A legjobb 6 legérdekesebb NEO projekt

A NEO projekt nemrégiben meglehetősen nagy lendületet váltott ki maga körül, különösen azért, mert az Ethereum egyik legnagyobb versenytársa volt. A világ minden tájáról érkező befektetők nagy érdeklődést mutattak ezen a platformon kidolgozott számos projekt iránt.

Cikkünkben a NEO platformon kifejlesztett 6 legígéretesebb projekttel foglalkozunk.

  1. Ontológia

Ontológia egy nyilvános platform, amelyet számos blokklánc vagy hagyományos informatikai projekt támogatására terveztek. Olyan protokollokat valósít meg, amelyek lehetővé teszik a különféle funkciók alkalmazását. Az ilyen funkciók legfontosabb példái a digitális identitások hitelesítése, a különféle műveletek engedélyezése és az adatcsere.

Az Ontology platform fő célja egy olyan „bizalmi ökoszisztéma” létrehozása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára üzleti tevékenységük fejlesztését.

Az Ontológia nagy és tehetséges csapatot gyűjtött össze, nagyszerű kriptográfiai tapasztalattal és tudással. A projekt sok közös vonást mutat a NEO-val. Például mindkét projektnek van egy közös alapítója, a kínai technológiafejlesztő vállalat, az Onchain. Da Hong Fei, a NEO társalapítója, az Onchain vezérigazgatója is. Jun Ji, az Onchain másik társalapítója, szintén az Ontology egyik megalapítója.

Miután az Ontology 2018 márciusában befejezte a repülőteret, ahol 20 millió zsetont osztott ki ingyen, a token ára az egekbe szökött, a projekt általános nyilvánossága mellett.

Az ontológiának ambiciózus ütemterve van, és eddig viszonylag gyorsan haladt a mérföldkőtől a mérföldkőig. A projekt erős támogatásával, az Onchain és a NEO közösség támogatásával, valamint a partnerek jelentős listájával az Ontology jelenleg világos pályán van a siker felé.

Ontológia2

A NEO és az Ontology is társul nyitott, többláncú platform felépítése érdekében, amely a következő generációs internet jövőjét szolgálja. Ez a két blokklánc hálózat és projekt együtt fog működni az interoperabilitási protokollok kihasználása érdekében. Ily módon a NEO a protokoll és az összetevők fejlesztésére összpontosít, míg az ontológia egy jövőbiztos decentralizált identitás keretet épít.. 

Erről az ontológia alapítója, Li Jun így nyilatkozott:

„A NEO és az Ontology egy nyílt és globális, láncokon átívelő rendszer kiépítésével elősegíti a láncok közötti értékcserét, valamint az üzleti együttműködést a következő generációs internet megalapozó infrastruktúrájának megteremtése érdekében.”

Megemlítette azt is, hogy fejlesztenék technológiájukat és közösségüket, hogy valós blokklánc-technológiával kapcsolatos használati eseteket szállítsanak. 

Az Ontology (ONT) a 25. legnagyobb kriptovaluta a piacon, és jelenleg nagyon közel a 20. legnagyobb NEO-hoz kereskednek. Minden ONT érme 0,76 dollárért vásárolható meg, piaci kapitalizációja pedig 405 millió dollár.

  1. NASH – (korábbi NEX Exchange)

Ez a projekt sok hype-ot váltott ki a NEO közösségben. A NEX a tőzsdét a City of Zion (CoZ) csapata hozta létre nemcsak az egyszerű vétel-eladás, hanem a bonyolultabb ügyletek kezelésére is.

Ennek a platformnak az elsődleges célja kombinálni a központosított adatcserék sebességét és általános kényelmét a decentralizáltak által biztosított eredendő biztonsággal.

A tőzsdén egy láncon kívüli illesztő motor található. Ennek a modellnek a használatával a megrendeléseket aláírják és különféle felhasználói címekről küldik, egyeztetik, majd aláírják a láncolaton kívül. Ezt követően a rendelést blokklánc segítségével visszaküldik a számlákra. Ez lehetővé teszi a NEX számára, hogy elérje a centralizált központok sebességét, miközben fenntartja a decentralizált felhasználói fiók modelljét.

A NEX tisztában van a láncon kívüli ügyletekből eredő lehetséges összeférhetetlenségekkel. Ennek elkerülése érdekében az összes láncon kívüli egyezés nyilvánosan követhető algoritmus szerint fog működni. Ez lehetővé teszi, hogy bárki ellenőrizze, hogy a cserét tisztességesen használják-e.

