A legjobb 14 MinerGate alternatíva

Számos olyan MinerGate alternatíva létezik, amelyek nagyjából kellemes bányászati ​​környezetet biztosíthatnak. Ma felsoroljuk közülük a legjobb 14-et. Először is, a bányászatról: Illegálisnak minősülne, ha az amerikai dollár számlákat, fontokat vagy eurókat kellene nyomtatnia. Ez törvény által büntetendő bűncselekmény. De azzal digitális valuták (kriptovaluták) bányászata (ami a papírjegyek nyomtatásához hasonlítható) legális, és sokféle módon lehet ezeket a kriptopénzeket bányászni.

Ez a cikk áttekinti a legjobb platformokat, amelyeket a mai napon magasan értékelnek a felhasználók, akiknek nincs átverési nyilvántartásuk. De mielőtt elkezdené használni ezeket a platformokat, győződjön meg róla, hogy jól képezte magát a bányászat művészetére.

Ahhoz, hogy megtudjuk, melyik kriptovaluta nyereséges az enyém, javasoljuk a weboldalt WhatToMine.

Különféle módokon lehet bányászni a kriptovalutákat, beleértve; egyedüli bányászat (bányászat magának), csatlakozás egy bányászkészlethez, és végül, számítógépes erőforrásaikkal megkaphatja az embereket.

Mi az a MinerGate?

MinerGate 2014. március 24-én alakult, és ez volt az első kriptovaluták bányászati ​​medencéje. Támogatja a PPS és a PPLNS fizetési módokat.

A MinerGate-nél az emberek a számítógépükkel más bányászokkal együtt világszerte hasítási energiát adnak hozzá (számítógépeik erőssége a hardverkonfiguráció alapján). A szoftver nyíltan letölthető, és azonnal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal megkezdjék a kiválasztott kriptovaluták bányászatát, ezzel segítik a bányászat bonyolultságának megszüntetését..

Bár a MinerGate használata egyszerű, a háttérben sok bonyolult algoritmus zajlik. Egyszerűen használható kezelőfelülettel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindössze néhány kattintással beállítsanak, és a szoftver készen áll arra, hogy teljes mértékben kihasználja a hardvert attól függően, hogy mennyit szeretne dedikálni.

A MinerGate viszont megosztja a jutalmakat az alapján, hogy mindenki mennyi inputot hajt végre. Ez a módszer a passzív jövedelem növelésére azáltal, hogy a számítógépet működőképessé teszi, különösen akkor, ha nem használják.

Nézzük át a legjobb MinerGate alternatívákat.

14 legjobb MinerGate alternatíva

Cudo Miner

MinerGate

Cudo Miner az egyik legjobb MinerGate alternatíva. Ez egy kriptovaluta bányászati ​​platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizált bányászatot végezzenek. A szoftver a tétlen vagy elvesztegetett számítási energiát titkosítássá változtatja anélkül, hogy befolyásolná a felhasználó gépének használhatóságát vagy teljesítményét. A szoftver felhasználja a felhasználó szabad számítógépes kapacitását, hogy jövedelmet termeljen számukra vagy vállalkozásuk számára.

A szoftver szabadon telepíthető, és akár 95% -kal is csökkenti a kézi konfigurálást és a beavatkozást anélkül, hogy elveszítené a jövedelmezőséget. A szoftver egy asztali alkalmazáson és egy dedikált webkonzolon keresztül érhető el a távkezeléshez és a bányászati ​​tevékenység nyomon követéséhez.

Használatakor a szoftver láthatatlan, és háttérbe szorul, amikor valaki a gépét használja. Amikor azonban a gép tétlen, a szoftver életre kel, és bevételre fordítja a fel nem használt számítógép teljesítményét.

A szoftver teljesen automatizált és profit-optimalizált, a legnagyobb teljesítményt nyújtja Linuxon, Windowson és CudoOS-on. Emellett minden bányász számára alkalmas, függetlenül a tapasztalat szintjétől.


