A legjobb 6 legjobb IOTA pénztárca 2019-ben | Nagyszerű iOS és Android IOTA pénztárcák

Fontos lesz megtalálni a legbiztonságosabb pénztárcát az IOTA-érmék számára. A megfelelő pénztárca megvédheti befektetését, megakadályozhatja a feltöréseket, és lehetőséget ad arra, hogy a zsetonjait tetszés szerint használja. Ez az útmutató bemutatja a legjobb IOTA pénztárcákat, amelyekkel megvédheti MIOTA alapjait.

kép2

Forrás: trinity.iota.org

SZENTHÁROMSÁG

Az IOTA Wallet webhelye: https://trinity.iota.org/

IOTA pénztárca típusa: Asztal

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Ingyenes

Az IOTA csapat által létrehozott Trinity az IOTA hálózat hivatalos asztali pénztárcája. Fontos megérteni, hogy a Trinity csak a MIOTA érméket támogatja. Ezért nem egy multivaluta pénztárca. Ennek ellenére a Trinity meglehetősen felhasználóbarát, és lehetőséget ad a felhasználóknak eszközeik elküldésére, fogadására és tárolására. A MIOTA küldéséhez a felhasználóknak csak megfelelő címet és összeget kell megadniuk. A főoldalon megtekinthetik a tranzakciók előzményeit, valamint az ártrend grafikonját. Bárki ellenőrizheti a különböző kriptovaluták értékpárjait, mint például a BTC, az ETH, az USD és az EUR.

A Trinity pénztárcával a felhasználók több fiókot is létrehozhatnak. Mindazonáltal minden létrehozott számlának egyedi, 18 karakteres „magot” kell tartalmaznia, amely az alapjaik kulcsként szolgál. A mag létrehozása egyszerű, mivel a felhasználók személyesen választhatnak véletlenszerűen néhány karaktert. Célszerű biztonsági másolatot készíteni a magról másolással vagy kinyomtatással is. Fontos, hogy a Trinity pénztárca egy kétfaktoros hitelesítést (2FA) foglal magába, mint kiegészítő biztonsági réteget.

A Trinity pénztárca másik szempontja, hogy képes több nyelvet támogatni. Lehetőség van különféle témákkal testre szabni, és egyszerű vagy haladó módban is használni. Támogatott operációs rendszerek: Windows, Mac és Linux, de a TestFlight segítségével Android és iOS is.

kép1 2

Forrás: medium.com

NELIUM pénztárca


Az IOTA Wallet webhelye: https://www.nelium.io/

IOTA pénztárca típusa: Mobil

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

A Nelium vitathatatlanul az IOTA legjobb mobil pénztárca. Az eredeti IOTA pénztárcából készített Nelium törekszik a kereskedelem súrlódásmentes megközelítésének megindítására. Míg a hagyományos pénztárca számos lépést tartalmazott, például új cím és kereskedési csomópontok létrehozását, a Nelium egyértelmű, és csak a tranzakció teljesítéséhez szükséges összeg és cím..

Ezenkívül a Nelium egyedülálló tulajdonsága, hogy a címeket a felhasználó címjegyzékében tartja, ahol naponta elérhetik azokat. Mivel az alkalmazás hozzáférhet a felhasználó telefonkönyvéhez, automatizált módot kínál több cím tárolására. Míg a hagyományos IOTA pénztárcák kézi kezelést igényeltek, a Nelium lehetővé teszi az egyszerű követést azáltal, hogy automatikusan csatlakozik a különböző felhasználókhoz.

A felhasználók pénzeszközeinek maximális biztonsága érdekében a magok a pénztárcában maradnak, és soha nem mennek más szerverekre. Ezenkívül a felhasználók többféle módon készíthetnek biztonsági másolatot magikról, beleértve az USB-meghajtót vagy a papír tárcát. Különböző típusú IOTA csomópontok fenntartása segít a fejlesztőknek a kereskedési folyamat hatékonyabbá tételében. Mire kiadják a hivatalos pénztárcát, 15 IOTA csomópontot terveznek beépíteni, mindegyik 20 GB RAM-mal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elkerüljék a csomópont-beállítási folyamatot.