NEX

Bár írtunk a NEX-ről, a kriptovaluta-tőzsde most hívott Nash Exchange. Ezt a platformot Fabio Canesin alapította, és célja az volt, hogy elosztott pénzeket kínáljon tömeges közönségnek. 

A vállalat úgy véli, hogy céljuk biztonságos és felhasználóbarát kriptográfiai élmény kínálatával érhető el. 

Annak ellenére, hogy a NEX Nash-re váltott, a projekthez kapcsolódó digitális eszköz továbbra is NEX néven szerepel. Új logójuk megtervezése a mozgás, a sebesség és a megközelíthetőség bemutatását tűzte ki célul. 

Erre a márkanévre 2019 elején került sor, és a vállalat által kiadott negyedéves jelentés révén tájékoztatták erről. 

Canesin kifejtette, hogy a csere egy “teljesen nem őrizetbe vett” rendszert is tartalmaz, amely nulla tudás bizonyítékot használ a felhasználói kulcsok kezeléséhez anélkül, hogy szükség lenne a kulcsok ismeretére. Ugyanakkor a tőzsde bevezette a láncok közötti kereskedelmet is, amely lehetővé tenné a felhasználók számára a különböző digitális eszközök gyors és egyszerű cseréjét.. 

A Nash által kínált digitális pénznemek egy része az Ethereum (ETH), a NEO és az USD Coin (USDC). Ezenkívül lesznek kereskedési párok különböző piacokon, például NEO, GAS, Ethereum Classic (ETC), USDC, Basic Attention Token (BAT), OmiseGO (OMG), 0x (ZRX), PHX, NOS, AVA, GUARD és LX, többek között. 

Ennek a platformnak a célja egy olyan rendszer kiépítése, amely képes kezelni az összes kereskedési mennyiséget, és a felhasználók számára biztosítja a „bizonyíthatóan korrekt” illesztő motor előnyeit.. 

  1. DeepBrain

DeepBrain lánc egy decentralizált neurális platform, amelyet a NEO blokklánc tetejére építettek. Fő célja a mesterséges intelligencia számítási teljesítményének biztosítása az AI cégek számára.

A projektek folyóirata pontosan leírja, hogy a platform célja „olcsó, privát, rugalmas, biztonságos és decentralizált mesterséges intelligencia-számítási platformot kínálni a mesterséges intelligencia termékeinek”.

AI

A mai AI cégeknek „meg kell tanítaniuk” számítógépeiket az ideghálózati számítások feldolgozásának feldolgozására. Ez egy fáradságos eljárás, amely sok időt és erőforrást igényel a szükséges intelligencia algoritmusok létrehozásához.

A DeepBrain jelentősen csökkenti ezeket a számítási költségeket. A platform egyedi üzleti modelljének alkalmazásával minden csomópont a bányászatból származó jövedelmének 70% -át, 30% -át pedig az AI-számítógépeket oktatni kívánó vállalatok által fizetett díjakból kapja..

Tervezik egy „decentralizált neurális hálózat” létrehozását, ahol az algoritmusok teszteléséért felszámított számítási költségeket a hálózat csomópontjai osztják fel..

Az AI rendszerek fejlesztéséhez szükséges számítási teljesítmény megosztása mellett a DBC platform biztonságos, decentralizált kereskedelmi környezetként is működik. Bárki megengedheti, hogy adatokat vásároljon és adjon el a piacán, ami szilárd biztonságot nyújt.

Mély

Az elmúlt hónapokban észrevehető előrelépés történt a DeepBrain Chain terén. A cég közzétett egy jelentést, amelyben tájékoztatták, hogy kifejlesztettek egy API-t a bányászok e-mail címének megkötésére, amely bérli a gépeiket. 

Sőt, a kínai kínai tagok, akik részt vettek a DBChain tesztelésében, nagyon hasznos visszajelzéseket nyújtottak, amelyek felhasználhatók az egész hálózat fejlesztésére. 

Emellett felépítettek egy kínai mesterséges mesterséges fejlesztő közösségi fórumot, amelyen az AI fejlesztők közzétehetik cikkeiket, és megbeszéléseket folytathatnak a hálózat jelenlegi fejlesztésével kapcsolatban. A fórum az www.dbctalk.org. Különböző megállapodásokat kötöttek más hálózatokkal és vállalatokkal is. 

