítanak semmilyen információt vagy titkos jelszót az eszközről a szervereikre, és ezzel azt állítják, hogy fokozott biztonságúak.

Következtetés

Ez volt az első legjobb pénztárcánk az XRP-hez. Reméljük, hogy a legjobb választásaink segítenek szűkíteni a kívánt pénztárca keresését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map