A legjobb alap figyelmeztető token (BAT) pénztárcák | A legbiztonságosabb BAT pénztárcák 2019-ben

Keresi a legjobb Basic Attention Token pénztárcákat, amelyek megtartják az Basic Attention Token kriptovalutát? Az Basic Attention Token (BAT) egy blockchain alapú projekt, amelynek célja a digitális reklámipar hatékonyságának radikális javítása. Az Ethereum blokkláncon működik, és a kiadók, a hirdetők és a felhasználók között cserélhető.

A BAT fejlesztői úgy vélik, hogy a kiadók nagy darabot veszítenek bevételeiktől az ipar számára folyamatosan rosszalló kihívások miatt. Például csak az elmúlt évtizedben az ipar bevételeinek az inflációval korrigált közel 66% -át veszítette el. Ezt szem előtt tartva a kiadók továbbra is csökkenő bevételekkel néznek szembe, mivel a felhasználók egyre inkább megsértik őket. Következésképpen a hirdetők képesek értékelni a szolgáltatások hatékonyságát.

Az Basic Attention Token (BAT) a megoldás ezekre a problémákra. A token decentralizált, átlátható, digitális hirdetéscserét kínál, amely a Blockchainen működik. A BAT együttműködik a Brave-vel, amely egy gyors, nyílt forráskódú, adatvédelemre összpontosító böngésző, amely megakadályozza a harmadik felek hirdetéseit és nyomkövetőit, és létrehoz egy főkönyvi rendszert, amely a felhasználók figyelmét méri a megjelenítők jutalmazására hozzájárulásuk alapján. Vizsgáljuk meg, melyik Basic Attention Token pénztárca felel meg az Ön kriptovalutájának.

A Brave a BAT-t használja arra, hogy kompenzálja a böngésző felhasználóinak figyelmét, miközben védi a magánéletüket. Miután keresett egy kis BAT-ot, szüksége van egy pénztárcára, hogy biztonságban legyenek. Ez az útmutató az Basic Attention Token legjobb pénztárcákat tartalmazza, amelyeket figyelembe vehet BAT-alapjainak biztonsága és megőrzése érdekében.

Bátor pénztárca Basic Figyelem Token pénztárcák

Forrás: basicattentiontoken.com

Bátor pénztárca | Alap figyelmeztető tokenek

Bátor pénztárca webhely:https://brave.com/download

Bátor Pénztárca típusa: Web / Chrome kiterjesztés

Egyszerű használat: Igen

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A Bátor közösség által kifejlesztett Brave Wallet a BAT hivatalos és legjobb titkosított webes pénztárca. A kezdéshez letöltheti a Brave böngészőt, és hozzáadhatja kiterjesztésként. Miután letöltötte a Brave böngészőt, egyszerűen hozzáadhatja a BAT tokeneket. A Brave együttműködik ellenőrzött kiadókkal, hogy a felhasználók több bevételt szerezhessenek, mint a jelenlegi megszakadt hirdetéstechnikai ökoszisztémával.

Fontos, hogy nincs szüksége regisztrációra a BAT pénztárca finanszírozásához. Tulajdonosként egyszerűen hozzáadhat forrásokat a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum vagy a BAT segítségével a megfelelő pénztárca címre történő átutalással. Fontos megjegyezni, hogy a Bátor pénztárca automatikusan konvertálja a pénztárcába küldött nem BAT pénzeszközöket és a BAT-ban tartott egyenleget. Ha a fiat pénznemet BAT-vá kívánja konvertálni, használhatja a Fenntartva szolgáltatás vagy más cserék. Más cserék használata esetén azonban fizetnie kell a hálózatért és az esetlegesen alkalmazott cserékért. Fontos megjegyezni, hogy a Bátor Pénztárca egyirányú. Mint ilyen, nem vonhatja ki belőle BAT-forrásait. A pénztárca fő célja a Brave Rewards programhoz csatlakozó kiadók jutalmának feldolgozása.