A Cudo Miner használatának megkezdése

  1. Látogasson el a hivatalos weboldalra, és kattintson a regisztráció és letöltés gombra. A szoftver támogatja a Windows 7 vagy újabb (x64), az Ubuntu 18.04, a macOS 10.9+ és a CudoOS programokat.
  2. Hozzon létre egy fiókot, vagy ha már rendelkezik egy bejelentkezéssel, írja be felhasználónevét és jelszavát.
  3. Írja be a nevét és a felhasználónevét, amely megjelenik a Cudo portálon és a Cudo Miner alkalmazásban. A folytatáshoz kattintson a Mentés gombra.
  4. Ellenőrizze az e-mail címét, és jelentkezzen be a szoftver letöltéséhez.
  5. A beépülő képernyőn válassza ki azt a beállítást, amellyel el szeretné kezdeni. Engedélyezheti, hogy engedélyezze a harmadik fél bányászainak a zárt forrású bányászok letöltését. A vállalat azonban arra figyelmeztet, hogy bár minden tőlük telhetőt megtesznek a biztonságuk biztosítása érdekében, nem vállalnak felelősséget az általuk esetlegesen okozott problémákért..
  6. A Beállítások fül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy visszalépjenek és módosítsanak bármilyen beállítást a beépülő képernyőn.
  7. Ezután kattintson az Engedélyezés gombra, és a szoftver összehasonlításra kerül. Ez akár öt percet is igénybe vehet, ezért dőljön hátra és lazítson.
  8. A felhasználók hasznosnak találják az eszközök menüjét. Minden eszközre kiterjed, hogy megjelenítse a telepített illesztőprogramokat és hardvereket, összehasonlító eredményeket, a bányászat aktuális állapotát és a GPU állapotadatait, beleértve a hőmérsékletet és a teljesítményt.
  9. A webkonzolon található tranzakciók fül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzeket vegyenek fel. Kiválaszthatja a kifizetési érmét a beállítások menüben. A kifizetési folyamat egyszerű, és csak annyit kell tennie, hogy rákattint a pénzeszközök felvételére és megadja a pénztárca címét.
  10. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többet keressenek barátok hivatkozásával.

MultiMiner

MinerGate

Ez a MinerGate alternatívája a kezdőknek, azoknak, akik teljesen új ismeretekkel bírnak a kriptopénzek koncepciója szempontjából. Ha ebbe a csoportba tartozik, a Bitcoin önmagában történő bányászata kissé ijesztő lehet. Az a tény, hogy a ma elérhető bányászati ​​segédprogramok többsége parancssori alapú, kissé megnehezíti a dolgokat.

MultiMiner az egyik legkönnyebben használható Bitcoin bányász szoftver. Ez egy asztali alkalmazás, amely lenyűgöző funkciókkal büszkélkedhet. Minden népszerű PC operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a Mac OS X és a Linux operációs rendszereket is.

A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle bányászati ​​eszközök, azaz ASIC-k és FPGA-k között váltsanak különféle kriptovalutákon, például a BTC-n és az LTC-n, mindenféle nehézség nélkül. A szoftver a mögöttes bányamotort használja az elérhető bányászati ​​hardverek felderítésére, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza a kriptopénzeket, amelyeket bányászni szeretne.

A szoftver számos fejlett funkcióval rendelkezik, mint például más MultiMiner berendezések távfelügyeletének és vezérlésének lehetősége, valamint a hálózati eszközök automatikus felismerése.

Mivel nyílt forráskódú projekt, a szoftver kompatibilis számos bányászati ​​eszközzel, köztük a HashBuster Micro, a Block Erupter és a BFL / Bitforce.

Mézbányász

A HoneyMiner a jövedelmezőbb megközelítés a kriptovaluták bányászatában, nem pedig egy csomó kiadás, hanem egyszerűen bármilyen számítógép használata, ésszerű processzor vagy GPU teljesítmény mellett.

A bányászat megkezdéséhez a felhasználók könnyedén letölthetik és elérhetik a kifinomult bányászati ​​szoftvert, amelyet a Stax Digital, a HoneyMiner platform tulajdonosai építettek..

A bányászati ​​szoftver már elérhető a Windows és a Windows számára MAC felhasználók.

