A legfontosabb kriptovaluta és Fintech események, amelyeken részt kell venni 2018-ban

A Bitcoin események konferenciák vagy összejövetelek, ahol a Bitcoin központi közösségéből származó emberek, felhasználók, rajongók, vállalkozók és kíváncsi nézők gyűlnek össze. Globális közösségként ezeket az eseményeket gyakran szervezik az egész világon. Itt felajánljuk az információkat a legrelevánsabb Bitcoin eseményekről.

1. London Fintech Week 2018

Időpont: 2018. július 13

Helyszín: London, Egyesült Királyság

Fintech hét workshopok, konferenciák, kiállítások, hackatonok, partik és találkozók sorozata. A fő eseményre a QEII Centerben kerül sor Westminsterben. Más megbeszélésekre London és a Tech City területén kerül sor. Várhatóan mintegy 600–1000 kísérő, több mint 50 országból fogja megtisztelni az eseményeket.

Fő hangszóró

Prajit Datta, adatkutató és blokklánc-evangélista

2. Pilléres bizonytalanság

Időpont: 2018. július 15

Helyszín: Vilnius, Litvánia

Az esemény 2018. július 15-én kezdődik és 2018. július 22-én zárul. Gyere és tanulj a kriptográfiai bennszülöttektől, a blockchain úttörőitől és az üzleti vezetőktől. Kísérletezzen, csapkodjon és építsen egy hétig a Pillar csapatával. Csatlakozzon a panelbeszélgetésekhez, beszélgetésekhez, workshopokhoz és mesterórákhoz. Ez az esemény ingyenes és mindenki számára nyitott. Csak foglalja le járatát és szállását.

Hangszóró

David Siegel, a Pillar Project vezérigazgatója és egy Londonban élő amerikai üzleti mágnás 

3. Globális Blockchain Kongresszus

Időpont: 2018. július 16


Helyszín: Johannesburg, Dél-Afrika

A Globális Blockchain Kongresszus a végső élmény egy olyan személy számára, aki szembesül a Blockchain technológiával. Nem számít, ha szakértő vagy kezdő vagy ebben az osztályban, ez az esemény hasznos információkat tartogat az Ön számára. Ezen a különleges összejövetelen a szakértők ennek a bomlasztó technológiának, az ICO-knak és a kriptovalutáknak a lehetőségeit fogják megvizsgálni. Ez egy olyan platform, ahová a civil társadalom és a blokklánc-evangélisták gyűlnek össze, komoly megbeszélésre a Blockchain lehetséges alkalmazásaival kapcsolatban..

Hangszórók

Ian Scarffee, soros vállalkozó, a blockchain és a crypto ipar vezető szakértője

Eric Annan, a KubitX Exchange vezérigazgatója

4. A Blockchain világtalálkozó

Helyszín: Szingapúr

Időpont: 2018.07.19 – 07.20

Ezek az évek Blockchain Világtalálkozó Szingapúrban kerül megrendezésre. Az összejövetel célja a globális blokklánc-szakértők, a technológiai újítók, az induló vállalkozások és a befektetők összekapcsolása ebben a kriptotérben. Az informatikai vezetők és szakértők vitatják a blockchain jellegét és annak lehetőségeit.

Hangszórók:

Alex Medana, a FinFabrik vezérigazgatója és társalapítója

Anson Zeall, a CoinPip társalapítója és vezérigazgatója

5. Nemzetközi Blockchain Kongresszus

Időpont: 2018.03.08 – 08.04

Helyszín: Hyderabad, India

A Telangana kormánya a Nucleus Vision-szel együttműködve piacra dobja a Nemzetközi Blockchain Kongresszus. Az esemény a világ legnagyobb kormányzati blokklánc-kongresszusa lesz, amelyen magas rangú kormánytisztviselők és globális blokklánc-vezetők sokasága vesz részt. Várhatóan több mint 2500 résztvevő örül majd az eseménynek. A panelbeszélgetéseket és a főbeszédeket több mint ötven előadó vezeti.

Hangszórók:

Tim Draper, kockázati tőkés és a Draper Venture Network alapítója

Arun Seth, vállalkozó, kriptoevangelista és a NASSCOM alapítvány elnöke

6. Blockchain Connect

Időpont: 2018. augusztus 22

Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA

A 2018-as USA-Kína Blockchain és digitális valuta konferencia a LAX Marriott Hotel ad otthont. Az eseményt a Blockchain China Connect, Inc. és az Artisan Business Group szervezi és szponzorálja. Várhatóan több száz kriptovaluta-kereskedő, bitcoin-bánya üzemeltető, befektető, blokklánc-evangélista és jogi szakértő fogja megtisztelni az eseményt. A konferencia remek platformot kínál a P2P hálózati és együttműködési lehetőségei számára Kína, az Egyesült Államok és más országok között.

Hangszórók:

Jack Liao, a Bitcoin Gold és a LightningASIC alapítója

Joe Rubin, a FundingPost.Com társalapítója és MD-je

7. Feloldja a közösség letiltását

Időpont: 2018.09.09 – 09.10

Helyszín: Hong Kong

A A közösség letiltásának feloldása Az esemény, amint a neve is mutatja, azokra a témákra összpontosít, amelyek kapcsolódnak a blockchain ipar közösségi értékéhez. Középpontjában a közösség áll. Például mi a közösség szerepe a kriptotérben, hogyan profitálhat a közösség a blokklánc-technológiából, miként támogathatják a zsetonok a közösséget stb. Várható, hogy találkozik kutató laboratóriumok és egyetemek szakértőivel. Megbeszélik a stratégiákat, eszközöket és kommunikációs csatornákat az eladás előtti, az ITO és az ITO utáni szakaszban.

Hangszórók:

Richard Millington, az online közösségek építésének szakértője és a Feverbee alapítója

Joel John, az Outlier Ventures elemzője

8.. Crypto Expo. Moszkva  

Időpont: 2018. szeptember 15

Helyszín: Moszkva

A digitális pénznemek, az ICO-k és a blokházak világpiaca összegyűlik az oroszországi Moszkvában, hogy megoldják a kriptovaluta világát körülvevő rejtélyeket. Az expo célja, hogy egyesítse azokat a kulcsszereplőket, akik az elmúlt évek során a legjelentősebb mértékben járultak hozzá a kriptográfia iparához. A résztvevőket bemutatják a szakterület szakértőinek. Megtudják, mi a kriptovilág, és mennyibe kerül a kriptográfia bejutása.

Hangszóró:

Valentine Preobrazhensky, a Latoken alapítója és vezérigazgatója

Larson & Holz

9.. Blockchain Shift

Időpont: 2018.10.11 – 2018.12.10

Helyszín: Miami, FL, USA

A blokkláncot az egyik legbosszantóbb, sok potenciállal rendelkező technológiának nevezik. A találkozó célja a figyelem felkeltése és a világ oktatása a blockchain technológia erejéről. Arra számíthat, hogy megdörzsöli az iparági szakértőket, szabályozókat és politikusokat, akik megünneplik a blokklánc evolúcióját. Az eseményt olyan technológiai óriások támogatják, mint a Tesla, az IBM és a tZERO.

Következtetés

A kriptovaluták és a kapcsolódó blokklánc-technológia az utóbbi időben jelentős hatással voltak a piacokra. Javasoljuk, hogy nézze meg közelebbről a Blockchains és a cryptocurrencies témájú nemzetközi konferenciákat, amelyekre ez év júliusától novemberig kerül sor..

Ezek a Bitcoin események lehetőséget adnak arra, hogy meghallgassák a téma legjobb előadóit. Nem áll meg itt. Számos hivatalos tantermi képzésben részesül, amelyekbe beiratkozhat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map