A legjobb VeChain (VET) pénztárcák a szakképzés biztonságos tárolásához iOS és Android Vechain pénztárcák

A VeChain platform 2015-ben indult az ellátási lánc menedzsment fejlesztése és átszervezése érdekében. A platform natív tokenje a VET, amely az egész VeChain blokklánc és az ahhoz kapcsolódó tevékenységek értékátviteli funkcióját hordozza. A legjobb VeChain pénztárcákat keresi? Olvass tovább.

Vásároljon szakképzést ma a Binance-on!

Ha néhány szakképzési tokent kap, küld vagy éppen tart, akkor a pénzének megőrzéséhez biztonságos kriptovaluta pénztárcára van szüksége. A szakképzési érmék számára választott pénztárcának lehetővé kell tennie, hogy ellenőrizhesse a magánkulcsát. Ez azt jelenti, hogy bármikor hozzáférhet digitális eszközeihez. Számos lehetőség közül választhat, köztük asztali pénztárcák, hardveres pénztárcák, papír pénztárcák, mobil pénztárcák és még sok más.

Mindazonáltal, mielőtt pénztárcát választana virtuális pénzeszközeihez, fontolóra kell vennie azokat a kiemelkedő szolgáltatásokat, amelyek miatt az egyiket választhatja, a másikat pedig elhagyhatja. A népszerű szolgáltatások közé tartozik a jelszó titkosítása, a 2FA és a PIN kódok. Az ilyen funkciók biztosítják, hogy rajtad kívül senki ne férjen hozzá a pénztárca tartalmához. Ebben az útmutatóban felsoroljuk a VeChain legjobb pénztárcáit a szakképzési tokenek tárolásához.

VeChain pénztárcák

Forrás: bitcoinexchangeguide.com

VeChain Thor pénztárca

VeChain Thor pénztárca weboldal: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Pénztárca típus: Mobil

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: Igen

Költség: Ingyenes

A VeChain blokklánc a Thor Wallet kiadása után azonnal elindította a Thor Wallet-ot. Kezdetben könnyű mobil kriptotárca-alkalmazásként jelent meg, a pénztárca célja az volt, hogy a VeChain Thor blokkláncnak egy „erőteljes, biztonságos, egyszerű és teljesen funkcionális portált adjon”.

A Thor Wallet letölthető Android és iOS verziókról egyaránt. Indítása óta továbbra is pozitív visszajelzéseket kap a közösségtől, mint modern és megbízható eszköz a szakképzési érmék és a VTHO zsetonok tárolására. A következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Robusztus biztonsági védelem

A VeChain Thor pénztárca számos szigorú biztonsági teszten megfelelt, így a VeChain egyik legjobb mobil kriptovaluta pénztárca. Bevezetése előtt a termék biztonsági ellenőrzések sorozatán ment keresztül, beleértve a forráskód felülvizsgálatát, a funkcionális tesztet, a munkamenet-felügyelet auditját, az intelligens szerződés-auditot és még sok mást..


Ezenkívül a pénztárca további védelmi rétegeket kínál, beleértve az ujjlenyomat-azonosítót, a 2-faktoros hitelesítést, az ismételt megelőzést, a POST-adatok titkosítását, a helyi adattitkosítást, a fordított védelmet és még sok mást. Ezek a biztonsági funkciók biztosítják, hogy szakképzési alapjai mindig biztonságban maradjanak.

 • Platformok közötti Crypto Asset Management

A VeChain Thor Wallet a hatékony biztonsági intézkedések mellett megfelelő környezetet kínál a digitális valuta tranzakciókhoz. Például lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan cseréljék szakképzési tokenjeiket a Figyeljen pénztárca funkcióval. Az X Node összerendelés is könnyen elvégezhető, amely lehetővé teszi számukra, hogy digitális eszközeik egyenlegét lássák VeChain Thor asztali és hardveres pénztárcájukban..

Guarda pénztárca

A Guarda Wallet webhelye: https://guarda.co/

Guarda pénztárca típusa: Mobil, Asztal, Web

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos:  Igen

Költség: Ingyenes

Számos különféle pénztárca áll rendelkezésre a felhasználók számára, hogy tárolhassák és tárolhassák VET-jeleiket, de a Guarda pénztárca más megközelítést kínál arra vonatkozóan, hogy a felhasználók hogyan kezeljék digitális pénznemüket. A Guarda pénztárca egy több eszközből és több platformból álló kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan tárolják, kezeljék, küldjék, fogadják és kicseréljék virtuális pénznemüket. 

A Guarda pénztárca a kriptovaluták hosszú listáját támogatja, és folyamatosan elemzik annak lehetőségét, hogy új digitális eszközöket tegyenek a pénztárcájukba. Ezen érmék egy része Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) és természetesen VeChain (VET). 

Sok különböző pénztárca van a piacon, de a Guarda más megközelítést alkalmaz a virtuális pénznemek kezelésével és kezelésével kapcsolatban. Pontosabban lehetővé teszik, hogy egynél több kriptovalutával rendelkező befektetők összes eszközüket ugyanazon pénztárcában tartsák. 

Emellett a vállalat által választott többplatformos megközelítés segíti az egyéneket a virtuális pénznemek gyors és egyszerű kezelésében. A kriptopiacnak jelenleg olyan pénztárcákra, platformokra és szolgáltatásokra van szüksége, amelyek barátságos felületeket kínálnak az egyének számára. 

Szerint A trustpilot érdekében a Guarda pénztárca felhasználóinak több mint 84% -a „remeknek” vagy „kiválónak” értékelte a pénztárcát. A felhasználók mindössze 9% -a gondolta úgy, hogy a Guarda pénztárca „Rossz” szolgáltatást kínált. A fennmaradó szavazatok egyenlően oszlottak meg a „Gyenge” és az „Átlagos” kategóriákban. 

Trust Wallet | VeChain pénztárcák

Bízzon Walletben weboldal:https://trustwallet.com/

Bizalom Pénztárca típus: Mobil

Egyszerű használat: Igen

Biztonságos: Közepes

A Trust Wallet egy Android és iOS termék, amelyet fontolóra vehet a szakképzési alapok tárolásához. Biztonságos, megbízható, és egy nyílt forráskódú kódot tartalmaz, amelyet biztonsági szakértők ellenőriznek. A Trust Wallet egy online böngészőn keresztül is elérhető, és különféle digitális érmék és zsetonok küldésére, fogadására vagy tárolására használható. A támogatott érmék és tokenek a következőket tartalmazzák:

· Ethereum (ETH)

· Minden ERC20, ERC223 és ERC721 token az Ethereum Blockchain-on

· GoChain (GO)

· POA hálózat (POA)

· Callisto (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (VET)

· WanChain (WAN)

A Trust Wallet szolgáltatásban a magánkulcsa helyben marad az eszközén, ezért soha nem osztja meg harmadik féllel. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Trust Wallet nem rendelkezik 2FA-val, de mellékel egy biztonsági mentési lehetőséget, amely elősegíti az egyszerű helyreállítást. Ezenkívül a Kyber Network-szel való együttműködésének köszönhetően a pénztárca beépített decentralizált cserével rendelkezik az egyszerű kereskedés érdekében, valamint beépített Web3 böngészővel, amellyel közvetlenül kapcsolódhat a decentralizált alkalmazásokhoz a Trust Wallet alkalmazáson keresztül..

A Trust Wallet legfontosabb jellemzői:

 • Biztonság: a privát kulcsa helyben tárolva marad, és sokféle biztonsággal védett.
 • ERC20 kompatibilis: A pénztárca támogatja az Ethereum blokklánc bármely ERC20 és ERC223 tokent.
 • Több pénznem: Ez a több kriptovaluta pénztárca támogatja a főbb kriptográfokat és -érméket
 • Névtelen: Soha senki sem férhet hozzá az Ön személyes adataihoz. A pénztárca mindig titokban és biztonságban tartja adatait.

Összességében a Trust Wallet egyszerű, szilárd megoldást kínál, nagyobb rugalmassággal, még jobb is, mint a Thor Wallet. A decentralizált központ és a Web3 böngésző csak jobbá teszi. Biztonsági jellemzői azonban korlátozottak.

VeChain pénztárcák

Forrás: unblock.net

Cobo pénztárca | VeChain pénztárcák

Cobo Pénztárca weboldal: https://cobo.com/

Cobo Pénztárca típus: Hardver / mobil

Egyszerű használat: Könnyen kezelhető

Biztonságos: Igen

Költség: Fizetett

A Cobo a VeChain egyik legjobb pénztárcája, és felhasználhatja értékes VET-érméinek biztonságos küldéséhez, fogadásához és tárolásához. A hardveres és mobil platformokat egyaránt kiszolgáló pénztárca biztonságos és egyszerűen használható. Jellemzői a következők:

