A legjobb Ethereum Classic (ETC) pénztárcák 2019-ben | Melyek a legbiztonságosabb pénztárcák az ETC tárolásához?

Az Ethereum Classic az eredeti Ethereum blokklánc kemény villájából származott. Az Ethereumhoz hasonlóan itt is van Ether nevű natív token, de az ETC jelölővel. További információ az ETC-ről itt.

Csatlakozzon a kriptovaluta jövőjéhez, és kereskedjen kedvenc érméivel Binance!

Jelenleg a 20 legfontosabb kriptovaluta közé tartozik, és bár lehet, hogy nincs annyi tárolási lehetősége, mint ETH-társának, van néhány pénztárca, amely elérhető a piacon. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb ETC pénztárcákat, amelyekkel az Ethereum Classic tárolható.

Ledger Nano Ethereum Classic

Forrás: tokenclub.co

1. Ledger Nano S

Wallet webhely:  https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Pénztárca típusa:  Hardver, több pénznem, kompatibilis a Windows, MAC, Linux rendszerekkel

Egyszerű használat:  Kemény

Biztonságos:  Fokozott biztonság

Költség: Fizetett

A Ledger Nano S az egyik legnépszerűbb hardvertárca, mivel az Ethereum Classic tárolásához a legjobb biztonsági megoldásokat tartalmazza. A pénztárca minden olyan eszközhöz csatlakozhat, amely rendelkezik USB porttal, és az Ethereum Classic mellett több száz kriptovalutát támogat, mint például a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum.

Az USB-szerű eszköz OLED képernyővel rendelkezik, ahol a gombok megnyomásával ellenőrizheti a tranzakció részleteit.

A biztonság az, ami miatt a Ledger az egyik legjobb Ethereum Classic pénztárca. A biztonsági mentés, a 2-faktoros hitelesítés, a biztonságos PIN-kód olyan megvalósítások közé tartozik, amelyek rendkívül biztonságossá teszik ezt az eszközt.

Trezor Ethereum Classic


Forrás: toshitimes.com

2. Guarda Ethereum Classic pénztárca

Guarda Wallet webhely:  https://guarda.co/

Pénztárca típusa: Mobil, Asztal, Web, Chrome kiterjesztés

Könnyű használat: Könnyű

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

A Guarda egy nem őrizetbe vett kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális pénznemeket tároljanak, tárolhassanak, küldjenek és fogadjanak. Az Ethereum Classic (ETC) felhasználói képesek lesznek megbirkózni ezzel a digitális eszközzel, és számos más kriptovalutát kezelhetnek. Néhány közülük Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) és még sokan mások. 

Mivel a Guarda pénztárca lehetőséget kínál az Ethereum Classic felhasználóknak, hogy ugyanazon felületen keresztül sok érmét kezeljenek, ezenkívül egy több platformos megoldást is kínál azok számára, akik digitális pénznemekkel szeretnének kereskedni számos platformon keresztül, ideértve az internetet, az asztali gépet, a Google Chrome kiterjesztést és Mobil. 

A Guarda az elmúlt években azon dolgozott, hogy megoldásokat kínáljon azoknak a kriptovaluta befektetőknek, akik gyors és egyszerű módon szeretnék kezelni és kezelni digitális devizájukat. Pontosabban a Guardát hivatalos Android-pénztárcaként emlegették az Ethereum Classic weboldalán. 

Az egyik ügyfél, J.J. Palmer megjegyezte:

„ETC-felhasználó vagyok, megtudtam a Guarda alkalmazást az stb hivatalos weben. Szeretem a kezelőfelületet és azt az ötletet, hogy magánkulcs maradjon az eszközön. ”

Arra is érdemes felhívni a figyelmet, hogy Guarda van a Trustpilot pozitív hírnevének mintegy 84% -a. A rossz vélemények a teljes értéknek csupán 9% -át teszik ki. A felhasználók többsége azt állítja, hogy a Guarda nem csak egy több platformos és több eszközből álló kriptovaluta pénztárcát kínál, hanem nagyszerű ügyfélszolgálatot is kínál, amely a nap 24 órájában működik. 

3. Atomtáska

Atomic Wallet

Az ETC tárolásának egyik legjobb lehetősége lehet Atomic Wallet. Ez egy nem őrizet alatt álló szoftver pénztárca, felhasználóbarát kezelőfelülettel és több mint 40 különálló blokklánc és 500 token támogatásával, beleértve az esetleges ERC-20 tokent. A 2018-ban alapított Atomic nagy népszerűségnek örvend 500 000 felhasználója között az összes fő asztali platformon, az Androidon és az iOS-on, kiemelkedő szolgáltatást és sokféle szolgáltatást kínálva. 

Először is, az ETC, BTC, ETH, LTC, XRP, XMR, ZIL vagy más tetszőleges kriptográfia elküldése és fogadása mellett könnyedén kicserélheti, megvásárolhatja és megrakhatja a digitális eszközöket a pénztárcában. Ezenkívül minden azonnali és névtelen csere (60+ kriptopár) után visszatérítést kap az Atomic tagsági programjához. 

Mi több, a kriptográfia megvásárlása most elérhető 19 legnépszerűbb digitális eszközért, bankkártyájával 17 helyi fiat pénznemben, beleértve USD, EUR, GDP, RUB, AUD stb. Ezenkívül az Atomic a felhasználóknak jutalmat kínál decentralizált tét esetén 5 -23% THM 10 PoS-re, például XTZ, ATOM, ZIL, KMD stb., Valamint hamarosan ICX, DOT és ADA.

Végül az Atomic Wallet használatához névtelen maradhat, mivel nincs szükség ellenőrzésre, fiók létrehozására és KYC-re. Az ETC és minden más eszköz garantáltan biztonságos, mert rajtad kívül senki nem veszi át az irányítást a pénzeszközök felett a csak az eszközödön titkosított magánkulcsokkal. Végül, de nem utolsósorban, ha bármilyen problémája merül fel az alkalmazással kapcsolatban, keresse meg a kiváló támogatási szolgáltatást, amely a nap 24 órájában készen áll arra, hogy koherens és gyors választ adjon.

4. TREZOR  

Wallet webhely:  https://trezor.io/

Pénztárca típusa:  Hardver, több pénznem, kompatibilis a Windows, MAC, Linux rendszerekkel

Egyszerű használat:  Kemény

Biztonságos: Fokozott biztonság

Költség: Fizetett

A TREZOR egy másik hardveres pénztárca, amely lenyűgöző biztonsági jellemzőkkel rendelkezik, és kompatibilis a sokféle kriptóval. Az eszköz másnak tűnik, mint az USB, de kicsi, hordozható, beépített képernyővel és fizikai gombokkal rendelkezik a tranzakciók megerősítéséhez.

Az ETC mellett tárolhat Ethereum, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) és még sok mást is. Az eszközhöz való hozzáféréshez meg kell adnia egy PIN-kódot, és a pénztárca első belépésekor 24 szóból álló helyreállítási mag jön létre. Ez az Ethereum Classic pénztárca az egyik legjobb és legbiztonságosabb tárolási lehetőség a piacon.

A pénztárcára telepíthető alkalmazások a TREZOR Wallet, a Mycelium és a Multibit HD.

A pénztárca kompatibilis a Windows (7-es és újabb verzió), az OS X (10.8-as és újabb verzió), a Linux és az Android-eszközökkel.

image6 4

Forrás: finder.com

5. Coinomi

Wallet webhely: https://www.coinomi.com/en/

Pénztárca típusa: Több pénznem, kompatibilis a mobil és asztali rendszerrel

Egyszerű használat: intuitív GUI

Biztonságos: Magas

Költség: Ingyenes

A Coinomi pénztárca egy népszerű mobil pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sok kriptót tároljanak egy helyen. Az alkalmazás támogatja az Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash és további 200 tokent. Asztali verzió is megjelent.

A Coinomi egy HD pénztárca, amely speciális algoritmusokkal generál egy egyszerű kezdő kifejezést, hogy biztonsági másolatot készítsen fiókjáról. A HD pénztárcák új tranzakciókat is generálnak minden tranzakcióhoz, ami megnehezíti a tranzakciók sorozatának nyomon követését egy címre. A Coinomi szerverei anonimizálják az IP-címeket is.

A regisztrációhoz nem szükséges információ. Az alakváltás integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy láncok közötti fizetéseket hajtsanak végre, és érméket küldjenek a pénztárcából más címekre.

Trust pénztárca az Ethereum Classic számára

Forrás: bitcoinexchangeguide.com

6. Bízzon a pénztárcában

Wallet webhely: https://trustwallet.com/

Pénztárca típusa: Mobiltárca, Android és iOS.

Egyszerű használat:  Felhasználóbarát

Biztonságos: Alacsony

Költség: Ingyenes

A Trust pénztárca egy egyszerű és könnyen használható pénztárca a mobil felhasználók számára. Ez az ETC kriptotárca támogatja az Ethereum Classic, Ethereum és Ethereum alapú ERC20 és ERC223 tokeneket. Hátránya, hogy nem támogatott Bitcoin. Az alkalmazás kompatibilis az Android és az iOS eszközökkel.