A DeepBrain fő hálózatával kapcsolatban arról tájékoztattak, hogy különböző biztonsági javításokat valósítottak meg. Javult a tét és a demokrácia is. Erről a jutalmakat és a kifizetéseket az érdekeltek számára már beállították. Utána, amikor egy munkamenet befejeződik, a jutalmat az előre meghatározott periódusban előállított blokkok időszerűsége adja. 

A Demokrácia frissítéseiről a DeepBrain Chain mögött álló csapat arról tájékoztatott, hogy ez lesz a hálózat decentralizálásának fő jellemzője. 

Az első lépés a javaslattal jár. Létrehozása érdekében a pályázó elküldi a pénzeszközöket a kedvezményezett számlájára, és tartalmazhat olyan „set_code” szót, amely frissíti a futásidőt. Ezután népszavazásra kerül sor, amely lehetővé teszi a javaslat számára, hogy szavazatokat szerezzen. 

  1. QLC lánc

QLC lánc (korábban Qlink) célja, hogy a világ első platformja legyen az elosztott távközlés számára. A platform célja olyan rendszerek létrehozása, amelyek lehetővé teszik a QLC hálózat felhasználóinak decentralizált távközlési csoporttá válását.

QLC

A QLC lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy a bérbe nem adott sávszélességet „bérbe adják” a platform többi társának. A sávszélességük felajánlásáért cserébe ezeket az eladókat QLC tokenek jutalmazzák.

A QLC négy kulcsfontosságú szolgáltatást nyújt a felhasználóinak: Wi-Fi-megosztást, mobil adatelérést, tartalommegosztást és a vállalattól-peer SMS szolgáltatást. Ennek engedélyezéséhez a QLC mobil és asztali alkalmazást fog használni. A mobilalkalmazás segítségével a felhasználók Wi-Fi kapcsolaton keresztül férhetnek hozzá a mobil adatokhoz és a weboldalakhoz.

A QLC asztali alkalmazás alapvetően ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a mobilalkalmazás. Ezenkívül az asztali alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felhasználatlan vállalati partnerek (E2P) SMS-eket vásároljanak, amelyek segítségével QLC-n keresztül adhatnak ki tartalmat..

Egyelőre nincsenek olyan vállalkozások, amelyek ugyanolyan dolgokat próbálnak megtenni, mint a QLC, így úttörők lesznek az elkötelezett területen. A QLC platformja megnyitja az ajtót egy teljesen új piac előtt, amely hozzáférhetőbbé, olcsóbbá és sokkal jártasabbá teszi a Wi-Fi-t, mint a jelenleg elérhető.

QLC2

A QLC Chain nemrégiben jóváhagyott 23 hiba egy fejedelemtől. Ugyanakkor kiadták második, kéthavonta megjelenő jelentését júliusra, amelyben tájékoztatnak a Confidant hardver béta tesztelésének fejlesztéseiről a QDEX számára, valamint a Q-Wallet számos frissítéséről.. 

A Confidant olyan hardver, amely a magánéletre összpontosít, és amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy privát csevegési hálózatokat és felhőtárhelyeket tároljanak. Sőt, a QLC Chain nemrégiben béta tesztet végzett az általuk fejlesztett e-mail platformon. 

Ahogy ők tájékozott, a Confidant bug bounty program négy közreműködő által benyújtott 37 hibával zárult. A bounty résztvevők várhatóan 70 000 QLC-t kapnak, amelyet felosztanak a bounty résztvevői között. 

A Q-Wallet kapcsán most OTC kereskedési funkciókat kínálnak. Ezen felül szeretnék a kriptovalutákat és tokeneket könnyűvé tenni és eladni fiat pénznemekért, lehetővé tennék a felhasználók számára, hogy QLC tokeneket tegyenek közzé, és javítsák a telekommunikációs szolgáltatások élményét. 

A QLC Chain 50 résztvevőt is felkér, hogy teszteljék a QDEX alkalmazásukat és hogyan működnek ezek az alkalmazások. 

Jelenleg a QLC a 441 legnagyobb kriptovaluta a piacon, értéke 3,8 millió dollár és érménként 0,0162 dollár.. 

  1. Zeepin

Zeepin egy testreszabható platform, amely a kreatív alkotások decentralizálására és védelmére összpontosít. Röviden: Zeepin fő küldetése, hogy a művészek, írók és tervezők biztosítsák munkájukat. A felhasználóknak módot kínál arra is, hogy megtalálják a játszani kívánt helyeket, új tehetségeket toborozzanak és közös vállalkozásokat hozzanak létre.

Zeepin2

Az alapító és vezérigazgató, Zhu Fei több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kreatív iparban, és számos induló vállalkozás aktív közreműködője volt.

