A legjobb DASH kriptovaluta pénztárcák 2019-ben | Hogyan tartsd biztonságban a DASH-t

A Dash az egyik népszerű digitális hálózat, amelynek funkciói hasonlítanak a Bitcoin funkcióihoz, de fejlettebbek. Decentralizált irányítást, azonnali és magánügyleteket kínál. A Dash megadja a felhasználóknak a szabadságot arra, hogy a Dash pénztárcájukban lévő pénzt átutalják, ahogy akarják. Ha meg akar kapni egy csésze kávét, kifizetni a telefonszámlát, vagy megosztani egy csekket, akkor csak hozzáférjen a Dash pénztárcájához, és ezt bármikor, bárhol a világon.

Csatlakozzon a kriptovaluta jövőjéhez, és kereskedjen kedvenc érméivel, például a DASH-val Binance!

A legjobb az egészben, hogy a DASH szolgáltatásai olcsók, de jó minőségűek. Világszerte elfogadott, magánszemélyek és vállalkozások használják. Néhány kiemelkedő tulajdonság, amely miatt a fizetési mód előnyös, az alacsony díjak és azonnali tranzakciós idő. Ez az útmutató a Dash legjobb pénztárcáiról szól, amelyek segítségével tárolhatja érméit.

image3 4

Forrás: docs.dash.org

Dash Core (ajánlott a DASH pénztárcák között)

DASH Wallet webhely: https://www.dash.org/

DASH pénztárca típusa: Asztal

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Ingyenes

Ha remek Dash pénztárcát keres, a Dash Core az egyik megfontolandó lehetőség. Ez a pénztárca egy teljes funkcionalitású, P2P kliens, olyan szolgáltatásokkal, mint az InstantSend, a PrivateSend, valamint az irányítással és a masternode kezeléssel. A Dash Core lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben ellenőrizzék Dash-érmeiket, és könnyen ellenőrizzék a forráskódot és a bináris fájlokat. Fontos, hogy teljes hitelesítéssel jár, nem kell bízni abban, hogy a tranzakciók hatékonyan valósultak-e meg. A Dash Core a legbiztonságosabb asztali pénztárca, de sok lemezterületet igényel.

A Dash célja az volt, hogy megoldja a többi kriptovaluta problémáit, például a magasabb tranzakciós díjakat vagy a hosszabb feldolgozási időket. A pénztárca intuitív és biztonságos, így a felhasználók teljes mértékben ellenőrizhetik digitális készpénzüket. Közvetlenül csatlakozik a Dash hálózathoz, így ez nagyon biztonságos módot jelent a Dash érmék küldésére, fogadására és tárolására. Kiemelkedő jellemzők:

  • Dash-fizetések küldése és fogadása másodpercek alatt, online és offline is;
  • Gyors fizetés Arcazonosító felismeréssel;
  • Egyszerű helyreállítási mondat, amely segíthet a pénzeszközök visszaszerzésében az eszköz hiányában;
  • Beépített hardveres titkosítás a biztonságos és biztonságos tároláshoz.

Összességében a Dash Core pénztárca nyílt forráskódú és ingyenes, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell külön díjat vagy költséget fizetniük a használatáért.

image4 4

Forrás: finder.com

DASH Guarda pénztárca 

Guarda Wallet webhely: https://guarda.co/

Guarda pénztárca típus: Asztali, mobil, internetes Google Chrome kiterjesztés

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

Azok a DASH-felhasználók, akik pénzüket a kriptovaluta piacon akarják elhelyezni, megtehetik, tudván, hogy eszközeiket megfelelően védeni lehet a feltörések és támadások ellen. A Guarda DASH pénztárca használatával a felhasználók gyors és egyszerű módon tárolhatnak, cserélhetnek, küldhetnek és fogadhatnak DASH érméket. 

A Guarda egy elismert multi-crypto, multi-platform és nem őrizetben lévő pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtuális pénznemükkel foglalkozzanak. Jelenleg ez a pénztárca nemcsak a DASH-t, hanem számos más digitális eszközt is támogat, beleértve a Binance Coin (BNB), a Bitcoin (BTC), a Litecoin (LTC), az Ethereum (ETH), az Ethereum Classic (ETC) és a Bitcoin Gold (BTG) ), többek között. Ezen a platformon több mint 40 különböző eszköz áll rendelkezésre. 

A pénztárca sokféle platformon is használható. Ez nagyon pozitív, mert segíti a felhasználókat digitális eszközeik kezelésében bármilyen eszközön keresztül. A Guarda pénztárca használható egy weboldalon, egy mobilalkalmazáson, egy Google Chrome kiterjesztésen vagy egy asztali számítógépen keresztül. 

A cseréket számos olyan támadás és feltörés érte, amely rontotta hírnevüket az elmúlt években. A DASH-felhasználók számára a legjobb az, ha elmozdítják érmeiket a kriptográfiai tőzsdéktől. A Guarda lehetővé tenné számukra, hogy ne csak az alapjaikat kezeljék, hanem a többi kriptográfiai eszközük nagy részét is csak egy platformon kezeljék. 

Atomic Wallet

Atomic Wallet

A 2018-ban indított Atomic népszerűvé vált Dash pénztárca a szolgáltatások széles skáláját, kiváló támogatási szolgáltatást és hozzáférhetőséget kínál az összes főbb operációs rendszerből, beleértve az iOS-t és az Android-ot is. 

Az Atomic egy decentralizált, több pénznemet használó szoftver pénztárca, amely lehetővé teszi a DASH kezelését, mint a BTC, az ETH, az XMR, az LTC, az XRP és más, 500+ tokennel rendelkező legfontosabb kriptovaluta. Megvásárolhatja, kicserélheti és tétjeit könnyen és biztonságosan elhagyhatja az alkalmazást. Néhány funkció, például a csere, pénzvisszafizetést biztosít minden névtelenül cserélt eszközért, ha csatlakozik a pénztárca hűségprogramjához. 

A DASH vagy más portfóliók bővítéséhez egyszerűen vásárolhat kriptot a pénztárcában. Támogatja a 17 helyi fiat valuta bankkártyáit USD, GDP, EUR, RUB, JPN és más világszerte. A passzív kriptográfiai jövedelem megszerzéséhez megnézheti a decentralizált tétet, amelynek már 10 népszerű PoS-eszköze volt. A THM 5-23% az egyes eszközöktől függően. 

Végül az Atomic Wallet egy biztonságos és megbízható alkalmazás, amelyet a világ minden táján több mint 500 000 felhasználó értékel. A magánkulcsait titkosítják az eszközén, és csak Ön rendelkezik teljes ellenőrzéssel azok és pénzeszközeik felett. Továbbá névtelen, mivel a pénztárca alapvető funkcióival történő használatának megkezdéséhez nincs szükség ellenőrzésre, KYC-re vagy fiók létrehozására. Végül is az Atomic ügyfélszolgálata mindig áll az Ön rendelkezésére, készen áll arra, hogy hasznos és gyors választ adjon a nap 24 órájában, minden héten.

Coinomi DASH pénztárca

DASH Wallet webhely: https://coinomi.com/

DASH pénztárca típusa: Mobil

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: Közepes

Költség: Ingyenes

A Coinomi a Dash egyik legjobb pénztárcája, ideális multivaluta tárolásra. A pénztárcához nincs KYC-bürokrácia, ami azt jelenti, hogy bármikor korlátozás nélkül hozzáférhet pénzeszközeihez. Nincs IP-társítás, nincs tranzakciókövetés és identitás-összekapcsolás.

Az IP-k elrejtésével a pénztárca szerverek névtelenné teszik a felhasználók kéréseit, így gond nélkül tudnak tranzakciókat végezni. Ezenkívül a felhasználóknak lehetőségük van kereszt-altcoin konverziót végrehajtani azonnal és privát módon a pénztárcán belül. Ez stratégiai cserepartnerek, például a Changelly és a ShapeShift integrációjával lehetséges.

Ami a biztonságot illeti, a pénztárca a Hierarchical Deterministic Wallet (BIP44) protokollt használja, amely lehetővé teszi, hogy minden elérhető és biztonságos legyen, egyetlen erős jelszóval, amely csak egyszeri biztonsági mentést igényel.

Mindazonáltal a pénztárca nem csatlakozik közvetlenül a Dash hálózathoz, ezért a felhasználóknak megbízniuk kell a szállító szerverében a fizetések elküldésének vagy fogadásának biztosításában. A felhasználók számára azt is célszerű ellenőrizni, hogy a pénztárca a letöltéskor ne tartalmazzon rosszindulatú kódokat, amelyek veszélyeztethetik az eszköz integritását. Fontos megjegyezni, hogy a Coinomi mindig újít, és a pénztárca ideális kezdőknek és tapasztalt kriptográf felhasználóknak egyaránt.

image6 6

Forrás: unfashed.com

Jaxx Liberty DASH pénztárca

DASH Wallet webhely: https://jaxx.io/support.html

DASH pénztárca típusa: Asztali / mobil

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Ingyenes

A Jaxx a Dash egyik nagyszerű pénztárcája, amely ideális azoknak a kriptográf felhasználóknak, akik többérmés eszközt szeretnének, amely asztali és mobil alkalmazásokat egyaránt kiszolgál. A Jaxx Liberty pénztárca a Decentralis, kanadai székhelyű cég. Jelenleg több mint tíz kriptovalutát fogad be, és a lista folyamatosan növekszik. Ezzel a pénztárcával a Dash éremtulajdonosai könnyedén visszaállíthatják pénzeszközeiket egy 12 szavas biztonsági mentési kulcs segítségével.

A legjobb az egészben: a Jaxx lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor vezérelhessék magánkulcsaikat, valamint exportálhassák vagy importálhassák a kulcsokat. A pénztárca egy aktív fejlesztői közösséggel érkezik, amely könnyen használható felületet biztosít számára. A ShapeShift integrációval a felhasználók könnyedén konvertálhatják a pénztárcán belüli kriptovalutákat.

Bár a Jaxx nem támogatja a DASH InstantSend vagy a PrivateSend funkciót, jól működik különféle operációs rendszerekkel mind asztali, mind mobil eszközökhöz. A Linux-, Windows- és Mac-felhasználók ugyanúgy használhatják a pénztárcát, mint az Android- és iOS-kompatibilis eszközöket használók. A böngésző kiterjesztés felhasználói számára a pénztárca kompatibilis mind a Chrome-mal, mind a Firefox-szal.

Ennek a pénztárcának azonban két fő hátránya van; megbíznia kell az eladó szerverén a fizetések küldésében vagy fogadásában. Biztosnak kell lennie abban is, hogy a pénztárca letöltéskor nem jár rosszindulatú kóddal.

kép1 8

Forrás: toshitimes.com

TREZOR

DASH Wallet webhely: https://trezor.io/

DASH pénztárca típusa: Hardver

Egyszerű használat: Közepes

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Trezor egy elismert vállalat, amely nyílt forráskódú hardvertárcákat fejleszt, közvetlen hozzáféréssel a P2P hálózathoz. A pénztárca architektúrája lehetővé teszi a kriptográfiai magánkulcsok tárolását és biztonságos tranzakciók lebonyolítását anélkül, hogy kitenné a felhasználók privát kulcsait. Ezért a felhasználók teljes mértékben ellenőrzik DASH-érmeiket. Egyszerű fizetési ellenőrzést kínál, ami azt jelenti, hogy a felhasználók minimális bizalommal tudják megerősíteni, függetlenül attól, hogy a fizetéseket elküldték vagy megkapták.

A cseh SatoshiLabs által 2013-ban kifejlesztett Trezor pénztárca erős és tartós műanyag és alumínium testű hordozható eszköz. Az esztétikai változatosság érdekében a pénztárca három színben kapható – fekete, fehér és szürke. Ezenkívül az OLED képernyő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világosan lássák mind a 9 jegyű kódot, mind a 24 szavas jelszót. Ezért a felhasználók offline környezetben biztonságban tudják tartani pénzeszközeiket.

A Trezor egy több pénznemű pénztárca, és támogatja a különféle kriptovalutákat, köztük a Bitcoin, az Ethereum, az Ethereum Classic, a DASH, a Litecoin és a Zcash. Noha nem támogatja az InstantSend vagy a PrivateSend funkciót, a Trezor pénztárca nagyon jó hírű, így a DASH egyik legjobb pénztárcája, amelyet figyelembe kell venni.

image5 1

Forrás: tokenclub.co

Ledger Nano S

DASH Wallet webhely: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

DASH pénztárca típusa: Hardver

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Trezor pénztárcán kívül egy másik hardver pénztárca, amelyet figyelembe kell venni, a Ledger Nano S, amely a legnépszerűbb hardver pénztárca a piacon. Ez a pénztárca olyan felhasználók számára alkalmas, akik hatalmas mennyiségű DASH-érmével foglalkoznak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy biztonságosan tárolhassák DASH-érmeiket más digitális érmék és zsetonok mellett. A Nano S egy multivaluta pénztárca.

Első lépésként a pénztárca az első alkalommal használóknak átfogalmazást biztosít, amelyet egyéni magánkulcsok létrehozásához használnak. Mivel a felhasználók saját kulcsaikkal rendelkeznek, a pénztárca annyira biztonságos, hogy akár feltört eszközön is használhatják. Annak érdekében, hogy a pénztárcát DASH más címekre történő küldéséhez használhassa, a felhasználóknak össze kell kötniük a pénztárcát a főkönyvi webes verzióval.

Kis OLED-képernyőjével lehetővé teszi a felhasználók számára a tranzakciók ellenőrzését. Összességében a kezdők számára is meglehetősen egyszerű használni, a pénztárca pedig jó hírű és webkompatibilis. Csak két gombja van a könnyű irányítás érdekében. A telepítés egyszerű és nagyjából 3 percet vesz igénybe. A pénztárca beállítása után a felhasználóknak telepíteniük kell a Ledger Live alkalmazást – az asztali alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak az eszközhöz fizetések küldéséhez vagy fogadásához.

image2 6

Forrás: captainaltcoin.com

KIVONULÁS

Wallet webhely: https://www.exodus.io/

Pénztárca típusa: Asztal

Egyszerű használat: Könnyű

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Ingyenes

Az Exodus egy alkalmas többérmés pénztárca, beépített cserefunkciókkal. A pénztárca teljes titkosítást biztosít a tranzakciós adatokhoz és a magánkulcsokhoz, így csak Ön férhet hozzá pénzeszközeihez. Nincsenek fiókok, nincs információmegosztás és nincsenek külső szerverek. Ez az asztali eszköz kompatibilis a Windows, a Linux és a Mac operációs rendszerekkel – így vonzó lehetőség a Dash pénztárcák között.

Az első dolog, amit sokan kedvelnek az Exodus pénztárca kapcsán, az, hogy szuper egyszerűen használható. Egy olyan felhasználó számára, aki csak most indul, és lehet, hogy először küld vagy fogad, fontos elsajátítania az alapvető lépéseket. Ehhez olyan eszközre van szükség, amelynek felhasználói felülete könnyen érthető és navigálható.

Az Exodus egy gyönyörű felhasználói felületet tartalmaz, amely a felhasználóknak a portfóliójuk teljes részletességét nyújtja. A legjobb az egészben, hogy a felhasználóknak nem kell pénztől elválniuk a pénztárca megszerzéséhez – teljesen ingyenes, és bármikor könnyen letölthető. A DASH mellett a pénztárca más mainstream kriptovalutákat is támogat, beleértve a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és egyebeket. Az Exodus volt az első pénztárca, amely integrálta a ShapeShift-et a kriptopénzek egyszerű cseréjére az eszközön belül. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt biztonságosan átalakítsák érméiket.

Végső gondolatok

A kriptotér fejlődik, és számos tényező befolyásolja a digitális pénztárca választását. Szerencsére a DASH már kiforrott, és a felhasználóknak elegendő lehetőségük van a Dash pénztárcák közül választani. A hardveres pénztárcák, például a Trezor vagy a Ledger Nano S ideálisak azoknak a felhasználóknak, akik hosszú ideig nagy mennyiségben szeretnének tárolni a DASH-t. Bár a hardvertárcák kissé költségesek, biztonságos és biztonságos tárolást biztosítanak.

Mert kis mennyiségű DASH-t csak rövid időtartamig tartani érdemes, olyan mobil pénztárcák, mint a Coinomil. Az ilyen pénztárcák biztonságosak és biztonságosak, de kihívásokat jelenthetnek, ha esetleg megsérül vagy elveszíti a telefont.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner