A legjobb Cardano (ADA) pénztárcák 2019-ben – hol tárolhatod a Cardano széfjét

A harmadik generációs blokklánc néven emlegetett Cardano egy blokklánc-alapú platform, amely a szolgáltatások széles skáláját igyekszik támogatni, beleértve az oldalláncokat, a több féltől származó számítást, az intelligens szerződéseket és a decentralizált alkalmazásokat. Szüksége lesz egy Cardano pénztárcára, hogy anyanyelvét, az ADA-t tárolja.

Az ADA hivatalosan 2015-ben indult, és a piac méretét tekintve a legnagyobb kriptovaluták közé tartozik. Az alábbiakban bemutatjuk a Cardano Wallet legjobb opcióit a piacon, amelyekkel biztosíthatja, hogy az ADA-érmék biztonságban legyenek.

kép1 3

Forrás: daedaluswallet.io

1. Daedalus Cardano pénztárca

Cardano Wallet webhely: https://daedaluswallet.io/

Cardano pénztárca típusa: Asztal

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyen használható

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Ingyenes

A Daedalus a Cardano hálózat hivatalos asztali pénztárcája. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy továbbra is teljes mértékben ellenőrizzék pénzeszközeiket azáltal, hogy nem tartják meg a magánkulcsaikat. A pénztárca az Electronon működik, amely egy nyílt forráskódú fejlesztői platform, amely lehetővé teszi a platformokon átívelő asztali alkalmazások fejlesztését HTML, CSS és Javascript használatával. A Daedalus egy teljes csomópontú asztali kliens. Ezért a felhasználóknak le kell tölteniük a teljes blokkláncot, és várniuk kell a szinkronizálásra. Támogatja a Windows, Mac és Linux operációs rendszereket. Fejlesztői szerint folyamatban vannak a pénztárca jövőbeli verzióinak létrehozása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját alkalmazásokat hozzanak létre. Ez javítja a pénztárca funkcionalitását, különösen akkor, ha ismétlődő fizetésekkel foglalkozik, vagy egy virtuális eszközt cserél egy másikra.

Érdemes megjegyezni, hogy Daedalus még mindig fejlődik, és további változásokra van szükség, amint azt a Cardano ütemterv. A legjobb az, hogy könnyen beállítható, nagyon egyszerű kezelőfelülettel. Ez a Cardano legjobb pénztárcája a Mac felhasználók számára, mivel lehetővé teszi számukra az ADA-érmék küldését és fogadását, valamint a tranzakciók előzményeinek valós idejű megtekintését..

image4 3

Forrás: medium.com

2. Guarda Cardano pénztárca


Cardano Wallet webhely: https://guarda.com/

Cardano pénztárca típusa: Többplatformos

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyen használható

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

A Guarda az egyik leghasznosabb és legkönnyebben használható Cardano pénztárca a piacon. Ez a pénztárca lehetővé teszi a Cardano gyors, egyszerű tárolását, fogadását, küldését és cseréjét. Ennek a pénztárcának az egyik fő jellemzője, hogy a felhasználók egyszerűen tarthatják a Cardanót és sok más digitális pénznemet. 

Igen, a Guarda nem csak Cardano tárolását teszi lehetővé, hanem számos digitális eszközt, köztük az ERC-20 tokent is. A Guarda által támogatott virtuális pénznemek egy része többek között a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Bitcoin Gold (BTG), az XRP, a Binance Coin (BNB) és a Litecoin (LTC). 

Emellett a pénztárca lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy platformjukon keresztül kriptovalutákat vásároljanak. Jelenleg élvezheti ezt a pénztárcát asztali számítógépen, mobiltelefonon vagy a Google Chrome-on keresztül. 

Ezt a kriptovaluta pénztárcát különböző egyesületek és alapítványok is felkarolták. Amint arról hivatalos honlapjukon beszámoltunk, Changpeng Zhao, a Binance tőzsde alapítója elmondta, hogy ez a pénztárca a kezdetektől fogva támogatja a BNB-t. Sőt, a Bitcoin Gold alapítói úgy vélik, hogy a pénztárca felbecsülhetetlen értékű a közösségük számára. A Guarda együttműködött a Zcash (ZEC) alapítvánnyal az SPV pénztárca és könyvtár fejlesztésében, valamint az Ethereum Classic-tal. 

A Guarda felhasználók csaknem 85% -a fontolgat hogy kiváló vagy nagyszerű élményben volt részük. A felhasználók mindössze 9% -a állította, hogy rossz tapasztalataik vannak. 

3. ADA Lite pénztárca

Cardano Wallet webhely: https://AdaLite.io/

Cardano pénztárca típusa: Web

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyen használható

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

Ha biztonságos, biztonságos és könnyű pénztárcát keres az ADA-érmék tárolásához, akkor az ADA Lite csak az ideális megoldás lehet. Ez a pénztárca a Cardano Közösség – Vaccumlabs Developers alkotása. A kezdéshez a felhasználóknak nem kell létrehozniuk a fiókot, és semmit sem kell letölteniük. Csak annyit kell tenniük, hogy hozzáférjenek a pénztárcához a hivatalos URL.

Az új Ada Lite pénztárcákhoz egy 12 szavas Mnemos kifejezés tartozik, amely ugyanazt a célt szolgálja, mint a Cardano pénztárca magánkulcsa. Ha elveszíti ezt a kulcsot, akkor minden pénzeszköze veszélyben van. Ezért mindig nagyon biztonságosnak kell lennie. Azt is meg kell jegyezned, hogy az Ada Lite pénztárca saját tárhelyet biztosít, így rajtad kívül senki sem férhet hozzá az adataihoz.

Ugyanígy érdemes megjegyezni, hogy az Ada Lite kompatibilis más pénztárcákkal, mint például a Trezor T modell és a Daedalus. A pénztárca biztonságának megőrzése érdekében ajánlatos a memóriáját biztonságosan megőrizni az ajánlott víruskereső legújabb verziójának telepítésével. Fontolja meg pénzeszközeihez való hozzáférést hardveres pénztárcán keresztül, és elkerülheti az adathalászatot, ha mindig a hivatalos URL-t használja.

2. kép

Forrás: medium.com

4. Infinito Cardano pénztárca

Cardano Wallet webhely: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.infinito.wallet vagy https://itunes.apple.com/us/app/infinito-wallet/

Cardano pénztárca típusa: Web

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyen használható

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

Az Infinito a világ első univerzális pénztárcája, amely megkönnyíti a biztonságos, gyors és egyszerű alkalmazási folyamatot. A platform teljes körű karbantartást és rendszeres frissítéseket élvez a hatékony és gyors tranzakciók lehetővé tétele érdekében. Ezenkívül az Infinito segíti a felhasználókat azáltal, hogy a zökkenőmentes és egyszerű tranzakciókhoz a gyakori címek listáját tartja. Az Infinito pénztárca iOS és Android készülékekre egyaránt használható.

Mivel az Infinito nem tárol adatokat egyetlen szerveren sem, a Cardano egyik legjobb pénztárcája marad – senki sem lophatja el az Ön pénzét online. Azonban a jelszavakat és a jelszavakat is titokban kell tartani, hogy elkerülhető legyen a jogosulatlan hozzáférés a tárolt pénzeszközökhöz.

Ami a tárolókapacitást illeti, az Infinito pénztárca több pénznemben használható eszköz. Támogatja a mainstream kriptovalutákat, mint például a Bitcoin, az Ether, a Bitcoin Cash, az ADA és még sok más. Ez az összes ERC20, valamint NEP5 tokent is tartalmazza. Az új tokenek szinte naponta csatlakoznak a listához. Fontos, hogy az Infinito pénztárca mobilra optimalizált, támogatja mind az iOS, mind az Android készülékeket; 12 nyelven érhető el, és további terveket tervez.

Ami a biztonságot illeti, az Infinito különféle biztonsági szolgáltatásokat ölel fel, például érintésazonosítót, jelszót és jelszavakat.

A legjobb online gyakorlatokkal megvédheti pénzét ezzel a pénztárcával. Az Ön személyes adatai, valamint az érmeinformációk, beleértve a nyilvános és a magánkulcsokat sem találhatók központosított szervereken. Az Infinito pénztárca jelenleg több mint 1000 érmét tartalmaz.

image3 1

Forrás: toshitimes.com

5. Trezor pénztárca

Cardano Wallet webhely: https://trezor.io/

Cardano pénztárca típusa: Hardver, több pénznemben

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyen használható

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Trezor az úttörő Bitcoin hardver pénztárca. A cseh központú szakemberek által tervezett pénztárca az egyik legjobb Cardano pénztárca. Felső szintű biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek mind a fizikai, mind a virtuális lopások ellen védik a felhasználók pénzeszközeit. OLED képernyője megkönnyíti a felhasználók számára a kezelőfelület navigálását, míg a kicsi, letisztult kialakítás megkönnyíti a mozgást. A Trezor az USB porton keresztül biztonságosan csatlakozik személyi számítógéphez vagy telefonhoz.

Ha pénztárcát keres jelentős mennyiségű Bitcoin tárolására, akkor a Trezor lehet az ideális megoldás. Privát kulcsai offline állapotban maradnak, amíg az eszköz aláírja a tranzakciókat. A számítógéphez való első csatlakozás során észrevesz egy 9 jegyű PIN-kódot, amely megjelenik a pénztárca OLED képernyőjén.

Amikor megjelenik a kód, egyszerűen meg kell kattintania a számítógép képernyőjén ugyanazon kód megadásához. A pénztárca a kódot véletlenszerűen generálja, valahányszor a pénztárcát csatlakoztatja számítógépéhez. Biztosítja, hogy a magánkulcsok biztonságban maradjanak, még akkor is, ha a számítógépen rosszindulatú programok támadnak. A PIN megadása után meg kell írnia egy egyedi, 24 szavas helyreállítási magot. Csak ezen a magon keresztül tudja helyreállítani pénzeszközeit, ezért nagyon biztonságosan meg kell őriznie azokat. Az is lehetséges, hogy újabb védelmi réteget adjon hozzá egy jelszó hozzáadásával a helyreállítási maghoz. Ez megakadályozhatja, hogy bárki, aki megtalálja a jelszavát, hozzáférjen pénzeszközeihez.

kép5

Forrás: tokenclub.co

6. Ledger Nano S

Cardano Wallet webhely: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Cardano pénztárca típusa: Hardver

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyen használható

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Ledger Nano S pénztárca ideális azoknak a felhasználóknak, akik javított biztonságú készüléket szeretnének. Egy francia cég terméke, a pénztárca bármely eszközhöz csatlakozhat USB porttal, de csak akkor indul el, ha számítógéphez vagy mobil eszközhöz csatlakozik. Nincs akkumulátora. Ezenkívül a Nano S magában foglalja a kriptográfiai eljárást, amely azonnal megerősíti az eszköz integritását, miután bekapcsolta.

Az OLED képernyőjén kívül a pénztárcának két oldalsó gombja van, amelyek megerősítik a tranzakciókat. Bár fizetős eszközről van szó, az ár nagyon versenyképes, és az egyik Cardano legolcsóbb hardvertárcái.

Az új főkönyvi pénztárca használatának megkezdéséhez be kell állítania egy egyedi PIN kódot, amely biztosítja a pénztárca biztonságát. A következő lépés a helyreállítási kifejezés leírása és nagyon biztonságos tárolása, mert ez egy másik kulcs, amely hozzáférést biztosít a tárolt pénzeszközeihez. A Ledger Nano S pénztárca biztonságos és biztonságos tárolást biztosít az ADA-érmék számára, mivel a magánkulcsa offline állapotban marad. Bármely számítógépre és Android telefonra vonatkozik. Az ADA mellett más támogatott érmék is a Bitcoin, az Ether, a DASH, a ZEC és még sok más.

image6 1

Forrás: medium.com

7. Atomic Cardano pénztárca

Cardano Wallet webhely: https://atomicwallet.io/

Cardano pénztárca típusa: Asztali és mobil

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyen használható

Biztonságos: Közepes

Költség: Ingyenes

Az Atomic Wallet az atomcsere technológiát használja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptovaluta kereskedelmet nem letétkezelői, megváltoztathatatlan és átlátható módon végezzék. A pénztárca mind az asztali, mind a mobil kapcsolatokat támogatja, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakciókat hajtsanak végre anélkül, hogy át kellene mennek olyan ellenőrzési szakaszokon, amelyek felfedhetik személyes vagy tranzakciós adataikat. Ezenkívül a ShapeShift és a Changelly beépített plug-injei vannak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a tokenjeiket hagyományosan kereskedjék.

Az atomi pénztárca több mint 300 digitális valutát képes befogadni, beleértve Cardano ADA-ját is. Fontos, hogy a pénztárca jól működik Windows, Ubuntu, Mac, Fedora és Debian operációs rendszerekkel. Támogatja az iOS és az Android készülékeket is. Az atomi pénztárca népszerű jellemzői közé tartozik a lenyűgöző kriptográfiai eszközök támogatása, a hajózható és felhasználóbarát felület, a ShapeShift / Changelly kereskedelem és az atomcserék többek között.

Ezenkívül a pénztárca nem őrizetben lévő helyi adattárolást, folyamatos frissítési támogatást és 12 szavas biztonsági kifejezést kínál. Az atomi pénztárca néhány hátránya a nyílt forráskódú formátum, valamint a többszörös és kétfaktoros hitelesítési funkciók képtelensége. Ez azt jelenti, hogy Cardano egyik legjobb pénztárcája, amelyet figyelembe kell venni.

8. Yoroi pénztárca 

Cardano Wallet webhely: https://yoroi-wallet.com/#/

Cardano pénztárca típusa: Asztali és mobil

Egyszerű használat: Egyszerű, könnyű, gyors

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

Yoroi egy könnyű Cardano pénztárca, és nevét a japán szamuráj páncélból kapta. A pénztárca króm színben fut, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy telefonjukon kezeljék a digitális valutát. A pénztárca gyorsan elindul, így a felhasználók percek alatt megkezdhetik az ADA küldését vagy fogadását. 

A pénztárca biztonságos, gyors és egyszerű. A pénztárca titkosított magánkulcsokat tartalmaz, amelyeket megosztanak a böngészőkkel vagy harmadik fél szolgáltatókkal. Az adatvédelem érdekében a pénztárca nem valósít meg elemzéseket. Ezenkívül nem kell letöltenie a blokkláncot, amikor kinyitja a pénztárcát, így azonnal küldhet és fogadhat tranzakciókat. 

További információ az ADA és a Cardano pénztárcákról

A Cardano nagy jelentőségű projekt. A legfrissebb információk megismeréséhez ellenőrizze a UseTheBitcoin webhelyet a legfrissebb Cardano-hírekkel és elemzésekkel kapcsolatban, például arról, hogy Michael Parsons távozása hogyan befolyásolhatja a projektet, vagy az alapító Charles Hoskinson projektfrissítéseiről. Ellenőrizze azt is, hogy az eToro miért mondta a Cardano-t a kriptográfia legizgalmasabb projektjei közé.

Szeretne befektetni az ADA-ba? Először végezze el saját kutatását. Ezután nézze meg az ADA árpredikciós cikkünket. Megtanulhatja, hogyan vásárolhat ADA-t a Binance-en az útmutatónk segítségével, és hogyan tárolhatja a Cardano tokeneket egy új pénztárcában..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map