A Nelium pénztárca figyelemre méltó korlátozása, hogy csak a Nelium pénztárcák közötti tranzakciókat támogatja. Például a felhasználók csak az egyik Nelium pénztárcából küldhetnek másikba. A fejlesztők ezt a funkciót azért használták, hogy segítsék őket a zökkenőmentes és hatékony kereskedési folyamat kezelésében a csomópont-kezelésüknek megfelelően. Még a béta szakaszában is elérhető a Nelium pénztárca iOS és Android készülékekhez egyaránt.

kép3

Forrás: iotaprice.com

GUI IOTA pénztárcák

Az IOTA Wallet webhelye: https://iotasupport.com/gui-download.shtml

IOTA pénztárca típusa: Mobil

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: közepes

Költség: Ingyenes

A GUI IOTA pénztárca csatlakozik az IOTA legjobb pénztárcáinak listájához. Jól működik az IOTA felhasználóbarát kezelőfelületével, hogy a felhasználók gyorsan és biztonságosan hozzáférhessenek IOTA állományaikhoz.

A pénztárca kiválóan alkalmas kezdőknek az intuitív felhasználói felület miatt, amely egyszerre gyors és egyszerű. Ezenkívül a pénztárca letöltésekor a felhasználóknak lehetőségük van választani, hogy egy könnyű vagy egy teljes csomópontot futtassanak-e. Az újoncoknak ajánlott kiválasztani a könnyű csomópontot, mert ez lehetőséget biztosít számukra az IOTA használatára, statikus IP használata nélkül.

Ezenkívül a GUI Light Wallet egy egyszerű, egyértelmű kezelőfelülettel rendelkezik, amely könnyen kezelhető még a kezdők számára is. A pénztárca Linux, Windows és Mac operációs rendszereken fut, így az egyik legjobb IOTA pénztárca a Windows számára. A biztonsági szint csúcsminőségű, tekintve, hogy a felhasználó mindig megőrzi a magánkulcsot. Annak biztosítása érdekében, hogy pénzeszközeik maximálisan biztonságban legyenek, a GUI pénztárca felhasználóinak a következőket kell végrehajtaniuk:

  • Soha ne ossza meg senkivel a helyreállítási magot: a mag Öné, és senkinek semmi oka nincs rá.
  • Soha ne hozzon létre helyreállítási magot harmadik fél webhelyén: a harmadik felek webhelyei sebezhetőek, és az interneten található árnyékos emberek könnyen veszélyeztethetik fiókját.
  • Írja le a vetőmagot egy papírra, és tartsa biztonságban: a papír alapú hasznosító vetőmag nem elérhető a számítógépes hackerek számára.

Összességében a GUI pénztárca biztonságos. Az emberi hibák azonban veszélyeztethetik annak biztonságát. A felhasználóknak javasoljuk, hogy tartsák be a biztonságos internetes gyakorlatot annak biztosítása érdekében, hogy pénzeszközeik biztonságban maradjanak.

kép4

Forrás: Coindoo.com

GUARDA IOTA pénztárcák

Az IOTA Wallet webhelye: https://guarda.co/

IOTA pénztárca típusa: Mobil, több pénznem

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: Közepes

Költség: Ingyenes

A Guarda egyike azoknak az eszközöknek, amelyek úttörő szerepet játszottak a multivaluta pénztárcák feltalálásában. Támogatja a legtöbb kriptovaluta és token, például a Bitcoin, az Ether és az ERC20 tokenjeit, valamint más több altcoinokat. A pénztárca nem biztonságos és megbízható, de nagyon kompatibilis, ami az IOTA egyik legjobb pénztárcájává teszi, különösen az Android-felhasználók számára.

A pénztárca felhasználói kiemelkedő biztonságot élveznek, lehetőséget kapnak személyes adataik, pénztárca adataik és magánkulcsaik megőrzésére. Míg a magánkulcsok az eszköz biztonságos memóriájában maradnak, a felhasználó azonnal kitörli a felhasználót, és kijelentkezik a pénztárcából. Összességében a Guarda pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy IOTA-eszközeiket egyik helyről a másikra vigyék. Ez komplex ellenőrzési eljárások, felesleges korlátozások vagy regisztráció nélkül történik.

Ha MIOTA-t szeretne vásárolni Visa, MasterCard vagy banki átutalással, akkor a Guarda az ideális megoldás. Fontos, hogy a pénztárca felállítása egyszerű. A pénztárca számos fontos lehetőséggel rendelkezik, mint például a tranzakciók előzményeinek ellenőrzése, a pénznemek fogadása és küldése, a fiat használatával történő vásárlás, valamint a privát kulcsok importálása és exportálása. Egyéb attribútumok közé tartozik a beépített csere, a pénztárca biztonsági mentése és a biztonságos titkosítási algoritmus.

NOSZTALGIA

Az IOTA Wallet webhelye: https://iotasupport.com/nostalgia.shtml

IOTA pénztárca típusa: Asztal

Egyszerű használat: Nem egészen; kódolási ismereteket igényel

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A Nostalgia egy böngészőfelület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a csomópont elérését, címek létrehozását és tranzakciók lebonyolítását. A beállítás viszonylag egyszerű, és a szakértők a Google Chrome Nostalgia verzióját javasolják a legjobbnak. Sikeresen működik egy működő csomópontnál, amelyet a felhasználóknak telepíteniük kell. További információ a Nostalgia könnyű pénztárca felállításáról érhető el ezen a linken.

A Nostalgia Light pénztárca ideális azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnének teljes csomópontot futtatni a számítógépükön, és nem szeretnék használni a GUI pénztárcát is. Ebben a helyzetben a felhasználók a PoW (Proof-of-Work) engedélyezéssel csatlakoztathatják pénztárcájukat IOTA-kompatibilis szerverhez. Fontos megjegyezni, hogy nem minden nyilvános Light Wallet szerver működhet így, egyszerűen azért, mert a PoW le van tiltva.

A Nostalgia Light IOTA pénztárca Windows, Mac és Linux kompatibilis eszközökön is fut. Remek biztonsági funkciókkal rendelkezik, de a felhasználóknak el kell sajátítaniuk az alapvető kódolást a hatékony használat érdekében. Ez viszonylag gyenge választás a kezdők és a kódolás megfelelő ismerete nélküli felhasználók számára. Fontos, hogy a pénztárca biztosítja a leggyorsabb hozzáférést az IOTA hálózathoz, így ideális azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének gyors fizetéseket végrehajtani.

IOTA címfigyelő

Az IOTA Wallet webhelye: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iota.ao&hl = hu

IOTA pénztárca típusa: Mobil

Könnyen kezelhető: Könnyen

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

Az IOTA Address Observer segít a felhasználóknak nyomon követni az IOTA címüket és a mag kódjaikat. A felhasználóknak nem kell felírniuk az alapkódot. A platform biztonságosan tárolja a magkódokat a készüléken. A pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megnézzék egyenlegüket, tranzakcióikat és valós idejű devizapiaci árfolyamukat.

QR-kódok létrehozása és megosztása a pénztárcán keresztül is lehetséges; ez a pénztárca azonban jelenleg csak a Trinity pénztárcán keresztül érhető el.

Végső gondolatok

Ügyeljen arra, hogy megértse a legjobb IOTA pénztárcákat, és őrizze befektetését, hogy ne veszítsen el érméket.

Szeretne többet megtudni az IOTA-ról és arról, hogy ez az Ön számára megfelelő befektetés-e?

Tudjon meg többet az IOTA projektről ebben a kezdő útmutatóban, részletezve a projekt előzményeit, a tokenek használatát és még sok mást!

Szeretne befektetni az IOTA-ba? Először végezze el a kellő gondosságot. Olvassa el az IOTA árpredikciós cikkünket, valamint azt, hogy miként emelhetik a partnerségek a MIOTA árát.

Megvásárolhatja a MIOTA-t a Binance-en ebben az útmutatóban található információkkal, és a MIOTA-t a Ledger-ben tárolhatja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map