Csak egy pillanatra van szükség a kriptovaluta bányászati ​​folyamatának beállításához. Csak egy érvényes e-mail címre van szükség, és a felhasználó automatikusan generál egy jelszót a bányászat megkezdéséhez.

Ráadásul a platform kiküszöböli azt a folyamatot, amellyel bármikor kitalálhatók a legjövedelmezőbb kriptovaluták, amelyeket kibányászhatok. A szoftver ezt azonosítja saját maga számára, és a profitot úgy állítja be, hogy részt vesz a blokklánc evolúciójában.

A bányászott érméket úgy alakították át, hogy bitcoinokká váljanak, garantálva a felhasználói egyenleg napról napra történő növekedését. Ez a platform nem csak azoknak fog profitálni, akik először foglalkoznak bányászattal, a HoneyMiner Pro segítségével a bevett bányászok is képesek ezt a platformot nyereségesebben bányászni.

Tudnia kell, hogy mennyi nyereségre tehet szert az idő múlásával a HoneyMiner? Kattints ide.

NiceHash

NiceHash az egyik legnagyobb felhő kriptovaluta bányászati ​​piac. A felhasználók itt értékesítik számítási erejüket olyan bányászok számára, akik kriptovalutákat akarnak létrehozni. Lehetővé teszik a felhasználók számára is, hogy bármilyen kivonatoló algoritmust használva bányásszák magukat. A NiceHash 3% -os díjat számít fel, és a bányászok kifizetésüket Bitcoin-ban kapják meg. Kattints ide további információkért az indulásról.

A NiceHash 2017 vége felé megerősítette, hogy feltörték őket. Összesen 4736 bitcoin, amely akkoriban több mint 74 millió dollár volt, elveszett a támadásban.

A NiceHash gyorsan megerősítette az eseményt, és tájékoztatta a nyilvánosságot az eset kivizsgálása során tett gyors intézkedéseikről is.

A dolgok azóta normalizálódtak, amikor a NiceHash az összes felhasználót kiszűrte, és erősebb intézkedéseket hajtott végre a jövőbeli támadások megelőzésére.

MiningPoolHub

MiningPoolHub egy több medencés bányászati ​​platform, amely rendelkezik az automatikus kereskedési rendszerrel, amely kifizetési célokra automatikusan konvertálja a bányászott kriptovalutákat egy másikba. Ez azt jelenti, hogy bányászhatja például a Litecoin-t, és az Ethereumban fizethet. Nagyon sok kriptovaluta bányászható a MiningPoolHub platformon. Látogasson el a MiningPoolHub oldalra hivatalos honlapján többet megtudni és az indulás folyamatát. Ez az egyik legrégebbi és legtekintélyesebb weboldal.

Kryptex

Itt értékesítheti számítógépének feldolgozási teljesítményét. Kryptex bányászik a kriptopénzeket, és bitcoinokban vagy valós pénzben fizet. Elég egyszerűvé tették a dolgokat, mindössze annyit kell tennie, hogy a Kryptex-et munkába állítsa, és fizetni fog. A Kryptex által keresett összeg a számítógép hardverének feldolgozási erejétől függ. Meglátogathatod A Kryptex webhelye kezdeni.

Winminer

Ebben a cikkben készítettünk egy áttekintést a Winminerről: A 3 legjobb felhasználóbarát alternatíva a NiceHash-nak, érdemes megnézni ezt.

WinMiner felhasználja fel nem használt számítási erejét, és ezt készpénzre váltja. Ez a PC-t az idő 100% -ában az Ön számára 100% -ig használja. Az egyszerűen használható alkalmazás csak megköveteli, hogy feltegye a számítógépét, és a többit egyedül fogja elvégezni. Az Airbnb a lakástulajdonosokhoz hasonlóan a Winminer is bevételt termel a számítógép-tulajdonosok számára. Kattints ide hogy többet tudjon.