A kreatív alkotások védelmének jelenlegi folyamatai nehézek és bonyolultak. Gyakran nehéz megtalálni, hogy ki védett szerzői jogot egy műalkotásra, és szinte lehetetlen bizonyítani, hogy a darab eredeti és egyáltalán nem módosult.

A Zeepinnel a felhasználók képesek lesznek munkájukat a blokkláncon tartani, és „Szerzői jogi profik” kapnak, amelyekből aztán kioszthatják az „Engedélyezési profikat”, amelyek egymás után lehetővé teszik munkájuk szervezett kézbesítését. Ez kiküszöböli annak kockázatát, hogy munkájukat jogosulatlanul megváltoztatják vagy felhasználják.

A Zeepin emellett lehetővé teszi harmadik fél pénzintézeteinek integrációját is, lehetővé téve a szerzőknek / alkotóknak alacsony költségekkel történő automatikus kézbesítést..

Zeepin

Zeepin szerint a cél teljes mértékben a „ZeeSeries dApp megvalósításának befejezetlen ígéretére és a kulturális és kreatív iparágak felhatalmazására összpontosít, hogy visszhangozza eredeti elkötelezettségét mindenki iránt. 

Emellett arról is tájékoztattak, hogy az elmúlt másfél évben a CryptoGalaxy-val új dolgok kipróbálásán dolgoztak. A CryptoGalaxy az egyik első blokklánc technológiára épülő virtuális játék. 

Ezenkívül a Zeepin különféle projektek promócióján fog dolgozni, hogy elérje az új potenciális felhasználókat, alkotókat és tervezőket, akik támogatni kívánják a Zeepin fejlődését.

      6. Red Pulse Phoenix

Ez egy másik projekt, amely a NEO hálózat tetején alapult, és amelynek célja a NEO blokklánc tetejére épített szolgáltatások összegyűjtése és elemzése volt. Sok más projekthez hasonlóan a legtöbb felhasználó és cég a kínai piacról származik. 

A Red Pulse arról ismert, hogy az első kezdeti érmeajánlat (ICO) a NEO blokkláncon alapult. A cég Hongkongban található, és a projekten 2015-ben kezdett el dolgozni. Néhány évnyi fejlesztés után a Red Pulse elindult a NEO hálózatán. A cél az összes piaci esemény lefedése a kínai piacokon, beleértve a vállalatokat, az ágazatokat és az ország egész gazdaságát.

Ezzel a projekttel az a szándék, hogy felajánlja az összes szükséges pénzügyi és gazdasági adatot a kínai piacról. Ez várhatóan megoldást jelent sok befektető számára, akik ebbe a növekvő gazdaságba próbálnak befektetni. 

A Red Pulse a digitális eszköz RPX-t használta, amely a projektet a NEO hálózat tetején hajtotta. Azonban ennek a projektnek a dolgai megváltoztak, amelyből Red Pulse Phoenix lett. Az új Phoenix platform a „Red Pulse következő fejlődése, amely forradalmian új infrastruktúrát és továbbfejlesztett tokent hoz létre”. Ezt az új érmét ma PHX-nek hívják. 

Mint számolt be az elismert Binance kriptovaluta-csere révén az új PHX token a NEP5-ről a BEP2-re költözött, magát PHB-nek nevezve. A ticker megváltozott annak érdekében, hogy képviselje az új érmét a Binance Chain, egy új blokklánc-hálózat alapján, amely lehetővé teszi a vállalatok és magánszemélyek számára projektjeik és digitális eszközeik telepítését. 

Az új kereskedési párok a Binance tőzsdén a PHB / BNB, PHB / BTC, PHB / USDC és PHB / PAX. A CoinMarketCap szerint a PHB-t 372 legnagyobb kriptóként forgalmazzák, piaci kapitalizációja 5,25 millió dollár és érménként 0,00633 dollár.. 

Ez a 6 legérdekesebb projekt, amelyek a NEO platformon alapulnak vagy épültek. A NEO jelenleg azon dolgozik, hogy elindítsa NEO 3.0 blokklánc hálózatát, számos különböző fejlesztéssel a működésében. Ennek fő célja az, hogy a NEO blokklánc-hálózatot készen álljanak kereskedelmi vállalatok, intézmények, kormányok és szervezetek használatára. 

Ha többet szeretne tudni a NEO-ról, elolvashatja a NEO kezdő útmutatóját.

A NEO-t itt vásárolhatja meg Binance csere, az egyik legjobb kriptovaluta-tőzsde 2019-ben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner