A leghíresebb 40 év alatti kriptomilliárdosok

Nem is olyan régen a kriptovalutákat nemcsak különféle üzletemberek és pénzügyi elemzők hagyták el, hanem nagyon különböző viccek is. A kriptográfia azonban nem volt vicc néhány zseniális és jövőre összpontosító egyén számára, akik az írás idején milliomosok / milliárdosok.

2017 hatalmas fordulópontot jelentett a rejtjelezési világ számára, és hihetetlen növekedést hozott a kereskedési volumenben, valamint a BitcoinÁra (decemberben elérte a mindenkori csúcsot, 19 535 dollár körüli értéket), valamint egyéb izgalmas újítások.

A titkosítási üzletág annyira fejlődött, hogy a szerint Szerencse, az egyik legrangosabb kiadvány, amelynek középpontjában a pénzügyi világ áll.40 40 alatt”2018 leggazdagabb milliomosai közvetlenül kapcsolódnak a kriptográfia világához.

Az alábbiakban összeállítottuk a leghíresebb 40 év alatti kriptomilliárdosok listáját:

Vitalik Buterin

Hírnévvel csak a titokzatos Satoshi Nakamoto vetekszik, Vitalik Buterin olyan név, amely annyira híres a kripto-szférában, hogy nem igényel semmiféle bevezetést. Azok számára, akik nem tudják, Vitalik Buterin az alkotója Ethereum, a bolygó második legértékesebb kriptovaluta.

Vitalik határozottan generációnk egyik legfényesebb elméje. Moszkva közelében született fiúcsoda hat éves korában Kanadába költözött, családja nagy részével együtt. Az iskolában Vitalik nagyon ígéretes tehetséget mutatott a matematika iránt. Valahol körülbelül öt évvel ezelőtt, mint a

A Bitcoin őrület beindult, Buterin magazint alapított a Bitcoinról és a kriptográfiáról. A Tiel Fellowship (100 000 dolláros oktatási támogatás) megszerzése után kezdte el a Waterloói Egyetemet, de hamarosan abbahagyta, hogy fontosabb ügyekben dolgozzon, nevezetesen az Ethereum építésében.

Jelenleg a 24 éves Vitalik Buterin becsült nettó értéke 400–500 millió dollár között van, így ő a legfiatalabb kriptomilliárdos, és az egyetlen 30 év alatti.

800px VitalikButerinProfile

Forrás: Wikipédia

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson még egy kriptohírű egyén, érdekes történettel a sikere mögött. Még 2013-ban hirtelen úgy döntött, hogy abbahagyja a tanácsadást, és elindította a „Bitcoin Education Project” nevű online iskolát. Így ismerkedett meg Buterinnel, és a többi hat taggal együtt kifejlesztették az Ethereumot. Charles különféle kreatív különbségek miatt otthagyta a projektet, és folytatta az indulást IOHK. Hoskinson az alapítója is Cardano, egy projekt, amelybe rengeteg munkát fektet. 30 éves korában becsült kriptográfiai értéke valahol 500-600 millió dollár körül mozog.

Charles Hoskinson

Forrás: Wikipédia


Brendan Blumer

Brendan üzleti karrierjét fegyverek és házak eladásával kezdte a World of Warcraft ökoszisztéma. Amikor cégét, a Gamecliff-et az IGE felvásárolta, Hongkongba költözött, hogy üzemeltesse. 2007-ben olyan cég létrehozásával került a címlapra, amely a játékbeli avatarok értékesítésére összpontosított, és havi egymillió dolláros nyereséget eredményezett. Brendan Blumer ma a vezérigazgatója Blokkoljon egyet, és becsült nettó kriptográfiai értéke körülbelül 600–700 millió dollár.

Baiju Bhatt és Vlad Tenev

Vlad Tenev (31 éves) és Baiju Bhatt (33 éves) a következő a 40 év alatti korosztály leghíresebb kriptomilliárdosainak listáján. A kettő létrehozta Robin Hood, egy másik típusú tőzsde, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy nulla díj ellenében vásárolhassanak és adhassanak el részvényeket. A tőzsde hamarosan az egyik legnépszerűbb odakint lett, és jelenleg körülbelül 5,6 milliárd dollár értékű.

Pavel Durov

A történet, hogy Pavel Durov (33 éves) milliomos lett, a Vkontakte (VK.com) alapításával kezdődött. Facebook klón, amely rendkívül sikeres lett Oroszországban és Kelet-Európában. Valójában a platform annyira sikeres volt, hogy kiszorította a Facebookot, mint az első számú közösségi hálót az adott régióban. Pavel később a Kreml politikai nyomása miatt eladta a céget, és folytatta az indulást Távirat, WhatsAppElsődleges versenytársa. A társaságnak 1,7 milliárd dollárt sikerült összegyűjteni egy magánszerződéssel a Telegram Open Network elindításához.

Pavel Durov ülő portré

Forrás: Wikipédia

Dan Larimer

35 évesen Dan Larimer kripto nettó értéke valahol 600-700 millió dollár körül mozog. A sikerhez vezető út nem volt könnyű Dan Larimer számára. Még 2007-ben úgy döntött, hogy nem akar fegyvereket létrehozni (egyik korábbi munkahelye), és hogy valójában olyan rendszereket akar létrehozni, amelyek elősegíthetik az élet javítását. A számítógépes programozó ismert az úgynevezett titkosítási központ létrehozásáról BitShares, valamint létrehozására Steemit, egy blockchain alapú közösségi hálózat. Figyelemre méltó az a tény is, hogy ő a kriptovaluta indításának CTO-ja Blokkoljon egyet.

Brian Armstrong

Brian Armstrong a vezérigazgatója Coinbase és a listánk egyik leggazdagabb embere, amelynek becsült nettó értéke 900 millió dollár – 1,1 milliárd dollár. A jelenleg 35 éves Armstrong az egyik első hívő volt a kriptovalutában, és nem habozott létrehozni a Coinbase-t, amelynek székhelye San Franciscóban volt, még 2012-ben, amikor mindenki kételkedett a kripto lehetőségeiben. Manapság a Coinbase egyike azon kevés cseréknek, amelyek megfelelnek az észak-amerikai kontinensen való működéshez szükséges összes szabályozási paraméternek.

Cameron és Tyler Winklevoss

Valószínűleg a kriptográfia leghíresebb ikrei, 2013-ban váltak híressé, amikor 65 millió dolláros egyezséget kötöttek, amelyet Mark Zuckerberggel folytatott perből kaptak, és befektették a Bitcoinba. A történelem szerint döntése nagyon sikeres volt. Az ikrek egy New York-i székhelyű kriptovaluta-tőzsdével is rendelkeznek Ikrek. Cameron és Tyler egyaránt 36 éves, és becsült kriptóértékük körülbelül 1,1 milliárd dollár.

Song Chi-Hyung

A Song Chi-Hyung, 38 éves, nemrégiben indult Upbit, amely hamarosan Dél-Korea legnagyobb kriptovalutája lett. Song Chi-Hyung becsült nettó vagyona 350–500 millió dollár között van.

Ki a kedvenc kriptomilliomosod / milliárdosod és miért? Mondja el nekünk többet az alábbi megjegyzések részben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map