A legjobb pénztárcák a Bitcoin számára 2020-ban

A kriptovaluta világban a Bitcoinnak nincs szüksége bevezetésre. A 2009-ben indított digitális valuta csillagászati ​​nyereséget tapasztalt 2017-ben, ami világszerte híreket szerzett, és jelenleg ez a világ legnagyobb kriptovaluta piaci korlát alapján. 

Ha azt tervezi, hogy elkezdi kereskedni a Bitcoin-ot, akkor az első dolog, amire szüksége van, valahol biztonságosan fogja meg a Bitcoin-t. Sok más digitális valutával ellentétben sok kriptovaluta pénztárca támogatja a Bitcoint, így a fő kihívás a legjobbra szűkítés és az Ön igényeinek megfelelő. 

Itt jön be ez az útmutató. 

Mit kell keresni a pénztárcákban a Bitcoin-tulajdonosok számára

Győződjön meg arról, hogy figyelembe veszi a következő szolgáltatásokat, amikor pénztárcáját választja a Bitcoin számára. 

  • Egyszerűség– Néhány Bitcoin pénztárcát nehéz megérteni az átlagos Bitcoin kereskedő számára, és ez még nehezebbé teszi egy kezdő számára. Tévesen történő átutalások és a biztonság hiánya miatt elveszítheti pénzét. Ezt szem előtt tartva mindenképpen felhasználóbarát pénztárcát válasszon. 
  • Ügyfélszolgálat és fejlesztés– Ellenőrizze, hogy nincsenek-e vélemények a pénztárca ügyfélszolgálatáról és a mögöttük álló fejlesztői csapatról. Néhány tényezőt érdemes figyelembe venni, hogy a csapat mindig fejleszt-e a pénztárca kényelmesebbé tétele és biztonsága érdekében. Ezenkívül ellenőrizze az ügyfélszolgálatot, hogy megtudja, segítenek-e Önnek abban az esetben, ha pénztárcáját bármikor megsértenék vagy meghibásodnának. 
  • Biztonsági és biztonsági funkciók– Ugyanúgy, mint a fizikai pénztárcád esetében, a biztonság a legfontosabb a Bitcoin pénztárcád számára. Keresse meg a pénztárca hírnevét a biztonság terén, és nézze meg, hogy korábban feltörték-e, vagy panaszok vannak-e arra vonatkozóan, hogy valamelyik ügyfél elvesztette-e az alapjait vagy az érméit. 
  • Privát kulcs vezérlés– A pénztárca lehetővé teszi a magánkulcs ellenőrzését? Vagy harmadik fél irányítja? A magánkulcs ellenőrzése azt jelenti, hogy ellenőrzése alatt áll a Bitcoin felett. 
  • Új cím– Válasszon hierarchikusan determinisztikus (HD) pénztárcát, ez azt jelenti, hogy minden tranzakcióhoz új címet generál, hogy növelje pénztárca biztonságát. 
  • Névtelenség– Ha fontos az Ön névtelensége, válasszon egy pénztárcát, amely a regisztráció során nem kér annyi személyes adatot. 

A legjobb Bitcoin hardver pénztárcák 

Ledger Nano S 

A Ledger Nano S egy USB méretű kriptotárca, amely számos kriptovalutát tárolhat, beleértve a Bitcoin-t is. 

A legjobb pénztárcák a Bitcoin számára

A hardvertárca biztonságos, és több alkalmazást is futtathat. Ez is meglehetősen megfizethető és rosszindulatú programok ellen védett, így a magánkulcsai biztonságban lesznek a rosszindulatú hackerek ellen. Ez az egyik legjobb Bitcoin pénztárca a piacon, és integrálható több szoftveres pénztárcával. 

Sőt, a pénztárca tartalmaz egy beépített OLED-kijelzőt, ahol megerősítheti a tranzakciókat. Ennek a pénztárcának azonban az egyik hátránya, hogy útközben nem férhet hozzá a Bitcoin-jához. 

Guarda 

A Bitcoin tárolása nem könnyű feladat. Ön a digitális eszközeinek tulajdonosa, amennyiben rendelkezik pénzeszközeinek magánkulcsával. Ezért nagyon fontos egy biztonságos, elismert és felhasználóbarát pénztárca, amely minden szükséges szolgáltatást nyújt Önnek. 

Guarda az egyik legfejlettebb Bitcoin pénztárca a kriptovaluta piacon. A Guarda egy több platformos és több eszközből álló pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközeiket abban a platformban tárolhassák, amelyet kényelmesebbnek éreznek. Ez azt jelenti, hogy asztali, mobil, webes és króm Guarda pénztárcák állnak a felhasználók rendelkezésére a kriptopiacon. 

Bár a Bitcoin a piac legismertebb és legnagyobb kriptovaluta, vannak befektetők, akik pénzeszközeiket más digitális eszközökbe helyezik. Éppen ezért egy mulit vagyonú pénztárca, mint például a Guarda, egyedülálló élményt nyújtana ezeknek a felhasználóknak, hogy digitális eszközeiket egyetlen helyen kezeljék. 

A Guarda használatával a felhasználók sokféle virtuális valutát tárolhatnak, vásárolhatnak, eladhatnak, cserélhetnek és fogadhatnak, beleértve, de nem csak, a Bitcoin-ot, a Bitcoin Gold-ot (BTG), a Litecoin-ot (LTC), az XRP-t, az Ethereum-ot (ETH), Ethereum Classic (ETC), Tron (TRX), DAI és sok más ERC-20 valuta. A Guarda által nyújtott szolgáltatások különböző nyelveken is elérhetők, hogy világszerte nagyobb számú személyt érjenek el. 


Végül, hogy biztos lehessen benne, hogy ez egy biztonságos és elismert pénztárca, a Guarda együttműködött különböző platformokkal, köztük az Ethereum Classic, a Zcash (ZEC), a Binance és a Bitcoin Gold.

Atomic Bitcoin pénztárca

Atomic Wallet

Az atom decentralizált Bitcoin pénztárca. A 2018-ban alapított alkalmazást elismerték a BTC és más 500+ tokenek 500 000 felhasználó általi kezelésének kényelmes módjaként. A pénztárca elérhető az összes fő asztali operációs rendszerhez, az Androidhoz & iOS, és számos fontos funkcióval rendelkezik, amelyek az Atomic-ot az egyik legnépszerűbb választássá teszik a piacon.

Először is, az Atomic Wallet felajánlja, hogy nemcsak a Bitcoin portfólióját kezelje, hanem az összes legfelsőbb eszközt 500+ zseton között cserélje, tegye és vásárolja meg egy biztonságos felületen. Sőt, ez az első pénztárca, amely elindította saját tagsági programját, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alkalmazásban minden névtelenül és egyetlen kattintással pénzvisszafizetést kapjanak.. 

Továbbá könnyedén megnövelheti a Bitcoin portfólióját, valamint más 18 legnépszerűbb kriptovalutát a beépített kriptográfiai opció használatával. USD, EUR és több mint 15 helyi fiat deviza elfogadható világszerte. A kriptográfia megszerzésének másik lehetősége a tét. Az Atomic pénztárca 10 (és számolva) PoS eszköz decentralizált tétje esetén jutalmat kínál 5-23% THM-mel. 

Végül, de nem utolsósorban decentralizált pénztárcaként az Atomic teljes hozzáférést biztosít a pénzeszközökhöz azokhoz a felhasználókhoz, akik titkosítják a magánkulcsokat az alkalmazás tulajdonosainak eszközein. Továbbá névtelen. A pénztárca használatának megkezdéséhez nincs szükség fiók létrehozására, igazolás vagy KYC átadására az alapvető funkciókhoz. Végül kiemelkedő támogatási szolgáltatása van, amely készen áll arra, hogy gyors és hatékony választ adjon Önnek a nap 24 órájában.