Az Ethereum Classic (ETC) mellett támogathatja a Callisto (CLO) és több mint 30.000 ERC20 tokent is, például OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay és Augur.

Nincs szükség regisztrációra vagy személyes adatokra. A pénztárca lehetővé teszi az Android-felhasználók számára az ETH vásárlását a Coinbase, a Shapeshift vagy a Changelly segítségével.

A dApps-sel történő interakciókat közvetlenül az alkalmazásból is elvégezhetjük, a pénztárca pedig Web3 böngészőként szolgálhat. A telepítési folyamat során létrehoz egy biztonsági másolatot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kevesebb mint 30 másodperc alatt helyreállítsák pénztárcájukat.

image2 5

Forrás: captainaltcoin.com

7. Exodus az Ethereum Classic számára

Wallet webhely:  https://www.exodus.io/

Pénztárca típusa:  Asztali pénztárca, több pénznem, kompatibilis a Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel

Egyszerű használat:  Könnyű kezelőfelület

Biztonságos:  Mérsékelt

Költség: Ingyenes

Az Exodus egy kriptovaluta pénztárca asztali számítógépekhez, amely támogatja az ETC tárolását és kezelését. Ezenkívül körülbelül 30 tokent és altcoint használ, köztük az Ethereumot, a Bitcoin-ot, a Litecoin-ot, a Dash-et, a Zcash-ot és az EOS-t..

Az Exodus az ETC egyik legjobb pénztárcája új kereskedők számára, akik egy könnyen kezelhető felületet keresnek, amely jól megtervezett szolgáltatásokat és térképészeti eszközöket tartalmaz. Ez magában foglalja a ShapeShift integrációt is, amely lehetővé teszi a tárcában lévő kriptográfiákat.

Az összes kriptográfiai eszközt titkosítják és közvetlenül az eszközön tárolják, ami azt jelenti, hogy Ön továbbra is ellenőrzi pénzeszközeit. Rendelkezésre áll egy biztonsági rendszer, és egy biztonságos linket tartalmazó e-mailt küldünk a pénztárca reaktiválásához a magon kívül. A linket egy 12 szavas mag és kulcs biztosítja.

Guarda pénztárca Ethereum Classic

Forrás: coindoo.com

8. Guarda az Ethereum Classic számára

Wallet webhely:  https://guarda.co/

Pénztárca típusa:  Több pénznem, több platform

Egyszerű használat:  Intuitív felület

Biztonságos: Mérsékelt

Költség: Ingyenes

A Guarda egy kriptovaluta pénztárca, amely weben, mobilon és asztali alkalmazáson keresztül használható az összes főbb operációs rendszeren (Androids, iOS, Windows, Linux, macOS, Chrome kiterjesztés). Ez az Ethereum Classic pénztárca olyan érméket és zsetonokat is támogat, mint a Bitcoin, az Ethereum (és ERC20 tokenek), a Zcash, a Ripple, a DASH, az EOS, a Monero és mások. Megbízhatósága és platformkompatibilitása teszi ezt az egyik Ethereum Classic pénztárcát a sokoldalú kereskedők számára.

Ennek a pénztárcának az az előnye, hogy a Guarda nem rögzít érzékeny személyes adatokat, magánkulcsokat vagy pénztárca adatokat. A privát kulcsokat az eszköz memóriájában tárolják, és amikor kijelentkezik a pénztárcából, az automatikusan törli magát.

A felhasználók valutákat küldhetnek és fogadhatnak, beépített cserét használhatnak, ellenőrizhetik a tranzakciók előzményeit, vásárolhatnak fiat valutával, valamint privát kulcsokat importálhatnak és exportálhatnak. Biztonsági mentési funkció is elérhető.

Nincs szükség regisztrációra, korlátozásokra vagy összetett ellenőrzési eljárásokra. A felhasználói felülete könnyen használható minden olyan platformon, amely minden funkciójával rendelkezik.

Összegzés

Noha nincs annyi pénztárca, amely támogatja az Ethereum Classic-ot az Ethereumhoz képest, rengeteg lehetőség megtalálható. A kereskedési igényektől, a rendszer kompatibilitásától, a biztonsági intézkedésektől és az interfész használhatóságától függően különféle ETC pénztárcák vannak, amelyek ideálisak az érme tárolására.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map