A Ripple legjobb vásárlási helyei 2020-ban

A piaci kapitalizáció szerint a legnépszerűbb kriptovaluták közül az egyik legvitatottabb az XRP. A Ripple fizetési protokollt alátámasztó titkosítójel úgy tűnik, hogy medvéket vagy bikákat rajzol, nagyon kevés közöttük. Míg egyesek aggodalmukat fejezik ki a Ripple hálózat központosítása és az XRP segédprogramjának zsetonjaként, másokat rendkívül izgatnak azok a banki partnerségek, amelyeket el tudtak érni.

Szigorúan a számok szerint, Az XRP szeptemberben került a címlapokra amikor 0,26 dollár alá esett, és egy hét leforgása alatt több mint kétszeresére emelkedett. Még erőteljesebb nyereséget tapasztalt a 2017 végi bikafutásban, kevesebb, mint egy hónap alatt 25 cent alatti értékről 3,75 dolláros csúcsra emelkedett.

Bármi is legyen a Ripple és az XRP álláspontja, megmutatta, hogy a befektetők rövid idő alatt jelentős nyereséget tudnak elérni. Ez az útmutató megmondja a legjobb helyeket az XRP tokenek beszerzéséhez, így nem hagyja ki a következő csúcsot.

XRP pénztárcák

Az első lépés annak biztosítása, hogy rendelkezzen XRP tokenek tárolására alkalmas pénztárcával. Pénztárcáján tárolhatja érméit. De ez kockázatos, mivel nincs teljes ellenőrzése a tokenek felett, és a tőzsde biztonsági intézkedései kegyében vannak..

A hardvertárcák ugyan a szoftveres verzióhoz képest költségesek, de a legbiztonságosabbak és a legbiztonságosabbak. A Ledger Nano S régóta vezető szerepet tölt be ebben a kategóriában, és támogatást kínál az XRP számára. A Trezor Model T pénztárca, Ledger’s legnagyobb versenytársa, még nem csak.

főkönyv nano s

A Pirítós pénztárca egy népszerű alternatíva, elérhető Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Toast egy nyílt forráskódú, XRP-hez készült pénztárca, amely egyszerű, sallangmentes élményt kínál, de fenntartja a kriptotárcához szükséges biztonságot.

Exarpy egy másik lehetőség. Az Exarpy webalapú pénztárca bárhonnan elérhető. Kifejezetten a Ripple hálózattal való interakcióra készült, jó lehetőség lehet, ha gyakran számít XRP tranzakciókra. Ez tranzakciónként kis díjat jelent.

Miután kiválasztott egy pénztárcát, itt az ideje megvásárolni az XRP-t! Nézzük meg a legjobb helyeket most …

Changelly

változó xrp

Changelly egy nagyon egyszerű, sallang nélküli kriptográfia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a pénznemek széles skálája között váltsanak.

El kell ismerni, hogy sok jobb lehetőség van – erősebb, biztonságosabb -, ha csak kereskedni szeretne. De Changelly legnagyobb értéke, hogy Fiat átjárót biztosít, a Simplex fizetési processzorral való partnerségen keresztül. Ez lehetővé teszi több pénznem vásárlását hitelkártyával, beleértve a BTC, BCH, ETH, LTC és XRP.

Az USD vagy EUR fizetés képessége miatt a Changelly jó lehetőség azok számára, akik az első kriptovalutát szeretnék megvásárolni. A felhasználók ezután érméket küldhetnek egy nagyobb tőzsdére, ha készen állnak a kereskedelem megkezdésére.


Coinmama

coinmama xrp

Changellytől eltérően, Coinmama nem tőzsde, hanem pusztán az a hely, ahol az emberek kriptovalutát vásárolhatnak. Ezen a ponton 188 ország lakói vásárolhatnak nyolc érme egyikét hitel- vagy betéti kártyával. Az XRP-vel együtt a Coinmama jelenleg kínál BTC, ETH, BCH, LTC, ADA, QTUM és ETC.

A Coinmama használatához regisztrációs és ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie, amely a legtöbb ember számára gyors és egyszerű. Ezután a vásárláshoz csak hitel- / bankkártyára és pénztárca címre van szüksége a vásárolt érmékhez. Fájdalommentesen azok számára, akik többet szeretnének befektetni a kriptóba.

Kraken

kraken xrp

Kraken magas szintű tőzsde, amely naponta tízmillió kereskedelmet hajt végre. Kereskedési párokat kínálnak a legmagasabb 10-15 kriptovaluta közül, és banki betéti opcióval USD, EUR, JPY és CAD áron a Kraken lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a befektetőket nagyon egyszerűen új pénzbe fektessék..

A Kraken nem kínál hitel-, betéti vagy PayPal-betéteket, csak elektronikus átutalásokat, ezért nem alkalmas kereskedőknek a világ minden táján. Ha azonban támogatott régióban tartózkodik, a Kraken az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb módszer az XRP-be történő befektetés és kereskedelem megkezdéséhez..

Binance

xrp binance

A lista többi bejegyzésétől eltérően, Binance nincs Fiat betéti opciója. Ami azt jelenti, hogy már kereskedés előtt rendelkeznie kell Bitcoin-val, Ethereum-szal vagy más valutával. Ha ez nem kérdés, akkor a Binance valószínűleg a legjobb tőzsde, amelyet ma használhat.

A világ legnagyobb tőzsdéjeként a Binance a legmagasabb szintű biztonságot és támogatást kínálja. Szinte minden olyan pénznem megvan, amelyről érdemes tudni, és a vörös zászlót viselő pénznemeket kivonják vagy felfüggesztik. A Binance népszerűnek bizonyult az XRP felhasználók körében is A teljes XRP kereskedési volumen 23,3% -a az elmúlt 30 napban (a cserékből adódó legtöbb).

Megtekintheti útmutatónkat arról, hogyan vásárolhat XRP tokent Binance, itt.

Bitfinex

bitfinex

2012-ben indult, Bitfinex az egyik legrégebbi kriptográfia és ma is a kriptográfia egyik legnagyobb volumenű cseréje. Hatalmas mennyiségű kereskedési párral kínálják a felhasználókat, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy USD, EUR, GBP vagy JPY értékű érméket vásároljanak – beleértve az XRP-t is..

A Bitfinex nem alkalmas kezdő kereskedőknek, mivel jelentős minimális számlaegyenlegre, valamint inaktivitásért felszámított díjakra van szükségük. De a piacvezetők egyike a professzionális kereskedőknek vagy a nagy vásárlásra vágyó kereskedőknek. Ennek megírásakor a Bitfinex látta több mint 1,2 milliárd USD USD / XRP kereskedésben 30 nap alatt – a legtöbb cserét.

Coinbase

Coinbase, az egyik legnagyobb és legnépszerűbb tőzsde a világon, bejelentett 2018. februárjában lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy XRP-t vásároljanak a Coinbase.com platform segítségével. Ugyanakkor néhány héttel később a Coinbase Pro támogatást adott az XRP-hez is. 

Ennek a platformnak a használatával a felhasználók megszerezhetik a piac harmadik legnagyobb digitális eszközét a piaci kapitalizáció szempontjából. Három különböző kereskedési pár létezik az XRP kereskedésére a Coinbase-en, köztük az XRP / USD, XRP / EUR és az XRP / BTC. A CoinBase teljes XRP kereskedési volumene közel 2,85% a CoinMarketCap által szolgáltatott adatok szerint. 

A Coinbase egy nagyon felhasználóbarát kriptovaluta platform, amely lehetővé teszi az egyének és a befektetők számára, hogy bankszámlákon, PayPalon, hitelkártyákon és más megoldásokon keresztül hozzáférjenek a digitális eszközökhöz. Ez nagyon pozitív, mert sok ember képes lenne gyorsan és egyszerűen megszerezni a virtuális valutát. 

Ez a digitális pénzváltás soha nem tapasztalt olyan feltörést vagy támadást, amely a felhasználók kriptovaluták elvesztését okozta. Így az egyéneknek nemcsak lehetőségük lenne egyszerű módon megvásárolni az XRP-t, hanem abban is biztosak lehetnek, hogy pénzeszközeik biztonságban vannak. 

A kriptovaluta platform által elfogadott fiat pénznemek közé tartozik az amerikai dollár, az euró és az angol font.

Szeretne többet megtudni?

Elolvashatja a Ripple árelőrejelzésről szóló cikkünket, és megnézheti, mi kellene ahhoz, hogy a Ripple XRP teljes bontásban 5 dollárt érjen el. A legfrissebb híreket a Ripple webhelykeresésen keresztül is megtekintheti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map