Crypto.com DeFi pénztárca

A digitális valuták egyik legmodernebb és legelismertebb kriptotárcája a Crypto.com DeFi pénztárca. A vállalat a „Kulcsai, titkosítója” kifejezéssel népszerűsíti, amely minden bizonnyal fontos a kriptopiac számára. Az elmúlt években számos kriptohacker sok felhasználó pénzeszközeihez juthatott, mivel nem ők voltak a saját kulcsaik tulajdonosa. 

Ezzel a pénztárcával teljes mértékben a virtuális pénznemét fogja ellenőrizni, nem pedig egy harmadik fél. A felhasználók teljes mértékben kézben tartják a pénztárcákban tárolt pénzeszközöket, beleértve a Bitcoin-ot (BTC), az Ethereum-ot (ETH9, a Crypto.com Coin (CRO), a Litecoin (LTC), az MCO, az XRP, a Stellar Lumens (XLM) és még sok más ERC -20 zseton. 

Ezen felül a Crypto.com pénztárca csatlakozik a Crypto.com alkalmazáshoz annak érdekében, hogy az egyének diverzifikálni tudják pénzügyi megoldásaikat és kriptovalutáikat. Ezenkívül ez egy nagyon biztonságos pénztárca lesz. 

A Crypto.com arra összpontosít, hogy a felhasználóknak a piacon a legjobb biztonságot kínálják – kiemelt fontosságúnak tartják. A privát kulcsokat helyileg titkosítják az eszközön a Secure Enclave eszközzel, amelyet biometrikus hitelesítés és kétfaktoros hitelesítés (2FA) véd..

Crypto.com App

A … val Crypto.com alkalmazás, a felhasználók 7 fiat és 55 különböző virtuális valutát vásárolhatnak és adhatnak el. Ezenkívül a felhasználók hozzáférhetnek egy olyan szolgáltatáshoz, amely segítené a felhasználókat, hogy az MCO Visa Card segítségével kezeljék és elkölthessék pénzüket. 

A felhasználók könnyen feltölthetik pénztárcájukat banki átutalással, betéti vagy hitelkártyával. Egyéb kriptovaluták használatával is szerezhet pénzt. Azok az átutalások, amelyeket a Crypto.com alkalmazásból ugyanazon alkalmazásból más felhasználóknak hajtanak végre, ingyenesen és azonnal átutalhatják a pénzeszközöket. 

Eközben a magánszemélyek kis fix összegű díjjal felvehetik a pénzt a külső pénztárcákba és címekbe, ami nagyon versenyképes, és minden bizonnyal legyőzheti a többi versenytárs kínálta megoldásokat. A Crypto.com alkalmazás felhasználói lehetőséget kapnak arra, hogy nyomon kövessék az érméket, a digitális pénznemeket és a piacon több mint 200 érmét. 

A befektetők részletes információkkal rendelkeznek az egyes digitális eszközökről, ideértve az USD-t és a BTC-t is. A felhasználók 8h, 1D, 1W, 3M és 6M diagramokkal rendelkeznek az egyének számára, hogy megértsék, merre tartanak a piacok és hogyan vásárolhatnak és adhatnak el könnyen digitális eszközöket.

Trezor 

Ez egy népszerű lehetőség a Bitcoin tárolására. A hardvertárca jól megalapozott és biztonságos, és szerepelnie kell a listán. 

A kicsi, hordozható eszköz USB-kábelen keresztül csatlakozik a számítógépéhez. Ez lehetővé teszi a privát kulcsok vezérlését, és biztonsági másolatot készíthet az információkról a telepítéskor létrehozott 24 szavas mag segítségével. A pénztárca több biztonsági funkciót kínál, beleértve a képernyőt, amely lehetővé teszi a tranzakció megerősítését. 

A legjobb Bitcoin webes pénztárcák 

Blockchain.info

Ez a pénztárca felhasználóbarát, bevett, és weben és mobilon is elérhető. Ezenkívül kényelmes és gyors hozzáférést biztosít a Bitcoin állományaihoz számos eszközön.

A platform weboldalán azt állítja, hogy több mint 20 millió pénztárcát biztosított, és több mint 90 millió tranzakcióhoz használták fel. A webhely végigvezet minden olyan lépést, amelyre szüksége van a Bitcoin küldéséhez és fogadásához. 

A biztonság szempontjából a webhely e-mail ellenőrzését kéri a regisztráció során, linkeket ad a mobilszámára és beállítja a 2FA-t a további biztonság érdekében. 

Sőt, mivel ez egy teljes csere, biztonságosabbnak tekinthető a többi online pénztárcához képest. 

Coinbase 

Coinbase a kriptovaluták kereskedelmének egyik legegyszerűbb módját kínálja, így az online pénztárcák listáján az első helyet szerzi meg. A pénztárca a világ 32 országának felhasználói számára kínálja szolgáltatásait. Kínálja webtárcáját is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több kriptovalutát, köztük a Bitcoin-ot is kényelmesen tárolhassák. 

A vásárlói vélemények szerint a felhasználóbarátság a Coinbase legnagyobb erőssége. A bejelentkezéstől kezdve a webhely kezelőfelülete meglehetősen könnyen navigálható és érthető. 

Sőt, bármikor hozzáférhet a Bitcoin-jához. Van egy fejlettebb tárolási lehetőség is, az úgynevezett Coinbase Vault, amely offline tárolás, Multisig funkcióval és késleltetett visszavonással. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék privát kulcsaikat és ezáltal a Bitcoin-ot. 

GreenAddress

Ez pénztárca egy másik legmagasabb rangú online pénztárca a Bitcoin tulajdonosainak, amely magánélet és értékbiztonságot kínál. 

A pénztárca legfontosabb jellemzői a biztonsági funkciók és a több aláírást biztosító funkciók. Ez egy determinisztikus pénztárca, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tárolják a magánkulcsaikat. 

Az Ön pénzét az Ön magánkulcsával és a pénztárca magánkulcsaival biztosítjuk. Mindazonáltal ez azt jelenti, hogy a kifizetések teljesítése előtt harmadik fél jóváhagyására lesz szükség, ami kritikát váltott ki a kriptovaluta közösség részéről. 

A GreenAddress csak a Bitcoin szolgáltatást támogatja, és a Google Chrome alkalmazáson, valamint a mobiltelefonon található egyéb Android és iOS alkalmazásokon keresztül érhető el. 

A legjobb Bitcoin mobil pénztárcák 

Micélium 

2008-ban alakult, Micélium egy jól bevált név ebben az iparágban. A micélium egy mobil pénztárca, amely mind az Android, mind az iOS felhasználók számára elérhető, és számos olyan funkciót kínál, amelyek az egyik legjobb választást jelentik a Bitcoin-tulajdonosok között. 

Először is, a pénztárca fejlett biztonsági és adatvédelmi funkciókat kínál. Például egy hierarchikus determinisztikus pénztárca, amely minden tranzakcióhoz új címet generál. Ezenkívül a pénztárca a BitID nyílt protokollt használja a biztonságos hitelesítéshez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára biztonsági másolatok készítését, és támogatja az offline hardveres pénztárcákat is.

Ennek ellenére ez a pénztárca nem érhető el egyetlen webes vagy asztali felületen sem, és csak a mobiltelefonján keresztül érhető el. Ezenkívül a felhasználói felületet egy kezdő számára meglehetősen nehéz megérteni. 

Ezek a Bitcoin egyik legjobb pénztárcája, és a felhasználóbarátság, a biztonság és az ügyfelek támogatása alapján kerültek a listára. Válasszon ebből a listából, és nem fog csalódni. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map