 • Biztonságos adatátvitel: „légréses” funkciójával biztonságban tartja a tranzakciókat minden hackelési kísérlettől. Ezt úgy érjük el, hogy kiküszöbölünk minden olyan Bluetooth-, Wi-Fi-, NFC- vagy sávszélesség-képességet, amely a hálózat behatolásához vezethet.
 • Katonai fokozatú tartósság: A Cobo büszke arra, hogy ő az első hardver pénztárca, amely megfelel az Egyesült Államok katonai biztonsági normáinak. Ez magában foglalja a MIL-STD-810G vízálló minősítést, valamint az IK9 minősítést.
 • Több pénznem támogatás: A Cobo egy több kriptovaluta pénztárca, amely támogatja az összes főbb kriptovalutát, beleértve a Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic és több mint 500 zsetont..
 • Következő generációs biztonság: Banki szintű titkosító chipet tartalmaz, testreszabott firmware-rel, hogy megfeleljen a BIP 32, 39 és 44 protokolloknak. Ez biztosítja, hogy a titkos kulcs mindig a titkosító chipben maradjon.

A Cobo Wallet legfőbb jellemzői:

 • All-in-one pénztárca: felhő és HD pénztárca egyaránt.
 • Több pénznemű platform: Több mint 20 láncot és több mint 500 tokent támogat.
 • Jutalom befektetés: Digitális eszköznövelő eszközöket kínál PoS és PoW érmékhez.
 • dApp áruház: A Cobo a világ néhány népszerű dApps-ját látja vendégül és működteti.

Összességében a Cobo Wallet lehetőséget ad a POS pénztárcák megszerzésére és bevételszerzésre. Ezenkívül a Cobo segítségével beépített dApp áruház, dApp böngésző és dApp SDK is rendelkezésre áll a fejlesztők számára. Annak ellenére, hogy viszonylag új a piacon, kiemelkedő tulajdonságai tanúskodnak arról, hogy a VeChain egyik legjobb kriptográfiai hardver pénztárcája és mobil kriptográf pénztárcája marad.

VeChain pénztárcák

Forrás: 99bitcoins.com

Ledger Nano X

Ledger Nano X pénztárca weboldal: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Ledger Nano X Pénztárca típus: Hardver

Egyszerű használat: Nagyon könnyen használható

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Ledger Nano X egy biztonságos, Bluetooth-kompatibilis eszköz, amely tárolja a magánkulcsokat, hogy minden digitális eszköz biztonságban legyen, bárhová is megy.

A következők a Nano X pénztárca legfőbb jellemzői:

 • Felső szintű biztonság: A Nano X Wallet az Ön személyes kulcsát tanúsított biztonságos chipjében tárolja (CC EAL5 +). Ez ugyanaz a chip, amelyet rendkívül biztonságos alkalmazásokban használnak, például útlevelekben és hitelkártyákban.
 • Könnyű biztonsági mentés: A titkosítási alapok akkor is biztonságban maradnak, ha elveszíti készülékét. Ezt az a 24 szavas helyreállító kifejezés teszi lehetővé, amely az inicializáláskor kíséri a pénztárcát. A jelszó segítségével helyreállíthatja fiókját bármely Ledger eszközön.
 • Egyszerűség: A Ledger Nano X pénztárcát a lehető leg intuitívabbra tervezték. Két gomb és egy kijelző – csak ennyi kell a készülék vezérléséhez. A tranzakciókat közvetlenül okostelefonjáról vagy számítógépéről kezelheti a Ledger Live PC és a mobilalkalmazások segítségével.
 • Mobilitás: Mivel a termék Bluetooth-kompatibilis, a Ledger Live Mobile alkalmazással bárhova csatlakoztathatja okostelefonjához. Sőt, soha ne aggódjon pénzeszközeinek biztonságáért, miközben ezt a funkciót használja, mert az összes Bluetooth kommunikáció teljes, végponttól végpontig terjedő titkosítással rendelkezik, amely védelmet nyújt a biztonsági fenyegetésekkel szemben.
 • Több pénznem: A Nano X multi-cryptocurrency pénztárca akár 100 alkalmazást is képes befogadni – mindezt egyszerre. A főbb kriptovaluták támogatottak, többek között a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple XRP és még sok más – minden eszközét egy fedél alatt, egyszerre kezelheti.

Végső gondolatok

Annak érdekében, hogy szakképzési eszközei biztonságban maradjanak, megbízható kriptovaluta pénztárcára van szükség. A rejtjelcserék mindig kiszolgáltatottak a hackelési támadásoknak, ezért van szükség egy olyan pénztárcára, amelyet teljes mértékben kezelhet és irányíthat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map