Ledger Nano S Wallet Basic Figyelem Token pénztárcák


Forrás: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S pénztárca weboldal: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Pénztárca típus: Hardver

Egyszerű használat: Nagyon könnyen használható

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Ledger Nano S egy kriptográfiai hardvertárca, amely a biztonság szempontjából eddig a legjobb a piacon. Ha az egyik legjobb Basic Attention Toke pénztárcát keresi a kriptovaluta eszközeinek védelme érdekében, akkor ezt tekintheti elsőnek és az egyetlen független tanúsítvánnyal rendelkező pénztárcának a piacon. A Ledger Nano S pénztárca biztonságos chipen működik, amely maximális biztonságot nyújt.

A következő tulajdonságok teszik a BAT egyik legjobb fontolóra vehető pénztárcájává:

 • Felső szintű biztonság: Először is, ez a kriptovaluta pénztárca soha nem teszi ki a magánkulcsot. A kulcs PIN-kóddal védett biztonságos chipben marad, hasonlóan az útlevelekhez. Ezenkívül a Nano S pénztárca teljes tanúsítvánnyal rendelkezik ANSSI, a francia kiberbiztonsági ügynökség.
 • Egyszerűség: Ezenkívül a készülék használata nagyon egyszerű, csak két gomb működtethető. A végrehajtott összes műveletet megerősíti a kijelző. Ez a Ledger Live alkalmazás, amely lehetővé teszi az összes kriptovaluta tranzakció egyszerű kezelését.
 • Mentés és visszaállítás: Fontos, hogy pénzeszközei akkor is biztonságban maradnak, ha elveszíti az eszközt. Ez egy helyreállítási lehetőséggel lehetséges, amely biztonsági másolatként szolgál az eszközéhez, és amelynek segítségével bármelyik Ledger platformon visszaállíthatja fiókját..

Trezor pénztárca

Forrás: toshitimes.com

Atomic BAT pénztárca

Atomic Wallet

Az Basic Attention Token kezelésének egyik legnépszerűbb megoldása a piacon Atomic BAT pénztárca. Az Atomic egy nem őrizet alatt álló, több pénznemet használó pénztárca, amely több mint 500 zsetonnal támogatja a BAT-t és más legfontosabb eszközöket, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Monero és a Polkadot. Minden főbb operációs rendszer, iOS és Android számára elérhető, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek már több mint 500 000 felhasználót vonzottak az alkalmazáshoz. 

Mint már említettük, nemcsak a BAT-ot, hanem az összes legfontosabb kriptovalutát és 500+ tokent is kezelheti, hozzátéve, hogy egyetlen biztonságos felületen vásárolhat, tételhet és cserélhet.

Kedvenc kriptóinak megvásárlásához használhat bankkártyát, amely 17 helyi fiat pénznemet fogad el világszerte. Ha azonnali cserét szeretne használni, akkor pénzvisszafizetést kap, ha névtelenül több mint 60 kriptopárt cserél fel minden alkalommal, amikor ezt megteszi, csak ne felejtsen el csatlakozni az Atomic Wallet tagsági programjához. Ezenkívül a pénztárca 2020 egyik legpompásabb funkcióját kínálja, amely a decentralizált tét. 5-23% API-val jutalmat kaphat az XTZ, ADA, ATOM és más népszerű PoS megszerzéséért, ha azokat közvetlenül a validátoroktól kapja, és támogatja a hálózat decentralizációját.

Ezenkívül az Atomic soha nem tárolja az Ön személyes adatait vagy az Ön pénzét. Privát kulcsai titkosítva vannak az eszközön, és csak Ön rendelkezik teljes mértékben a tulajdonában lévő kriptográfia felett. Továbbá névtelen maradhat, mivel az alkalmazás használatának megkezdéséhez nincs szükség KYC-re, ellenőrzésre, fiók létrehozására. Ha bármilyen kérdése van, mindenképpen érdeklődjön a 24/7 rendelkezésre álló kiemelkedő támogatási csoporttól.

Trezor pénztárca | Alap figyelmeztető tokenek

Trezor pénztárca weboldal: https://trezor.io/

Trezor Pénztárca típus: Hardver

Egyszerű használat: Nagyon felhasználóbarát

Biztonságos: Igen

Költség: Fizetett

A Trezor egy viszonylag olcsóbb változata a titkosított hardveres pénztárcának, de majdnem ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a Ledger Nano S. pénztárcák.

A pénztárcához mellékelt kezdő jelszóval visszakeresheti pénzeszközeit, még akkor is, ha elveszíti az eszközt. A Trezor egyszerűen használható, jó megjelenésű és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket a kezdők is könnyen megértenek.

A Trezor fejlesztői úgy vélik, hogy az online tárolt információk hajlamosak harmadik felek különböző manipulációira; például valaki könnyen lemásolhatja és ellophatja. Ezenkívül az online kriptovaluta-tőzsdék számos feltörést tapasztaltak, amelyek meglehetősen megbízhatatlanná teszik őket.

Ezeket a problémákat elkerülheti azáltal, hogy offline állapotba kerül a Trezor Wallet használatával, mivel azt azért találták ki, hogy digitális szabadságot nyújtson a felhasználóknak azáltal, hogy eszközeiket nagyon egyszerű módon rögzíti. A legfontosabb jellemzők:

A Trezor legfontosabb jellemzői:

 • Átlátszó biztonság: A biztonsági kutatók, amint azt a pénztárca teljesítési nyilvántartása is megerősíti, auditálják a Trezor pénztárcát.
 • 5 csillagos ügyfélszolgálat: A szakértők bármikor készek segíteni.
 • Intuitív és kényelmes felhasználói felület: a pénztárcát a felhasználó bizalma és nyugalma érdekében tervezték.

MyEtherWallet Basic Figyelem Token Pénztárcák

Forrás: chrome.google.com (alkalmazás)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet weboldal:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet típus: Hardver

Egyszerű használat: Igen

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A Myetherwallet ideális az ERC20 tokenek tárolásához. A webalapú, nyílt forráskódú kriptovaluta pénztárca az adatokat a gép böngészőjében tartja, ahol biztonságban maradnak. Ezenkívül a MEW más hardveres pénztárcákkal is működik, mint például a Trezor és a Ledger Nano S, ami megkönnyíti a nagyobb működési területre vágyó felhasználók számára.

Ez a kriptográfiai hardver pénztárca kéznél tartja az Ethereum blokkláncot. A kriptovaluta-rajongók csapata által tervezett ETH-érmék és ERC20-tokenek kezelésének és tárolásának legbiztonságosabb és leg intuitívabb módja. Bármilyen aggodalomra adhat okot, mint felhasználó, a csapat mindig készségesen segít.

A MEW legfontosabb jellemzői:

 • Hardvertárca támogatás: A MEW támogatja az összes főbb hardvertárcát, például a Ledger Nano S, a Trezor és más termékeket.
 • Csere: A Bity, a Kyber Network, a Changelly és a Simplex együttműködésével a MEW lehetővé teszi, hogy váltson a fiat pénznem és a kriptovaluta, az ETH és a BTC, az ETH és az ERC20 tokenek között..
 • MEWconnect: Ez a társalkalmazás hardver-pénztárca biztonságot nyújt Android vagy iOS okostelefonján.

Metamask Wallet Basic Figyelem Token Wallets

Forrás: techllog.com

Metamask pénztárca

Metamask pénztárca weboldal: https://metamask.io/

Metamask pénztárca típus: Web / böngésző kiterjesztés

Egyszerű használat: Igen

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A Brave pénztárcához hasonlóan a Metamask egy másik böngészőbővítmény, amelyet fontolóra vehet a BAT-alapok tárolásához. Elsősorban az ERC20 tokeneket támogatja, és lehetővé teszi decentralizált alkalmazások futtatását közvetlenül a böngészőben. Ezenkívül nem kell az Ethereum blokklánc teljes csomópontját futtatnia.

A Metamask minden böngészőben elérhető, beleértve a Google Chrome-ot, az Opera-t és a Mozillát is. Egyszerűen fogalmazva: a kiterjesztés egy híd, amely lehetővé teszi, hogy ma megtekinthesse a holnap elosztott webét a böngészőben.

A Metamask főbb jellemzői:

 • Nyílt forráskód: az internetes pénztárca könnyen elérhető online és ingyenesen hozzáférhető. Ez a funkció lehetővé teszi a fejlesztők számára a szoftver felülvizsgálatát és ennek megfelelő frissítését is.
 • HD beállítások: A Metamask hierarchikus determinisztikus beállításokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fiók biztonsági mentését. Ezzel a szolgáltatással rendelkezik egy kezdő kifejezéssel, amelyet az elvesztett fiókadatok újraküldéséhez használhat.
 • Beépített érmevásárlás: A Metamask közvetlen kapcsolatot biztosít két tőzsdével, ahol kriptovalutákat vásárolhat. Választhatja a Coinbase használatát az Ether vagy a ShapeShift megvásárlásához, hogy megvásárolja mind az Ether, mind az ERC20 tokent.

A Metamask további kiemelkedő szolgáltatásai közé tartozik a csúcsminőségű ügyfélszolgálat, az egyszerű felhasználói felület, a helyi kulcstárolás és az élénk közösség.

Bízzon Walletben

Forrás: usethebitcoin.com

Trust Wallet | Alap figyelmeztető tokenek

Bízzon Walletben weboldal: https://trustwallet.com

Bizalom Pénztárca típus: Mobil

Egyszerű használat: Igen

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A Trust egy vezető Ethereum pénztárca, amely támogatja az ETH-t, az új ERC223 tokeneket és több mint 30.000 ERC20 tokent, beleértve a BAT-ot is; még népszerűbbé vált, miután a Binance megszerezte.

A Trust Wallet használatával a magánkulcsai helyben maradnak, ami azt jelenti, hogy Ön a BAT-alapjainak egyedüli letéteményese. Lehetősége van kapcsolatba lépni az Ethereum blokklánccal és decentralizált alkalmazásokat (dApps) futtatni.

A Trust Wallet legfontosabb jellemzői:

 • Egyszerű és intuitív: Van egy egységes mobil kriptotárca címed, amelyet az Ethereum és az összes token kezelésére használhatsz. Ugyanazon címmel részt vehet ICO-kban vagy airdrops-ban. Küldhet és fogadhat Ethereumot is.
 • Biztonságos: A Trust pénztárca biztosítja, hogy tranzakciói mindig névtelenek maradjanak. Az Ön névtelensége az első, amelyet a következő elvek vezérelnek:

· Szerver nélküli környezet, amely minden telepített alkalmazást teljesen lokalizál

· Ügyfélalapú infrastruktúra, amely biztosítja, hogy az összes kulcs helyben maradjon a készüléken

· Banki szabványú biztonság, amely megvédi digitális eszközeit a lehetséges veszélyektől

· Alkalmazásszintű hitelesítési rendszer, amely letiltja az illetéktelen hozzáférést egy nyitott eszközön keresztül

Végső gondolatok

Az Basic Attention Token (BAT) platform már működik és működik, és a Brave böngészőt tartalmazó első szakasz már befejeződött. A Brave olyan főkönyvi rendszert hoz a fedélzetre, amely méri a felhasználók figyelmét és pontosan megjutalmazza a kiadókat. Ahhoz, hogy ezt hatékonyan lehessen elérni, csillag alap Basic Figyelem Token pénztárcákra van szükség annak biztosítására, hogy az alapok biztonságban maradjanak, és ebben az útmutatóban kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Vásárolhat BAT tokent Binance (az UTB kereskedők ajánlott cseréje).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map