Prohashing

Prohashing egy multipool scrypt platform, jó kifizetésekkel. A Prohashing segítségével több scrypt érmét bányászhat a jövedelmezőség alapján. A nyereség növelése érdekében a bányászatot egyidejűleg egyesítik a bányászattal. A Scrypt bányászat jelenleg magas jövedelmezőségű bányászat, amelynek árrése meghaladja az shaa256 értéket, és úgy tűnik, hogy a Prohashing jól jár ebben a tekintetben. tudsz látogasson el az oldalukra hogy többet tudjon.

Coinimp

Coinimp egy JavaScript program bányász, amelyet Monero (kriptovaluta) bányászatára használnak. Ez a szkript könnyen beágyazható egy weboldalba / oldalba, ez lehetővé teszi az Ön webhelyének felhasználói / látogatói számára a Monero (XMR) böngészőikben az Ön számára, miközben keresgélnek, cikket olvasnak vagy videót streamelnek. Ez kiváló alternatíva a hirdetések olyan oldalra történő elhelyezéséhez, amely a legtöbbször eltereli a felhasználókat a figyelmét. A webhelyén elhelyezett minden erőforrásért keresni kell a CPU-teljesítményükkel. További információért, látogasson el ide.

Kripto-zsákmány

Kripto-zsákmány egy másik JavaScript program a webhelyéhez. A bányász lehetővé teszi egy Monero (XMR) bányász beágyazását a webhelyére. Nincs saját kezelőfelülete. Jó gyakorlat értesíteni a felhasználókat arról, hogy mi történik, amikor az Ön oldalán vannak. Látogassa meg őket hivatalos honlapján tudni a Crypto-zsákmányról.

P2pool

P2pool egy decentralizált Bitcoin bányászati ​​medence. A bányászok peer-to-peer hálózatának létrehozásával működik. A felhasználóknak lehetőségük van választani, hogy privát vagy nyilvános csomóponton akarnak-e aknázni. A fizetendő díjak a bányász által kiválasztott csomóponttól függenek, és ezen a platformon megosztják a tranzakciós díjat. A nyilvános P2pool csomópontok listája itt található: http://p2pool.co/.

Gridcash

Gridcash kriptovaluta bányászati ​​szolgáltatást kínál azoknak a webhelytulajdonosoknak, akik webböngészőjükön keresztül bányászokká alakítják a webhely látogatóit. A webhelytulajdonosok addig keresnek jövedelmet, amíg a látogatók az oldalon maradnak. Három egyszerű lépésben el lehet kezdeni néhány kriptovaluta készítését. Kattints ide kezdeni.

MegaMiner

MegaMiner egy automatikus algoritmus és pool switching bányász szoftver, amely a multipool bányászon alapszik, különböző funkciókkal. A MegaMiner Windows bányász; egyelőre nem érhető el más operációs rendszerrel rendelkező felhasználók számára. Itt láthatja a program futtatásának követelményeit szál a Bitcointalkon. A bányász letölthető az oldalukról GitHub oldal.

MultiPoolMiner

MultiPoolMiner a kriptográfiai bányák valós idejű monitorja, hogy nyereséges gépeket találjon. A MultiPoolMiner hozzáférést biztosít a parancssoron keresztül elérhető bármely bányász irányításához. A MultiPoolMiner egy többszörös kriptovaluta, intelligens bányászati ​​készlet, amely segít a felhasználóknak több mint 30 kriptovaluta bányászatában. Töltse le a MultiPoolMiner alkalmazást a GitHub-tól.

Végső gondolatok

Most, hogy tisztában van az összes rendelkezésre álló lehetőséggel, rajtad múlik, hogy döntést hoz. Ügyeljen azonban arra, hogy a fenti bányászok közül válasszon egyet, és ne többet, mert ez elboríthatja gépét. Gondoskodjon továbbá arról, hogy a gépe magas színvonalú legyen a károk elkerülése érdekében, és hogy többet keressen.

Végül fontolja meg a kivonási lehetőségeket a bányászat során. Nem akarod bányászni, és az érmeid sem használnak. A lényeg az, hogy bányásszam és alakítsam át valódi készpénzre, amelyet el lehet költeni, hacsak nem akarsz online terméket vásárolni a bányászott érmékkel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map